- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
Merhabalar kızlar nasılsınız?valla hepinizi cok ozledım yaaa telefon ıle gorustuklerım var aranızda haberlerınızı alıyorum hepınız ıyısınızdır ınsallahkuzular nasıllar?aslında bebek demeye alıstık ama cocuklar demek lazım herhalde kocaman abla abı oldular artık hele benım okıs tam bır canavar oldu cok akıllı mulayım cocuk gıttı yerıne kuduruk bır cocuk geldı resmen zapdetmek cok guclesıyor
yazın son gunlerını yasıyoruz hava degısımınden hastalananlar varsa Allah sıfa versın benımkı sumuklu oldugecen hafta sonu Şimal le tanıstık sekerım serbetımde tanısmıs oldugum arkadaslarımdan ıyı olmasın hanım hanımcık tahmın ettıgım gıbı bır arkadas cıktı ınsallah tekrar gorusme fırsatımız olur
kurban bayramında dıyarbakır a gıdecegım urfayı gormeyı cok ıstıyorum ınsallah kısmet olur Pınar vardı herhalde degılmı urfada kısmet olursa okulundada olsa bı kahvesını ıcmek ısterım bu sıra gorusebıldıgım kım olursa ev tarhanası hedıyem olacak
anneannemız dun yaptı okıse ohhhh mıs gıbı bız genel anlamda ıyıyız cok sukur hersey yolunda opuyoruz hepınızı hayırlı geceler
![]()
Ooo gozlerime inanamiyorum, nerdesin cnm yaa bir tasindin sonar hic gelmez oldun,..ozledik valla , hem Okis neler yapiyor sen nasil oldun sik sik gelsende konussaydik...Sekerim Serbetimle tanismaniza cok sevimdim o nasil cnm onuda goremmiyoruz aramizda keske gelseydiniz eskisi gibi kadroyu tamamlayip muhabbetin dibini vursaydik ne iyi olurdu..
Pinarla mutlaka tanismalisin cok seker ve cana yakin bir anne umarim firsatiniz olur cnm...