ben geldimmm
1 hafta sonunda tarık buğrayı bu gün biraz< dışarı çıakrdım hava alsın diye..montunu giydirip balkona çıkarıyoduk ama kesmedi kuzuyu çok sevindi dışarı çıkınca:)
geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkür ederiz teyzeleri

çok şükür az ilaçlada atlattı bebeğim hastalığını iyiki atmışım ilaçları çöpe şimdiye kadar hastalandığında boşuna vermişim zararın neresinden dönersen kardır..balık yağı ve vücut direncini arttıran damlamız vardı ilaçları atarken onlarıda attım çöpe

balık yağının iştah falan açtığı yok fasa fiso..kullanmadan öncede zorla yediriyodum kullanıncada aynı şekilde yedi onun dışında zaten haftada 1 bazen 2 kez balık yediriyorum ceviz,badem vs onlarıda yiyo gerek yok diye düşündüm
sadece şu balgamı geçmedi ama azaldı bende tam onu sorucaktım ne versem kızlar diye mutlum ben sormadan cevap vermişsin hay o yanacıklarını öpim senin yarın hemen yapıcam inş şifa olur

miramında sümükleri durmamış

ilerlemesinde tek o sümükler aksın
tarık buğra o kadar ağır atlatıyo ki burnunun akması hiç etkilemiyo beni
bu arada bende grip oldum ama ayakta ve hafif geçiriyorum..bu sene 2 doktorda tarık buğraya grip aşısı için yaptırma dedi yan etki yapabilir ve grip olunca ağır atlatıyo dedi yavrum kaç kez hastalandı seneye aşı kesinlikle yaptırıcam
dün gece bütün geçmişi okudum okumayınca kendimi eksik hissediyorum:)
pınarda;umarım komşun yanılmıştır bakıcınız doğaya iyi davranmıştır çok üzüldüm ve sinirlendim okuyunca Allah vicdan ve merhamet sahibi insanlarla karşılatırsın inş
beybim;cerenin eli için geçmiş olsun nasıl oldu kuzucuk?saçlarınıda çikolata kahve uçlara ışıltı yaptırabilirsin ben öyle yaptırıcam yazı öyle geçiricem

oyunda da takılmışsın geçtin mi kızz
beykoz;iyileşmişsin şekerim çok sevindim
gönülsayfam;anneciğinin yanındaymışsın sefan olsun:)
meleğim;bu gün ablam yeğenime yemek yedirirken tarık buğrada izlerken tok olduğu halde yeniden yemek istedi aklıma mahir geldi acaba yanında yemek yiyen bi akranını görünce yemek istermi:26:
mutlum;eşinin babannesi vefat etmiş başınız sağolsun mekanı cennet olsun
şekersiz;kutlu baturun umarım kontrollerinde hiç bi şeyciği çıkmaz cok cok emer annesini
başka ne yazıcaktım unuttum iyi tutmuşum aklımda dün geceden beri