kızlar aklıma gelmişken sizlerle de paylaşayım dedim
doktorum hep akıntı olduğunda direk söyle bu önemli der durur
bendede 3 ,4 gündür bir akıntı farkettim doktoruma söyledim
oraceftin adında bir antibiyotik ve birde fitil verdi donoxl mi neydi adı tam hatırlamıyorum
antibiyotiği içiyorum dünden beri, ama nedense fitili kullanmadım dün akşam içim tedirgin oldu
ama sonuçta akıntı olayıda önemli bitmesi lazım varmı aranızda böyle bir durum yaşayan
akıntı sorunu olan
inşallah canım çok dikkat etmek gerekiyo en iyisi izni alıp dinlenmek bu sancı olayını da telefon edip sorayım biraz ulaşmam sıkıntılı oluyo ama bebişler için her şey
merhabalar güzel ikiz anne adayları nasılsınz
bu başlığı yeni gördüm gerçi mayıs deil ama 29 nisan ama bakalım ne zaman gelicekler meleklerimiz
herşey hakkımıza hayırlı olanı versin Yüce Yaradan sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
bizde 29.haftaya girdik doktorumuz 30.haftanın başında gelin izni verelim dedi 1 haftam kaldı ayrılışıma
bu arada bebişlerinizin pozisyonları nasıl doktorum üst üste duruyor dedi bu sezeryan sebebidir dedi yerleri değişmezse diye
tşk ederim inşallah doktoruma sorucam bugün hayırlısı inşallah hepimiz içincanım hoşgldin aramıza inşallah sorunsuz geçer bekleme süren:) bence de hiç ihmal etme dr.un sor içini ferah tut ama tedbiride elden bırakmıyalım değil mi ya????
Hosgeldin canim aramiza,senin az kalmis hayirlisiyla canim darisi basimiza bizde 30.haftalari görelim cabucak:) Bu arada benim kizlarimda üst üste duruyor bana doktorum eger normal dogum yapmak istersen ilk bebegi normal dogurursun ikinciyi elimizle düzeltmeye calisiriz olmazsa ikinciyi sezeryanla aliriz dedi ben kabul etmedim hem altan ameliyatli hemde üsten isime gelmedi direk sezeryan olsun dedim tamam dedi hayirlisiyla zamaninda gelsin kizlarimda sezeryan olurum daha iyi. Allah cümlemize saglikli hayirli dogumlar nasip etsin insallah
annişler günaydın:) dün giremedim sohbet almış yürümüş ne güzel oldu okumak hep iç açıcı şeyler
biz dün gittik dr a. dr umuz hoş geldin derken göbişime kitlendi direk. korktu çok büyümiş dedi suyu mu fazla içerdekilerin diye panikle beni yatırdı ultrasona ama çok şükür ki suları normalmiş. annesinin kuzularıbir tanesinin kafa yapısı diğerine göre daha küçük çıktı. biraz endişelendik belki de daha minyon yapılı olcak bir kuzum ay olumlu düşünücem bir hafta rapor verdi pazartesi tekrar kontrole gel ki raporun bitecek mi devam mı anlayalım dedi. allahım hayırlı şeyler göstersin hepimize. şeker yüklemesi yapmadı herhelde haftaya yapar. öptüm sizi annişler.
sağol cnm.. bende merak ediyordum nasıl olacak diye..inşallah bir sorun çıkmaz..alt komşum 6,5 aylık hamile onun şeker testi biraz yüksek çıkınca dr. dikkat et demiş..bakalım bizim ki nasıl çıkacak
bende oldu cnm..dr.um fitil verdi..bende tereddüt ettim ama hiç gerek yokmuş...gönül rahatlığıyla kullan tatlım..sadece fitili yaptıktan 1-2 saat sonra fitil eridii için akmaya başlıyor korkma...benden fitilin parçalarıda beyaz beyaz dökülüyordu...bu yüzden kağıt havlu bulundur cnmcım..bu arada fitili gece yaparsan daha rahat edersin..
annişler günaydın:) dün giremedim sohbet almış yürümüş ne güzel oldu okumak hep iç açıcı şeyler
biz dün gittik dr a. dr umuz hoş geldin derken göbişime kitlendi direk. korktu çok büyümiş dedi suyu mu fazla içerdekilerin diye panikle beni yatırdı ultrasona ama çok şükür ki suları normalmiş. annesinin kuzularıbir tanesinin kafa yapısı diğerine göre daha küçük çıktı. biraz endişelendik belki de daha minyon yapılı olcak bir kuzum ay olumlu düşünücem bir hafta rapor verdi pazartesi tekrar kontrole gel ki raporun bitecek mi devam mı anlayalım dedi. allahım hayırlı şeyler göstersin hepimize. şeker yüklemesi yapmadı herhelde haftaya yapar. öptüm sizi annişler.
