2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

günaydın güzel anneler
nasılsınız bugün
biz çok şükür iyiyiz,eksiklerimizi tamamlamakla meşgulüz,alıp alıp eve atıyorum öyle
dışarı çıkamayacağım son aylarda da evde düzenleme yapacam
birde kendim için hastanede ve doğum sonrası kullanabileceğim çamaşırlar felan alacam

kızlar vallahi ben gebelik öncesinde 46 kiloydum şimdi 58 kiloyum
doktorum ikizlerde 12 kilo almak normaldir dedi ama ben hiiiç takmıyorum vallahi
tuz turşu baharat yemiyorum kesinlikle asitli içecekler çay kahve vs içmiyorum
bol su içiyorum ben kilodan değil ödemden şişlikten korkarım hep
benim daha önceki hamileliğimde tam 20 kilo almıştım hepsini 2 ayda verdim
korkmuyorum o yüzden ,birde ben şuana kadar 12 kilo almışım ama hiçbir yerimde değişiklik yok
sadece göbeğim var kocaman

şimdilik herhangi bir şikayetim yok benim,
üçlü test,şeker,organ taraması,kalp ekosu hepsi iyi sonuç çıktı
tetanoz oldum 1 ay sonra bir doz daha olacam
günlük gyno ferro sanol,elevit,calsiyum ve magnavit alıyorum
acil kasılma ve karında sertleşme olduğunda nidilat ve molit ağrı kesici içiyorum
artık öyle acıkında oturup karnımı tıka basa doyuramıyorum sık sık az az yiyorum
meyve mutlaka hergün yiyorum

tek kafama taktığım sol bacağımda diz kapağımın arka tarafında varis gib oldu damarlarım çıktı
doktorum geçer dedi ama üzülüyorum bazen sağlık olsun bakalım

ay çok mu konuştum ne :44:

tesilacım çok kolay gelsin sana da. iş şartlarım daha rahat şu an haftanın 4 gününü geçirdiğim iş yerimdeyim. birebir ders veriyorum. 2 salım kaldı halk eğitimle anlaşmalı açtığımız kursun bitmesine ha gayret diyorum. bebişler şu an kıpır kıpır maşallah:) çalışmak onlara da tempo getirdi. dün gece eşim yokken kasılmalarım oldu. ve birkaç damla kanama oldu çok üzüldüm inşallah bir daha yaşanmaz. iş yerimin karşısı bakkal şimdi süt aldırcam hayırsever arkadaşlarımdan birine. bakkala gitmek bile zor:) tesila hamuru çok çok az ye ve salçamış tursumus sakın yeme ellerimi benim michelin lastik adamı gibi şişiriyor:) magnezyum ilacımın üzerinde gebelik kategorisi B yazdığı için içmiyorum. yanlış mı yapıyorum ki? 27 ye son 1 hafta 2 gün...

ay bu smiley de sigara içiyormuş... ben içmiyorum yanlış görmüşüm smileyi

annişler ve maryem hepinize günaydın...
12 kilo dediğin nedir ki ikiz büyütecek olan bizler için diyetsiz 6 ayda verilecek kilo:) ben de 12 kilo almışım...hiç de çok konuşmamışsın şurda tecrübe ve güzel haberler paylaşıyoruz ay çok mu

Merhaba güzel anneler hepinizin iyi olmasina sevindim bizde iyiyiz sükür bebeklerin harekerlerini artik disardanda görebiliyoruz cok güzel bir his
Meryemmeryem canim sen zaten zayifmissin anladigim kadariyla 12 kilo almissin bende 12kilo aldim ama ben zaten hamile kaldigimda 66kiloydum simdi 78 oldum düsün artik ama inan hiç takmiyorum kizlarimiz dogunca onlarla ilgilenirken zaten veririz varislere gelince sana demistim ya doktor bana hamilelik corabi diye birsey verdi sabah yataktan kalmadan giymek gerekiyor bildigimiz kilotlu varis corabi disari cikarken giy dedi doktorum ama resmen iskence yarim saate anca giyiyorum esim giydiriyor onuda bacaklari falan symsyki kapliyor doktoruna sor onu istersen.
Hepinizi öptük

Kızlar hepinize merhaba ne zamandır yazamıyordum benim bilgisayar yine arıza yaptı neyseki şimdilik çalışıyor dün dr kontrolüm vardı bıcırıklarım gayet güzel gelişiyor 23 haftamızdayız kızım 560 gr oğlum 620 gr olmuş serklajımı kontrol etti gayet iyi dedi tetonoz iğnemizi yaptırabilirmişiz ve kan ve idrar testi istedi son olarakta şeker yüklemesini yaptırıcam 3 hafta sonraya gün verdi Allaha şükür herşey yolunda şimdilik yazdıklarınızı okudum çok şükür hiçbirinizde bir sıkıntı yok çok sevindim. Hepinizi çok öpüyorum

merhaba kızlar size güzel haberler vermeyi çok isterdim ama malesef cinsiyetini öğrenemediğim bebeğimi kaybetmişim diğer bebeğim gayet sağlıklı çok şükür ama moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum sanki bir tarafım eksik gibi yarın kandı karaciğer enzimiydi bi takım testler yapılacak anlayacağınız tek bebişimle yola devam ediyorum rabbim hepinize yardım etsin...

