son iş günümden herkese merhaba herkese günaydınlarrrrrrrrrr....
günaydın canım gözünaydın...benimde 1 haftam kaldım ama geçmek bilmiyor...
ayyyy herkes ayriliyor isten hayirli olsun mu denirne denir bilemedim .daha bu sabah esim calisma artik dedi,ise basladigim ilk gunden beri calisma diyor.40 kere konsutuk.dogumdan sonra belirli bi sure zaten calsimicagim icin simdi calisim bari diyorum,surekli ayni seyi tekrar ediyorum bakalim ben ne zaman ayrilacam.
günaydın canım gözünaydın...benimde 1 haftam kaldım ama geçmek bilmiyor...
ben olsam şuan eve giderdim... kızlar hamişlerin duası kabul olur hadi hep beraber amin diyelim... Yarabbiimm izmit'e çok kar yağsın okullar tatil olsuuunnnn...
ooo kızlarrr nispet yapmayalımm bız daha 15 hafta daha calıscazzzzzzzzzzzohh dınlenın keyfınıze bakınnnn vallaa özendım szlere
günaydın taze annecikler.....
nasılsınız bakalım size bir sorum var öğleden sonra tetenoz asısı yapılacak. asıdan korkmamda sonrasında sorun oluyormu. ağrı şişlik vs..... ve bu konuda aydınlatacak deneyimli annelere ihtiyacım varrr
nasılsınız bakalım size bir sorum var öğleden sonra tetenoz asısı yapılacak. asıdan korkmamda sonrasında sorun oluyormu. ağrı şişlik vs..... ve bu konuda aydınlatacak deneyimli annelere ihtiyacım varrr
pokahontas canım bugun herkes şiş uyanmış galiba soğuk su yada buz iyi geliyo canım..
merya evet yaa akşam niye öyle oldu bu devirde bi saat elektrik kesintisimi olur
sevgicim sen onlara bakma bizim daha çoookkk çalışmamız lazım çokkkk , şu kar tatilinde iş yerleride okullar gibi yararlansa süpper olur :)
resum akşamdan akşama o dediğini yapıyorum canım biraz fayda ediyo tabiki ama bütün gün iş yerinde oturuyorum şişlik oluyo illaki(
ya tabure filan mı getirsem dedim şu alçak olanlarından ama iş yerindede rahat edemem ki yaa
gunaydin canim.bende sislik degilde biraz agri oldu ama ikinci gun ayri hafifledi.ama vurulurken birsey hissetmiyorsun zaten sonrasinda oluyor o agri.buz koymayi dene ben denemedim ama deneyenlerde hic agri olmamis
ya kizlar ben evde sikiliyorum.burda turk arkadasim yok kafadengi.yabancilarlada sohbet o kadar samimi olmuyor.mesla gel bi turk kahvesi keyfi yapalim diyemiyorsun ne bilim.turkcede olan o guzel kaliplasmis sozcukleri kullanamayinca tadi olmuyor sohbetinturk arkadasim var ama hepsi bi tuhaf,biri var sevdigim onunda evi uzak.evde catliyorum.burda calismayan kadinlar hep geziyor.gezilecek yerlerde hep avm ler yani/ulke sicak oldugu icin avm lerden baska sansin olmuyor.eee avm lerde hergun gezsem ay sonuna para kalmaz bari calisarak ekonomimize destek oluyorum.hemde sikilmiyorum.bende durumlar boyle
doğru diosunn cnmm çalışmayıı sevıyorum evde hıc vakıt gecıremezdımm ztnn ınsallah bı sorun olmazda 37.haftaaya kadar calısabılırımm sonrasında evde olmak daha güzelll :)))))
bende nisan sonunda bırakıcam heralde canım acaba çalışabilirmiyiz o zamana kadar :)
bende nisan sonunda bırakıcam heralde canım acaba çalışabilirmiyiz o zamana kadar :)
calıscaz mecburen cnmm :))))) dogumdan sonra çalıscakmısın?
günaydın kızlar. inş. hepnizi bebekleriniz iyidir.
kızlar benim çok saçım dökülüyor. yıkmaya korkuyorum. hiç saç kalmadı nerdeyse kedi kuyruğu gibi saçlarım. hamile olmadan önce dökülüyordu ama şimdi de dökülünce.....kafaya takmamaya çalışıorum ama olmuyor. kel kalıcam die korkuyorum. varmı aranızda benim gibi olan
ekins ofiste oturduğum koltuğun önüne yüksek birşey koydum çok iyi geliyo dizlerim yukarıda kalıyo bacaklarım daha rahat ediyo öbür türlü diz kapağımın arkası kesiliyo gibi oluyo sandalyede oturmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?