pazar klasigi yine kimse yok
herkes gezmeleremi gitti acaba biz evdeyiz
biz evdeyiz
eşim sagolsun çocuklarla ilgilendi bende evi temizledim
şimdide çekti gitti arkadaşlarıyla okey oynamaya
arkadaşlarıyla okey oynamaya bende okey oynamak istiyorum
bende okey oynamak istiyorum
kızlar büyüsün oynarız elbet
şekersiz bizimde her ögün tantana eşim cerene bende çağlaya yemek yediriyorum,,normalde ceren kendi yer ama sofrada mızmızlık yaptıgı için eşim yediriyo,,ve bizim sofrada konuşmalarımız hep şu şekilde:
eşim cerene bende çağlaya yemek yediriyorum,,normalde ceren kendi yer ama sofrada mızmızlık yaptıgı için eşim yediriyo,,ve bizim sofrada konuşmalarımız hep şu şekilde:
-hadi aç agzını,hopp dökmee,çağla işte havhav geliyo hemen ham yap off kemal sinir oldum ha
off kemal sinir oldum ha tmm baby sakin ol
tmm baby sakin ol adam gibi yesenize
adam gibi yesenize çağla bak üstünün haline
çağla bak üstünün haline cereeeeeennn hadi bu sofra iki saat seni beklemiycek
cereeeeeennn hadi bu sofra iki saat seni beklemiycek
en son bakarız çocuklar sofradan kaçmış gitmiş ama eşimle ben kavga ediyoruz

alıştık artık bi ara çocuklar uyuyodu ve eşimle başbaşa akşam yemegi yedik acayip saçmabişey oldu
bi ara çocuklar uyuyodu ve eşimle başbaşa akşam yemegi yedik acayip saçmabişey oldu ikimizde hızlı hızlı yiyoruz,bir boşlukta gibiyiz hiç zevk almadık
ikimizde hızlı hızlı yiyoruz,bir boşlukta gibiyiz hiç zevk almadık atraksiyon olmadan yemegin tadı çıkmıyo
atraksiyon olmadan yemegin tadı çıkmıyo
valla cigerim döküp saçma konusuna bende bir çözüm bulamadım,,yani bazen yerdede yiyoruz ama aynı şey yine döküyolar,atıyolar
yine döküyolar,atıyolar

ay bide unutmadan söyliyim senin kahve falına yorum yaptım ama asıl yorumu ordan yazamadım ayıp olmasın diye
fincanında sana doğru kabaran birşeyler görüyorum 3 vakte kadar kabaran şey seni bulacak
3 vakte kadar kabaran şey seni bulacak 3 saatmi desemmm
3 saatmi desemmm 3 günmü desem bilemedim
3 günmü desem bilemedim
 recep ivedik öyle diyoduya ondan çaldım

herkes gezmeleremi gitti acaba
 biz evdeyiz
biz evdeyiz
eşim sagolsun çocuklarla ilgilendi bende evi temizledim

şimdide çekti gitti
 arkadaşlarıyla okey oynamaya
arkadaşlarıyla okey oynamaya bende okey oynamak istiyorum
bende okey oynamak istiyorum
kızlar büyüsün oynarız elbet

şekersiz bizimde her ögün tantana
 eşim cerene bende çağlaya yemek yediriyorum,,normalde ceren kendi yer ama sofrada mızmızlık yaptıgı için eşim yediriyo,,ve bizim sofrada konuşmalarımız hep şu şekilde:
eşim cerene bende çağlaya yemek yediriyorum,,normalde ceren kendi yer ama sofrada mızmızlık yaptıgı için eşim yediriyo,,ve bizim sofrada konuşmalarımız hep şu şekilde:-hadi aç agzını,hopp dökmee,çağla işte havhav geliyo hemen ham yap
 off kemal sinir oldum ha
off kemal sinir oldum ha tmm baby sakin ol
tmm baby sakin ol adam gibi yesenize
adam gibi yesenize çağla bak üstünün haline
çağla bak üstünün haline cereeeeeennn hadi bu sofra iki saat seni beklemiycek
cereeeeeennn hadi bu sofra iki saat seni beklemiycek
en son bakarız çocuklar sofradan kaçmış gitmiş ama eşimle ben kavga ediyoruz

alıştık artık
 bi ara çocuklar uyuyodu ve eşimle başbaşa akşam yemegi yedik acayip saçmabişey oldu
bi ara çocuklar uyuyodu ve eşimle başbaşa akşam yemegi yedik acayip saçmabişey oldu ikimizde hızlı hızlı yiyoruz,bir boşlukta gibiyiz hiç zevk almadık
ikimizde hızlı hızlı yiyoruz,bir boşlukta gibiyiz hiç zevk almadık atraksiyon olmadan yemegin tadı çıkmıyo
atraksiyon olmadan yemegin tadı çıkmıyo
valla cigerim döküp saçma konusuna bende bir çözüm bulamadım,,yani bazen yerdede yiyoruz ama aynı şey
 yine döküyolar,atıyolar
yine döküyolar,atıyolar

ay bide unutmadan söyliyim senin kahve falına yorum yaptım ama asıl yorumu ordan yazamadım ayıp olmasın diye

fincanında sana doğru kabaran birşeyler görüyorum
 3 vakte kadar kabaran şey seni bulacak
3 vakte kadar kabaran şey seni bulacak 3 saatmi desemmm
3 saatmi desemmm 3 günmü desem bilemedim
3 günmü desem bilemedim

Son düzenleme: 

( Artvin cennet gibi bir yer ne güzel hemde memleketinmiş süper olmuş . Rabbim ağız tadınızı bozmadan yaşamayı nasip etsin inş .
( Artvin cennet gibi bir yer ne güzel hemde memleketinmiş süper olmuş . Rabbim ağız tadınızı bozmadan yaşamayı nasip etsin inş . 

tarık buğrada bu ara herşeye alcam alcam diyip duruyo:)
tarık buğrada bu ara herşeye alcam alcam diyip duruyo:) 

Eve yatmadan yatmaya girecegim mumkunse kizimla fingir fingir gezmeyi dusunuyorum
 Eve yatmadan yatmaya girecegim mumkunse kizimla fingir fingir gezmeyi dusunuyorum