2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bendede şöyle bi durum var cuma sorucam doktoruma ama sizede bi sorayım dedim, genelde tuvalet gidip geldikten sonra, çok afedersiniz çişimi yaptığım yerde bi baskı oluyo, sanki gelmişte sıkıştırıyomuş gibi, ama anlık sonra geçiyo, acaba kuzuşum içerden mesaneye baskımı yapıyo varmı böle bişi hisseden....

varrr bennnnnnnnnnn :)
bendede öle oluyo hatta çok tuvaletim geldi zannedip gidiyorum ama doğru düzgün bişi yok :))

Canım o dediğin arada bende de oluyor..

varrr bennnnnnnnnnn :)
bendede öle oluyo hatta çok tuvaletim geldi zannedip gidiyorum ama doğru düzgün bişi yok :))

Canım o dediğin arada bende de oluyor..

yaaa sanki böyle gelmiş gelmişte artık çıkıyomuş ucuna gelmiş gibi, yanıyo gibi, garip...inşallah çişimizi tutamama sorunu gibi bişey olmaz ilerde ya,,,annelerde varya hani...iş yerinde bi arkadaşım bebeklerin ilk oyuncağı mesaneymiş demişti, acaba ondanmı diyorum baskımı yapıyo...

kızlar bni unuttunuz büyük ihtimalle.. işten ayrıldım evdede net olmadığı için 2.5 haftadır hiç giremiyodum. evime int aldım çok şükür artık mümkün olduğunca girerim..
bnmde bi sorum olucak sizlere: son dr. kontrolüm ayın 2.deydi. detaylı ultrason vardı. sonuçları aldığım gibi kendi doktorumun yanına gittim ki sormayın ne olsun dr.um istifa edip ayrılmış. kalakaldım kapının önünde. nereye gidiyim devammı edeyim yerine gelenle yoksa başka hastanemi bakayım derken bu gün oldu ve 20. haftama girdim. basiretim bağlanmış gibiyim bu haftada özellikle yapılan bi test varmı? (2. düzey ultrason fln yazmışlarda )ya varsada geciktiriyosam diye hem korkuyorum hemde dediğim gibi daha bi randevu alamadım. :44:

bendede var canim o baskidan hatta sanki zor yapiyomusum gibi oluyor,sor bakalim bi doktora..

hangi şampuanı kullanıyorsun canım.

elseve kullaniyordum.10 gndur garnier kullaniyorum.kokusu beni cok rahatlatiyor.

ya esra aynen yaa tek basima birsey yapmaktan hic hoslanmam hep isterim ki arkadaslarim yanimda olsun gelip gitsinler,beraber alisveris piknik birseyler yapalim.tum arkadaslarim turkiyede kaldi,bide kalabalik ailede buyuyunce insan tek basina birsey yapmaktan cok hoslanmiyor galiba

kizlar kalsiyum ilaci aliyor musunuz?bebek tum kalsiyum ihtiyacini annedeki depolardan aliyor o yuzden dikkat etmeyen annelerde erken yasta kemik erimesi ve dis kaybi oluyor.onun icin ben hem sut icmeye calisiyorum hemde doktorun verdigi kalsiyum ilacini aliyorum.yoksa belim cok agriyor.

Canım ayrıntılı ultrasondan sonra(benim bildiğim 24. haftadan sonra) şeker yüklemesi var.2.düzey ultrasondan hiç bahsetmedi benim doktorum

Selam kizlar... Sanirim benim mide yanmalarim basliyo... Gece hic uyuyamadim, mideme sanki biseyler batiyodu, gaz sancisimi acaba dedim ama degil, yan yatamadim hep sirtustu yattim, basimi yukselttim, banamisin demedi... Mide yanmasinin nasil bisey olduunu bilmedigim icin tahminen mide yanmasi diyorum... Sabah kalkinca biraz daha surdu sonra gecti...

