ama ama bu gercekten cok güzel yaa. gerçekten pahalı gerek yok o fiyatı vermeye
süslere bakıyorum ama pahalı geldı bana ya. bir taş bebekler var mesela fiyatları ortalama 1 lira zaten bunların hazırları 1,5 fean degılmı?
yanlış yeremi bakıyorum acaba ben ??? bebek şekerleri
selam canım. hadi gözün aydın. bebişlerine kocaman maşşallah.Selam güzel ikiz anneleri nasilsiniz bakayim? OOO ne güzel kapi süslerinden konusulmaya baslanilmis bugün vallah ben kayin valdeme söyledim o yapip getirecek beceriklidir bu konularda:) Bu arada kizlar esim baska isim konusuna alismaya basladi :)))) buda benim coooook hosuma gidiyor dün netten bakiyordu bana döndü dediki Beste ismi güzel bir isim birinin ismi Beste olabilir dedi bende cok sevdim ama ikinci ismini hala bulamadik ama annesiyle babaanesinin isimlerinden vazgecmis olmasi beni sevindirdi hihoyyyt
Bu arada cancagizlarim randevudan yeni geldim son bir haftadir hergün yaklasik 5 dakikada bir kendimi tuvalete buluyorum ama iki damla birsey anca yapiyordum agrim sizim yok ama bugün idrar testimi yapti doktorum meger idrar yolarim enfeksiyon kapmis soguktanmis büyük ihtimale ama agrim yok yeni baslamis dedi doktorum antibiyotik kulanacagim bir kac gün gecirecekmis...
Kizlarim büyümüsler teyzeleri birisi 580 digeri 620gr Masallah benim kuzularimaSularina bakti doktorum gayet iyi dedi rahimi ölçtü oda iyi çikti sükür hersey normal çiktigi için ciger gelistirici ignemizi erken vurmaktan vazgecti. 28.haftamizda olacagiz. Bide kizlar kizlarim kilo almis ama ben bir kilo almisim kilo alimim azalmis sükür Ama kilo almis sayilmasin dedi doktorum iki kazak vardi üzerimde öyle ölçüldüm. Sanirim herseyi yazdim birsey unutmadim ha bide demir eksikligi varmi yokmu yarin beli olacak bukadar vallah kizlar ayin 27sinde seker yükleme testim var hadi hayirlisi
hoşgeldiniz küçük kardeşler :) evet canım ikizlerde 36. haftaya veriyorlar günü. bizimde haziran 2 ama dr. mayısın başında dedi doğum için. tabi sağlıkları yerinde olursa biraz daha kilo almaları için ertelenebilir herhalde. ben 1 tane park yatak ilk zamanlar yatak odasında yatırmak için odalarınada büyüyen yatak almayı düşünüyorum. park yatağı da ileride zaptedemeyince içlerine koymak için zaten mecburen düşünüyorum. madem alıcam baştan işimize de lazım olur dıye erkenden alıcam inşallah.hosbulduk cnm evet doktorum bana ya agu bası yada temmuzun sonu dedi yani 36. haftayı tamamlasa ii dedi sizdedemi öyle dediler ya ben de tereddütlüyüm 2li testte zeka tessiymiş insan merk ediyor yaa inş benimde sonuçlar ii çıkar bu arda bebeklerinize mobilya ne alıyorsunuz ben çok kararsızım kimi park yatak kimide mobilya diyor napcam bilemiyorum..
günaydın güzel anneler nasılsınız bugün
biz çok şükür oldukça iyiyiz,
sabah sabah ne güzel böyle şekerler kapı süsleri bana da gaz verdiniz
benim bir tanıdığım vardı ona yaptırmayı düşünüyordum ama çok pahalı oluyor
böyle internetten kendim alacam evde yapacam ben severim böyle el işleriyle uğraşmayı
ay ne güzel şeyler varmış yaa hangisini alsam şaşırdım bayıldım
birde ikiz bebek şekerleri daha güzel oluyor sanki yaa
bende bişeyler alayım yaparsam resim eklerim size
Hayırlı, sancısız ağrısız güzel günler ikiz anneleri. Hepiniz iyisinizdir İnşallah.
meryemcim sana katılıyorum. şu süsleri el emeğimizle yapalım bence daha kıymetli olur.
