2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

bu arada 13+2 günlüğüz dr biri kıza benziyo çıkıntısı yok dedi diğierinide gösterdi bak bunun çıkıntısı var erkek olabilir dedi sevindik çok şükür ama ben kız kıyafetleri alıyımmı almıyımmı karar veremedim 5.ayda kesin belli olur dedii napim kızlar ??

evet cnm her güzelliğin bir zor tarafı var tabi ki..bakma sıkıntılar yaşanıyor,ağrılar diğer hamileliklere göre 2 kat olabiliyor,daha erken ağırlaşıyoruz ve 2 kat fazla ağırlık taşıyoruz şuan 640 gr.taşımam gerekirken 1300 gr. taşıyorum amaaaaa sevincimiz 2 ye katlanıyor ya bu her şeye değer diye düşünüyoruz:))) çok badireler atlattık..korktuk...heycanlandık..hala da tedirginiz..ama içimizde bilmediğimiz gizli bir güç var san ki 20 küsürlü haftaları görürmüyüz acaba diyorduk şimdi 30 lu haftaları bekliyoruz..az kaldı inşallah..rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah...GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN DE SAĞOL CANIM..DARISI BAŞINA DİYELİM ARTIIIIK:))))

slm kızlarrrrrrrrr biz geldik drdan çok şükür ikili test sağlıklı çıkıtı ense kalınlığı biri 1.1 diğeride 1.2 dr şu an sağlıklı gözüküyor dedii çok şükür..kızlarr

OHH hadi bakalım değmeyin keyfimizeee:))hadi bakalım güzel haberleri kutluyoruz bundan sonra...hadi kızlar ıslatalııım..açın bakalım ordan sek bir SÜT SÜTÜ OLMAYAN YOĞURTLARINI YESİN BAKALIM yalnız lütfen evde mayalanmış olsun yoğurtlar...göbişleri büyütmeye devam

biraz daha bekle bence..kesinleşirse içine sinerek alırsın....bize de ilk haftalarda kesin değil ama birisi erkek gibi dedi..kızımız edepli çıktı hemen göstermedi 1 ay daha bekledik ondan sonra aldık çoğu..yine de sen bilirsin tabi

Cvp için saol cnm sen 3lü testtide yaprırmışmıydın bir ay sonra yaptırısın dedi radyolaji uzmanı 3lü test ne için peki?

Insallah Allahin izniyle 32.haftayi hepimiz görecegiz canim. Cok cok gecmis olsun vallah sakinilan göze ila cöp batarmis ya bizimde durumumuz öyle umarim en kisa zamanda atlatirsin 2hafta sonra güzel haberlerini aliriz insallah[/QUOTE]

inşallah yaa..hani derlerdi de inanmazdım son zamanlar hiç geçmez diye:18: bu arada antibiyotik atmamaya devam ediyorum cnm:)) boğazlarım ara ara tutuyor..konuşmamaya çalışıyorum..konuşunca tozlar daha da rahatsız ediyor,öksürtüyor beni.korkuyorum da öksürürken..alttan tutuyorum valla ne yalan söyliyim boşa gelmesin diye:)) ama san ki dünden beri daha iyi gibi..bu arada 4 haftaya hep randevu alıyordum ya bu sefer 2 hafta sonra görücez inşallah..ayrıntılı ultrason nasıl çekiliyor bu arada biliyormusun?????:44:

[

OHH hadi bakalım değmeyin keyfimizeee:))hadi bakalım güzel haberleri kutluyoruz bundan sonra...hadi kızlar ıslatalııım..açın bakalım ordan sek bir SÜT SÜTÜ OLMAYAN YOĞURTLARINI YESİN BAKALIM yalnız lütfen evde mayalanmış olsun yoğurtlar...göbişleri büyütmeye devam[/QUOTE]

cnm ya sen ne aldın ikizlerine yatak olarak büyüyen beşik almayı düşünüyorum kendi odamada büyük park yatak alıp kisini orada koymak istiyorum belli bi zaman kadr inşallah.