selam canım iyi olmanıza çok sevindim
rahat olalım pozitif olalım inşallah bebişlerimiz zamanlarında sağlıcakla gelirler
doğumdan sonra hiçbir sıkıntı yaşamadan evimize gideriz inşallah
insallah arkadaşlar hepimiz sıkıntısız olalım zaten iki bebiş taşımak hem çok müthiş bir sey hem de çok zahmetli. biz de alış veriş yapmak istiyorum ama c. tesi babamız yoktu, teyzemizle gidelim dedik bugün yağmur yağıyor çok. neyse kısmet bakalım:) eksiklerimiz kalmasın çalışın annişlerSizede günaydın :) herşey yolundadır meraklanma benim doktorumda sen kendini iyi hissettiğin sürece hiçbir sorun yok diyor herzaman.
Güzelce dinlen, bebişlerini sev onlarla konuş sakin sıkıntısız bir hafta geçir :) ne güzel...
Bende işteyim maalesef ve iznime daha uzunca bir süre varselam güzel ve güçlü annelerr..nasılsınız bakalım bugün
ben ofisteyim son günlerim olduğu için yeni mezun olmuş gençler gibi şevkli ve heyecanlı çalışıyorum
karnım gitgide büyüyo artık birçok şeyi rahat yapamıyorum
haftaya kadar bütün eksikleri alıp eve atıcam haftaya izne ayrıldığımda evde temizleyip düzenleyecem
hatta yakın zamanda hastane çantamı da hazırlamak istiyorum
allah zamanlarında sağlıcakla doğmalarını nasip etsin ama yinede kafamın bir tarafında herşeye hazır olmak gerektiği yatıyor
şimdilik böyleyiz biz,havalarda soğuk yağışlı sıcacık evimde ikizlerimi beklemek istiyorum
kızlar bu arada eşimle ben ilk önce kızlarımıza DEFNE ve HELEN isimlerini düünmüştür,
ayy insanın kendi çocuğu olunca hiçbi ismi beğenemiyor sürekli kararsız kalıyor sanırım
dün akşam biraz sohbet ettik şimdide NEHİR ve BAŞAK isimlerine ısındık bakalım biri başak biri su bereketli olur dedik
hayırlısı olsun sağlıklı doğsunlarda
hadi şimdilik öpüyorum hepinizi
selam güzel ve güçlü annelerr..nasılsınız bakalım bugün
ben ofisteyim son günlerim olduğu için yeni mezun olmuş gençler gibi şevkli ve heyecanlı çalışıyorum
haftaya kadar bütün eksikleri alıp eve atıcam haftaya izne ayrıldığımda evde temizleyip düzenleyecem
allah zamanlarında sağlıcakla doğmalarını nasip etsin ama yinede kafamın bir tarafında herşeye hazır olmak gerektiği yatıyor
şimdilik böyleyiz biz,havalarda soğuk yağışlı sıcacık evimde ikizlerimi beklemek istiyorum
kızlar bu arada eşimle ben ilk önce kızlarımıza DEFNE ve HELEN isimlerini düünmüştür,
ayy insanın kendi çocuğu olunca hiçbi ismi beğenemiyor sürekli kararsız kalıyor sanırım
dün akşam biraz sohbet ettik şimdide NEHİR ve BAŞAK isimlerine ısındık bakalım biri başak biri su bereketli olur dedik
inşallah kızlar hepimiz güzel dua etmeye devam edeliiiiiiim:))) herşeyi yoluna koyacak olan rabbim..bence bizi biraz da strese sokan şey BEKLEMEK:)) bebişlerimizi kucağımıza alma heyecanıyla yanıp tutuşuyoruz..inanın neyle oyalanırsam oyalanayım aklım hep bebişlerimde ve bebişlerinizde :) sizin heyecanınızla benim ki de eklenince daha bir sabırsız oluyorum..düşünsenize topiğimizde peş peşe doğumlar yaşıycaz inşallah..inanın hepinizin kontrol günlerini iple çekiyorum.sabah erkenden ve gece yatmadan son bir kez topiğe uğruyorum..eşim bile bana şaşırıyor"sen çok hareketli ve tez canlı bir insansın nasıl oldu da bu kadar ay evde yatarak vakit geçirdin "diyor:)))) bende büyük bir iş başarmanın gururuyla sırıtıyorumoysa bir bilse arkamda ki gizli gücün siz olduğunuzu neyse hadiiii kızlar iyi haberler duymaya ihtiyacım var öpüyorum bebişlerinizi...bu arada bizimkilerin isimlerini de paylaşayım ablaları: oğluşumun ÖMER TAHA , kızımın ELİF AZRA
