evet canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Rabbim yardımcımız olsun bakalım Rabbim ne eylerse güzel eyler bebişlerimiz sağlıcakla gelir bizlereevet mutlaka dinlen ve ilacını ihmal etme. Tehlikeli süreç bu zamanlar. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Allah yardımcımız olsun canım. çok dikkat et kendine ve bebişlere.
geçmiş olsun serapcım. sen 26 falandın demi insallah yanılmıyorum. benim bel fıtığım olduğu için bel kasılmaları,kramplara alışkındım zaten hala da çok çok oluyo. kasıklarındaki yük de arttığı in sancı olabilir ama en iyisi dr a sormak. gelmiş geçmiş olsun canım.
annişler bugün benim oğluşlarım normalden daha az oynadılar. dün tam anlamıyla kudurmuşlardı ama bugün sadece birkaç defa vurdular. bu da beni çok tedirgin etti. böyle bir azalma yaşamış atlatmış olan var mı? mutsuz oldum da
teşekkür ederim çağnurcum. of valla ya sardım yine kendime
bu ara bir panik durumum var nedenini bilmiyorum.
Normal canım normal. Hepimizde oluyor bu panik halleri. Geçen hafta ben de senin gibi niye az hareket ediyorlar diye dellendimkocişim kalk doktora gidelim bebişleri gör rahatla dedi. Cesaret edemedim ya kötü birşey söylerse diye. Sonra hemen çikolata yedim kızçelerim yarım saate coştular valla fazla takılmamak gerekiyor galiba ama biz pimpirikliyiz işte
ayy harika ikiz bebişlerim olmasını hep istemişimdir Allah hayırlı kolaylıklarla dolu doğumlar nasip etsin hepinize
günaydın kızlarr hepinize kocaman öpücükler
biz çok iyiyiz bugün,ksımet olurs bugün izne ayrılacam haftaya artık evimde olacam
dün uyku setlerini aldım bebişlerin sabahta yıkayıp astım,bu hafta sonu yataklarını düzenleyecem
ondan sonra kıyafet yıka ütüle işlerine başlayacam,odalarını düzenleyip eksiklerini tamamlayacam
ondan sonra geriye şımarıklık yapıcaz artık süslerle püslerle uğraşıcam,keyf yapıcam evde
ayy birde oğlum var benim herşeyim aşkım dünyam onunla oyunlar oynayacam gezecem
Hadi gözün aydin canim bol bol dinlen artik kiscelerinle oglunla
Bravo sana vallah nevresimleri falan yikayip asmissin vallah benimkiler duruyor öyle üseniyorum
ay canım bana kalsa bende üeniyorum ama benim 2,5 yaş oğlum var çalııyorum birde
alışmışım böyle herşeyi pratik çabucak yapmaya mecburum yoksa altından kalkamam işlerin
her bulduğum fırsatta bir iş yapıveriyorum
Masallah vallah sana canim hem oglan hem is hemde karninda iki bebekle iyi bas ediyorsun.
Bende calisiyordum normalde ama hamileligimin 2.ayindan beri raporluyum burda cogul gebeliklerde genelikle rapor veriliyor gecen ay alisverise basladik Allahtan erken diyenleri dinlemeyip bittirmisim alisverisimi artik kipirdayamiyorum hele son iki gündür baya zorlaniyorum ya.
Vallah gerçekten masallah sana.
biz çok iyiyiz bugün,ksımet olurs bugün izne ayrılacam haftaya artık evimde olacam
dün uyku setlerini aldım bebişlerin sabahta yıkayıp astım,bu hafta sonu yataklarını düzenleyecem
ondan sonra kıyafet yıka ütüle işlerine başlayacam,odalarını düzenleyip eksiklerini tamamlayacam
ondan sonra geriye şımarıklık yapıcaz artık süslerle püslerle uğraşıcam,keyf yapıcam evde
ayy birde oğlum var benim herşeyim aşkım dünyam onunla oyunlar oynayacam gezecem
SAĞOLASIN ÇAĞNURCUM...nolcak bizim bu komik halimiz:) annişler daha doğmadan bıdıklar oynatıyo bizi:) ben de 2 saattir gözlemledim evde 2 adet bayram çikolaSI KALMIŞ ONU YİYİNCE OYNADILAR BİRAZ BİRAZÇOK SÜKÜR RABBİME İYİ OLDUĞUMU YAZAYIM DEDİM:) ANNİŞLER PANİKLEMESİN BEBİŞLER ÜZÜLMESİN
ayy harika ikiz bebişlerim olmasını hep istemişimdir Allah hayırlı kolaylıklarla dolu doğumlar nasip etsin hepinize
Günaydin güzel anneler gününüz güzel geçsin
hadi hayırlı izinler cnm:)))bol bol dinlen..çokta yorma kendini..herkes hazırlıklara başlamış valla:))ben ne yapıcam bilmiyorum..henüz hiçbir hazırlığa başlamadım...sadece yatmasını iyi beceriyorum kızlar
arkdaşlar ben bugüne kadar tüp bebek yaptığım dr agidiyorum muayenm için ama doğummumu çapa hastanesinde düşündüm hep çünkü benm dr m çooook pahalı bizde dün eşimle randevu aldık çapaya gittik artık orannda hastası olayım die amanın beni bi dövmedikleri kaldı dr bana dioki bugüne kadar nerde muayene oldun orda doğur ayyy çıldırdım dedim ben ssk lıyım haklarım var nerde istersem orda doğuruurm kabul etmiyoruz falan die iiice bağırmaya başladı bu sefer bende bağırmaya başladım ama tabi çok sinirlendim elim ayağım titredi dedim başhekimliğe şikayet edip seni mahvedicem bu sefer dedi anca 1 ay sonra randevu veririm sana ozaman gel bakarız iiice çıldırdım eşimle bi hışımla cıktık ordan yani anlayacağınız ben ortada kaldım galiba napıcam nerde doğurcam bilmiyorum çok şaşkınım çok güvenmiştim ben çapaya bide bu ay sonu artık rapor verilmesi lazımdı bana izizne ayrılmam için aceba özelde rapor verilse ssk kabul edermi offffffffff herşey karıştı kafamda napcam kızlar akıl verin:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Öyle deme canım yaa bebek şekerleri ve kapı süsü işi ne oldu :)) beni galeyana getirdin kendin bıraktın mı yoksa
yok cnmmmmm devam ediyorum:)))))))hafta sonu malzeme almaya gidicem..bugün bilgisayardan yazılarını yazdım şekerlemelerin..kapı süsünün malzemelerini toplamaya çalışıyorum..bırakırmıyım hiiiiiiiiiiiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?