yapım aşamalarının fotolarını çekmeyi unutma emi :)) hatta malzemeleri de bir yazıversene canım yaa. netten buldum ama yanlışlık olmasın yarın alacağım kısmetse
Eki Görüntüle 344198 Eki Görüntüle 344199 Eki Görüntüle 344200 Eki Görüntüle 344201 Eki Görüntüle 344202 Eki Görüntüle 344203 Eki Görüntüle 344204
bebişlerimin birkaç cicişi ablaları...yapanların ellerine sağlık(annemi kayınvalidemi ve yengemi tebrik edyorum:))))))
Bizim doğumlar mayıs gibi görünüyor canım. Genelde 36. hafta ile 38. hafta arası tarihler veriyor doktorlar. Ben park yatak almayı düşünüyorum canım. Mobilya daha sonra diyoruz.
slm cnm çok guzel bayıldım maşallah güzel gunlerde kullanın inş bende 12+4 oldum benimde cinsiyetleri belli olsada bende alsam ciciler cnm yatak olarak ne aldın mobilyamı park yatakmı
sağol cnm ,inşallah güzel haberler alırsın...ben park yatak almayı düşünmüyorum..0-18 ay beşikler var onlardan alıcam..18 aydan sonrada büyüyen mobilya almayı düşünüyorum..4 aylıktan sonra bebeklerin uyku düzeni için beşik gerekiyor,ikisiyle birden başedebilmem için önce beşik kullanmam lazım...bakalım hayırlısı:)) sen ne yapmayı düşünüyorsun cnm
sağol cnm ,inşallah güzel haberler alırsın...ben park yatak almayı düşünmüyorum..0-18 ay beşikler var onlardan alıcam..18 aydan sonrada büyüyen mobilya almayı düşünüyorum..4 aylıktan sonra bebeklerin uyku düzeni için beşik gerekiyor,ikisiyle birden başedebilmem için önce beşik kullanmam lazım...bakalım hayırlısı:)) sen ne yapmayı düşünüyorsun cnm
günaydın kızlarr hepinize kocaman öpücükler
biz çok iyiyiz bugün,ksımet olurs bugün izne ayrılacam haftaya artık evimde olacam
dün uyku setlerini aldım bebişlerin sabahta yıkayıp astım,bu hafta sonu yataklarını düzenleyecem
ondan sonra kıyafet yıka ütüle işlerine başlayacam,odalarını düzenleyip eksiklerini tamamlayacam
ondan sonra geriye şımarıklık yapıcaz artık süslerle püslerle uğraşıcam,keyf yapıcam evde
ayy birde oğlum var benim herşeyim aşkım dünyam onunla oyunlar oynayacam gezecem
bir iki fotoğraf çektim yüklemeye çalışayım cnm..çözünürlüğü yüksek olduğu için zor yükleniyor..çözmeye çalışıyorum durumu..bu arada aldığım birkaç cicinin de fotosunu yüklüyeyim :)))))))
Eki Görüntüle 344189 Eki Görüntüle 344190
bu bohça şeklinde olanlar henüz bitmedi:)) üzerinde ki kumaşlar,eşim çiçek getirmişti onların bezi nasıl olacak diye denemiştim..
Eki Görüntüle 344198 Eki Görüntüle 344199 Eki Görüntüle 344200 Eki Görüntüle 344201 Eki Görüntüle 344202 Eki Görüntüle 344203 Eki Görüntüle 344204
bebişlerimin birkaç cicişi ablaları...yapanların ellerine sağlık(annemi kayınvalidemi ve yengemi tebrik edyorum:))))))
banada dr temmuz sonu dedi kısmetse senin tek yumurta ikizimi benim iki kese ayrı belli deil daha çift olaabiir diyo dr
Benimkiler çift yumurta ikizi canım. Keselerimiz ayrı yani. inşallah hayırlısıyla gelir bebişlerin...
bu arada sen ikili test yaptırdınmı ben hala karar veremedim
tamam canım çoooookkkk teşekkürlerrrr :))))
süperler yaaa maşallahh
Ayyy yerim ben bunları kızz
ben de hepsini tebrik ediyorum. Bebişlerininde iyi günlerde giymelerini diliyorum canım...
ressamcım ciciler harika:) allahım nasıl güzel olurlar onlarla. maşallah suphanallah:)
ellerine sağlık sekerler ve keseler de harika...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?