Hande cim çalışma şartlarının rahatlamasına sevindim inşalllah yorucu olmaz bu şekilde çalışman.hamileyken çalışmak zor kötü bir şeymişhala daha çalısıyorum çok yoruldum eve gitmek istiyorum artıkkkk.geçen hafta raporluyken evde çok iyiydim en azından şişkinliklerim yoktu .bende hamilelik öncesinde de varis problemi vardı şimdi ilaç ta kullanamadıgım için ayağım diğer ayağımın resmen 2 katı ve ağrıyor onun dışında ellerimde şişmeye başladı geçen hafta alyansım olurken bu hafta takamıyorum sabah uyandıgımda ellerimi kapatamıyorum ve üzerimde bir ağırlıkla uyanıyorum geçen haftalarda uyuyamazken şimdi yataktan çıkmak istemiyorum:)))evet arkadaslar 27. haftada bu değişiklikler oluyormuş hep beraber öğrenelim istedim.ödemi en aza indirmek için bol bol su içip kramp ve kasılmalrı önlemek için mutlaka 2 bardak süt ve magnezyumumuzu almayı unutmuyoruz :))))
tesilacım çok kolay gelsin sana da. iş şartlarım daha rahat şu an haftanın 4 gününü geçirdiğim iş yerimdeyim. birebir ders veriyorum. 2 salım kaldı halk eğitimle anlaşmalı açtığımız kursun bitmesine ha gayret diyorum. bebişler şu an kıpır kıpır maşallah:) çalışmak onlara da tempo getirdi. dün gece eşim yokken kasılmalarım oldu. ve birkaç damla kanama oldu çok üzüldüm inşallah bir daha yaşanmaz. iş yerimin karşısı bakkal şimdi süt aldırcam hayırsever arkadaşlarımdan birine. bakkala gitmek bile zor:) tesila hamuru çok çok az ye ve salçamış tursumus sakın yeme ellerimi benim michelin lastik adamı gibi şişiriyor:)magnezyum ilacımın üzerinde gebelik kategorisi B yazdığı için içmiyorum. yanlış mı yapıyorum ki? 27 ye son 1 hafta 2 gün...
günaydın güzel anneler
nasılsınız bugün
biz çok şükür iyiyiz,eksiklerimizi tamamlamakla meşgulüz,alıp alıp eve atıyorum öyle
dışarı çıkamayacağım son aylarda da evde düzenleme yapacam
birde kendim için hastanede ve doğum sonrası kullanabileceğim çamaşırlar felan alacam
kızlar vallahi ben gebelik öncesinde 46 kiloydum şimdi 58 kiloyum
doktorum ikizlerde 12 kilo almak normaldir dedi ama ben hiiiç takmıyorum vallahi
tuz turşu baharat yemiyorum kesinlikle asitli içecekler çay kahve vs içmiyorum
bol su içiyorum ben kilodan değil ödemden şişlikten korkarım hep
benim daha önceki hamileliğimde tam 20 kilo almıştım hepsini 2 ayda verdim
korkmuyorum o yüzden ,birde ben şuana kadar 12 kilo almışım ama hiçbir yerimde değişiklik yok
sadece göbeğim var kocaman
şimdilik herhangi bir şikayetim yok benim,
üçlü test,şeker,organ taraması,kalp ekosu hepsi iyi sonuç çıktı
tetanoz oldum 1 ay sonra bir doz daha olacam
günlük gyno ferro sanol,elevit,calsiyum ve magnavit alıyorum
acil kasılma ve karında sertleşme olduğunda nidilat ve molit ağrı kesici içiyorum
artık öyle acıkında oturup karnımı tıka basa doyuramıyorum sık sık az az yiyorum
meyve mutlaka hergün yiyorum
tek kafama taktığım sol bacağımda diz kapağımın arka tarafında varis gib oldu damarlarım çıktı
doktorum geçer dedi ama üzülüyorum bazen sağlık olsun bakalım
ay çok mu konuştum ne :44:
merhaba kızlar size güzel haberler vermeyi çok isterdim ama malesef cinsiyetini öğrenemediğim bebeğimi kaybetmişim diğer bebeğim gayet sağlıklı çok şükür ama moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum sanki bir tarafım eksik gibi yarın kandı karaciğer enzimiydi bi takım testler yapılacak anlayacağınız tek bebişimle yola devam ediyorum rabbim hepinize yardım etsin...
