arkadaslar allah hepınızın bebıslerını saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah.bende ınternetten okudum gercekten ıkız ve cogul gebelıkler rısklı dıyorlar bende korkuyordum ama sızlerın yazdıklarını okuyunca dedım olacak ınsallah
slm kızlarrrrrrrrr biz geldik drdan çok şükür ikili test sağlıklı çıkıtı ense kalınlığı biri 1.1 diğeride 1.2 dr şu an sağlıklı gözüküyor dedii çok şükür..kızlarr
bu arada 13+2 günlüğüz dr biri kıza benziyo çıkıntısı yok dedi diğierinide gösterdi bak bunun çıkıntısı var erkek olabilir dedi sevindik çok şükür ama ben kız kıyafetleri alıyımmı almıyımmı karar veremedim 5.ayda kesin belli olur dedii napim kızlar ??
biraz daha bekle bence..kesinleşirse içine sinerek alırsın....bize de ilk haftalarda kesin değil ama birisi erkek gibi dedi..kızımız edepli çıktı hemen göstermedi1 ay daha bekledik ondan sonra aldık çoğu..yine de sen bilirsin tabi
Cvp için saol cnm sen 3lü testtide yaprırmışmıydın bir ay sonra yaptırısın dedi radyolaji uzmanı 3lü test ne için peki?
[
OHH hadi bakalım değmeyin keyfimizeee:))hadi bakalım güzel haberleri kutluyoruz bundan sonra...hadi kızlar ıslatalııım..açın bakalım ordan sek bir SÜT SÜTÜ OLMAYAN YOĞURTLARINI YESİN BAKALIM yalnız lütfen evde mayalanmış olsun yoğurtlar...göbişleri büyütmeye devam
cnm ya sen ne aldın ikizlerine yatak olarak büyüyen beşik almayı düşünüyorum kendi odamada büyük park yatak alıp kisini orada koymak istiyorum belli bi zaman kadr inşallah.
cnm ya sen ne aldın ikizlerine yatak olarak büyüyen beşik almayı düşünüyorum kendi odamada büyük park yatak alıp kisini orada koymak istiyorum belli bi zaman kadr inşallah.
meryemim ne güzel canım
düşünsene artık 5 kişilik bir aile olacaksınız...
darısı bana işallah...
sana bişey sormak istiyorum hamile kaldığın ay özel bişey yapmışmıydın
yani beslenmen nasıldı
yaşın kaç
inan nasıl imrendim sana
zor gibi görünüyor sana ama emin ol hepsi bir arada büyüyecek...
tekrar tekrar maşallah
dua et olur mu sen ÜÇ CANLISIN
DARISI BANA OLSUN
slm kızlarrrrrrrrr biz geldik drdan çok şükür ikili test sağlıklı çıkıtı ense kalınlığı biri 1.1 diğeride 1.2 dr şu an sağlıklı gözüküyor dedii çok şükür..kızlarr
bu arada 13+2 günlüğüz dr biri kıza benziyo çıkıntısı yok dedi diğierinide gösterdi bak bunun çıkıntısı var erkek olabilir dedi sevindik çok şükür ama ben kız kıyafetleri alıyımmı almıyımmı karar veremedim 5.ayda kesin belli olur dedii napim kızlar ??
allah inşallah sanada sağlıklı bebekler nasip eder canım
yok aslında ben özel bişey yapmamıştım o ay ,
normal dede iyi beslenirim kötü alışkanlıklarım yoktur
kısmet işte bilemiyorum
1982 doğumluyum ben
canım sonuçlarına çok sevindim ,vallahi bana ikiside kız dedi doktorum
ama uzun bir süre yinede iki kız diye alışveriş yapamadım
hep ortak renklere ağırlık verdim
bu son zamanlarda kız bebek kıyafetleri alıyorum hep
SAOL CNM 1 ay sonrada 3lü testte çagırdı sen yaptırdınmı bu testleri bende 13+6yım ama kız elbiselerini görüyorum dayanamıyorum yaa ama erkek olsaydı o da çıkıntısı var demezmiydi erkek bebekteki gibi?
