sorma haftada en az 2gecemiz is cikisi misafir agirlamakla geciyor
Basimin ustunde yerleri var misafiri severim ama ben de nihayetinde bebekli bir kadinim
Annem arasira bioregimi tatlimi yapip yolluyor ama hem ona kiyamiyorum hem gurur yapiyorum
En kotusu de yorulunca sutum azaliyor ve gun icinde oglumla vakit geciremiyorum
Yemek yapayim bu sefer dedim, tek tek hamurisi zorluyor
Sofrayi cay servisini geceden hazirladim
Mutfagi banyoyu temizledim
Ama Omer yine huysuzlandi surekli benimle oynamak istiyor daha bir kap yemek yok
iste ben esime kiyamadigimdan reddedemiyorum cunku isten gelince Omere o bakiyor bir emzirmesi eksik
Diger anlamda hos tutmak istiyorum aslina bakarsan ben de ozluyorum ama cok yorgunummmmm
O aslana kocaman bir masallahh

tanistigimiza memnun oldum aslan beyy!
of gece 1de uyuyabilsem ne ala
Omer 9 9bucuk gibi yatsana ben 2den once gozumu kirpamiyorum bile
3 4gundur boyle
Sabah 6da uyandiginda emzirip uyutuyordum gece stresli gecince sutum az oluyor 6da doymayinca uyuyamiyor
Esim beni de pispislamayi denedi dun gece ama kendi uyuyakaldi :)
Cnm esin neden yaninda degil?
Abiler kardesler evlenince degisebiliyor maalesef
Hasta oldugunuzu biliyor da mi gelmiyor yoksa hic mi arayip sormuyor?
Kendi kendine yetiyorsun ya buna da sukur ve de cokk gecmis olsun insallah birsey cikmaz
Artik iyice hareketlendiklerinden az aliyorlar
Omer de fazla almadi bu ay arasira evdeki tartida bakiyoruz hatta esim alismis 1,5kilolari gormeye mama verelim diye tutturdu
Israrla mama almiyorum eve
Su anki goruntusu ve sagligi gayet iyi ek gidaya baslayinca acigi kapatacagiz merak etme
Sen ablamin Omere pasta kremasi verdigini biliyor muydun?
O geceden sonra 2ay ucretsiz izin almaya karar verdim

Dun de annem tutturmus kofte verelim diye! Annecim tatli tuzlu yemeyecek torununun iyiligi icin diyorum anlatamiyorum. Seni nasil buyuttum deyiveriyor. Belki reflum bu yuzden basgosterdi ya da baska bir sorun var ama bilmiyoruz neden zararli oldugu kesin olan birseyde diretiyorsun ki diyordum. En azindan yalasin deyip kfteyi yalatti. Kizarmis ve disi komple kizartma yagi olan bir kofte

hemen emzirdim dua ettim zararini grmesin diye. Dolaptan armut kaptim rendeledim vereceksen sebze meyve ver benim ogluma baska sey verme diye kizdim. Armutu yedirirken Omer daha da daha da diye aglayinca hsuna gitti. Bak. Bu tatlara aliskin zararli tatlara aliskin degil sen alistirirsan vebali senindir diyecegim bir dahakine. Isi biraktiracaklar bana o olacak