2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

Sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim canım. Ailemde kimsede şeker rahatsızlığı yok. Benim de şekerle hiç aram yoktur ama yükleme yüksek çıktı anlamadım gitti. Gerçi eşime göre sağlık ocağında kullanılan alet hatalı kesin Umarım diğeri iyi çıkar canım.

Hoşgeldin aramıza arkadaşım. Benim bebişlerde de durum tam tersi soldaki kızım kıpır kıpır, sağdaki kızım canı isterse kıpırdanıyor Ama doktorum bu normal, ikisinden de aynı hareketliliği bekleme dedi. Umarım cinsiyetlerini en kısa zamanda öğrenirsin. Allah sana şimdiden kolaylık versin, diğer kuzucundan küçükmüş daha...

slm kızlar

bende 4+5 gunluk hamıleyım doktor ıkız dedı ama haftaya tam bellı olcak...ama cok heyecanlıyım cok zormu arkadaslar ıkızlerde hamılelık donemı

Hoşgeldin melekangel... Mutlaka herkeste farklıdır bu süreç. Mesela benim 14. haftaya kadar çok şiddetli bulantılarım oldu ve 3 kilo verdim. Doktorum ikiz gebelik olmasından kaynaklı bulantı fazla dedi. Ama herkes yaşamıyor bunu. Sonrasında ise 23. haftaya kadar çok rahattım. 23 ten sonra karnımın büyümeye başlaması, rahim genişlemesi, bebeklerin baskısıyla kasık ağrısı falan başladı. Tabii bütün bunlar dayanılmayacak boyutta mı kesinlikle hayır. İki tane bebeğinin olacağını düşünmek bile ağrıların hafiflemesi için yetiyor zaten Umarım hakkında hayırlısı olur. Rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü vermez. Eğer senin kaderine de ikiz yazmışsa üstesinden gelirsin mutlaka canım...

canım güzel annişleriiiiiiim hepiniz iyisiniz maşallah,sadece bıraktığımdan biraz daha ağırlaşmıssınız:)))))aynen kızlaaar bende güya malzeme seçicektim ayakta zor durdum valla.dükkanda tabureye oturdum artık eşim seçti herşeyi:))malzemeler çok içime sinmedi ama kıramadım adamı heveslendi aldı:)) neyse kızlar size dr maceramı anlatayım: sabah erkenden dr.a gidicektik ama uyuya kalmışız:)) rötarlı gittik anlıycanız..sabah dr.um muayene etti önce bebişleriiiiiiiimin her biri 640 gr olmuş ablaları..insan bir tuhaf oluyor,en son gittiğimde 340 gr dılar:))))))) amniyon sıvısı iyiymiş,rahim ağzı biraz riskli benim halaaaaaaa...kasılmalarımı söyledim 1 ay önceden başlamış dedi(((( "su 32.haftayı bir atlatsak rahatlıycam " dedi...ahh ah bende rahatlıycam daaaaa vakit hayırlısıyla bir geçse..baş dönmelerimi söyledim;vertigo olabilir dedi..bu arada kızlar bacaklarım alarjik bir şekilde kırmızı lekeler oluştu..dr.um bebekler sıkıştırdığı için karaciğer enzimleri değişmiş olabilir dedi test istedi..bu arada bir başka kötü haberim kızlar bademciklerim şiştiiiiiiiiii(14: o kada dikkat ediyorum yaaaa...antibiyotik yazdı dr.um ama çok zorlamadığı müddetçe atmıycam..elma sirkesiyle gargara yapıyorum..neyse dr.un yanından doğruuu laboratuvarın oraya gittik...şeker yüklemesi yapıldı..kan ve idrar tahlilimi verdim..dr.um dediği gibi karaciğer enzimlerim biraz yüksek çıktı acıcık...şekerim açlık:85 tokluk:115 çıktı...2 hafta sonraya da ayrıntılı ultrason çektiricez dedi..bebişlerin organlarına bakacaklar:18: çok heyecanlandım kızlar...

meryemcim şükür sonuçlar çok güzel çıkmış bebişlerin merakla bekledik hayırlı sonuçları aldık.