Cvp için saol cnm sen 3lü testtide yaprırmışmıydın bir ay sonra yaptırısın dedi radyolaji uzmanı 3lü test ne için peki?

yok cnm 2 li test iyi çıkınca 3 lüyü istemedi dr.um..zaten bizde istemedik..3 lü testi 2 li de sorun görürlerse talep ediyolar biraz daha ayrıntılısı..

cnm ya sen ne aldın ikizlerine yatak olarak büyüyen beşik almayı düşünüyorum kendi odamada büyük park yatak alıp kisini orada koymak istiyorum belli bi zaman kadr inşallah.[/QUOTE]

biz ilerisi için büyüyen mobilyalardan alıcaz cnm..şuan sadece dolabını alıcaz 3 kapaklı ve 2 tane beşik alıcaz 12. ayına kadar beşikte bakıcaz.sonrası içinde mobilyaları getirticez..senin dediğin sistemi benim arkadaşım yapmaya çalıştı ama olmadı 2. bir park yatak aldılar.çocuklardan birisi uyanınca diğerini de uyandırıyor diye çok şikayetçi oldu..park yatak aldığınada pişman olmuş, ikisi birden uyanınca sallaması zor oluyor demişti bana..park yatak da istediği randımanı alamamıştı yani..bizde bundan yola çıkarak iki tane ayrı biraz da büyük ve sabitlenebilen beşik almaya karar verdik..biraz büyüdüklerinde zaten odalarını ayırıp mobilyaya geçicez inşalah allah nasip ederse:))))

cnm ya sen ne aldın ikizlerine yatak olarak büyüyen beşik almayı düşünüyorum kendi odamada büyük park yatak alıp kisini orada koymak istiyorum belli bi zaman kadr inşallah.

biz ilerisi için büyüyen mobilyalardan alıcaz cnm..şuan sadece dolabını alıcaz 3 kapaklı ve 2 tane beşik alıcaz 12. ayına kadar beşikte bakıcaz.sonrası içinde mobilyaları getirticez..senin dediğin sistemi benim arkadaşım yapmaya çalıştı ama olmadı 2. bir park yatak aldılar.çocuklardan birisi uyanınca diğerini de uyandırıyor diye çok şikayetçi oldu..park yatak aldığınada pişman olmuş, ikisi birden uyanınca sallaması zor oluyor demişti bana..park yatak da istediği randımanı alamamıştı yani..bizde bundan yola çıkarak iki tane ayrı biraz da büyük ve sabitlenebilen beşik almaya karar verdik..biraz büyüdüklerinde zaten odalarını ayırıp mobilyaya geçicez inşalah allah nasip ederse:))))[/QUOTE]

cnm ben oda yapıcam düşünüyorumda bebk odama yataklarına koyarsam gece nasıl gidip gelicem hani odamda olsunda zaten anca 1 yasına kadar dururlarbenim alıcamda büyüyen beşik 10 yasına kadar kullanılıyormuş ne zaman bakalım..inşallah cnm

biz ilerisi için büyüyen mobilyalardan alıcaz cnm..şuan sadece dolabını alıcaz 3 kapaklı ve 2 tane beşik alıcaz 12. ayına kadar beşikte bakıcaz.sonrası içinde mobilyaları getirticez..senin dediğin sistemi benim arkadaşım yapmaya çalıştı ama olmadı 2. bir park yatak aldılar.çocuklardan birisi uyanınca diğerini de uyandırıyor diye çok şikayetçi oldu..park yatak aldığınada pişman olmuş, ikisi birden uyanınca sallaması zor oluyor demişti bana..park yatak da istediği randımanı alamamıştı yani..bizde bundan yola çıkarak iki tane ayrı biraz da büyük ve sabitlenebilen beşik almaya karar verdik..biraz büyüdüklerinde zaten odalarını ayırıp mobilyaya geçicez inşalah allah nasip ederse:))))[/QUOTE]

cnm sen 3lü test yaptırdınmı?

allah inşallah sanada sağlıklı bebekler nasip eder canım
yok aslında ben özel bişey yapmamıştım o ay ,
normal dede iyi beslenirim kötü alışkanlıklarım yoktur
kısmet işte bilemiyorum
1982 doğumluyum ben

slm kızlarrrrrrrrr biz geldik drdan çok şükür ikili test sağlıklı çıkıtı ense kalınlığı biri 1.1 diğeride 1.2 dr şu an sağlıklı gözüküyor dedii çok şükür..kızlarr

canım sonuçlarına çok sevindim ,vallahi bana ikiside kız dedi doktorum
ama uzun bir süre yinede iki kız diye alışveriş yapamadım
hep ortak renklere ağırlık verdim
bu son zamanlarda kız bebek kıyafetleri alıyorum hep