Merhaba arkadasim ben tüp bebek yöntemiyle ikizlerime hamile kaldim ama ben yurt disinda oldugum için her seferinde iki embriyo transferi yapildi. Ama tek embriyo ile ikiz olmaz diye bir sart yok benim burdan tanidigim bir cok arkadas tüp bebek yöntemiyle olan tek yumurta ikizlerini kucaklarina aldi bile darisi senin basina insallah.merhabalar hanımlar..
hepinize kocaman bir MAŞALLAH diyorum
bende anne olmak istiyorum
hemde uzun zamandan beri
yaşım 28
eşimde morfoloji %1
bu yüzden olmuyor
tek çare micro başka şekilde olmaz dediler
sizlere bi soru sormak istiyorum
bana aşılama yapmadılar boşuna olur diye
tüp bebekte artık yaş 35 altı ise tek embrio koyuyolarmış
sizler doğal yollamı hamile kaldınız aşılama ile mi yoksa tüp bebek yöntemi ile mi
çok imreniyorum sizlere kızlar allah banada çifter çifter nasip etsin
ne olur dua edin adım tuğba ne olur
özel mesaj gönderemiyorum yeni üyeyim
Canim ben detayli ultrasona 22.haftada girdim doktorum 22.haftadan itibaren giriliyor demisti normal ultrason ama 4 boyutlu oldugu için bebegin detaylica heryerine bakiliyor mesela iki böbrek varmi kalp nasil kalp kapakciklari nasil mesane migde kalbe giren ve cikan kan akisina dahi bakildi parmaklari sayildi gözlere bakildi dudaklarina bakildi harika bi duygu bide benim gittigim merkezdeki ultrason doktoru çok iyiydi sormadan A dan Z ye herseyi anlati nereye baktigini falan herseyleri iyi cikti sükürinşallah yaa..hani derlerdi de inanmazdım son zamanlar hiç geçmez diye:18: bu arada antibiyotik atmamaya devam ediyorum cnm:)) boğazlarım ara ara tutuyor..konuşmamaya çalışıyorum..konuşunca tozlar daha da rahatsız ediyor,öksürtüyor beni.korkuyorum da öksürürken..alttan tutuyorum valla ne yalan söyliyim boşa gelmesin diye:)) ama san ki dünden beri daha iyi gibi..bu arada 4 haftaya hep randevu alıyordum ya bu sefer 2 hafta sonra görücez inşallah..ayrıntılı ultrason nasıl çekiliyor bu arada biliyormusun?????:44:
canım güzel annişleriiiiiiimhepiniz iyisiniz maşallah ,sadece bıraktığımdan biraz daha ağırlaşmıssınız:)))))aynen kızlaaar bende güya malzeme seçicektim ayakta zor durdum valla.dükkanda tabureye oturdum artık eşim seçti herşeyi:))malzemeler çok içime sinmedi ama kıramadım adamı heveslendi aldı:)) neyse kızlar size dr maceramı anlatayım: sabah erkenden dr.a gidicektik ama uyuya kalmışız:)) rötarlı gittik anlıycanız..sabah dr.um muayene etti önce bebişleriiiiiiiimin her biri 640 gr olmuş ablaları ..insan bir tuhaf oluyor,en son gittiğimde 340 gr dılar:))))))) amniyon sıvısı iyiymiş,rahim ağzı biraz riskli benim halaaaaaaa...kasılmalarımı söyledim 1 ay önceden başlamış dedi (((( "su 32.haftayı bir atlatsak rahatlıycam " dedi...ahh ah bende rahatlıycam daaaaa vakit hayırlısıyla bir geçse..baş dönmelerimi söyledim;vertigo olabilir dedi..bu arada kızlar bacaklarım alarjik bir şekilde kırmızı lekeler oluştu..dr.um bebekler sıkıştırdığı için karaciğer enzimleri değişmiş olabilir dedi test istedi..bu arada bir başka kötü haberim kızlar bademciklerim şiştiiiiiiiiii ( 14: o kada dikkat ediyorum yaaaa...antibiyotik yazdı dr.um ama çok zorlamadığı müddetçe atmıycam..elma sirkesiyle gargara yapıyorum..neyse dr.un yanından doğruuu laboratuvarın oraya gittik...şeker yüklemesi yapıldı..kan ve idrar tahlilimi verdim..dr.um dediği gibi karaciğer enzimlerim biraz yüksek çıktı acıcık...şekerim açlık:85 tokluk:115 çıktı...2 hafta sonraya da ayrıntılı ultrason çektiricez dedi..bebişlerin organlarına bakacaklar:18: çok heyecanlandım kızlar...
cnm benim hiiiiiç üzülme hamilelik şekeri işte böyle..alt komşumun da yüksek çıkmış senin ki yine iyi..onun fırlamış valla..dr.dikkat edersen korkulacak birşey olmaz demiş..bunlar gelip geçici şeyler inşallah..benim de karaciğer enzimlerim yüksek çıkmış..napıyoruz o zaman moral bozmadan dua ediyoruuuuuuz
meryemcim şükür sonuçlar çok güzel çıkmış bebişlerin merakla bekledik hayırlı sonuçları aldık.
