Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamün Aleyküm hanımlar , evt bizde 3 Mayıs'ta 2 yaşına bastık .. Kutlama ve güzel temennilerde bulunan bütün sevgili annelerimize tşk lerimizi sunuyoruz efem .
Amerika'dan kıyafetimiz gelmedi ama doğum günü çok keyifli geçti özellikle mahir çok mutlu oldu ve bizde dost , arkadaşlarla görüşüp öZlem giderdik anlayacağınız harika bir gün oldu ..çok şükür darısı diğer doğum yapacak olanların başına)
Sabah da asimizi olduk geldik kurtulduk simdi uyuyor minigim.
Sekersizim ne oldu sinirini bozan birimi oldu soyle butun kotu enerjimi yollim ona![]()
aleyküm selam dostum, doğumgününüzün güzel geçmesine sevindim. Mahir'e uzun ve memleketine hayırlı bir ömür diliyorum
başka başka neler yapıyorsunuz? günleriniz nasıl geçiyor? Londra'da hava nasıl?
turuncum pastanızı yaparken 2. katı koymak zor oldumu? birde neredeki tarifi yaptın?
Hocam iyi diyelim iyi olsun inş . Doğum günü telaşı bitti şimdi yolculuk telaşımız var birde Mahir'in 4 saat uçak yolculuğunda nasıl duracağı konusuda başka bir durum ne yapcam bilmiyorum ..
Londarada hava şuan kapalı bulutlu 13 derece yarından sonra her gün yağışlı olucakmış ki bu çok normal hep aynı gidiyor .. Yağmur yapmur yağmur başka birşey yok ..
Siz ne yapıyorsunuz , doğum günü için var mı plan proğram .. Hediyesini ne düşündünüz ..
Kızlarrrr çiş öğretme merasimine ne zaman başlıyorsunuzzz
Ben şu aralar başlamak istiyordum ama benim oğlan hiiç umursamıyor.Herhalde yaza sonuna kadar bekleyeceğim gibi görünüyor vaziyet..
Temmuzda eşimin tayini ve tatil durumu belli olacak.Ona göre bir ayarlama yaparız artık diyorum.
Gecikmiş kutlamalarımı yapayım hemen
Fıstık gibi annenin dünya tatlısı kızı ZEYNEP ADA mın, Güzel annenin güzel ve şeker kızı MASAL ımın, melek annenin melekler kadar masum oğluşu MAHİRİMİN doğum gününü kutluyorum.
kızlar çok yoğun bi dönemdeyim bakıcı bıraktı yeni bakıcı buldum iki gün oldu başlayalı, şimdilik iyi gidiyo umarım sorun olmaz. Yavrumun bu 3. Bakıcısı yalnızlık bu anlamda çok kötü. 9 Mayıs'ta okulda gösterimiz var onun koşuşturmacası içerisinde bi de bakıcı derdiyle uğraştık. Öyle bi zamanda bıraktı ki sağ olsun. Moralim çok bozuktu ama daha iyiyim. Zeynep Adacığımın doğum günü geçti gitti ben daha hediye alacağım. Çok özür dilerim ZADAcığım utanıyorum valla. İnan fırsatım olmadı. Hediyemi seçtim en kısa zamanda yollayacağım umarım beğenirsiniz. hepinizi öpüyorum Mayıs'ın gülleri
herkese selam. .Nasılsıniz. .
ben bir kac gündür saclarimla ugrasiyom boyattim ama istedigim gibi olmadı cok sinirliyim..evde boyamak en iyisi bunu anladim:) o kadar para verdim yine cirkinim:))
dun gece ruyamda mutluyu gördüm. .ben istanbula gelmisim mutlunun evindeyim ama yanimda 10 kişi falan gitmisiz:) yanimdakiler kim bilmiyorum ama hepsi arkadaşımmis..mutlu bizi görünce şok geciriyodu..bir anda yüzünün rengi degisti:)) sonra evinin hemen yaninda deniz varmis biz yuppi diyerek denize kosmusuz mutluya diyorum ki hadi gel sende, yok eve gidecem miraya bakmam lazim deyip yanimizdan tüyüyoaskolsun sana:)
nerem açık ta kalmış bilmiyom ruyam boyleydi:)
Çağla uyuyo bugün öğle uykusu biraz sarkti..daha yemek yapacam off ya..