benim baslarda yani ilk aylarda cok dokuluyordu.sonra gidip cam trebenten yagi aldim sampuana birkac damla damlatip iyice calkaladim sac kreminide cok az doktum.simdi cok sukur az dokuluyor.toparlandi saci.birde ayda bir yaglari karistirip sacima suruyorum beslensin diye ama o ise yariyor mu bilmiyorum
gunaydin kizlar,disarida yarim saat yuruduk geldik bebisimle buzzz kesiyo resmen cok soguk:2::2: ,geldim yataga attim kendimi,
kizlar sizdede oluyor mu gezerken kasiklara baski hissi ve kramp tarzi agri ,benim ozellikle sol tarafima oluyor ,ay bide goguslerim nasil kasiniyor anlatamam:44:
gunaydin kizlar,disarida yarim saat yuruduk geldik bebisimle buzzz kesiyo resmen cok soguk:2::2: ,geldim yataga attim kendimi,
kizlar sizdede oluyor mu gezerken kasiklara baski hissi ve kramp tarzi agri ,benim ozellikle sol tarafima oluyor ,ay bide goguslerim nasil kasiniyor anlatamam:44:
canışıcam canım eylül de filan başlıcam heralde sen çalışıcakmısın ?
hayatbayramolsa bi arkadaşım da son 3 hafta kalana kadar çalışmış ama çok zor oluyo demişti nefes bile almak zorlaşıyo ağırlaşıyosun baya demişti
canım hoşgeldin yaw özletiyosun böle bak olmuyo, neyse göbüşünü eklediğin için affettik sizi kızımlanpokahontas kullanıcısından alıntı
Kızlar size bişey sorucam : )
Hani bebişlerimize müzik dinlettiğimiz zaman algılıyorlar ya, acaba kulaklık takıp dinlediğimizi de algılarlar mı ?
sesi mekanik olarak duyamayacağı için sesi algılamaz ama senin müzikle beraber değişen ruh halinden etkilenir tabi
ben şu an kulaklıkla dinliyorum ama yazarken oynuyorum resmen keyfim gıcır o da oynuyor içerde =)
kulaklıksız dinlediğimde genelde çok hareket etmiyor dinliyor
genelde öyle zaten, hareket ederken bile ses çıkınca duruyor
gözünaydın duducuğummmmmmm, kocaman maşallahhhhhhh diyorumbiz geldik teyzeler.çok şükür ayrıntılımız da temiz çıktı çok mutluyum.ve kesin olarak emir geliyooo:)
günaydın canım gözünaydın...benimde 1 haftam kaldım ama geçmek bilmiyor...
hehey, gelsin tatil, dicem ama ben evdede çalışcam galiba kızlar....evdede boş oturmak yok malum durumlar zaten kötü, hazır teklifte varken, evde boş zamanıda değerlendircez artık...herkese günaydın....Allahın rahmeti bereketi hepinizin ve de bebişlerinizin üzerine olsun inşaAllah
tosticim ne güzel boylarımız kilolarımız günlerimiz aynı
duduu çok sevindim bebişinin iyi olmasına maşallah emirimize
zeynepYus göbişin nede güzel çıkmış hiçte kilo almamışşsın 5 kilo haftana göre çok iyi
ekins canım şişlik için ayaklarını akşamları havaya dik kan akışımı hızlandığı için ödem oluşmasını engelliyomuş
esrayhan seni kıskansak mı ne :26:
ayyyy herkes ayriliyor isten hayirli olsun mu denirne denir bilemedim .daha bu sabah esim calisma artik dedi,ise basladigim ilk gunden beri calisma diyor.40 kere konsutuk.dogumdan sonra belirli bi sure zaten calsimicagim icin simdi calisim bari diyorum,surekli ayni seyi tekrar ediyorum bakalim ben ne zaman ayrilacam.
gizem bende dökülme olmuyo ama çok kurudu saçlarım(( parlaklığını yitiriyo gibi yani havalarında etkisi vardır tabi muhakkak
bende yarın olucam ekinnnnnnnnn:18::18::18::18::18:canım bende yarın olucam(
ve korkuyorum çünkü yazın olmuştum çok şişmiş ve ağrı yapmıştı
gunaydin kizlar,disarida yarim saat yuruduk geldik bebisimle buzzz kesiyo resmen cok soguk:2::2: ,geldim yataga attim kendimi,kizlar sizdede oluyor mu gezerken kasiklara baski hissi ve kramp tarzi agri ,benim ozellikle sol tarafima oluyor ,ay bide goguslerim nasil kasiniyor anlatamam:44:
Kızlar şuan midem acaip ekşiyo bulanıyo bi garip oldum soba tüttü burda kapıyı açsak soğuk bayılmak istiyorum bayılamıyorum gibi yani...
zeytinyağı, bal ve yumurta sarısı karşımı saçların parlamasının sağlıyor canım. ben önceden haftada bir dea yapıyordum. ama döklünce saçlarımla uğraşmak bile istemiyorum. dokundukça elime geliyor. banyodakileri tahmin bile edemezsiniz.
Kızlar şuan midem acaip ekşiyo bulanıyo bi garip oldum soba tüttü burda kapıyı açsak soğuk bayılmak istiyorum bayılamıyorum gibi yani...
gizem ben şimdiye kadar saçlarımla hiç sorun yaşamadım bakım filanda ekstradan hiç yapmam ilk defa kurumaya başladı hamilelikten heralde
Günaydınnn kızzlarrr nasılsınızzz geçmişi okudum geldim ancakşişlikler , kaşıntılar ,saç dökülmeleri hepimizin muzdarip olduğu şeylerden bahsedilmiş...
benimde genel olarak tüylerimde bir azalma var bacaklarımda kaşlarımda falan :26: ve kaşıntı off yaa bacaklarımı saatlerce kaşıyabilirim nasılda tatlı kaşınıyo yaaahemen nemlendirici sürüyorum ben kesiliyo sizde öyle yapın kesinlikle kuruluktan kaynaklanıyo
bu arada zeynep in göbişinede maşallah yaa çok şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?