SAOL CNM 1 ay sonrada 3lü testte çagırdı sen yaptırdınmı bu testleri bende 13+6yım ama kız elbiselerini görüyorum dayanamıyorum yaa ama erkek olsaydı o da çıkıntısı var demezmiydi erkek bebekteki gibi?

ben üçlü yaptırmıştım canım bir sıkıntı çıkmadı darısı sana
yaa cinsiyet konusunda ne bileyim ilk duyduğumda almadım bişey sonraki bir kaç kontroldede doktorum onayladı tekrar kız dedi
ondan sonra aldım herşeyi,şeyde yapabilirsin alışveriş yap değişiklik yapabilirsin
ben hastane çıkışları felan aldım iki kız için ama eğerki cinsyetinde bir değişiklik olursa değiştiririm dedim oda tamam dedi
yani değişiklik yaparsın nolacak sanki
bu işin en güzel tarafı zaten alışveriş yapmakmış :)

Merhaba arkadasim ben tüp bebek yöntemiyle ikizlerime hamile kaldim ama ben yurt disinda oldugum için her seferinde iki embriyo transferi yapildi. Ama tek embriyo ile ikiz olmaz diye bir sart yok benim burdan tanidigim bir cok arkadas tüp bebek yöntemiyle olan tek yumurta ikizlerini kucaklarina aldi bile darisi senin basina insallah.

Canim ben detayli ultrasona 22.haftada girdim doktorum 22.haftadan itibaren giriliyor demisti normal ultrason ama 4 boyutlu oldugu için bebegin detaylica heryerine bakiliyor mesela iki böbrek varmi kalp nasil kalp kapakciklari nasil mesane migde kalbe giren ve cikan kan akisina dahi bakildi parmaklari sayildi gözlere bakildi dudaklarina bakildi harika bi duygu bide benim gittigim merkezdeki ultrason doktoru çok iyiydi sormadan A dan Z ye herseyi anlati nereye baktigini falan herseyleri iyi cikti sükür Simdi senin güzel haberlerine geldi sira darisi senin basina canim

sonuçları iyi çıkan hanımlar inanın hepinizin adına çok sevindim allah sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.
kartaneleri inşallaaaah allah sanada nasip eder sağlıklı bebişlerin olur
ve kızlar size bişey soracağım tam olarak kaçınca haftadasınız vee kaç kilo aldınız yoksa ben fazla mı takıyorum :44: kiloyu dert ettiğimden değil bebişlerim için zorlanmak istemiyorum :18: bu arada yarın sabah renkli ultrasona giricez limanında dediği gibi süprizi yani ikinci bebişimin cinsiyetini ve en önemlisi sağlığını öğrenicem hepimiz için hayırlısı cevaplarınızı bekliyorum ve sizi kocaman öpüyorum

maşallah senin bebişlerine canım dikkat et kendine. Bence de çok zor durumda kalmadıkça antibiyotik alma tatlım. Sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim. Ayrıntılı ultrasonda iyi çıkacak inşallah olumlu düşünelim öyle olsun :)) Umarım benim şeker sorunum yoktur canım.

Evet Handecim ben de sağlık ocağına güvenemedim o yüzden 100 mg lık testi hastanede kendi doktorum yapacak. Bakalım umarım telaşlandığım gibi çıkmaz. Zaten şekerle aram yoktur anlamadım gitti.

Allah gönlüne göre verir inşallah canım. Rabbim bebiş isteyen herkesin göbüşünü doldursun inşallah :))

Hadi gözün aydın canım. Test sonucun iyi çıkmış. Kıyafet için daha çok erken bence. Cinsiyetleri netleşsin öyle başla. Ben 18. haftada öğrenmiştim umarım seninkiler daha erken netleşir.

Canım ben 25. haftamdayım. Yani kısmetse yarın 25 bitiyor. toplamda 4 kilo aldım. Ama mide bulantılarım çok fazlaydı. Az kilo almamın sebebi bu. Tabii bir de ekmek fazla tüketmiyorum ben. Bol su içiyorum bunlar da etkili. Yarın bebişlerini sağlıklı sıhhatli gör inşallah. Zaten insan sağlıklı olduklarını duyduktan sonra merak edilecek bir tek cinsiyet kalıyor merak etmekte haklısın :)) Umarım herşey yolundadır ve kuzucukların cinsiyetlerini de öğrenirsin tatlım...