Kızlar hepinize merhaba ne zamandır yazamıyordum benim bilgisayar yine arıza yaptı neyseki şimdilik çalışıyor dün dr kontrolüm vardı bıcırıklarım gayet güzel gelişiyor 23 haftamızdayız kızım 560 gr oğlum 620 gr olmuş serklajımı kontrol etti gayet iyi dedi tetonoz iğnemizi yaptırabilirmişiz ve kan ve idrar testi istedi son olarakta şeker yüklemesini yaptırıcam 3 hafta sonraya gün verdi Allaha şükür herşey yolunda şimdilik yazdıklarınızı okudum çok şükür hiçbirinizde bir sıkıntı yok çok sevindim. Hepinizi çok öpüyorum
Masallah canim bebislerine sizin icin herseyin yolunda gitmesine sevindim.Kızlar hepinize merhaba ne zamandır yazamıyordum benim bilgisayar yine arıza yaptı neyseki şimdilik çalışıyor dün dr kontrolüm vardı bıcırıklarım gayet güzel gelişiyor 23 haftamızdayız kızım 560 gr oğlum 620 gr olmuş serklajımı kontrol etti gayet iyi dedi tetonoz iğnemizi yaptırabilirmişiz ve kan ve idrar testi istedi son olarakta şeker yüklemesini yaptırıcam 3 hafta sonraya gün verdi Allaha şükür herşey yolunda şimdilik yazdıklarınızı okudum çok şükür hiçbirinizde bir sıkıntı yok çok sevindim. Hepinizi çok öpüyorum
Inan cok üzüldüm neden böyle birsey olduki bir aciklama yapmadilarma Allah sabir versin canim Allahim diger bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin.merhaba kızlar size güzel haberler vermeyi çok isterdim ama malesef cinsiyetini öğrenemediğim bebeğimi kaybetmişim diğer bebeğim gayet sağlıklı çok şükür ama moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum sanki bir tarafım eksik gibi yarın kandı karaciğer enzimiydi bi takım testler yapılacak anlayacağınız tek bebişimle yola devam ediyorum rabbim hepinize yardım etsin...
canım benim, Rabbim sabır versin sana inşallah. Üzülme demiycem ama diğer bebeğini unutma olur mu, o yüzden çok üzmemeye çalış kendini. Her şerde bir hayır vardır unutma tamam mı. oda bundan etkilenir biliyorsun. kendine çok dikkat et. Allah'a emanet olun.merhaba kızlar size güzel haberler vermeyi çok isterdim ama malesef cinsiyetini öğrenemediğim bebeğimi kaybetmişim diğer bebeğim gayet sağlıklı çok şükür ama moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum sanki bir tarafım eksik gibi yarın kandı karaciğer enzimiydi bi takım testler yapılacak anlayacağınız tek bebişimle yola devam ediyorum rabbim hepinize yardım etsin...
tesilacım çok kolay gelsin sana da. iş şartlarım daha rahat şu an haftanın 4 gününü geçirdiğim iş yerimdeyim. birebir ders veriyorum. 2 salım kaldı halk eğitimle anlaşmalı açtığımız kursun bitmesine ha gayret diyorum. bebişler şu an kıpır kıpır maşallah:) çalışmak onlara da tempo getirdi. dün gece eşim yokken kasılmalarım oldu. ve birkaç damla kanama oldu çok üzüldüm inşallah bir daha yaşanmaz. iş yerimin karşısı bakkal şimdi süt aldırcam hayırsever arkadaşlarımdan birine. bakkala gitmek bile zor:) tesila hamuru çok çok az ye ve salçamış tursumus sakın yeme ellerimi benim michelin lastik adamı gibi şişiriyor:)magnezyum ilacımın üzerinde gebelik kategorisi B yazdığı için içmiyorum. yanlış mı yapıyorum ki? 27 ye son 1 hafta 2 gün...
