sağol canım ya içimi rahatlattın. bariz bi fark var çünkü. sizde durumlar normal dimi?öptüm seni...
annişler dr dan simdi döndük. geçen hafta muayene etti diye bu hafta etmedi.çok şaşırdım. çünkü birinin diğerine göre daha küçük olduğunu söylemişti ama neyse. bu hafta da bu durumun devamı halinde de yapılacak birşeyin olmadığını söyledi. neyse dr olan onşlar vardır bir bildikleri:)
benim bıdıklarımdan bir tanesi çok hareketli diğeri ise çok az hareket ediyor. böyle olan var mı? karakterlerinden midir acep?
Benimkilerden de soldaki kızım hareketli, sağdaki kızım kafasına göre takılıyorcanı isterse tekme atıyor canı isterse hareket ediyor falan ama bu normal demişti doktorumuz. Sen de çok takılma canım.
Yarın kısmetse şeker yüklemesine gideceğiz. Umarım sonuçlar iyi çıkar. Gelince nasıl olduğunu ve sonuçları yazarım inşallah.
Herkesi çook öpüyorum
Güzel haberlerler gel canım İnşallah. gelince bizede anlat da bende merak edıyorum hafta sonu benımde yüklemem var.Benimkilerden de soldaki kızım hareketli, sağdaki kızım kafasına göre takılıyorcanı isterse tekme atıyor canı isterse hareket ediyor falan ama bu normal demişti doktorumuz. Sen de çok takılma canım.
Yarın kısmetse şeker yüklemesine gideceğiz. Umarım sonuçlar iyi çıkar. Gelince nasıl olduğunu ve sonuçları yazarım inşallah.
Herkesi çook öpüyorum
güzel haberlerler gel canım inşallah. Gelince bizede anlat da bende merak edıyorum hafta sonu benımde yüklemem var.
limancım aynen öyleler ya çok komik bu çocuklar. biri pire gibi biri tembel şirin:) ömürlü sağlıklı olsunlar ...selam kızlar. Keyfiniz hiç bozulmasın İnşallah.
Mevizhande benim kızlarım saglı solu değiller, biri aşağına biri yukarıda. hareketleri aynen senin dediğin gibi. baştan beri ultrasyonda da öyleydi. aşağıdaki sürekli hareket halinde yukardaki hep dinenmede. şimdide hareketlerinden öyle hissediyorum. dr.um bana biri sporcu (çok hareketli) biri flozof olacak (çok düşünüyor) galiba demiştisanırım karakterleri de öyle olacak. çünkü anne karnında nasıl iseler dışarı çıkınca öyle olurlar diyor herkes. söyleyenlerin yalancısıyım...aralarındaki kilo farkı önemli değil canım merak etme. kapatırlar arayı İnşallah.
mobilya konusunda çok haklısın. herkesin çok dikkat etmesini bende tavsiye ediyorum.
Senn canım ben bursada oturuyorum. inegöl'e gidip baktık. kesinlikle gitmeyin derim düşünen varsa. tam 3 tane bebek mobilyası satan yer var. 2 si mağaza 1 tanesi atölye. gitmeye değmez. zaten fiyatlar burayla aynı. İstanbul'da oturanlar sanırım bu konuda daha şanslılar. mdf mobılyalar 2500 den başlıyor +1 karyola daha ek suntalar 1500 den başlıyor+1 karyola daha ek. bizimkini halamız 4500 liraya aldı. biraz iyisi olsun dedi. gelince resim eklerim artık.
ah canım ya bazen evde sıkılıyoruz ve kendimizi dışarı atmak istiyoruz ama dışardaki 10. dk. bile yorucu oluyor. ağlama krizlerimiz nolcak bilmiyom. sabır arkadaşım :) hormonlar iş başında. hayırlısıyla sağlıkla dünyaya getirsek bebişlerimizi de sıkılmaya vaktimiz kalmasa, amiiiiiiinnnn!!Iyiyiz sükür canim bugün biraz ciktim esimle yarim saat durmadik gene disarida acaip yoruldum ama hep evdede kapaninca olmuyor cok bunaliyorum esim evde oluncada beni biraz cikar diyorum isimide acaip özledim aglama kirzlerine giriyorum bu aralar yazik hep esime geciyor nazimAma bebislerim iyiler sükür onlar iyi olsunlarda baska birsey istemem kasilmalarimizda azaldi Allaha sükür i
çağnurcum hayırlı sonuçlar. sonuçları bekliyoz. bizim de haftaya perşembe olcak bakalımBenimkilerden de soldaki kızım hareketli, sağdaki kızım kafasına göre takılıyorcanı isterse tekme atıyor canı isterse hareket ediyor falan ama bu normal demişti doktorumuz. Sen de çok takılma canım.