çağnurcum benim aile hekimim sağlık ocağında yapmayacağını ikizler için hastanede yapılmasının daha doğru olduğunu söyledi. ki bu da senin eşinin söylediği gibi yanlış olma ihtimalini arttırır. diğer sonuç insallah tam değerlerde çıkar. ufak farklılıklarda dr biraz diyet verebiliyormuş. ben de şekerden çekiniyorum.çok aşırı tatlı yememeye çalışıyorum. eğer sağlık ocağından emin olmazsan hastaneye de gitmen seni rahatlatabilir.

anamm bebişler ayrıntılıda artiz gibi çıkıcak gör bak ben bile heyecan yaptım. geçmiş olsun tatlım elma sirkesi de karbonatlı su da çok iyi geliyo bademciklere. bir de lütfen 1 elma,1 ayva yarım tablet tarcın, ıhlamur,limon bunları yıka dörde böl ve demle. iki üç bardak iç ve bomba gibi oluyo insan. yarım şeker kaşığı balla da tatlandırabiliriz mesela. çok geçmiş olsun. bu andan itibaren sıkılsak da fiziksel aktiviteyi azaltmamız lazım. malum kocaman olmuşlar tebrik.... üçünüz de allaha emanet olun

cicişlerim sen de aramız hoş geldin... bu forumda güzel haberlerini ve paylaşımlarını görürüz hep beraber inşallah...

canım benim inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz..güzel haberlerini bekliyoruz. dualarımızdasın :))

hande cim sağol cnm..bende çok heycanlıyım nasl görünücekler acabaa:)) bu arada ot çöp içmeye korkuyorum rahim ağzı gevşer diye endişeleniyorum aslında bayılırım ıhlamura falan( artık bol bol yatak istirahati..

rabbime binlerce şükürler olsuuuunnnn:))) her şey daha iyi olsun inşallah

KIZLAR BU ARADA KAÇINCI HAFTA DA OLDUĞUMUZU BİR DÜZENLEYELİM İNŞLLAH..LİMANCIM FORUM KONUSUNU SEN AÇTIN YA BİZİM İÇİN DÜZENLERMİSİN LİSTEYİ? benim ki:

-ressam07- 24.HAFTA-Erkek-Kız

Gözün aydin canim herseyin iyi olmasina sevindim

Aramiza hsogeldin canim. Bu arada benim bebeklerimin ikiside göstermemisti cinsiyetlerini 22.haftamizda 4boyutlu detayli ultrasonda ögrendik cinsiyetlerimizi yani olabiliyor böyle
Insallah Allahin izniyle 32.haftayi hepimiz görecegiz canim. Cok cok gecmis olsun vallah sakinilan göze ila cöp batarmis ya bizimde durumumuz öyle umarim en kisa zamanda atlatirsin 2hafta sonra güzel haberlerini aliriz insallah

merhabalar hanımlar..
hepinize kocaman bir MAŞALLAH diyorum
bende anne olmak istiyorum
hemde uzun zamandan beri
yaşım 28
eşimde morfoloji %1
bu yüzden olmuyor
tek çare micro başka şekilde olmaz dediler
sizlere bi soru sormak istiyorum
bana aşılama yapmadılar boşuna olur diye
tüp bebekte artık yaş 35 altı ise tek embrio koyuyolarmış
sizler doğal yollamı hamile kaldınız aşılama ile mi yoksa tüp bebek yöntemi ile mi
çok imreniyorum sizlere kızlar allah banada çifter çifter nasip etsin
ne olur dua edin adım tuğba ne olur
özel mesaj gönderemiyorum yeni üyeyim

arkadaslar allah hepınızın bebıslerını saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah.bende ınternetten okudum gercekten ıkız ve cogul gebelıkler rısklı dıyorlar bende korkuyordum ama sızlerın yazdıklarını okuyunca dedım olacak ınsallah

canım öncelikle allah gönlüne göre versin sağlıklı bir gebelik doğum ve bebek nasip etsin sana
bizim ikizler spiralle korunmama rağmen hamile kaldım ve 3.ayda ikiz olduklarını öğrendik
ailemizde felan ikiz yoktu hiç şaşırdık kaldık bilemiyorum

meryemim ne güzel canım
düşünsene artık 5 kişilik bir aile olacaksınız...
darısı bana işallah...
sana bişey sormak istiyorum hamile kaldığın ay özel bişey yapmışmıydın
yani beslenmen nasıldı
yaşın kaç
inan nasıl imrendim sana
zor gibi görünüyor sana ama emin ol hepsi bir arada büyüyecek...
tekrar tekrar maşallah
dua et olur mu sen ÜÇ CANLISIN
DARISI BANA OLSUN

slm kızlarrrrrrrrr biz geldik drdan çok şükür ikili test sağlıklı çıkıtı ense kalınlığı biri 1.1 diğeride 1.2 dr şu an sağlıklı gözüküyor dedii çok şükür..kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…