2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

Sağlıcakla git sağlıcakla gel canım. Özleyeceğiz valla seni ben de bazen yazıyorum soracağım şeyleri. Yoksa bir anda bebişleri görünce uçuyor herşey aklımdan valla :) ben baş dönmesi yaşamadım canım o yüzden bilmiyorum doktoruna sor bakalım.

kızlar bu ikili testtin çok önemi varmı ben daha yaptırmadım düşünüyorum sizler hepiniz yaptıdınızmı bu arada ben 12+4 günlügüm şimdiden tşkürler

canım ben ikili test yaptırmadım. doktorum direkt üçlü test yapalım dedi. O da şükür iyi çıktı. Ama ikili testin de üçlü testin de ikiz gebelikte çok net sonuç vermediğini söylüyor doktorlar. Biz en azından birini yaptırıp içimizi bir nebze rahatlatalım diye yaptırmıştık.

Günaydıııın, hayırlı günler tatlı ikiz anneleri.
Biz şimdi kızçelerimize oda almaya gidiyoruz. gelince görüşmek üzere. hepinizi çok öpüyoruz.

Günaydın canııımmmmm.... Biz de bugün beşiklerimizi alacağız inşallah bir de görüp beğendiğimiz başka şeyler de olursa alırız gelince görüşürüz inşallah...Limancım size de iyi alışverişler canım...

[,
canım ben ikili test yaptırmadım. doktorum direkt üçlü test yapalım dedi. O da şükür iyi çıktı. Ama ikili testin de üçlü testin de ikiz gebelikte çok net sonuç vermediğini söylüyor doktorlar. Biz en azından birini yaptırıp içimizi bir nebze rahatlatalım diye yaptırmıştık.

benimde içim rahatlasın ikili test yapırayım yaa

yaptırmıştım cnm..sonuç normal çıkınca 3 lüyü yaptırmadı dr.hoş ikili testi de bizim inisiyatifimize bırakmamıştı..

çok zaman alıyormu bende ikili test yaptırmaya karar verdim inş haftaya sonuölarda temiz çıkar inş bakalım belki cinsiyetlerinide ögrenirim çift yumurta ikizi bebek kıyafetlerini görünce dayanamıyor insan ama bekliycem napalım

Selam canlarim nasilsiniz?

Ben yokken muhabbet almis basini gitmis :)
Söyle bir gecmisi okudum aman herkez iyi masallah Ay kizlar ya iki gündür ablam burdaydi ben pek temizlik yapamiyorum artik evi dip bucak temizledi yegenlerde burdaydi biraz ister istemez nekadar is yapmasamda yorulmussum. Sizide merak ettim kizlar ben size alismisim vallah naptilar nasilar bir giremedim nette sükür bugün evde söyle ayaklarimi uzatim ablamda yemegimizi yedik esimde maç seyretmeye gitti insanin evi gibuisi yok valahi.
Resam07 bebislerin cicislerine bayildim vallah emegi gecmis herkezin eline saglik.

İyi akşamlar güzel annişlerrrr... Nasılsınız bakalım?
Dün beşiklerimizi aldık. Ufak tefek eksiklerimiz kaldı.
Benim yaramazlar bugün pek hareketliydiler maşallah. Habire tekmelediler
Bu arada diğer topiklerde gezerken gördüm. Sol tarafımıza yatarak uyumamız bebişimizin kilo almasına da yardımcı oluyormuş.
O şekilde daha kolay besleniyormuş öyle yazıyordu. Bir de bu haftalarda kalsiyum ihtiyacımız arttığı için süt ve süt ürünleri
tüketimini artırmalıymışız. Benden bu kadar canlar hepinizi öpüyorum

Iyi aksamlar canim biz iyiyiz çok sükür
Ben hep sol tarafima yatiyorum canim kan dolasimi daha rahat oluyormus bide bebeklerimizi besleyen damarlar sag taraftaymis
Bilgilerin güzel canim çok sagol, bu arada besiklerinizi sag salim güzel günlerde kulanin canim

Bugün pazar koçişler evde herkes gezmede bak kimseden ses çıkmamış akşama kadar
ben sol tarafa yatamıyorum daha çok sırt üstü ve sağ tarafıma yatabiliyorum. ama kızçelerimin kiloları gayet iyi arkadaşlar.kalsiyum konusunda haklısın. günde bir kase yoğurt veya 2 bardak süt ihtiyacımızı karşılıyormuş haberiniz olsun.
beşiklerinizi güle güle kullanın İnşallah şekerim. bizde oda takımımızı aldık dün. prensesler gibi bembeyaz. bir gelseler de yerleştirsek diye heyecanla bekliyorum.

