2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

son iş günümden herkese merhaba herkese günaydınlarrrrrrrrrr....

günaydın canım gözünaydın...benimde 1 haftam kaldım ama geçmek bilmiyor...

ayyyy herkes ayriliyor isten hayirli olsun mu denirne denir bilemedim.daha bu sabah esim calisma artik dedi,ise basladigim ilk gunden beri calisma diyor.40 kere konsutuk.dogumdan sonra belirli bi sure zaten calsimicagim icin simdi calisim bari diyorum,surekli ayni seyi tekrar ediyorumbakalim ben ne zaman ayrilacam.

ben olsam şuan eve giderdim... kızlar hamişlerin duası kabul olur hadi hep beraber amin diyelim... Yarabbiimm izmit'e çok kar yağsın okullar tatil olsuuunnnn...

günaydın taze annecikler.....
nasılsınız bakalım size bir sorum var öğleden sonra tetenoz asısı yapılacak. asıdan korkmamda sonrasında sorun oluyormu. ağrı şişlik vs..... ve bu konuda aydınlatacak deneyimli annelere ihtiyacım varrr

ben olsam şuan eve giderdim... kızlar hamişlerin duası kabul olur hadi hep beraber amin diyelim... Yarabbiimm izmit'e çok kar yağsın okullar tatil olsuuunnnn...

ooo kızlarrr nispet yapmayalımm bız daha 15 hafta daha calıscazzzzzzzzzzz ohh dınlenın keyfınıze bakınnnn vallaa özendım szlere

ya kizlar ben evde sikiliyorum.burda turk arkadasim yok kafadengi.yabancilarlada sohbet o kadar samimi olmuyor.mesla gel bi turk kahvesi keyfi yapalim diyemiyorsun ne bilim.turkcede olan o guzel kaliplasmis sozcukleri kullanamayinca tadi olmuyor sohbetinturk arkadasim var ama hepsi bi tuhaf,biri var sevdigim onunda evi uzak.evde catliyorum.burda calismayan kadinlar hep geziyor.gezilecek yerlerde hep avm ler yani/ulke sicak oldugu icin avm lerden baska sansin olmuyor.eee avm lerde hergun gezsem ay sonuna para kalmazbari calisarak ekonomimize destek oluyorum.hemde sikilmiyorum.bende durumlar boyle

canım bende çok duydum kol morarıyormuş şişiyormş diye eçen hafta yaptırdım bende sızlama bile olmadı Rabbime şükür bünye meselesi kendini sıkma sen...

pokahontas canım bugun herkes şiş uyanmış galiba soğuk su yada buz iyi geliyo canım..

merya evet yaa akşam niye öyle oldu bu devirde bi saat elektrik kesintisimi olur

sevgicim sen onlara bakma bizim daha çoookkk çalışmamız lazım çokkkk , şu kar tatilinde iş yerleride okullar gibi yararlansa süpper olur :)

resum akşamdan akşama o dediğini yapıyorum canım biraz fayda ediyo tabiki ama bütün gün iş yerinde oturuyorum şişlik oluyo illaki (

ya tabure filan mı getirsem dedim şu alçak olanlarından ama iş yerindede rahat edemem ki yaa

gunaydin canim.bende sislik degilde biraz agri oldu ama ikinci gun ayri hafifledi.ama vurulurken birsey hissetmiyorsun zaten sonrasinda oluyor o agri.buz koymayi dene ben denemedim ama deneyenlerde hic agri olmamis

ekins ofiste oturduğum koltuğun önüne yüksek birşey koydum çok iyi geliyo dizlerim yukarıda kalıyo bacaklarım daha rahat ediyo öbür türlü diz kapağımın arkası kesiliyo gibi oluyo sandalyede oturmaktan

gunaydin canim.bende sislik degilde biraz agri oldu ama ikinci gun ayri hafifledi.ama vurulurken birsey hissetmiyorsun zaten sonrasinda oluyor o agri.buz koymayi dene ben denemedim ama deneyenlerde hic agri olmamis

Ben 1 ay önce ilk aşımı oldum tetanoz.Kıpkırmızı oldu,kolum şişti birkaç saat sonra farkettim ağrıyla birlikte.Öyle görünce doktoru aradım.Buz koyun dedi biraz limon kolonyasıyla silin kolu dedi.Şişlik bir haftada indi.Şimdi hafif bir morluk kaldı.nerseyse 1 ay oldu aşı olalı.Korkmaya gerek yok arkadaşlar...

doğru diosunn cnmm çalışmayıı sevıyorum evde hıc vakıt gecıremezdımm ztnn ınsallah bı sorun olmazda 37.haftaaya kadar calısabılırımm sonrasında evde olmak daha güzelll :)))))

doğru diosunn cnmm çalışmayıı sevıyorum evde hıc vakıt gecıremezdımm ztnn ınsallah bı sorun olmazda 37.haftaaya kadar calısabılırımm sonrasında evde olmak daha güzelll :)))))

bende nisan sonunda bırakıcam heralde canım acaba çalışabilirmiyiz o zamana kadar :)

canım bende yarın olucam (
ve korkuyorum çünkü yazın olmuştum çok şişmiş ve ağrı yapmıştı

günaydın kızlar. inş. hepnizi bebekleriniz iyidir.

kızlar benim çok saçım dökülüyor. yıkmaya korkuyorum. hiç saç kalmadı nerdeyse kedi kuyruğu gibi saçlarım. hamile olmadan önce dökülüyordu ama şimdi de dökülünce.....kafaya takmamaya çalışıorum ama olmuyor. kel kalıcam die korkuyorum. varmı aranızda benim gibi olan

calıscaz mecburen cnmm :))))) dogumdan sonra çalıscakmısın?

canışıcam canım eylül de filan başlıcam heralde sen çalışıcakmısın ?

hayatbayramolsa bi arkadaşım da son 3 hafta kalana kadar çalışmış ama çok zor oluyo demişti nefes bile almak zorlaşıyo ağırlaşıyosun baya demişti

benim baslarda yani ilk aylarda cok dokuluyordu.sonra gidip cam trebenten yagi aldim sampuana birkac damla damlatip iyice calkaladim sac kreminide cok az doktum.simdi cok sukur az dokuluyor.toparlandi saci.birde ayda bir yaglari karistirip sacima suruyorum beslensin diye ama o ise yariyor mu bilmiyorum

Son düzenleme:
gunaydin kizlar,disarida yarim saat yuruduk geldik bebisimle buzzz kesiyo resmen cok soguk:2::2: ,geldim yataga attim kendimi,
kizlar sizdede oluyor mu gezerken kasiklara baski hissi ve kramp tarzi agri ,benim ozellikle sol tarafima oluyor ,ay bide goguslerim nasil kasiniyor anlatamam:44:

ya canım en güzelini yapmışsın bende bi çare arıyorum bakalım napıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…