Kızlar hepinize merhaba ne zamandır yazamıyordum benim bilgisayar yine arıza yaptı neyseki şimdilik çalışıyor dün dr kontrolüm vardı bıcırıklarım gayet güzel gelişiyor 23 haftamızdayız kızım 560 gr oğlum 620 gr olmuş serklajımı kontrol etti gayet iyi dedi tetonoz iğnemizi yaptırabilirmişiz ve kan ve idrar testi istedi son olarakta şeker yüklemesini yaptırıcam 3 hafta sonraya gün verdi Allaha şükür herşey yolunda şimdilik yazdıklarınızı okudum çok şükür hiçbirinizde bir sıkıntı yok çok sevindim. Hepinizi çok öpüyorum
merhaba kızlar size güzel haberler vermeyi çok isterdim ama malesef cinsiyetini öğrenemediğim bebeğimi kaybetmişim diğer bebeğim gayet sağlıklı çok şükür ama moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum sanki bir tarafım eksik gibi yarın kandı karaciğer enzimiydi bi takım testler yapılacak anlayacağınız tek bebişimle yola devam ediyorum rabbim hepinize yardım etsin...
kanam için doktorunla görüştün mü canım inşallah bir daha yaşamazsın.magnezyum ilacın için bir şey diyemem ama ben doktorum verdi diye kullanıyorum benim kasıgımdan bacagıma dogru bır kasılma oluyordu onun ıcın vermıstı 2 kutuya basladım sımdı şükür hiç kasılmam olmadı magnezyumun faydsımıdır bilmiyorum.hamur yıyemıyorum zaten mıdem yanıyor turşuyuda hiç sevmem ama günlük içmem gerekn suyu içemiyorum çalısınca lavobaya gitmek zor oluyor bir an önce işim bitsin eve gideyim diye bakıyorum
19 +5 günlükken kananam olmuştu ama bebekler çok sağlıklıydı en son tam 20+1 günlükken kontrola gitmiştik hiç bi problem yoktu düşük tehdidi diyebiliriz dediler ki 3 ayrı doktora gittim emin olmak için hepsi aynı şeyi söyledi.yatak istirahati verdiler hiç kıpırdamadan yat dediler bende yattım 20. haftanın sonuna doğru muayeneden 1-2 gün sonra bebişim ölmüş.kanamamın sebebide oydu herhalde emin değiliz gerçi.yarın bi takım testler yapılacak işte doktorun ne dediğini bile hatırlamıyorum. allahın verdiği canı allah alır yapacak bişey yok hakkımızda hayırlısı buymuş demekki üzülmemin yada ağlamamın nedeni isyanımdan değil sadece alışmıştım ikizlere hayaller kurmuştum onlar için ama allahtan hazırlık yapmamıştım allah şuan yanımda olan oğluşuma ve karnımda olan oğluşuma sağlık uzun ömür versin. Önemle belirtiyorum kızlar kendi adıma doğuma kadar hazırlık yapmayın en azından abartmayın
unutmayın büyüklerimiz ne demiş doğmamış çocuğa don biçilmez...
allahım eve varmak istiyorum çok zorrrrrrsanki evde olunca kendimi daha güvende hissediyorum
Elimden gelse eve ultrason cihazı alıp her dakika bebeklerimi izlemek istiyorum(
ya bu ara sürekli rüyamda bebişlerimle uğraşıyorum 2 kere dogun yaptıgımı gordum ohhh diyorum 4 ay dogum iznimi yavrularımla zaman geçiricem diyorum. ama dogum anını hatırlamıyorum cok rahat gectı dıyorum sadece inşallah öyle olur:) birde dışardan hareketlerini izliyoruz eşimle rüyamda onu görüyorum kızım ayakalrını gezdırıyor karnımda ve gezdırdıgı yerde çatlaklar olusuyor bir keresinde de küçücük bir ayak çıkıyor göbeğimden dışarı :))) sizlerde böyle rüyalr görüyormusunuz yoksa bende mi acayiplik var:)
nerdesinki eve varmak istiyorsun :)))
bende istiyroum her an nasıl olduklarını merak ediyorum dr um her gün gel dese üşenmeden hergün giderim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?