aramıza hosgeldin cicislerim inşallah kontrolunuz iyi geçer .aynı sorun bende de var hatta haftasonu korktum 2 gün hareketini hissedemedim kızımın ama çok şükür şimdi ikiside kıpır kıpır:)

KIZLAR BU ARADA KAÇINCI HAFTA DA OLDUĞUMUZU BİR DÜZENLEYELİM İNŞLLAH..LİMANCIM FORUM KONUSUNU SEN AÇTIN YA BİZİM İÇİN DÜZENLERMİSİN LİSTEYİ? benim ki:

-ressam07- 24.HAFTA-Erkek-Kız

ressamcım bizim çizelge yaptıgımız sitenin çizelgelerini kaldırmıslar görülmüyor ama tickerfactory sitesinden yaparsan görülüyor.herkes çizelgesini yaparsa daha iyi takip edebiliriz birbirimizi.

sonucunun iyi cıkmasına sevındım canım .benim doktorum 2li test sonucu ıyı cıktıgı ıcın 3lü teste gerek görmedi ama sen içim rahat etsin dersen yaptırırsın.ve bildiğim kadarıyla 3lü testı devlet hastaneleride yapıyor.

hosgeldın canım aramıza .ahh ahhh bende çok korkuyordum başlarda herkes çok iyi biliyorlar ya ikiz olunca öyle olur böyle olur demeye başlıyorlardı benim cevabımda Allah dağına göre kar veriyor kaldıramıyacagımı düşünse iki tane vermezdi diyordum:)gerçekten de öyle oldu benim sadece bualntım oldu Allah a şükür başka hiç bir sorunum olmadı .20 li haftalardan sonra ağırlasmasam hareketlerim kısıtlanmasa ve en önemlisi yavrularım içimde hareket etmeseler hamile oldugumu bile anlamıycam .inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.

inşallah yaa..hani derlerdi de inanmazdım son zamanlar hiç geçmez diye:18: bu arada antibiyotik atmamaya devam ediyorum cnm:)) boğazlarım ara ara tutuyor..konuşmamaya çalışıyorum..konuşunca tozlar daha da rahatsız ediyor,öksürtüyor beni.korkuyorum da öksürürken..alttan tutuyorum valla ne yalan söyliyim boşa gelmesin diye:)) ama san ki dünden beri daha iyi gibi..bu arada 4 haftaya hep randevu alıyordum ya bu sefer 2 hafta sonra görücez inşallah..ayrıntılı ultrason nasıl çekiliyor bu arada biliyormusun?????:44:[/QUOTE]

geçmiş olsun ressamcım uamrım en kısa zamanda ıyılesırsın.ıhlamur hamıleyken faydalı dıye bılıyorum ödemin atılmasını sağlıyormus rahım agzında bır sıkıntı yaratmıyor dıye bılıyorum ben hep ıcıyorum bı arastır ıstersen ıhlamuru.

canım ben 27.haftamdayım 6 kilo aldım başta bulantılarımdan dolayı 6 kilo vermiştim verdiklerimi geri aldım kilo konusunu kafana takma .bebeklerin hiç aç kalmaz seni yerler sadece:) sende eksilenleri yerine geri koyacaksın ki senin gücün eksilmesin çünkü sen doğum sonra daha çok lazımsın.yarın iyi haberlerini duyarız inşallah.

Hande cim çalışma şartlarının rahatlamasına sevindim inşalllah yorucu olmaz bu şekilde çalışman.hamileyken çalışmak zor kötü bir şeymiş hala daha çalısıyorum çok yoruldum eve gitmek istiyorum artıkkkk.geçen hafta raporluyken evde çok iyiydim en azından şişkinliklerim yoktu .bende hamilelik öncesinde de varis problemi vardı şimdi ilaç ta kullanamadıgım için ayağım diğer ayağımın resmen 2 katı ve ağrıyor onun dışında ellerimde şişmeye başladı geçen hafta alyansım olurken bu hafta takamıyorum sabah uyandıgımda ellerimi kapatamıyorum ve üzerimde bir ağırlıkla uyanıyorum geçen haftalarda uyuyamazken şimdi yataktan çıkmak istemiyorum:)))evet arkadaslar 27. haftada bu değişiklikler oluyormuş hep beraber öğrenelim istedim.ödemi en aza indirmek için bol bol su içip kramp ve kasılmalrı önlemek için mutlaka 2 bardak süt ve magnezyumumuzu almayı unutmuyoruz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…