Herkesi çook öpüyorum
annişler dr dan simdi döndük. geçen hafta muayene etti diye bu hafta etmedi.çok şaşırdım. çünkü birinin diğerine göre daha küçük olduğunu söylemişti ama neyse. bu hafta da bu durumun devamı halinde de yapılacak birşeyin olmadığını söyledi. neyse dr olan onşlar vardır bir bildikleri:)
benim bıdıklarımdan bir tanesi çok hareketli diğeri ise çok az hareket ediyor. böyle olan var mı? karakterlerinden midir acep?
selam anneler
canım yaa ay sizleri okuyunca nasıl rahatladım benimde hep bir taraftaki kızımın hareketleri dah belirgin diğerini çok hissetmiyorum
hep tedirgindim acaba normalmi diye demekki hepimizde böyleymiş
kızlar şimdi sağlık ocağından geldim tetanos aşısı yapıldı çok ağrıyorr
bir ay sonra yine yapılacakmış
bugün saat 14:30 da kalp ekosu için doktora gidicem
selam anneler
canım yaa ay sizleri okuyunca nasıl rahatladım benimde hep bir taraftaki kızımın hareketleri dah belirgin diğerini çok hissetmiyorum
canım benim hemen üzme kendini. anık bir şey olmuş olabilir. bekle bakalım 100mg lik ne çıkacak. Allah'ın izni ile bir şey çıkmaz İnşallah. sen üzülürsen bebişlerinde üzülür ama yapma böyle tamam mı şekerim...Kızlar şeker yüklemesinden geldim. Sağlık ocağında yaptırdım. Önce açlık kan şekerini ölçüyorlar. Sonucu yarın alacağım.Sonra 50 mg lık şekeri bir bardağa boşaltıp üzerine su eklediler ve içtim. Şekerli suyu içtikten 1 sat sonra da parmaktan kan alıp ölçüm yaptılar ve tokluk şekerim 160 çıktıSınır 140 mış, hemşire 100 mg lık yüklemeyi de yaptır dedi. pazartesi kendi doktoruma gidip yaptıracağım inşallah. Çok çok yüksek değil ama yine de sınırın üstünde. Haliyle tedirgin oldum. İnternetten biraz araştırdım 50 mg lık yüklemesi yüksek çıkanların illa 100 mglık ta yüksek çıkacak diye birşey yok diyor. Umarım ciddi birşey çıkmaz kızlar...
hepimizin aynı haftaları yaşaması bu açıdan çok iyi oluyor. birbirimizi anlayabiliyoruz. geçmiş olsun canım. kalp ekosundanda sağlıklı sonuçlarla dönün İnşallah.selam anneler
Kızlar şeker yüklemesinden geldim. Sağlık ocağında yaptırdım. Önce açlık kan şekerini ölçüyorlar. Sonucu yarın alacağım.Sonra 50 mg lık şekeri bir bardağa boşaltıp üzerine su eklediler ve içtim. Şekerli suyu içtikten 1 sat sonra da parmaktan kan alıp ölçüm yaptılar ve tokluk şekerim 160 çıktıSınır 140 mış, hemşire 100 mg lık yüklemeyi de yaptır dedi. pazartesi kendi doktoruma gidip yaptıracağım inşallah. Çok çok yüksek değil ama yine de sınırın üstünde. Haliyle tedirgin oldum. İnternetten biraz araştırdım 50 mg lık yüklemesi yüksek çıkanların illa 100 mglık ta yüksek çıkacak diye birşey yok diyor. Umarım ciddi birşey çıkmaz kızlar...
Handeciğim kısmetse haftaya Pazartesi heyet raporu ile izne ayrılıyorum canım. Mart 20 de de doğum iznim başlayacak.
Hadi gözün aydın. Dinlenirsin kuzularınla bol bol...
canım benim hemen üzme kendini. anık bir şey olmuş olabilir. bekle bakalım 100mg lik ne çıkacak. Allah'ın izni ile bir şey çıkmaz İnşallah. sen üzülürsen bebişlerinde üzülür ama yapma böyle tamam mı şekerim...
Canim sakin korkma hamilelikte biraz abur cuburu fazla kaciriyoruz ondan böyle oluyor cok cok yüksekte cikmamis 100mg lik yüklemede güzel haberler verecek insallah bize.
Kizlar tünaydin hepinizi öpüyoruz göbüslerinizide öpdük
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım 21+5 günlük ikizlerime hamileyim bunun yanı sıra 2,5 yaşında oğluşum var.Bizimde perşembe 8:30 ta renkli ultrasonumuz var 2 hafta sonra da şeker yüklemesi var ki bende şekerin ş si bile yok o kadar çikolata ve tatlıdan sonra bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum :) sağ tarafımdaki bebişim çok ama çok oynuyor ama sol tarafımdaki bebişim ise keyfi gelecekte oynayacakta oo oooo bekle dur. benimde kafama takılan konu buydu ki cevaplayan arkadaşlar çok sağolun :) ve inanırmsınız ben hala sol tarafımdaki bebişimin cinsiyetini bilmiyorumçünkü göstermiyo bebişlerimin biri erkek diğeri hakkında hiç bir fikrim yok renkli ultrasonda görmek dileğiyle perşembe gününü bekliyorum
ay canım öncelikle hoşgeldin aramıza
yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm,aynı durumdayız
2,5 yaşında oğlum var ikizlere hamileyim ikiside kız
bizim zorluğumuz biraz daha ağır olacak 3 çocuk ama olsun allah sağlık versin hepsine
tekrar hoşgeldin[/QUh
hoşbulduk :)amin allah hepsine sağlık versin 3 çocuk çok zor olacak gerçekten.bi de ben son 3 haftadır yatıyorum 3 hafta önce kanamam olmuştu hiç kıpırdamadan yatacaksın demişti doktorcum 3 hafta dinlenikten sonra şuan allah a şükür iyiyim ama yine de korkuyorum ev işi falan artık yok sadece oğluşumla ilgileniyorum ve bol bol dinleniyorum allah hayırlısıyla zamanında doğurmayı nasip etsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?