Selam güzel ikiz anneleri nasilsiniz bakayim? OOO ne güzel kapi süslerinden konusulmaya baslanilmis bugün vallah ben kayin valdeme söyledim o yapip getirecek beceriklidir bu konularda:) Bu arada kizlar esim baska isim konusuna alismaya basladi :)))) buda benim coooook hosuma gidiyor dün netten bakiyordu bana döndü dediki Beste ismi güzel bir isim birinin ismi Beste olabilir dedi bende cok sevdim ama ikinci ismini hala bulamadik ama annesiyle babaanesinin isimlerinden vazgecmis olmasi beni sevindirdi hihoyyyt
Bu arada cancagizlarim randevudan yeni geldim son bir haftadir hergün yaklasik 5 dakikada bir kendimi tuvalete buluyorum ama iki damla birsey anca yapiyordum agrim sizim yok ama bugün idrar testimi yapti doktorum meger idrar yolarim enfeksiyon kapmis soguktanmis büyük ihtimale ama agrim yok yeni baslamis dedi doktorum antibiyotik kulanacagim bir kac gün gecirecekmis...
Kizlarim büyümüsler teyzeleri birisi 580 digeri 620gr Masallah benim kuzularimaSularina bakti doktorum gayet iyi dedi rahimi ölçtü oda iyi çikti sükür hersey normal çiktigi için ciger gelistirici ignemizi erken vurmaktan vazgecti. 28.haftamizda olacagiz. Bide kizlar kizlarim kilo almis ama ben bir kilo almisim kilo alimim azalmis sükür Ama kilo almis sayilmasin dedi doktorum iki kazak vardi üzerimde öyle ölçüldüm. Sanirim herseyi yazdim birsey unutmadim ha bide demir eksikligi varmi yokmu yarin beli olacak bukadar vallah kizlar ayin 27sinde seker yükleme testim var hadi hayirlisi
[
Hoşgeldin canım ama senin doğum bizimkilerden bayağı sonra gibi görünüyor. Hakkında hayırlısı olsun. Ben 2 li test yaptırmamıştım. Doktorum ikiz gebelikte çok güvenilir değil demişti. 18. haftamda 3 lü test yaptırmıştım çok şükür iyi çıkmıştı sonucu.
hosbulduk cnm evet doktorum bana ya agu bası yada temmuzun sonu dedi yani 36. haftayı tamamlasa ii dedi sizdedemi öyle dediler ya ben de tereddütlüyüm 2li testte zeka tessiymiş insan merk ediyor yaa inş benimde sonuçlar ii çıkar bu arda bebeklerinize mobilya ne alıyorsunuz ben çok kararsızım kimi park yatak kimide mobilya diyor napcam bilemiyorum..
durmak yok yola devam:)) evde nasıl vakit gececek baska turlu hm canım sıkılmaz hemde bebıslerıne bır suru hazırlık yapmıs olursun:)
günaydın annişler ne güzel konularla başladık güne şekerler süsler. allahım bu tarz seylerle ilgili yetenek dağıtırken ben evde uyuyakalmışım.yok keşke yapabilsem.iş yerindeki resim öğretmeni arkadadaşım yardım edecekmiş bana sağolsun. biz de keçe malzemeyle mi yapsak diye düşündük geçen gün keçe ile daha mı ekonomik olur acaba dedi acaba? bir fikir...
tesila bu arada sen de izmirli misin?
Selam güzel ikiz anneleri nasilsiniz bakayim? OOO ne güzel kapi süslerinden konusulmaya baslanilmis bugün vallah ben kayin valdeme söyledim o yapip getirecek beceriklidir bu konularda:) Bu arada kizlar esim baska isim konusuna alismaya basladi :)))) buda benim coooook hosuma gidiyor dün netten bakiyordu bana döndü dediki Beste ismi güzel bir isim birinin ismi Beste olabilir dedi bende cok sevdim ama ikinci ismini hala bulamadik ama annesiyle babaanesinin isimlerinden vazgecmis olmasi beni sevindirdi hihoyyyt
slm aramıza hosgeldın inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin.çok küçük oluyorlar ama 3 boyutlu bakmıstı benım dr um ikiside görünüyordu kollaraı bacakları bayagı belli oluyor çok güzel bir duygu .16.haftada kızımın cınsıyetı belli oldu 20.haftada oglum gösterdi kendini .ortalama 20 .hafta civarında cinsiyetleri belli oluyor.sağlıklı olsunlarda cinsiyetleri önemli değil.
