2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hangi şampuanı kullanıyorsun canım.

benim ağrı olmuyor ama göüğslerim çok kaşınıyor. gece bir ara göğüslerim meydanda kendimi kaşıyor buluyorum..engel olamıyorum bende

ohh ne güzel sabah sporunu yapmışsın canım özendim walla :) çok hızlı yürüyünce oluyo canım bende yavaş yürümeyi hiç beceremem :s bendede hafiften kaşıntı oluyo sürekli nemlendirici krem sürüyorum bide damar damar oldu hep

gizem bende dökülme olmuyo ama çok kurudu saçlarım (( parlaklığını yitiriyo gibi yani havalarında etkisi vardır tabi muhakkak

evet cnmm calıscam ücretsiz izin dusunmuorumm

canım hoşgeldin yaw özletiyosun böle bak olmuyo, neyse göbüşünü eklediğin için affettik sizi kızımlançok şeker olmuşsun Allahım kucağındada göstersin inşallah,,,hastaneyi değiştirmeyi düşünüyosan bunu hemen yap bence ilerde daha zor olur ben pembe maviyi her yönden tavsiye edebilirim, ilgi alaka, doktorları, temizliği, düzeni, herşey güzel tek dezavantajı yoğunbakım ünitesi yok bildiğim kadarıyla, ama doktorları hep iyi ,ben 3-4 doktoruyla ayrı zamanlarda ayrı sebeplerden görüştüm hepsininde ilgisi süperdi,,,kendi doktorum nilgün hanımı tavsiye ederim, ama nevin hanımıda çok övüyolar, doktorlar çok bilgili ve çok profesyonel bi kere, o yüzden tercih sana kalmış canım, bekleme konusunda ben bazen bekliyorum ama 15 dakikayı pek geçmez, oda çoğu zaman randevuya yetişemediğimden oluyor...
biz geldik teyzeler.çok şükür ayrıntılımız da temiz çıktı çok mutluyum.ve kesin olarak emir geliyooo:)
gözünaydın duducuğummmmmmm, kocaman maşallahhhhhhh diyorum
günaydın canım gözünaydın...benimde 1 haftam kaldım ama geçmek bilmiyor...
hehey, gelsin tatil, dicem ama ben evdede çalışcam galiba kızlar....evdede boş oturmak yok malum durumlar zaten kötü, hazır teklifte varken, evde boş zamanıda değerlendircez artık...

çalış hayatım çalış, çalışan insan zinde kalıyo, keşke bende doğuma kadar durabilseydim, burda bi düzenim vardı, ev sıkıyor insanı, hele benim gibi tek başına dışarı çıkıp gezmeyi sevmiyosan,dahada zor....

gizem bende dökülme olmuyo ama çok kurudu saçlarım (( parlaklığını yitiriyo gibi yani havalarında etkisi vardır tabi muhakkak

zeytinyağı, bal ve yumurta sarısı karşımı saçların parlamasının sağlıyor canım. ben önceden haftada bir dea yapıyordum. ama döklünce saçlarımla uğraşmak bile istemiyorum. dokundukça elime geliyor. banyodakileri tahmin bile edemezsiniz.

canım bende yarın olucam (
ve korkuyorum çünkü yazın olmuştum çok şişmiş ve ağrı yapmıştı
bende yarın olucam ekinnnnnnnnn:18::18::18::18::18:

ben çok yürüdüğüm yada ayakta kaldığım zaman belim ve sol bacağım kopuyor resmen, dünakşam yine koptu, eşim bacağıma biraz masaj yaptı sonra azaldı,resmen kemiğim ağrıyor ya bacak kemiğim aşağıya kadar, belin dengesi kaydığı için kemiklerin yeri değişiyo kayıyo diyorum ben artık başka bi mantığa sığdıramıyorum...

Kızlar şuan midem acaip ekşiyo bulanıyo bi garip oldum soba tüttü burda kapıyı açsak soğuk bayılmak istiyorum bayılamıyorum gibi yani...

benımkılerda cok dökülüooo ya kel kalcamm(((

Kızlar şuan midem acaip ekşiyo bulanıyo bi garip oldum soba tüttü burda kapıyı açsak soğuk bayılmak istiyorum bayılamıyorum gibi yani...

canım sen hangi ilçede öğretmenlik yapıyosun ?? bence havalandır biraz odayı

esraaa korkma korkma bişicik olmaz inş :)

gizem ben şimdiye kadar saçlarımla hiç sorun yaşamadım bakım filanda ekstradan hiç yapmam ilk defa kurumaya başladı hamilelikten heralde

gizem ben şimdiye kadar saçlarımla hiç sorun yaşamadım bakım filanda ekstradan hiç yapmam ilk defa kurumaya başladı hamilelikten heralde

evet hamilelikte saç dökülmesi kuruluk cansızlık olurmuş saçlarda. saçlarım dökülmese ben kurumasına razıyım. zaten hiç bakamıyorum. topuz yapıp geliyorum hergün.

Günaydınnn kızzlarrr nasılsınızzz geçmişi okudum geldim ancak şişlikler , kaşıntılar ,saç dökülmeleri hepimizin muzdarip olduğu şeylerden bahsedilmiş...

benimde genel olarak tüylerimde bir azalma var bacaklarımda kaşlarımda falan :26: ve kaşıntı off yaa bacaklarımı saatlerce kaşıyabilirim nasılda tatlı kaşınıyo yaaa hemen nemlendirici sürüyorum ben kesiliyo sizde öyle yapın kesinlikle kuruluktan kaynaklanıyo

bu arada zeynep in göbişinede maşallah yaa çok şeker

en azından camı açıp derin derin nefes al burnundan
miden için gaviscon varsa onu içebilirsin bastırıyor ya da leblebi falan yesen?
aklıma başka birşey de gelmedi :s ama ağına bir tülbent falan gelip burnundan temiz hava solu muhakkak

bu arada TuRuNCu ne güzel bir konu açmışsın tam başucu kitabı gibi olmuş eline sağlık!!

biz şimdi oğlumla görüşmeye gidiyoruz teyzeleri
sonra da detaylı ultrasonun kontrolüne gideceğiz
inşallah güzel haberlerle sırıta sırıta dönmek nasip olur

öpüyoruz kocamannn

benım tuylerımde azaldı bacak ve kollarımdaaa benımde göbüş ve göğüsler kaşınıoo valla aradaaa krem suruyorumm sureklııı:)))))))

cam açık zaten gittim derin nefes aldım ama ekşimeye birde yanma eklendi neyse geçer birazdan yanımda hç ilaç yk...

canım çok yürüyünce baskı hissi ve sol tarafımda acıma bende de oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…