günaydın güzel anneler keyifler iyidir umarım bugün.10 günlük rapordan sonra rahata alısmısım bugün çalışamk çok zor geliyor ama yavrualrım çalışmayı sevecek galiba sürekli hareket halindeler:)
ohhh oda takımalrı beşikler alınmış iyi günlerde kullanın.ben daha oda takımı alayım park yatak mı alayım karar veremedim oda takımı istiyorum ama park yatak daha kullanıslı olcak gibi geliyor ne yapacagımı bilmiyorum.
benimde baş dönemlerim vardı saglık ocagındakı ebe ani hareket etme yataktan kalkarken önce yan dön sonra yavaş bir şekilde kalk dedi bende işe yaradı .bir de sırt üstü yatınca baş dönmeleri oluyor .sizlerde öenemli bir şey yoktur umarım.

günaydın annişler...
faydalı bilgiler, güzel güzel haberler oh oh ne güzeliz maşallah:)
tesila 10 günlük rapordan sonra işe başlamışsın kolay gelsin canım ben de yarın başlıycam hayırlısı bakalım...
biz de bugün kontrole gideceğiz bakalım kaç gr olmuş bebişlerim:) magazin haberlerini geçerim gelince...
hafta sonu sinir olduk mobilyacımıza beşiklerimizi kurmaya gelmediler ufak bir pürüz çıkmış açıklama harika... cuma aradık bir sorun var mı diye yok dedi ertesi gün arıyoruz gelicez diyorlar saat 15 de gelemiyoruz diyorlar. vardır bir hayır.
neden anlattım çok sıkı tutun arkadaşlar bu mobilyacı işini çünkü çok sallıyorlar...
öpüyoruz sizi

kızlar bebek odası takımlarınızı nerden kaça aldınız bende alıcam ama bulamıyorum doğru düzgün ya çoooooook pahalı yada cok dandikk

sağol canım çok zor geliyor çalışmak ama mecburiyet işte :) bebişlerinden de güzel haberler bekliyoruz .
eee bir günde ufak bir pürüz çıkabilir:)) mobilyalalarınız hayırlı olsun.bizde seni öpüyoruz.

sağol canım benim. ha gayret allahın izniyle az kaldı izne çıkmaya:) tam 2 hafta var aramızda seninle çok şükür allahımıza bugünleri de gördük...

sağol canım benim. ha gayret allahın izniyle az kaldı izne çıkmaya:) tam 2 hafta var aramızda seninle çok şükür allahımıza bugünleri de gördük...

evet canım aramızda 2 hafta var ama o 2 hafta bile çok farkediyor bebişlerimiz büyüdükçe bizde sorunalr ortaya çıkmaya başlıyor:))) onlar için her şeye değer inşallah 35. haftadan sonrasınıda görücez ben inanıyorum bütün anniişler sizlerde inanın:)

selam anneler
nasılsınız diye sormuyorum çünkü herkesi keyifli cıvıl cıvıl görüyorum
hepimize hep böyle devam edip sağlıcakla kavuşuruz meleklerimize inşallah

hazirlıklarımız:
biz oda felan almadık 2 tane özel yapım karyola aldık,aynısından oğlumada almıştık çok memnunnuz
birde şifonyer aldım kıyafetlerini koymak için
çocuklar 2 yaşından sonra daha çok odalarına sahip çıkıp benimsedikleri için 2 yaşlarına gelince daha güzel yapacam odalarını
kıyafet eksiklerimiz kaldı bizim onları alacam iki tanede ev tipi anakucağı alacam
haftaya odalarını temizleyip düzmeye başlayacam kısmetse
bugün bebek şekerleri için süslere bakacam beğendiğim şeyler olurs almak istiyorum

sağlığımız:
gitgide ağırlaşıyorum karnım büyüyo o yüzden gezmeler,alışverişler artık azaldı
birkaç hafta sonra biter gibime geliyor
çünkü çok yürüyemiyorum,ayakta kalamıyorum
kızlar yaa yarın ikizlere ekokardiyografi çekilecek sizlerden istendimi
onun dışında günboyu kızlarımın hareketlerini felan takip ediyorum iyiyiz çok şükür
ara sıra kafamı taktığım şey aralarında kilo farkı sorun olurmu büyürmü bazen buna takılıyorum
geçen hafta gittiğimde yanlış hatırlamıyorsam birine 520 gr diğerine 650 gr demişti..

bizde durumlar böyle hadi öpüyorum

cnm yaa bende bebek odası alıcam ama yatak odama bide park yatak alıcam bi süre beraber yatırıcam bebek odasına kızın gidip gelemem ki bu hafat li ultrasana giricem sizce bebişlerimin cinsiyetini ögrenebilirmiyim 13+4 olucam kısmetse.

