2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

sağol canım ya içimi rahatlattın. bariz bi fark var çünkü. sizde durumlar normal dimi? öptüm seni...

Iyiyiz sükür canim bugün biraz ciktim esimle yarim saat durmadik gene disarida acaip yoruldum ama hep evdede kapaninca olmuyor cok bunaliyorum esim evde oluncada beni biraz cikar diyorum isimide acaip özledim aglama kirzlerine giriyorum bu aralar yazik hep esime geciyor nazimAma bebislerim iyiler sükür onlar iyi olsunlarda baska birsey istemem kasilmalarimizda azaldi Allaha sükür i

Benimkilerden de soldaki kızım hareketli, sağdaki kızım kafasına göre takılıyor canı isterse tekme atıyor canı isterse hareket ediyor falan ama bu normal demişti doktorumuz. Sen de çok takılma canım.
Yarın kısmetse şeker yüklemesine gideceğiz. Umarım sonuçlar iyi çıkar. Gelince nasıl olduğunu ve sonuçları yazarım inşallah.
Herkesi çook öpüyorum

Hadi hayirli haberlerle gelin canim

Güzel haberlerler gel canım İnşallah. gelince bizede anlat da bende merak edıyorum hafta sonu benımde yüklemem var.

limancım aynen öyleler ya çok komik bu çocuklar. biri pire gibi biri tembel şirin:) ömürlü sağlıklı olsunlar ...
mobilyalarınız da hayırlı olsun gelince ekle cimcimelerin odasını ben de inşallah ctesi eklerim:)

ah canım ya bazen evde sıkılıyoruz ve kendimizi dışarı atmak istiyoruz ama dışardaki 10. dk. bile yorucu oluyor. ağlama krizlerimiz nolcak bilmiyom. sabır arkadaşım :) hormonlar iş başında. hayırlısıyla sağlıkla dünyaya getirsek bebişlerimizi de sıkılmaya vaktimiz kalmasa, amiiiiiiinnnn!!

çağnurcum hayırlı sonuçlar. sonuçları bekliyoz. bizim de haftaya perşembe olcak bakalım çağnur rapora ayrıldın mı? ne zaman ayrılcan? benim derslerim iptal edildi. sadece görüşme tarzı etkinlikler yapacağım. işim hafifleyecek. yarından sonra başlıyoruz işimize hayırlısı bakalım handuş ve zuzuları yollarda

annişler öptük hepinizi

selam anneler
canım yaa ay sizleri okuyunca nasıl rahatladım benimde hep bir taraftaki kızımın hareketleri dah belirgin diğerini çok hissetmiyorum
hep tedirgindim acaba normalmi diye demekki hepimizde böyleymiş

kızlar şimdi sağlık ocağından geldim tetanos aşısı yapıldı çok ağrıyorr
bir ay sonra yine yapılacakmış

bugün saat 14:30 da kalp ekosu için doktora gidicem

canım benim geçmiş olsun:) insanın canı epey acıyor ama 2 güne geçiyor aşılı anneler sağlıklı bebekler:) biz 2 dozu da olduk.21-25 haftalarda:)
14:30 dan sonra iyi haberleri bekliyoruz... öptük sizi

Kızlar şeker yüklemesinden geldim. Sağlık ocağında yaptırdım. Önce açlık kan şekerini ölçüyorlar. Sonucu yarın alacağım.Sonra 50 mg lık şekeri bir bardağa boşaltıp üzerine su eklediler ve içtim. Şekerli suyu içtikten 1 sat sonra da parmaktan kan alıp ölçüm yaptılar ve tokluk şekerim 160 çıktı Sınır 140 mış, hemşire 100 mg lık yüklemeyi de yaptır dedi. pazartesi kendi doktoruma gidip yaptıracağım inşallah. Çok çok yüksek değil ama yine de sınırın üstünde. Haliyle tedirgin oldum. İnternetten biraz araştırdım 50 mg lık yüklemesi yüksek çıkanların illa 100 mglık ta yüksek çıkacak diye birşey yok diyor. Umarım ciddi birşey çıkmaz kızlar...