hoşbulduk canm... inş 3 aylık olduk ama benim çok kötü geçti 3 kilo verdim bi hafta kanamam oldu serum yedim çok sükür ii oluyorum artık bende kararsızım 2li testte ama bi kere yaptırılcak diye yaptırayımmı diyorum acaba ne güzell maşallah çift yumurta ikizi seninki dimi benimde keseler ayrı belki çift yumurta olabilir dedi doktor rüyalarımda hep bi kız bi oğlum olduğunu görüyorum benim ilk olcak allah izin verirse maşallah sanada saglıklı doğsunlar inşşş amiinn
saol canım hepimizin bebişleri sağ sağlim doğarlar inşallah.hamileliğin sorunlu başlamış inşallah bundan sonrası rahat geçer.ikizlerde tarama testleri kesin sonuç vermiyor diyen dr larda var ama en iyisi yaptır için rahat etsin.3 lü tarama testinde de dr um ikili testin sonucuyla aynı cıkar yaptırmak istersen yaptıralım dedi 3lü testi yaptırmadım ben.evet benim yavrularımda çift yumurta ikizi.keseler ayrı dediyse çift yumurta ikizidir ve bi kız bi oğlan olabilir istediğin gibi olur her şey umarım.hamile kalmadan önce ne düşündüysem bütün düşüncelerim rüyalarım gerçek oldu oyüzden şimdi de doğumumu 37.haftada yapıcam diyorum :)
hosbulduk cnm evet doktorum bana ya agu bası yada temmuzun sonu dedi yani 36. haftayı tamamlasa ii dedi sizdedemi öyle dediler ya ben de tereddütlüyüm 2li testte zeka tessiymiş insan merk ediyor yaa inş benimde sonuçlar ii çıkar bu arda bebeklerinize mobilya ne alıyorsunuz ben çok kararsızım kimi park yatak kimide mobilya diyor napcam bilemiyorum..
Sagolun kizlar güzel dilekleriniz için
Kizlar ya bayildim bebek sekerlerine süslere bende yapmak isterdim ama gavur mileti böyle konularda bizden geri galiba keske türkiyede olsamda malzemelerini alip yapabilsem ama kayinvaldem gelmeden önce tembih edeyimde sekerler için malzemeyi alip getirsin birlikte burda yapalim sekerleri kapi süsünü yapip getirecegim demisti.
Bu arada bizim alisveris isimiz bitti kizlar babamiz biraz önce araba koltuklarini getirdi indirime girmesini bekliyorduk bugün yari fiyatina düsürmüsler Allahtan acele etmemissiz ikisini tek fiyata almis olduk elbiselerimizi yikayip ütülemek kaldi artik.
nasssınız kızlarrrr
ya benimki gibi arada sancı giren var mı beline kasığına dün akşam çok kötü oldum ağladım da((((
oo maşallah kayınvaliden becerikli ve istekliymiş:))) inşallah bıcır bıcır şekelrlemelerini de halledersin..hadi bakalım darısı bizim başımıza daha alışverişin çoğu duruyor..beşikleri,mobilyaları,kıyafetleri.....hoş bizim kıyafet sıkıntımız yok allahtan:) eşim LCW de çalışıyor .."ben sana modelleri getiririm sen seçersin" diyor..zamanı geldiğinde ay ay alırız dedi:))) biz 7.aya girmeden bişey alamıycaz sanırım..eşimde erken olduğu düşüncesi yok olmuyor..napalım biraz daha beklicez
geçmiş olsun canım. Ben de olmadı çok şükür böyle bir problem ama doktorunla bir görüşseydin. Ne diyecek bakalım.
canım doktorumla görüştüm erken doğum riski için hap vermişti onu 6 saatte bir al dedi dün almadım ama bugün başladım almaya ablama sordum o son aylara yaklaştığın için ara ara girer korkma dedi ama doktorumda ilaç miktarını artırdığı için endişelendim haftasonu gidip raporumu 1 hafta erken alıp dinlenmeye geçicem
nasssınız kızlarrrr
ya benimki gibi arada sancı giren var mı beline kasığına dün akşam çok kötü oldum ağladım da((((
geçmiş olsun serapcım. sen 26 falandın demi insallah yanılmıyorum. benim bel fıtığım olduğu için bel kasılmaları,kramplara alışkındım zaten hala da çok çok oluyo. kasıklarındaki yük de arttığı in sancı olabilir ama en iyisi dr a sormak. gelmiş geçmiş olsun canım.
annişler bugün benim oğluşlarım normalden daha az oynadılar. dün tam anlamıyla kudurmuşlardı ama bugün sadece birkaç defa vurdular. bu da beni çok tedirgin etti. böyle bir azalma yaşamış atlatmış olan var mı? mutsuz oldum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?