2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

yo cnm doğru bakıyorsun gerçekten çok pahalı...ama çok şirinler dimi ya:))

selam canım. hadi gözün aydın. bebişlerine kocaman maşşallah. eşinede nazar değmesin tabi fikir değiştirmesin bir daha inşallah. Sana da Allah şifa versin. Üşütmeyin dikkat edin kızlar. bizimde haftaya şeker yüklememiz olacak. 28. indedeciğer geliştirici iğnemiz.
hoşgeldiniz küçük kardeşler :) evet canım ikizlerde 36. haftaya veriyorlar günü. bizimde haziran 2 ama dr. mayısın başında dedi doğum için. tabi sağlıkları yerinde olursa biraz daha kilo almaları için ertelenebilir herhalde. ben 1 tane park yatak ilk zamanlar yatak odasında yatırmak için odalarınada büyüyen yatak almayı düşünüyorum. park yatağı da ileride zaptedemeyince içlerine koymak için zaten mecburen düşünüyorum. madem alıcam baştan işimize de lazım olur dıye erkenden alıcam inşallah.

evet insanın içi açılıyor doğrusu..emin olun bunlarla uğraşmak veya yapmak psikolojimizi olumlu yönde etkiliycek..zaman daha hızlı akıp gidiyor herhangibirşeyle uğraşınca..ee oturduğumuz yerden yapabileceğimiz en güzel uğraş..sana kesinlikle katılıyorum hangisini yapsam diye karasız kalıyor insan:))hepsi de çooook şekerler...

Hayırlı, sancısız ağrısız güzel günler ikiz anneleri. Hepiniz iyisinizdir İnşallah.
meryemcim sana katılıyorum. şu süsleri el emeğimizle yapalım bence daha kıymetli olur.

sağol limancım...duaların gerçekleşiyor sanırım kaçgündür sancım vardı bugün daha iyiyim..dışarı çıktım hatta ağrım olmadı maşallahbugünün kıymetini biliyim dimi ya

sana ve bebişlerine kocaman bir maşallah tatlıııımçok sevindim sağlıklarınızın yerinde olmasına..hoş senin ufak bir nazar boncuğun olmuş enfeksiyon olarak ama bak dr.un farketmiş,aferim onadadikkat et iç çamaşırını nemli bırakma,her gün değiştir akıntına göre..her yerde tuvalete girme cnm..ayaklarını sıcak tut..ayağından patik veya pandif eksik etme..ne yazık ki bu dönemlerde daha dikkatli olmak gerekiyormuş..hatta dr.um "ne kadar dikkat edersen et bazen vajinanın kendisi yapıyor bunu " dedi...

ay cnm senin yaza geliyor doğum havalar sıcak oluyor ama güzel tarafı bebişlerini her gün yıkaya biliyorsun gerekirse:))))) testler noktasında hiç terddütlü olma zaten hiç biri %100 güven vermiyor..korkma bu testler %3 lük bir ihtimali araştırmak için yapılıyor..mobilya noktasında herkes imkanı ve fikirleri doğrulusunda hareket ediyor..bizim düşüncemiz;ikiz olduğu için ilk aylara portatif olması ve uyutma kolaylığı sağlasın diye ilk 9 aylık için sallanan küçük beşik alıcaz(tek birim fiyatları ortalama 120 tl) ilerleyen yaşlar içinde dolap ve büyüyen mobilya almayı düşünüyoruz..ilk aylarda zaten bebekler hep annenin yanında duruyor...dediğim gibi tamamiyle kişisel düşünce..

keçe malzeme nasıl oluyor benim bildiğim keçeyse onunla nasıl yapacaksınız merak ettım.
manisalıyım caım ben izmirde okudum ve snrasında calsıtım 8 yıl bornovada oturdum.2.5 yıl önce evlenip balıkesıre geldim:)

iyiyz canım napalım işte:) isism konusunda eşinin başka isimler düşünmesine sevindim öenmeli olan ikiniz karar vermesi .
gecmıs olsun canım bu arada yakın zamanda atlatırsın inşallah.kızlarının kilosuda bayagı iyimiş inşallah kilo alımları hepimizin iyi şekilde devam eder.benim dr um ciğer geliştirici iğneyi önce olma konusuna karşı.herhangi bir risk olusursa o zman yaparız dedi.zaten doğum başladığında bebek kendini dış dünyaya hazırlıyor dedi bilmiyroum herkesin dr u farklı düşünüyor inşallah herhangi bir sorunla karsılasmam:)iğer tahlillerinde iyi çıkar inşallah.

iyiyz canım napalım işte:) isism konusunda eşinin başka isimler düşünmesine sevindim öenmeli olan ikinizin karar vermesi zaten.
gecmıs olsun canım bu arada yakın zamanda atlatırsın inşallah.kızlarının kilosuda bayagı iyimiş inşallah kilo alımları hepimizin iyi şekilde devam eder.benim dr um ciğer geliştirici iğneyi önce olma konusuna karşı.herhangi bir risk olusursa o zman yaparız dedi.zaten doğum başladığında bebek kendini dış dünyaya hazırlıyor dedi bilmiyroum herkesin dr u farklı düşünüyor inşallah herhangi bir sorunla karsılasmam:)iğer tahlillerinde iyi çıkar inşallah.

