2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

teşekkür ederim çağnurcum. of valla ya sardım yine kendime
bu ara bir panik durumum var nedenini bilmiyorum.

evet mutlaka dinlen ve ilacını ihmal etme. Tehlikeli süreç bu zamanlar. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Allah yardımcımız olsun canım. çok dikkat et kendine ve bebişlere.
evet canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Rabbim yardımcımız olsun bakalım Rabbim ne eylerse güzel eyler bebişlerimiz sağlıcakla gelir bizlere

canım 28+4 deyim sancılarım adet olacakmışım gibi geliyo ince ince sanki bi de gögüslerimde aynı adet öncesi gibi gergin ve ağrılı inşallah bi şey yoktur haftasonu rapor almaya gidicem belki bakar doktorum .Canım benim bebişlerde bazen hareketleri azalıyo çok ayakta kalınca yorulunca da oluyo doktoruma bi keresinde sorduğumda ise streste etkilermiş bebişlerin hareketlerini merak etme iyidriler bebişlerin
hepinize çok tşk ederim kızlar ben çıkıyorum kendinize de bebişlere de iyi bakın

teşekkür ederim çağnurcum. of valla ya sardım yine kendime
bu ara bir panik durumum var nedenini bilmiyorum.

Normal canım normal. Hepimizde oluyor bu panik halleri. Geçen hafta ben de senin gibi niye az hareket ediyorlar diye dellendim kocişim kalk doktora gidelim bebişleri gör rahatla dedi. Cesaret edemedim ya kötü birşey söylerse diye. Sonra hemen çikolata yedim kızçelerim yarım saate coştular valla fazla takılmamak gerekiyor galiba ama biz pimpirikliyiz işte

SAĞOLASIN ÇAĞNURCUM...nolcak bizim bu komik halimiz:) annişler daha doğmadan bıdıklar oynatıyo bizi:) ben de 2 saattir gözlemledim evde 2 adet bayram çikolaSI KALMIŞ ONU YİYİNCE OYNADILAR BİRAZ BİRAZ ÇOK SÜKÜR RABBİME İYİ OLDUĞUMU YAZAYIM DEDİM:) ANNİŞLER PANİKLEMESİN BEBİŞLER ÜZÜLMESİN

ayy harika ikiz bebişlerim olmasını hep istemişimdir Allah hayırlı kolaylıklarla dolu doğumlar nasip etsin hepinize

günaydın kızlarr hepinize kocaman öpücükler
biz çok iyiyiz bugün,ksımet olurs bugün izne ayrılacam haftaya artık evimde olacam
dün uyku setlerini aldım bebişlerin sabahta yıkayıp astım,bu hafta sonu yataklarını düzenleyecem
ondan sonra kıyafet yıka ütüle işlerine başlayacam,odalarını düzenleyip eksiklerini tamamlayacam
ondan sonra geriye şımarıklık yapıcaz artık süslerle püslerle uğraşıcam,keyf yapıcam evde
ayy birde oğlum var benim herşeyim aşkım dünyam onunla oyunlar oynayacam gezecem

Hadi gözün aydin canim bol bol dinlen artik kiscelerinle oglunla
Bravo sana vallah nevresimleri falan yikayip asmissin vallah benimkiler duruyor öyle üseniyorum

Hadi gözün aydin canim bol bol dinlen artik kiscelerinle oglunla
Bravo sana vallah nevresimleri falan yikayip asmissin vallah benimkiler duruyor öyle üseniyorum

ay canım bana kalsa bende üeniyorum ama benim 2,5 yaş oğlum var çalııyorum birde
alışmışım böyle herşeyi pratik çabucak yapmaya mecburum yoksa altından kalkamam işlerin
her bulduğum fırsatta bir iş yapıveriyorum

Masallah vallah sana canim hem oglan hem is hemde karninda iki bebekle iyi bas ediyorsun.
Bende calisiyordum normalde ama hamileligimin 2.ayindan beri raporluyum burda cogul gebeliklerde genelikle rapor veriliyor gecen ay alisverise basladik Allahtan erken diyenleri dinlemeyip bittirmisim alisverisimi artik kipirdayamiyorum hele son iki gündür baya zorlaniyorum ya.
Vallah gerçekten masallah sana.

saol canım
allah hepimize sağlıklı doğumlar versinde emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah

bende erken diyenleri dinlemedim,çünkü bir zamanlar yarım saat ayakta durabiliyorsam bu süre gün geçtikçe azalıyor
çabuk yoruluyorum 2 yere gidemiyorum 1 yere gidip eve atıyorum kendimi o yüzden her fırsatta bende alışverişlerimi yaptım
evde de yavaş yavaş düzenler hazırlıklarımızı yaparız ne güzel..