hepimiz birbirimizi anlıyoruz ve gerçekten iyi olmamızı istiyoruz kocaman bir anniş ordusuyuz:)
bu arada bebişlerin adları harikadarısı bizim meleklerin başına daha hiçbir fikrimiz yok
Isimler çok güzel bayildim vallah...inşallah kızlar hepimiz güzel dua etmeye devam edeliiiiiiim:))) herşeyi yoluna koyacak olan rabbim..bence bizi biraz da strese sokan şey BEKLEMEK:)) bebişlerimizi kucağımıza alma heyecanıyla yanıp tutuşuyoruz..inanın neyle oyalanırsam oyalanayım aklım hep bebişlerimde ve bebişlerinizde :) sizin heyecanınızla benim ki de eklenince daha bir sabırsız oluyorum..düşünsenize topiğimizde peş peşe doğumlar yaşıycaz inşallah..inanın hepinizin kontrol günlerini iple çekiyorum.sabah erkenden ve gece yatmadan son bir kez topiğe uğruyorum..eşim bile bana şaşırıyor"sen çok hareketli ve tez canlı bir insansın nasıl oldu da bu kadar ay evde yatarak vakit geçirdin "diyor:)))) bende büyük bir iş başarmanın gururuyla sırıtıyorumoysa bir bilse arkamda ki gizli gücün siz olduğunuzu neyse hadiiii kızlar iyi haberler duymaya ihtiyacım var öpüyorum bebişlerinizi...bu arada bizimkilerin isimlerini de paylaşayım ablaları: oğluşumun ÖMER TAHA , kızımın ELİF AZRA
Tünaydin...annişler günaydın:) dün giremedim sohbet almış yürümüş ne güzel oldu okumak hep iç açıcı şeyler
Nehir ve Basak ismide güzel canim :) Hadi hakkinizda hayirlisi eve cikmaniza az kalmis rahat rahat dinlenirsiniz artik...selam güzel ve güçlü annelerr..nasılsınız bakalım bugün
selam güzel ve güçlü annelerr..nasılsınız bakalım bugün
inşallah kızlar hepimiz güzel dua etmeye devam edeliiiiiiim:))) herşeyi yoluna koyacak olan rabbim..bence bizi biraz da strese sokan şey BEKLEMEK:)) bebişlerimizi kucağımıza alma heyecanıyla yanıp tutuşuyoruz..inanın neyle oyalanırsam oyalanayım aklım hep bebişlerimde ve bebişlerinizde :) sizin heyecanınızla benim ki de eklenince daha bir sabırsız oluyorum..düşünsenize topiğimizde peş peşe doğumlar yaşıycaz inşallah..inanın hepinizin kontrol günlerini iple çekiyorum.sabah erkenden ve gece yatmadan son bir kez topiğe uğruyorum..eşim bile bana şaşırıyor"sen çok hareketli ve tez canlı bir insansın nasıl oldu da bu kadar ay evde yatarak vakit geçirdin "diyor:)))) bende büyük bir iş başarmanın gururuyla sırıtıyorumoysa bir bilse arkamda ki gizli gücün siz olduğunuzu neyse hadiiii kızlar iyi haberler duymaya ihtiyacım var öpüyorum bebişlerinizi...bu arada bizimkilerin isimlerini de paylaşayım ablaları: oğluşumun ÖMER TAHA , kızımın ELİF AZRA
Gebelikte 24. Hafta Bebek ve Anne Gelişimi
Gebeliğin 24. haftasında bebek artık bilinç kazanmaya başlayacaktır. Hoşuna gitmeyen besinlere ve seslere karşı tepki gösterir. Akciğerlere ait damarlar oluşur. 540 gr ve 21 cm boyuta ulaşan bebek eğer bu hafta içerisinde doğarsa küvez ortamına alınır. Bu hafta biraz riskli bir dönem olarak kabul edilir. Ayrıca bu hafta da şeker tarama testleri unutulmamalı.
Kilo artışı ile birlikte annenin vücudunda ödemler oluşmaya başlar. Bu yüzden susuz kalınması büyük bir risk oluşturabileceğinden bol su içilmesi gerekiyor. bunun dışında diş etlerinde kanamalar hatta çekilmeler olabilir. Eğer bu sorun ileri derece ise mutlaka doktora başvurulmalı aksi takdirde diş kayıpları yaşanabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?