Sagolun kizlar güzel dilekleriniz için

Kizlar ya bayildim bebek sekerlerine süslere bende yapmak isterdim ama gavur mileti böyle konularda bizden geri galiba keske türkiyede olsamda malzemelerini alip yapabilsem ama kayinvaldem gelmeden önce tembih edeyimde sekerler için malzemeyi alip getirsin birlikte burda yapalim sekerleri kapi süsünü yapip getirecegim demisti.

Bu arada bizim alisveris isimiz bitti kizlar babamiz biraz önce araba koltuklarini getirdi indirime girmesini bekliyorduk bugün yari fiyatina düsürmüsler Allahtan acele etmemissiz ikisini tek fiyata almis olduk elbiselerimizi yikayip ütülemek kaldi artik.

Bizim doğumlar mayıs gibi görünüyor canım. Genelde 36. hafta ile 38. hafta arası tarihler veriyor doktorlar. Ben park yatak almayı düşünüyorum canım. Mobilya daha sonra diyoruz.

oo maşallah kayınvaliden becerikli ve istekliymiş:))) inşallah bıcır bıcır şekelrlemelerini de halledersin..hadi bakalım darısı bizim başımıza daha alışverişin çoğu duruyor..beşikleri,mobilyaları,kıyafetleri.....hoş bizim kıyafet sıkıntımız yok allahtan:) eşim LCW de çalışıyor .."ben sana modelleri getiririm sen seçersin" diyor..zamanı geldiğinde ay ay alırız dedi:))) biz 7.aya girmeden bişey alamıycaz sanırım..eşimde erken olduğu düşüncesi yok olmuyor..napalım biraz daha beklicez

nasssınız kızlarrrr
ya benimki gibi arada sancı giren var mı beline kasığına dün akşam çok kötü oldum ağladım da((((

nasssınız kızlarrrr
ya benimki gibi arada sancı giren var mı beline kasığına dün akşam çok kötü oldum ağladım da((((

geçmiş olsun canım. Ben de olmadı çok şükür böyle bir problem ama doktorunla bir görüşseydin. Ne diyecek bakalım.

aslında erken değil canım yaa yavaştan başlasan iyi olur. Malum gitgide ağırlaşıyoruz. İçine sine sine alırsın alacaklarını. sonradan ağrıların seni zorlayabilir. biz de beşikleri kısmetse hafta onu alacağız. bebek arabamızı dedemiz almış kıyafetlerimiz tamam gibi yıkanıp ütülenecek. ama yeni birşeyler gördükçe de hala almaya devam ediyoruz

geçmiş olsun canım. Ben de olmadı çok şükür böyle bir problem ama doktorunla bir görüşseydin. Ne diyecek bakalım.

canım doktorumla görüştüm erken doğum riski için hap vermişti onu 6 saatte bir al dedi dün almadım ama bugün başladım almaya ablama sordum o son aylara yaklaştığın için ara ara girer korkma dedi ama doktorumda ilaç miktarını artırdığı için endişelendim haftasonu gidip raporumu 1 hafta erken alıp dinlenmeye geçicem

evet mutlaka dinlen ve ilacını ihmal etme. Tehlikeli süreç bu zamanlar. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Allah yardımcımız olsun canım. çok dikkat et kendine ve bebişlere.

nasssınız kızlarrrr

geçmiş olsun serapcım. sen 26 falandın demi insallah yanılmıyorum. benim bel fıtığım olduğu için bel kasılmaları,kramplara alışkındım zaten hala da çok çok oluyo. kasıklarındaki yük de arttığı in sancı olabilir ama en iyisi dr a sormak. gelmiş geçmiş olsun canım.

annişler bugün benim oğluşlarım normalden daha az oynadılar. dün tam anlamıyla kudurmuşlardı ama bugün sadece birkaç defa vurdular. bu da beni çok tedirgin etti. böyle bir azalma yaşamış atlatmış olan var mı? mutsuz oldum da

hemen panik olma canım. şu yazıyı bir oku istersen
Gebelikte Bebek Hareketleri, Hamilelikte Bebein Oynamas Az Oynamas Oynamamas e-gebelik.net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…