2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

Canım birde birşey soracam sana. En son kaç hafta kaç günlükken gittin kontrole. Bebişlerin kilolarını hatırlıyor musun kaçtı? Kısmetse ben 25+4 te gideceğimde meraklandım :)))

Canım birde birşey soracam sana. En son kaç hafta kaç günlükken gittin kontrole. Bebişlerin kilolarını hatırlıyor musun kaçtı? Kısmetse ben 25+4 te gideceğimde meraklandım :)))

canım ben 25+2 de gittim(sağ altta) kızım 683 gr (sol üstte) oğlum 637 gr dı.en son 22.haftada gittigimde 3 gr fark varken 2 haftada ortalama 200 gr almıslar ve kızım ogluma 50 gr fark atmıstı:) gelişimleri iyi mi diye dr ma sordum gelişimleri iyi daha büyük olurlarsa 2sini bir nasıl taşıyacaksın dedi:)bende 28 de gıdıcem baklalım kac gram olmuslar.bir canım dr a gittiğinde altta olan mı ustte olan mı daha buyuk sorarmısın ve sagdakı mı soldakimi :)

Son düzenleme:

eee az süre kalınca bilinç altımızda sürekli dogum ve sonrası var herhalde:))

canım rabbim dayanma gücü versin...bizim hayır diye gördüğümüz olaylarda bir şer,şerli diye gördüğümüz olaylarda bir hayır oluyor..en doğrusunu rabbim bilir..sakın moralini bozma önemli olan şuan bebeğinle ikinizin sağlığı..herzaman dualarımızdasınız..merak etme herşey yoluna girecek bak görüceksin..

ayneen cnm bende abk sabuk rüyalar görüyorum hep..yanlız değilsiiin yani:))

rüyada çocukemzirmek iyidir ...ikinizinde aynı şekilde rüya görmesi,birlite yapmayı düşündüğünüz işinhayırlı olacağını gösterir cnmcım:))) hoş birlikte hayırlı bi iş yapmışsınız:)))))))))))))

kızlar bu arada bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum(gece biraz ağrım oldu,sabahta uykum kaçtı..karnımın tepe bölgesine bıçak gibi ağrılar giriyor,belim ağrıyor,tuvalete çıkamıyorum ve mutsuz hissediyorum sebepsiz yere kendimi..amanıııın ne kadar çok dert sıralamışııııım offff sizin de kafanızı şişirdiiiiiiim....dünde kötü bir haber aldım..arkadaşım 2 aylık bebeğini aldırmak zorunda kaldı..kesesi delinmiş((sanırım onun durumu da psikolojik olarak etkiledi beni...iyice kaygı bozukluğu başladı bende sonuçta ruh halimden bebişlerde etkileniyor..bugün birde annemle kavga ettim(( tlf la konuşurken sürekli bana kapat şunu çocuklar etkileniyor diye diye yedi beni..ee bende patlamışım "anne tamaaaamm"...anlıycanız gerilmiş lastik gibiyim kızlar her an fırlıyabilirim

Selam resamcim inan senin hissediklerini çok iyi anlayabiliyorum olumsuz olaylar ister istemez bizide etkiliyor hamilelikte biraz daha kirilgan olabiliyoruz sanirim agrilarini aksatma doktoruna danis derim ben Annene gelincede pek kafana takma canim anne kiz arasinda olur böyle seyler annen seni anlayisla karsiliyacaktir mutlaka malum 3 canlisin.

Merhaba kizlar nasilsiniz bakalim bugün????
Benim son günlerde karnimda koca koca tepecikler olusuyor bazen sip sivri oluyor bazende balon gibi ama agri sizi olmuyor sanirim bebekler sizede oluyormu öyle.Gerçekten bebeklermi yoksa endiselenip doktorumumu aramam gerek?
Hepinizi öptük

eee az süre kalınca bilinç altımızda sürekli dogum ve sonrası var herhalde:))

Maşallah senin bebişlerine canım Nazar Bakalım benim kızçeler ne kadar olmuşlar :)) en son 3 hafta önce gitmiştik 500'er gramdılar :) önemli olan sağlıklı olmaları tabii ki ama hep korkumuz erken doğum ya bir an önce kilo alsınlar ki korkum azalsın istiyorum. Çok küçük doğup savaşmak zorunda kalmalarından korkuyorum. Tamam canım sorarım istediğin şeyi. Benimkiler sağlı sollu duruyorlar.
Bilinç altımın oyunlarına akıl sır ermiyor zaten :)))

Evet canım kocişimle birlikte yaptığımız en hayırlı iş diyebilirim
Haklısın canım duyduğumuz olumsuzluklar bizi daha çok etkiliyor ve kuşkuya düşürüyor bu elimizde değil ki. Galiba annelik psikolojisi böyle birşey sen olumlu düşünmeye çalış ve kızdığın ya da sinirlendiğini hissettiğin zaman bebişlerinle konuş inan çok rahatlatıyor insanı. Hatta onların tekmeyle karşılık vermesi çok mutlu ediyor

Teşekkürler canım biz çok iyiyiz şükür. Kızlarımla bugün çalışma hayatına veda ettik :)) izne ayrıldık artık. Bol bol dinleneceğiz inşallah. Tekmeler artık gözle görülür hali aldı. Karnımı açıp izliyorum bol bol çok mutlu ediyor beni :)) hatta geçen ikisi de sağa doğru kaymışlar galiba karnım sağa doğru yumurta gibi durdu bütün gün ama ertesi güne düzeldi :)) ağrı sızı olmadığı sürece korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum canım ama için rahat etmiyorsa yine de sor doktoruna çünkü sen huzursuz olursan onlar da etkilenir.