Sizdede boyle birsey oluyomu?

hoşgeldin canım sonuçların iyimi bari radyolog bi yorum yapmadımı??* detaylı ultrasondan sonra yapılan bişi yok şu an tetanoz aşısı var ama oda 22 den sonra ben 22+6 yım yarın olcam mesela bide şeker yüklemesi var oda 24 ten sonra iye biliyorum... ama sen inede bi doktor ayarla en kısa zamanda, sonuçlarını göster...

ufak bi iğne hemşireye acıyacakmı dediğimde çoktan vurmuştu hiç bişey hissetmedim sonrasında 2-3 gün hafif kolunuzda ağrı oluyor üstüne yatamıosunuz azda şişlik oluyor morarma falan yok ateş yok korkmayın iyileşirkende hafif kaşıntı oluyor bu kadar

valla bnm yeni yeni bitti inş. bidaha başlamaz. yeiğim şey devamlı boğazımda gibi oluyo. gidiyorum su içiyorum ekmek yiyorum ne yapcağmı şaşırıyorum. en son dr.a sorduğumda muz ye demişti ama bitti çok şükür. muz ye derim ben. birde gece yatmadan önce tuzlu asitli şeyler yenmemeliymiş. özellikle çikolata yatmadan önce mide yanmasına sebep oluyomuş. haberin olsun cnmm

hayatbayramolsa canım calsiyum ilacı ben kullanıyorum. sen hangisini kullanıyorsun?

merhaba arkadaşlar dün ayrıntımızı yaptırdık çok şükür bebeğim sağlıklı darısı bütün annişlerin başına inşallah
esra sen daha aşını yaptırmadınmı beni sağlık ocağından aradılar pazartesi gel diye o zaman 20+1 olucam
e sana göre erken ozaman

ben günde 2 bardak süt içiyorum 1-2 kasede yoğurt heralde yeterlidir yaw...

canım çok ynıyorsa ilaçları var gaviscon yada reniee alabilirsin, (doktoruna sorarak) birde beyaz leblebi iyi geliyo diye biliyorum...

gözünaydın hadi bak bişi yokmuş, neyse için rahattır artık...canım valla doktorum bana yılbaşından sonra yaptır dedi, ama bende çalıştığım için biraz sarkıttım, yarın doktor kontrolum var ondan sonra gidip olucam kısmetse... evden arıyolarsa bana ulaşamamış olabilirler, ayrıca ben sağlık ocağında kaydım olup olmadığınıda bilmiyorum yaaa..

cnm hoşbulduk günaydın. radyolog yorum yaptı tabiki. bi sorun yok herşey olması gerektiği gibi dedi. ellerini ayaklarını parmaklarına kadar gösterdi kilosu midesi hep gördük maşallah gayet iyi dedi. doktoruma göstermelimiyim dedim çıkarken, bi sorun olduğnda biz direk yönlendiriyoruz zaten doktorunuza. gerek yok bidahaki randevunuzda isterseniz gösterirsiniz dedi. bnde yinede hem sonuç göstereyim hemde, bidahaki randevumu ne amana alayım die sormaya çıkmıştım işte. snra öğrendimki dr. yok tetanozu sağlık ocağı arayıp söyledi ama 20. haftanda yapıcaz dedi bana. bunuda 1.5 ay önce dr.a sorduğumda sen bilirsin demişti. kimi yaptırıyo kimi yaptırmıyo. ben burda herkesin yaptırdığını duyduğum için kesin yaptırcam ama, imkan olmayıp takip etmesem dr.un lafıyla belkide yaptırmazdım endişeler hiç bitmiyoki vala.

teşekkür ederim arkadaşım 500 tl verdik yani neyse sağlık olsun da para önemli değil artık.sağlık ocağı beni cepten aradı senin kaydın yoktur belki.doktora sordum ben gerçi karnın falan ağrırsa yaptırmadan önce beni ara ama ağrımassa yaptır dedi sanırım erken doğumu tetikliyormuş bazen.bendede şimdilik ağrı falan yok çok şükür herhalde pazartesi yaptırıcam.

Kızlar ben hastaneden çıkarken giymek için bi takım eşofman almayı düşünüyorum.. ama nasıl alacağım konusunda kararsızım.
Yani kaç beden, hamile için olanlardan mı? Tavsiye edebileceğiniz var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…