arkdaşlar ben bugüne kadar tüp bebek yaptığım dr agidiyorum muayenm için ama doğummumu çapa hastanesinde düşündüm hep çünkü benm dr m çooook pahalı bizde dün eşimle randevu aldık çapaya gittik artık orannda hastası olayım die amanın beni bi dövmedikleri kaldı dr bana dioki bugüne kadar nerde muayene oldun orda doğur ayyy çıldırdım dedim ben ssk lıyım haklarım var nerde istersem orda doğuruurm kabul etmiyoruz falan die iiice bağırmaya başladı bu sefer bende bağırmaya başladım ama tabi çok sinirlendim elim ayağım titredi dedim başhekimliğe şikayet edip seni mahvedicem bu sefer dedi anca 1 ay sonra randevu veririm sana ozaman gel bakarız iiice çıldırdım eşimle bi hışımla cıktık ordan yani anlayacağınız ben ortada kaldım galiba napıcam nerde doğurcam bilmiyorum çok şaşkınım çok güvenmiştim ben çapaya bide bu ay sonu artık rapor verilmesi lazımdı bana izizne ayrılmam için aceba özelde rapor verilse ssk kabul edermi offffffffff herşey karıştı kafamda napcam kızlar akıl verin :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

hadi hayırlı izinler cnm:)))bol bol dinlen..çokta yorma kendini..herkes hazırlıklara başlamış valla:))ben ne yapıcam bilmiyorum..henüz hiçbir hazırlığa başlamadım...sadece yatmasını iyi beceriyorum kızlar

İyi yapmışsın canım. İyi olmana çok sevindim. Valla hem de nasıl oynatıyorlar bizi bu bebişler :)) aman sen üzülme bebişler de üzülmesin güzel anneleri. Çok öpüyorum.

ayy harika ikiz bebişlerim olmasını hep istemişimdir Allah hayırlı kolaylıklarla dolu doğumlar nasip etsin hepinize

teşekkürler arkadaşım darısı başına :)

Günaydin güzel anneler gününüz güzel geçsin

Teşekkürler canımca. Senin de günün güzel geçmiştir umarım :)

Ben de izne ayrılmak istiyorum artıııııııkkkkkkkkkkkk ama son 1 hafta daha çalışacağım kısmetse sonra yatış güle güle giysinler cicişlerini kuzuların.
diğer işlerin içinde şimdiden kolay gelsin arkadaşım...

Öyle deme canım yaa bebek şekerleri ve kapı süsü işi ne oldu :)) beni galeyana getirdin kendin bıraktın mı yoksa

önce sakin ol canım..bebişlerin üzülmesin bu duruma kendini yıpratma..ne yazık ki özelden sonra devlet kurumuna gidince bu tarz şeylerle karşılaşabiliyoruz..tabi ki bütçene göre hareket edeceksin..dr.un seni seçme şansı yok zaten..bence bu dr. kafayı yemiş...sen yine bir şekilde doğumunu orada yaparsın dr.un lüxüne bakmaz bu durum..ama bu dr. içine sinebilecek mi? böyle bir tavırdan sonra sana nasıl bir doğum ortamı hazırlayabilir ki?şikayet ederek kök söktürürsün o şahsiyete lakin bu adamdan iş çıkar mı?sen özele gittiğin hastaneyi arayıp görüşsen raporla ilgili iyi olacak..

sana bu sgk nın maddesini de yazayım oku ona göre hareket et:
Sosyal Sigorta İşlemleri Yönetmeliğinin 39. maddesine göre; "İstirahat raporlarının Kurumla sözleşmeli sağlık hizmeti sunucuları tarafından düzenlenmesi şarttır. Kurumla sözleşmesiz sağlık hizmeti sunucuları tarafından verilen ve istirahat süresi 10 günü geçmeyen raporlar, Kurumla sözleşmeli resmî sağlık hizmeti sunucusu hekimi tarafından, 10 günü aşan raporlar ise Kurumla sözleşmeli resmî sağlık hizmeti sunucusu sağlık kurulunca onandığı takdirde geçerli olur."

Öyle deme canım yaa bebek şekerleri ve kapı süsü işi ne oldu :)) beni galeyana getirdin kendin bıraktın mı yoksa

yok cnmmmmm devam ediyorum:)))))))hafta sonu malzeme almaya gidicem..bugün bilgisayardan yazılarını yazdım şekerlemelerin..kapı süsünün malzemelerini toplamaya çalışıyorum..bırakırmıyım hiiiiiiiiiiiç

yapım aşamalarının fotolarını çekmeyi unutma emi :)) hatta malzemeleri de bir yazıversene canım yaa. netten buldum ama yanlışlık olmasın yarın alacağım kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…