OOO masallah canim artik bol bol dinlenin kiscelerinle:) Benimde tam öyle oluyo yumurta gibi sisiyo geriliyo iniyor :) bebekler yapiyormus kasilma degilmis sükür kasilma agrili oluyormus. Yani bebeklerim gözle görülüyor artik çok güzel bi durum bu ya hata su anda karnimda tekmeleme yarisi yapiyorlar Allahim yavrularimizi nazarlardan saklasin

Amin canım Rabbim hepimizin kuzucuklarını korusun inşallah Hareket etmeseler daha çok korkacağız kesin. O yüzden bol bol tekmelesinler bizi. Kadına şiddetin en kabuledilebilir hali bu tekmeler değil mi

Amin canım Rabbim hepimizin kuzucuklarını korusun inşallah Hareket etmeseler daha çok korkacağız kesin. O yüzden bol bol tekmelesinler bizi. Kadına şiddetin en kabuledilebilir hali bu tekmeler değil mi

Yorumuna bayildim hiç bu açidan düsünmemistim Harikasin vallah

Yorumuna bayildim hiç bu açidan düsünmemistim Harikasin vallah

Bana da geçen gün kocişim söyledi Azıcık üzmüşüm kendilerini. Ben sana kıyamam ama kızlarım şiddetin en kabul edilebilir haliyle gösterirler sana gününü dedi çok güldüm. gerçekten haklıymış :))

merhaba mayıs ayı ikiz anneleri.. ben de haziranda bekliyorum inşallah ikizlerimi
size sormak istediğim bişey var
doktorum epiduralli normal doğum yaptırmakta kararlı ama bebeklerim en son 20. haftada detaylı ultrasonda yanyanaydılar
normal doğum olabilmesi için altlı üstlü olmaları gerekiyormuş sanırım:44:
sizin bebeklerinizin konumları nasıl?

bizim kızım yatay oğlum dikey vaziyette karnımın da sol tarafı (oğlumun olduğu taraf) hafif tümsek diğer tarafa göre
altlı üstlü olsalar da karnım da biraz biçimli olsa:44::26:

benim de kızım 19+6 da 310 gr oğlum 293 gr'dı
doktorumun şimdiye kadar gördüğü bütün ikizlerde büyük olan üste çıkıyomuş ve arayı daha da açıp doğuyomuş
en az 300-400 gr, en fazla 1 kg fark olur dedi

Aramiza hosgeldin...
Canim benim ikizlerimde yan yanalar biri sagda biri solda doktorum bana istersen normal dogum yaparsin ama yan yana olduklari için biraz zor olur dedi birinci bebek geldikten sonra ikinciyi ele düzeltmeye calisiyorlarmis olmazsa sezeryan yapiyorlarmis bende öyle bir risk varsa direk sezeryan olsun dedim. Durum bu sen yinede doktoruna danis son karari verecek sonucta o.

kızlar ben bugünlerde çok yoğunum. sizleri takip ediyorum fakat yazamıyorum. genelde dışarı çıkıyorum annemle, sonrada gelince pestil gibi yatıyorum. alış-verişlerimizi bitirdik. bir tek odamızın tülleri kaldı. kıayafetlerimiz yıkandı ütülendi. damız gelince yerleştireceğiz inşallah.
bugün kontrolumüzüde olduk. kızımın biri diğerine 100 gr fark atmış. çok şaşırdım. baştan beri 10 gr farkla gidiyorlardı. biri 810 biri 910 gr olmuşlar. bende tam 15 kg almışım. şeker yüklememizde sonucumuz iyi çıktı, şükürler olsun. yarında annem beni, yanına götürecek 15 gün yanında kalıcam. artık 28. haftamızı doldurunca evimizden başka yerde kalamayız. onun için son son onlarda kalayım. nasılsa onar artık yanımda uzun süre kalacak.
hepinizin iyi olmasına sevindim. işten süreli emekli olan arkadaşlar. sizin için çok sevindim. iyice dinlenin artık. hepiniz Allah'a emanet olun.

Maşallah senin kuzucuklarına canım şeker yüklemenin iyi çıkmasına da çok sevindim darısı başıma inşallah bakalım yarın gideceğiz biz de kısmetse :) Kendini çok yorma yavaş yavaş hallediver işlerini. Annecin yanında olsun da mekan önemli değil :)) çok öpüyoruz seni ve bebişleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…