sağ ol cnımmmmm:) inan düşündükçe daha çok heyecanlanıyorum...kendimi frenliyorum..ya bu arada bende sebepsiz baş dönmeleri oluyor kısa süreli,normal bir şey mi ki? bebekler büyüdüğü için olabilir mi acaba ..pazartsi dr.a gidince bu durumu bir açayım...ay bazen dr. heyecandan söyliyeceklerimi unutuyorum..kağıda yazayım şikayetlerimi de orada çıkartır okurum artıkinşallah hayırlı güzel haberler alabilirim..bu arada kızlar pazartesiye kadar evde yokum annemde kalıcam sizinle görüşemiyceeeem siz bol bol dua edin olur mu?bir de bol bol yazışın ki geldiğimde heyecanla yazdklarınızı okuyayım:)))ben gelene kadar göbişlerinize iyi bakın öpüyorum ve özlüyorum siziiiiii
kızlar bu ikili testtin çok önemi varmı ben daha yaptırmadım düşünüyorum sizler hepiniz yaptıdınızmı bu arada ben 12+4 günlügüm şimdiden tşkürler
Günaydıııın, hayırlı günler tatlı ikiz anneleri.
Biz şimdi kızçelerimize oda almaya gidiyoruz.gelince görüşmek üzere. hepinizi çok öpüyoruz.
yaptırmıştım cnm..sonuç normal çıkınca 3 lüyü yaptırmadı dr.hoş ikili testi de bizim inisiyatifimize bırakmamıştı..
Iyi aksamlar canim biz iyiyiz çok sükürİyi akşamlar güzel annişlerrrr... Nasılsınız bakalım?
Dün beşiklerimizi aldık. Ufak tefek eksiklerimiz kaldı.
Benim yaramazlar bugün pek hareketliydiler maşallah. Habire tekmelediler
Bu arada diğer topiklerde gezerken gördüm. Sol tarafımıza yatarak uyumamız bebişimizin kilo almasına da yardımcı oluyormuş.
O şekilde daha kolay besleniyormuş öyle yazıyordu. Bir de bu haftalarda kalsiyum ihtiyacımız arttığı için süt ve süt ürünleri
tüketimini artırmalıymışız. Benden bu kadar canlar hepinizi öpüyorum
İyi akşamlar güzel annişlerrrr... Nasılsınız bakalım?
Dün beşiklerimizi aldık. Ufak tefek eksiklerimiz kaldı.
Benim yaramazlar bugün pek hareketliydiler maşallah. Habire tekmelediler
Bu arada diğer topiklerde gezerken gördüm. Sol tarafımıza yatarak uyumamız bebişimizin kilo almasına da yardımcı oluyormuş.
O şekilde daha kolay besleniyormuş öyle yazıyordu. Bir de bu haftalarda kalsiyum ihtiyacımız arttığı için süt ve süt ürünleri
tüketimini artırmalıymışız. Benden bu kadar canlar hepinizi öpüyorum
günaydın annişler...
faydalı bilgiler, güzel güzel haberler oh oh ne güzeliz maşallah:)
tesila 10 günlük rapordan sonra işe başlamışsın kolay gelsin canım ben de yarın başlıycam hayırlısı bakalım...
biz de bugün kontrole gideceğiz bakalım kaç gr olmuş bebişlerim:) magazin haberlerini geçerim gelince...
hafta sonu sinir olduk mobilyacımızabeşiklerimizi kurmaya gelmediler ufak bir pürüz çıkmış açıklama harika... cuma aradık bir sorun var mı diye yok dedi ertesi gün arıyoruz gelicez diyorlar saat 15 de gelemiyoruz diyorlar. vardır bir hayır.
neden anlattım çok sıkı tutun arkadaşlar bu mobilyacı işini çünkü çok sallıyorlar...
öpüyoruz sizi
sağol canım çok zor geliyor çalışmak ama mecburiyet işte :) bebişlerinden de güzel haberler bekliyoruz .
eee bir günde ufak bir pürüz çıkabilir:)) mobilyalalarınız hayırlı olsun.bizde seni öpüyoruz.
sağol canım benim. ha gayret allahın izniyle az kaldı izne çıkmaya:) tam 2 hafta var aramızda seninle çok şükür allahımıza bugünleri de gördük...
Iyi aksamlar canim biz iyiyiz çok sükür
Ben hep sol tarafima yatiyorum canim kan dolasimi daha rahat oluyormus bide bebeklerimizi besleyen damarlar sag taraftaymis
Bilgilerin güzel canim çok sagol, bu arada besiklerinizi sag salim güzel günlerde kulanin canim
Bugün pazar koçişler evde herkes gezmede bak kimseden ses çıkmamış akşama kadar
ben sol tarafa yatamıyorum daha çok sırt üstü ve sağ tarafıma yatabiliyorum. ama kızçelerimin kiloları gayet iyi arkadaşlar.kalsiyum konusunda haklısın. günde bir kase yoğurt veya 2 bardak süt ihtiyacımızı karşılıyormuş haberiniz olsun.
beşiklerinizi güle güle kullanın İnşallah şekerim. bizde oda takımımızı aldık dün. prensesler gibi bembeyaz. bir gelseler de yerleştirsek diye heyecanla bekliyorum.
cnm yaa bende bebek odası alıcam ama yatak odama bide park yatak alıcam bi süre beraber yatırıcam bebek odasına kızın gidip gelemem ki bu hafat li ultrasana giricem sizce bebişlerimin cinsiyetini ögrenebilirmiyim 13+4 olucam kısmetse.
annişler dr dan simdi döndük. geçen hafta muayene etti diye bu hafta etmedi.çok şaşırdım. çünkü birinin diğerine göre daha küçük olduğunu söylemişti ama neyse. bu hafta da bu durumun devamı halinde de yapılacak birşeyin olmadığını söyledi. neyse dr olan onşlar vardır bir bildikleri:)
benim bıdıklarımdan bir tanesi çok hareketli diğeri ise çok az hareket ediyor. böyle olan var mı? karakterlerinden midir acep?
Canim karakterdenmidir bilmem ama benim sol taraftaki kizim daha çok kipirdiyor sag taraftaki kizima göre soldakinin hareketlerini daha çok hissediyorim detayli ultrasonda bile doktorumuz karnimin sag tarafindan dürte dürte uyandirdi yani bu genelde hep böyle oluyormus birinin hareketlerini anne digerine göre daha iyi algiliyormus o yüzden biri digerine göre daha az hareket ediyormus gibi geliyormus bize doktorum öyle dedi vallah ben onun yalancisiyimBaslarda kendime sorun ediyordum bu durumu ama her ulrasona girdigimizde ikiside hareket ediyor biri digerine göre gene daha az ama hareket var sonucta sakin korkma normalmis yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?