Handeciğim
kısmetse haftaya Pazartesi heyet raporu ile izne ayrılıyorum canım. Mart 20 de de doğum iznim başlayacak.
Hadi gözün aydın. Dinlenirsin kuzularınla bol bol...

geçmiş olsun canım. Aşı olduğun kolunu çok havaya kaldırmamaya çalış. Biz bir tane olduk daha. O çok acımamıştı umarım 2. ve 3. de acımaz...

canım benim hemen üzme kendini. anık bir şey olmuş olabilir. bekle bakalım 100mg lik ne çıkacak. Allah'ın izni ile bir şey çıkmaz İnşallah. sen üzülürsen bebişlerinde üzülür ama yapma böyle tamam mı şekerim...
hepimizin aynı haftaları yaşaması bu açıdan çok iyi oluyor. birbirimizi anlayabiliyoruz. geçmiş olsun canım. kalp ekosundanda sağlıklı sonuçlarla dönün İnşallah.

Kızlar ben şimdi küçükköydeki bilge hastanesinde doğum yapma kararı aldım çoook şükür ama kafama takılan orası özel ssk la anlaşması varmıs ama ben doğum iznine cıkıcam hemde doğum parası alınacak ya doğumdan sonra ssk bu hastanennin raporunu kabul edermi aceba sadece devlet hastanesimi olcak acaba bilenınız varmı acaba bana yardım etse çok kafam takıldı offfffffff:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Canim sakin korkma hamilelikte biraz abur cuburu fazla kaciriyoruz ondan böyle oluyor cok cok yüksekte cikmamis 100mg lik yüklemede güzel haberler verecek insallah bize.

Kizlar tünaydin hepinizi öpüyoruz göbüslerinizide öpdük

sağol canım... Umarım anlık birşeydir. Kafaya takmamaya çalışıyoruz ama etkilendik. bakalım pazartesiyi bekleyeceğiz işte.

Teşekkürler tatlım. Aslında o kadar da dikkat ediyorum ki yediğime içtiğime. Hatta hamilelikte kızlar sayesinde en sağlıklı beslendiğim dönemi yaşıyorum. Neyse vardır bunda da bir hayır. Dediğiniz gibi 100 mg lığın sonucunu bekleyelim bakalım. Umarım herşey yolunda gider. Biz de seni bebişleri öpüyoruz canım...

Son düzenleme:
selam kızlarr doktordan geldim imdi kalp ekoları çekildi çok şükür herşey yolunda ikiside normal dedi

cagnur canım inşallah diğer şeker yükleme sonucun iyi olacak
ailende varmı eker hastası olan
benim doktorum ailedende varmı o önemli demişti.

slm kızlar

bende 4+5 gunluk hamıleyım doktor ıkız dedı ama haftaya tam bellı olcak...ama cok heyecanlıyım cok zormu arkadaslar ıkızlerde hamılelık donemı

selam kızlar ben aranıza yeni katıldım 21+5 günlük ikizlerime hamileyim bunun yanı sıra 2,5 yaşında oğluşum var.Bizimde perşembe 8:30 ta renkli ultrasonumuz var 2 hafta sonra da şeker yüklemesi var ki bende şekerin ş si bile yok o kadar çikolata ve tatlıdan sonra bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum :) sağ tarafımdaki bebişim çok ama çok oynuyor ama sol tarafımdaki bebişim ise keyfi gelecekte oynayacakta oo oooo bekle dur. benimde kafama takılan konu buydu ki cevaplayan arkadaşlar çok sağolun :) ve inanırmsınız ben hala sol tarafımdaki bebişimin cinsiyetini bilmiyorum çünkü göstermiyo bebişlerimin biri erkek diğeri hakkında hiç bir fikrim yok renkli ultrasonda görmek dileğiyle perşembe gününü bekliyorum

ay canım öncelikle hoşgeldin aramıza
yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm,aynı durumdayız
2,5 yaşında oğlum var ikizlere hamileyim ikiside kız
bizim zorluğumuz biraz daha ağır olacak 3 çocuk ama olsun allah sağlık versin hepsine
tekrar hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…