selam kızlarr doktordan geldim imdi kalp ekoları çekildi çok şükür herşey yolunda ikiside normal dedi
cagnur canım inşallah diğer şeker yükleme sonucun iyi olacak
ailende varmı eker hastası olan
benim doktorum ailedende varmı o önemli demişti.
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım 21+5 günlük ikizlerime hamileyim bunun yanı sıra 2,5 yaşında oğluşum var.Bizimde perşembe 8:30 ta renkli ultrasonumuz var 2 hafta sonra da şeker yüklemesi var ki bende şekerin ş si bile yok o kadar çikolata ve tatlıdan sonra bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum :) sağ tarafımdaki bebişim çok ama çok oynuyor ama sol tarafımdaki bebişim ise keyfi gelecekte oynayacakta oo oooo bekle dur. benimde kafama takılan konu buydu ki cevaplayan arkadaşlar çok sağolun :) ve inanırmsınız ben hala sol tarafımdaki bebişimin cinsiyetini bilmiyorumçünkü göstermiyo bebişlerimin biri erkek diğeri hakkında hiç bir fikrim yok renkli ultrasonda görmek dileğiyle perşembe gününü bekliyorum
slm kızlar
bende 4+5 gunluk hamıleyım doktor ıkız dedı ama haftaya tam bellı olcak...ama cok heyecanlıyım cok zormu arkadaslar ıkızlerde hamılelık donemı
Kızlar şeker yüklemesinden geldim. Sağlık ocağında yaptırdım. Önce açlık kan şekerini ölçüyorlar. Sonucu yarın alacağım.Sonra 50 mg lık şekeri bir bardağa boşaltıp üzerine su eklediler ve içtim. Şekerli suyu içtikten 1 sat sonra da parmaktan kan alıp ölçüm yaptılar ve tokluk şekerim 160 çıktıSınır 140 mış, hemşire 100 mg lık yüklemeyi de yaptır dedi. pazartesi kendi doktoruma gidip yaptıracağım inşallah. Çok çok yüksek değil ama yine de sınırın üstünde. Haliyle tedirgin oldum. İnternetten biraz araştırdım 50 mg lık yüklemesi yüksek çıkanların illa 100 mglık ta yüksek çıkacak diye birşey yok diyor. Umarım ciddi birşey çıkmaz kızlar...
cnm benim hiiiiiç üzülme hamilelik şekeri işte böyle..alt komşumun da yüksek çıkmış senin ki yine iyi..onun fırlamış valla..dr.dikkat edersen korkulacak birşey olmaz demiş..bunlar gelip geçici şeyler inşallah..benim de karaciğer enzimlerim yüksek çıkmış..napıyoruz o zaman moral bozmadan dua ediyoruuuuuuz
canım güzel annişleriiiiiiimhepiniz iyisiniz maşallah ,sadece bıraktığımdan biraz daha ağırlaşmıssınız:)))))aynen kızlaaar bende güya malzeme seçicektim ayakta zor durdum valla.dükkanda tabureye oturdum artık eşim seçti herşeyi:))malzemeler çok içime sinmedi ama kıramadım adamı heveslendi aldı:)) neyse kızlar size dr maceramı anlatayım: sabah erkenden dr.a gidicektik ama uyuya kalmışız:)) rötarlı gittik anlıycanız..sabah dr.um muayene etti önce bebişleriiiiiiiimin her biri 640 gr olmuş ablaları ..insan bir tuhaf oluyor,en son gittiğimde 340 gr dılar:))))))) amniyon sıvısı iyiymiş,rahim ağzı biraz riskli benim halaaaaaaa...kasılmalarımı söyledim 1 ay önceden başlamış dedi (((( "su 32.haftayı bir atlatsak rahatlıycam " dedi...ahh ah bende rahatlıycam daaaaa vakit hayırlısıyla bir geçse..baş dönmelerimi söyledim;vertigo olabilir dedi..bu arada kızlar bacaklarım alarjik bir şekilde kırmızı lekeler oluştu..dr.um bebekler sıkıştırdığı için karaciğer enzimleri değişmiş olabilir dedi test istedi..bu arada bir başka kötü haberim kızlar bademciklerim şiştiiiiiiiiii ( 14: o kada dikkat ediyorum yaaaa...antibiyotik yazdı dr.um ama çok zorlamadığı müddetçe atmıycam..elma sirkesiyle gargara yapıyorum..neyse dr.un yanından doğruuu laboratuvarın oraya gittik...şeker yüklemesi yapıldı..kan ve idrar tahlilimi verdim..dr.um dediği gibi karaciğer enzimlerim biraz yüksek çıktı acıcık...şekerim açlık:85 tokluk:115 çıktı...2 hafta sonraya da ayrıntılı ultrason çektiricez dedi..bebişlerin organlarına bakacaklar:18: çok heyecanlandım kızlar...