Sağol tatşım inşallah güzel günlerde kullanır bebişlerim

Evet canım sol tarafımın üzerine uymak bayağı zorluyor beni de ama bebişlerimiz için daha iyi oluyormuş.
Zor olsa da yatmaya çalışıyorum. Hatta dinlenirken bile sol tarafa yatarak dinleniyorum kan akışı daha rahat olsun diye.
Valla bu bebişler beni süte de alıştırdılar ya helal olsun onlara. Günde 2 bardak içiyorum aferin bana
Teşekkür ederim canım siz de oda takımınızı güle güle kullanın inşallah. Öptüm çok

tatlım bebişlerinin pozisyonu önemli. Eğer pozisyonları iyi olursa doktor 12. haftadan itibaren görebiliyormuş.
Tabii bir de her doktor hemen söylemiyor. Görse bile netleşmesini bekliyor. Tam emin olmadan birşey demek istemiyor.
Biz kızçelerimin cinsiyetini 18. haftada öğrendik öncesinde tam göremiyorum diye söylemedi.

annişler dr dan simdi döndük. geçen hafta muayene etti diye bu hafta etmedi.çok şaşırdım. çünkü birinin diğerine göre daha küçük olduğunu söylemişti ama neyse. bu hafta da bu durumun devamı halinde de yapılacak birşeyin olmadığını söyledi. neyse dr olan onşlar vardır bir bildikleri:)
benim bıdıklarımdan bir tanesi çok hareketli diğeri ise çok az hareket ediyor. böyle olan var mı? karakterlerinden midir acep?

Canim karakterdenmidir bilmem ama benim sol taraftaki kizim daha çok kipirdiyor sag taraftaki kizima göre soldakinin hareketlerini daha çok hissediyorim detayli ultrasonda bile doktorumuz karnimin sag tarafindan dürte dürte uyandirdi yani bu genelde hep böyle oluyormus birinin hareketlerini anne digerine göre daha iyi algiliyormus o yüzden biri digerine göre daha az hareket ediyormus gibi geliyormus bize doktorum öyle dedi vallah ben onun yalancisiyim Baslarda kendime sorun ediyordum bu durumu ama her ulrasona girdigimizde ikiside hareket ediyor biri digerine göre gene daha az ama hareket var sonucta sakin korkma normalmis yani

Son düzenleme:

sağol canım ya içimi rahatlattın. bariz bi fark var çünkü. sizde durumlar normal dimi? öptüm seni...

selam kızlar. Keyfiniz hiç bozulmasın İnşallah.
Mevizhande benim kızlarım saglı solu değiller, biri aşağına biri yukarıda. hareketleri aynen senin dediğin gibi. baştan beri ultrasyonda da öyleydi. aşağıdaki sürekli hareket halinde yukardaki hep dinenmede. şimdide hareketlerinden öyle hissediyorum. dr.um bana biri sporcu (çok hareketli) biri flozof olacak (çok düşünüyor) galiba demişti sanırım karakterleri de öyle olacak. çünkü anne karnında nasıl iseler dışarı çıkınca öyle olurlar diyor herkes. söyleyenlerin yalancısıyım...aralarındaki kilo farkı önemli değil canım merak etme. kapatırlar arayı İnşallah.
mobilya konusunda çok haklısın. herkesin çok dikkat etmesini bende tavsiye ediyorum.
Senn canım ben bursada oturuyorum. inegöl'e gidip baktık. kesinlikle gitmeyin derim düşünen varsa. tam 3 tane bebek mobilyası satan yer var. 2 si mağaza 1 tanesi atölye. gitmeye değmez. zaten fiyatlar burayla aynı. İstanbul'da oturanlar sanırım bu konuda daha şanslılar. mdf mobılyalar 2500 den başlıyor +1 karyola daha ek suntalar 1500 den başlıyor+1 karyola daha ek. bizimkini halamız 4500 liraya aldı. biraz iyisi olsun dedi. gelince resim eklerim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…