- 10 Ocak 2013
- 233
- 6
- 68
Canım günaydın,
Evet veda yaklaştı işleri toparlıyorum. Biraz da buruk bir hüzün var.. dile kolay 15 yıl
Onun dışında biliyorsunuz annem memlekete gitti ve Kaan'a bakmak için kayınvalidem geldi Bursadan... Sağolsun çok iyi bakıyor ama bizim kurulu düzenimize uymuyor çoğu zaman.. o da biraz canımı sıkıyor.. Mesela Kaan sütünü uyku öncesi içer.. o ise uykudan kalkınca vermeye çalışıyor.. Etli yemekle yoğurdu bir arada verme dememe rağmen yine aynı şekilde vermeye devam ediyor.. Bu sabah diyor ki.. boşver demir ilacını vermeyelim ben ona sütlü çorba yapacağım... Yok anne olmaz ilacını içecek dedim.. Kaanı fazla doyuruyor.. Akşam 1 kase yemek+1kase yoğurt yedirdi.. ve sonu Kaan 5 dk sonra kustu.. Kusma sebebinin çok yemekten olduğunu da kabul etmiyor .. O zaman benim iyice cinler çıkıyor tepeme.. Bugün regliyim.. asabi ve sinirliyim..
Ayrıca Bugün bizim evlilik yıldönümümüz.. Ama sanırım eşim unuttu sszsabah kutlamadı... 11 temmuzda da nikah kıymıştık onu da unuttu ve hiç hatırlatmadım.. bakalım bugün hatırlayacak mı??
Bugün çok gergin ve stresliyim.. Allah kolaylık versin de gün çabuk bitsin
Mutlu annem doğru söylüyor dilberege bencede hiçbişeyi takma kafana kaynavlide gidecek. Sen hatırlat ama öyle bi hatırlatt ki pişman olsun unuttuğuna tabii eğer unuttuysa azıcık naz cilve uzaklaş