selam anneler
canım yaa ay sizleri okuyunca nasıl rahatladım benimde hep bir taraftaki kızımın hareketleri dah belirgin diğerini çok hissetmiyorum
hep tedirgindim acaba normalmi diye demekki hepimizde böyleymiş
kızlar şimdi sağlık ocağından geldim tetanos aşısı yapıldı çok ağrıyorr
bir ay sonra yine yapılacakmış
bugün saat 14:30 da kalp ekosu için doktora gidicem
cicişlerim sen de aramız hoş geldin... bu forumda güzel haberlerini ve paylaşımlarını görürüz hep beraber inşallah...
anamm bebişler ayrıntılıda artiz gibi çıkıcak gör bak ben bile heyecan yaptım. geçmiş olsun tatlım elma sirkesi de karbonatlı su da çok iyi geliyo bademciklere. bir de lütfen 1 elma,1 ayva yarım tablet tarcın, ıhlamur,limon bunları yıka dörde böl ve demle. iki üç bardak iç ve bomba gibi oluyo insan. yarım şeker kaşığı balla da tatlandırabiliriz mesela. çok geçmiş olsun. bu andan itibaren sıkılsak da fiziksel aktiviteyi azaltmamız lazım. malum kocaman olmuşlar tebrik.... üçünüz de allaha emanet olun
selam kızlarr doktordan geldim imdi kalp ekoları çekildi çok şükür herşey yolunda ikiside normal dedi
ay canım öncelikle hoşgeldin aramıza
yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm,aynı durumdayız
2,5 yaşında oğlum var ikizlere hamileyim ikiside kız
bizim zorluğumuz biraz daha ağır olacak 3 çocuk ama olsun allah sağlık versin hepsine
tekrar hoşgeldin[/QUh
hoşbulduk :)amin allah hepsine sağlık versin 3 çocuk çok zor olacak gerçekten.bi de ben son 3 haftadır yatıyorum 3 hafta önce kanamam olmuştu hiç kıpırdamadan yatacaksın demişti doktorcum 3 hafta dinlenikten sonra şuan allah a şükür iyiyim ama yine de korkuyorum ev işi falan artık yok sadece oğluşumla ilgileniyorum ve bol bol dinleniyorum allah hayırlısıyla zamanında doğurmayı nasip etsin inşallah :)
canım aramıza hoşgeldiiiiin:) rabbim dağına göre kar verirmiş..sen üstesinden geleceksin demek kibenimde 2. ayımda kanama olmuştu..o zaman bu zamandır yatıyorum..napalım allahtan geçici bir süre de insan üstesinden gelebileceğini düşünüyor:)) inşallah prensin yanına prensesler geliyor:))) güzel haberlerini almaya devam ederiz inşallah.
Gözün aydin canim herseyin iyi olmasina sevindimselam kızlarr doktordan geldim imdi kalp ekoları çekildi çok şükür herşey yolunda ikiside normal dedi
Aramiza hsogeldin canim. Bu arada benim bebeklerimin ikiside göstermemisti cinsiyetlerini 22.haftamizda 4boyutlu detayli ultrasonda ögrendik cinsiyetlerimizi yani olabiliyor böyleselam kızlar ben aranıza yeni katıldım 21+5 günlük ikizlerime hamileyim bunun yanı sıra 2,5 yaşında oğluşum var.Bizimde perşembe 8:30 ta renkli ultrasonumuz var 2 hafta sonra da şeker yüklemesi var ki bende şekerin ş si bile yok o kadar çikolata ve tatlıdan sonra bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum :) sağ tarafımdaki bebişim çok ama çok oynuyor ama sol tarafımdaki bebişim ise keyfi gelecekte oynayacakta oo oooo bekle dur. benimde kafama takılan konu buydu ki cevaplayan arkadaşlar çok sağolun :) ve inanırmsınız ben hala sol tarafımdaki bebişimin cinsiyetini bilmiyorumçünkü göstermiyo bebişlerimin biri erkek diğeri hakkında hiç bir fikrim yok renkli ultrasonda görmek dileğiyle perşembe gününü bekliyorum