çağnurcum benim aile hekimim sağlık ocağında yapmayacağını ikizler için hastanede yapılmasının daha doğru olduğunu söyledi. ki bu da senin eşinin söylediği gibi yanlış olma ihtimalini arttırır. diğer sonuç insallah tam değerlerde çıkar. ufak farklılıklarda dr biraz diyet verebiliyormuş. ben de şekerden çekiniyorum.çok aşırı tatlı yememeye çalışıyorum. eğer sağlık ocağından emin olmazsan hastaneye de gitmen seni rahatlatabilir.
merhabalar hanımlar..
hepinize kocaman bir MAŞALLAH diyorum
bende anne olmak istiyorum
hemde uzun zamandan beri
yaşım 28
eşimde morfoloji %1
bu yüzden olmuyor
tek çare micro başka şekilde olmaz dediler
sizlere bi soru sormak istiyorum
bana aşılama yapmadılar boşuna olur diye
tüp bebekte artık yaş 35 altı ise tek embrio koyuyolarmış
sizler doğal yollamı hamile kaldınız aşılama ile mi yoksa tüp bebek yöntemi ile mi
çok imreniyorum sizlere kızlar allah banada çifter çifter nasip etsin
ne olur dua edin adım tuğba ne olur
özel mesaj gönderemiyorum yeni üyeyim
sonuçları iyi çıkan hanımlar inanın hepinizin adına çok sevindim allah sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.
kartaneleri inşallaaaah allah sanada nasip eder sağlıklı bebişlerin olur
ve kızlar size bişey soracağım tam olarak kaçınca haftadasınız vee kaç kilo aldınız yoksa ben fazla mı takıyorum :44: kiloyu dert ettiğimden değil bebişlerim için zorlanmak istemiyorum :18: bu arada yarın sabah renkli ultrasona giricez limanında dediği gibi süprizi yani ikinci bebişimin cinsiyetini ve en önemlisi sağlığını öğrenicem hepimiz için hayırlısı cevaplarınızı bekliyorum ve sizi kocaman öpüyorum
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım 21+5 günlük ikizlerime hamileyim bunun yanı sıra 2,5 yaşında oğluşum var.Bizimde perşembe 8:30 ta renkli ultrasonumuz var 2 hafta sonra da şeker yüklemesi var ki bende şekerin ş si bile yok o kadar çikolata ve tatlıdan sonra bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum :) sağ tarafımdaki bebişim çok ama çok oynuyor ama sol tarafımdaki bebişim ise keyfi gelecekte oynayacakta oo oooo bekle dur. benimde kafama takılan konu buydu ki cevaplayan arkadaşlar çok sağolun :) ve inanırmsınız ben hala sol tarafımdaki bebişimin cinsiyetini bilmiyorumçünkü göstermiyo bebişlerimin biri erkek diğeri hakkında hiç bir fikrim yok renkli ultrasonda görmek dileğiyle perşembe gününü bekliyorum
KIZLAR BU ARADA KAÇINCI HAFTA DA OLDUĞUMUZU BİR DÜZENLEYELİM İNŞLLAH..LİMANCIM FORUM KONUSUNU SEN AÇTIN YA BİZİM İÇİN DÜZENLERMİSİN LİSTEYİ?benim ki:
-ressam07- 24.HAFTA-Erkek-Kız
arkadaslar allah hepınızın bebıslerını saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah.bende ınternetten okudum gercekten ıkız ve cogul gebelıkler rısklı dıyorlar bende korkuyordum ama sızlerın yazdıklarını okuyunca dedım olacak ınsallah
sonuçları iyi çıkan hanımlar inanın hepinizin adına çok sevindim allah sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.
kartaneleri inşallaaaah allah sanada nasip eder sağlıklı bebişlerin olur
ve kızlar size bişey soracağım tam olarak kaçınca haftadasınız vee kaç kilo aldınız yoksa ben fazla mı takıyorum :44: kiloyu dert ettiğimden değil bebişlerim için zorlanmak istemiyorum :18: bu arada yarın sabah renkli ultrasona giricez limanında dediği gibi süprizi yani ikinci bebişimin cinsiyetini ve en önemlisi sağlığını öğrenicem hepimiz için hayırlısı cevaplarınızı bekliyorum ve sizi kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?