Kızlar bendede şöyle bi durum var cuma sorucam doktoruma ama sizede bi sorayım dedim, genelde tuvalet gidip geldikten sonra, çok afedersiniz çişimi yaptığım yerde bi baskı oluyo, sanki gelmişte sıkıştırıyomuş gibi, ama anlık sonra geçiyo, acaba kuzuşum içerden mesaneye baskımı yapıyo varmı böle bişi hisseden....
Kızlar bendede şöyle bi durum var cuma sorucam doktoruma ama sizede bi sorayım dedim, genelde tuvalet gidip geldikten sonra, çok afedersiniz çişimi yaptığım yerde bi baskı oluyo, sanki gelmişte sıkıştırıyomuş gibi, ama anlık sonra geçiyo, acaba kuzuşum içerden mesaneye baskımı yapıyo varmı böle bişi hisseden....
varrr bennnnnnnnnnn :)
bendede öle oluyo hatta çok tuvaletim geldi zannedip gidiyorum ama doğru düzgün bişi yok :))
Canım o dediğin arada bende de oluyor..
hangi şampuanı kullanıyorsun canım.
çalış hayatım çalış, çalışan insan zinde kalıyo, keşke bende doğuma kadar durabilseydim, burda bi düzenim vardı, ev sıkıyor insanı, hele benim gibi tek başına dışarı çıkıp gezmeyi sevmiyosan,dahada zor....
bende yarın olucam ekinnnnnnnnn:18::18::18::18::18:
ben çok yürüdüğüm yada ayakta kaldığım zaman belim ve sol bacağım kopuyor resmen, dünakşam yine koptu, eşim bacağıma biraz masaj yaptı sonra azaldı,resmen kemiğim ağrıyor ya bacak kemiğim aşağıya kadar, belin dengesi kaydığı için kemiklerin yeri değişiyo kayıyo diyorum ben artık başka bi mantığa sığdıramıyorum...
kızlar bni unuttunuz büyük ihtimalle.. işten ayrıldım evdede net olmadığı için 2.5 haftadır hiç giremiyodum. evime int aldım çok şükür artık mümkün olduğunca girerim..
bnmde bi sorum olucak sizlere: son dr. kontrolüm ayın 2.deydi. detaylı ultrason vardı. sonuçları aldığım gibi kendi doktorumun yanına gittim ki sormayın ne olsundr.um istifa edip ayrılmış. kalakaldım kapının önünde. nereye gidiyim devammı edeyim yerine gelenle yoksa başka hastanemi bakayım derken bu gün oldu ve 20. haftama girdim. basiretim bağlanmış gibiyim bu haftada özellikle yapılan bi test varmı? (2. düzey ultrason fln yazmışlarda )ya varsada geciktiriyosam diye hem korkuyorum hemde dediğim gibi daha bi randevu alamadım. :44:
kızlar bni unuttunuz büyük ihtimalle.. işten ayrıldım evdede net olmadığı için 2.5 haftadır hiç giremiyodum. evime int aldım çok şükür artık mümkün olduğunca girerim..
bnmde bi sorum olucak sizlere: son dr. kontrolüm ayın 2.deydi. detaylı ultrason vardı. sonuçları aldığım gibi kendi doktorumun yanına gittim ki sormayın ne olsundr.um istifa edip ayrılmış. kalakaldım kapının önünde. nereye gidiyim devammı edeyim yerine gelenle yoksa başka hastanemi bakayım derken bu gün oldu ve 20. haftama girdim. basiretim bağlanmış gibiyim bu haftada özellikle yapılan bi test varmı? (2. düzey ultrason fln yazmışlarda )ya varsada geciktiriyosam diye hem korkuyorum hemde dediğim gibi daha bi randevu alamadım. :44:
günaydın taze annecikler.....
nasılsınız bakalım size bir sorum var öğleden sonra tetenoz asısı yapılacak. asıdan korkmamda sonrasında sorun oluyormu. ağrı şişlik vs..... ve bu konuda aydınlatacak deneyimli annelere ihtiyacım varrr
Selam kizlar... Sanirim benim mide yanmalarim basliyo... Gece hic uyuyamadim, mideme sanki biseyler batiyodu, gaz sancisimi acaba dedim ama degil, yan yatamadim hep sirtustu yattim, basimi yukselttim, banamisin demedi... Mide yanmasinin nasil bisey olduunu bilmedigim icin tahminen mide yanmasi diyorum... Sabah kalkinca biraz daha surdu sonra gecti...
Sizdede boyle birsey oluyomu?
ben günde 2 bardak süt içiyorum 1-2 kasede yoğurt heralde yeterlidir yaw...kizlar kalsiyum ilaci aliyor musunuz?bebek tum kalsiyum ihtiyacini annedeki depolardan aliyor o yuzden dikkat etmeyen annelerde erken yasta kemik erimesi ve dis kaybi oluyor.onun icin ben hem sut icmeye calisiyorum hemde doktorun verdigi kalsiyum ilacini aliyorum.yoksa belim cok agriyor.
Selam kizlar... Sanirim benim mide yanmalarim basliyo... Gece hic uyuyamadim, mideme sanki biseyler batiyodu, gaz sancisimi acaba dedim ama degil, yan yatamadim hep sirtustu yattim, basimi yukselttim, banamisin demedi... Mide yanmasinin nasil bisey olduunu bilmedigim icin tahminen mide yanmasi diyorum... Sabah kalkinca biraz daha surdu sonra gecti...
Sizdede boyle birsey oluyomu?
merhaba arkadaşlar dün ayrıntımızı yaptırdık çok şükür bebeğim sağlıklı darısı bütün annişlerin başına inşallah
esra sen daha aşını yaptırmadınmı beni sağlık ocağından aradılar pazartesi gel diye o zaman 20+1 olucam
e sana göre erken ozaman
hoşgeldin canım sonuçların iyimi bari radyolog bi yorum yapmadımı??* detaylı ultrasondan sonra yapılan bişi yok şu an tetanoz aşısı var ama oda 22 den sonra ben 22+6 yım yarın olcam mesela bide şeker yüklemesi var oda 24 ten sonra iye biliyorum... ama sen inede bi doktor ayarla en kısa zamanda, sonuçlarını göster...
gözünaydın hadi bak bişi yokmuş, neyse için rahattır artık...canım valla doktorum bana yılbaşından sonra yaptır dedi, ama bende çalıştığım için biraz sarkıttım, yarın doktor kontrolum var ondan sonra gidip olucam kısmetse... evden arıyolarsa bana ulaşamamış olabilirler, ayrıca ben sağlık ocağında kaydım olup olmadığınıda bilmiyorum yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?