Insallah Allahin izniyle 32.haftayi hepimiz görecegiz canim. Cok cok gecmis olsun vallah sakinilan göze ila cöp batarmis ya bizimde durumumuz öyle umarim en kisa zamanda atlatirsin 2hafta sonra güzel haberlerini aliriz insallahcanım güzel annişleriiiiiiimhepiniz iyisiniz maşallah ,sadece bıraktığımdan biraz daha ağırlaşmıssınız:)))))aynen kızlaaar bende güya malzeme seçicektim ayakta zor durdum valla.dükkanda tabureye oturdum artık eşim seçti herşeyi:))malzemeler çok içime sinmedi ama kıramadım adamı heveslendi aldı:)) neyse kızlar size dr maceramı anlatayım: sabah erkenden dr.a gidicektik ama uyuya kalmışız:)) rötarlı gittik anlıycanız..sabah dr.um muayene etti önce bebişleriiiiiiiimin her biri 640 gr olmuş ablaları ..insan bir tuhaf oluyor,en son gittiğimde 340 gr dılar:))))))) amniyon sıvısı iyiymiş,rahim ağzı biraz riskli benim halaaaaaaa...kasılmalarımı söyledim 1 ay önceden başlamış dedi (((( "su 32.haftayı bir atlatsak rahatlıycam " dedi...ahh ah bende rahatlıycam daaaaa vakit hayırlısıyla bir geçse..baş dönmelerimi söyledim;vertigo olabilir dedi..bu arada kızlar bacaklarım alarjik bir şekilde kırmızı lekeler oluştu..dr.um bebekler sıkıştırdığı için karaciğer enzimleri değişmiş olabilir dedi test istedi..bu arada bir başka kötü haberim kızlar bademciklerim şiştiiiiiiiiii ( 14: o kada dikkat ediyorum yaaaa...antibiyotik yazdı dr.um ama çok zorlamadığı müddetçe atmıycam..elma sirkesiyle gargara yapıyorum..neyse dr.un yanından doğruuu laboratuvarın oraya gittik...şeker yüklemesi yapıldı..kan ve idrar tahlilimi verdim..dr.um dediği gibi karaciğer enzimlerim biraz yüksek çıktı acıcık...şekerim açlık:85 tokluk:115 çıktı...2 hafta sonraya da ayrıntılı ultrason çektiricez dedi..bebişlerin organlarına bakacaklar:18: çok heyecanlandım kızlar...
canım aramıza hoşgeldiiiiin:) rabbim dağına göre kar verirmiş..sen üstesinden geleceksin demek kibenimde 2. ayımda kanama olmuştu..o zaman bu zamandır yatıyorum..napalım allahtan geçici bir süre de insan üstesinden gelebileceğini düşünüyor:)) inşallah prensin yanına prensesler geliyor:))) güzel haberlerini almaya devam ederiz inşallah.
inşallah allah hepimize güzel şeyler yaşatsın bizde güzel güzel paylaşalım dediğin gibi üstesinden gelicez inş benim haftamda aranıza yeni katıldığım için yazmıştım ama tekrarlayayım 21+5 biri erkek diğerini bilmiyorumperşembe günü renkli ultrasonda öğrenicem inşallah hazırlık yapabilmem için öğrenmem lazım
Aramiza hsogeldin canim. Bu arada benim bebeklerimin ikiside göstermemisti cinsiyetlerini 22.haftamizda 4boyutlu detayli ultrasonda ögrendik cinsiyetlerimizi yani olabiliyor böyle
hoşbulduk canım_ca cım :) valla benim bebişlerde senin bebişler gibi galiba perşembe günü 22 haftalık olucaz yani 22.haftamızda öğrenicez inşheycanla perşembe gününü bekliyorum :18:
merhabalar hanımlar..
hepinize kocaman bir MAŞALLAH diyorum
bende anne olmak istiyorum
hemde uzun zamandan beri
yaşım 28
eşimde morfoloji %1
bu yüzden olmuyor
tek çare micro başka şekilde olmaz dediler
sizlere bi soru sormak istiyorum
bana aşılama yapmadılar boşuna olur diye
tüp bebekte artık yaş 35 altı ise tek embrio koyuyolarmış
sizler doğal yollamı hamile kaldınız aşılama ile mi yoksa tüp bebek yöntemi ile mi
çok imreniyorum sizlere kızlar allah banada çifter çifter nasip etsin
ne olur dua edin adım tuğba ne olur
özel mesaj gönderemiyorum yeni üyeyim
canım öncelikle allah gönlüne göre versin sağlıklı bir gebelik doğum ve bebek nasip etsin sana
bizim ikizler spiralle korunmama rağmen hamile kaldım ve 3.ayda ikiz olduklarını öğrendik
ailemizde felan ikiz yoktu hiç şaşırdık kaldık bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?