Canım bu durumda ne denir bilmiyorum ama inan çok üzüldüm Rabbim sana ve diğer bebeğine sağlık verir inşallah. Sorunun
ne olduğu belli değil sanırım. Diğer bebeğin için kendini salmaman lazım. Rabbim sabır versin canım.

Gözün aydın canım. Umarım herşey hep yolunda gider. Hep güzel haberler alırsın...

Masallah canim bebislerine sizin icin herseyin yolunda gitmesine sevindim.
Inan cok üzüldüm neden böyle birsey olduki bir aciklama yapmadilarma Allah sabir versin canim Allahim diger bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin.

canım benim, Rabbim sabır versin sana inşallah. Üzülme demiycem ama diğer bebeğini unutma olur mu, o yüzden çok üzmemeye çalış kendini. Her şerde bir hayır vardır unutma tamam mı. oda bundan etkilenir biliyorsun. kendine çok dikkat et. Allah'a emanet olun.

19 +5 günlükken kananam olmuştu ama bebekler çok sağlıklıydı en son tam 20+1 günlükken kontrola gitmiştik hiç bi problem yoktu düşük tehdidi diyebiliriz dediler ki 3 ayrı doktora gittim emin olmak için hepsi aynı şeyi söyledi.yatak istirahati verdiler hiç kıpırdamadan yat dediler bende yattım 20. haftanın sonuna doğru muayeneden 1-2 gün sonra bebişim ölmüş.kanamamın sebebide oydu herhalde emin değiliz gerçi.yarın bi takım testler yapılacak işte doktorun ne dediğini bile hatırlamıyorum. allahın verdiği canı allah alır yapacak bişey yok hakkımızda hayırlısı buymuş demekki üzülmemin yada ağlamamın nedeni isyanımdan değil sadece alışmıştım ikizlere hayaller kurmuştum onlar için ama allahtan hazırlık yapmamıştım allah şuan yanımda olan oğluşuma ve karnımda olan oğluşuma sağlık uzun ömür versin. Önemle belirtiyorum kızlar kendi adıma doğuma kadar hazırlık yapmayın en azından abartmayın
unutmayın büyüklerimiz ne demiş doğmamış çocuğa don biçilmez...

kanam için doktorunla görüştün mü canım inşallah bir daha yaşamazsın.magnezyum ilacın için bir şey diyemem ama ben doktorum verdi diye kullanıyorum benim kasıgımdan bacagıma dogru bır kasılma oluyordu onun ıcın vermıstı 2 kutuya basladım sımdı şükür hiç kasılmam olmadı magnezyumun faydsımıdır bilmiyorum.hamur yıyemıyorum zaten mıdem yanıyor turşuyuda hiç sevmem ama günlük içmem gerekn suyu içemiyorum çalısınca lavobaya gitmek zor oluyor bir an önce işim bitsin eve gideyim diye bakıyorum

maşallah canım bıcırıklarına .test sonuçların da iyi çıkar inşallah.

Allah sabır versin canım çok zor bir şey çok üzüldüm .zor bir dönem geçiriyorsun ama ama diğer bebeğin için güçlü olman lazım. bebeğini sağ salim kucagına almayı nasip etsin Rabbim.

tatlım kanama için daha önce de olmuştu dr a gittim önemli olmadığını söyledi. damla damla diye ben de çok takmamaya çalışıyorum. yapacak bişey yok. allaha emanetiz. allahtan çok miktar değil leke tarzı. lavabo büyük sorun. ben de koca gün iki defa girdim çünkü üst katta. allahım yardım etsin bizere ve de bebişlere.

allah kalan bebeğine ve dünyada olan çocuğuna sağlık versin tatlım. çok zor bir dönem allah yardımcın olsun. en azından biri senle buna da hamdolsun. çok geçmiş olsun.

Elimden gelse eve ultrason cihazı alıp her dakika bebeklerimi izlemek istiyorum (

allahım eve varmak istiyorum çok zorrrrrr sanki evde olunca kendimi daha güvende hissediyorum

nerdesinki eve varmak istiyorsun :)))

Elimden gelse eve ultrason cihazı alıp her dakika bebeklerimi izlemek istiyorum (

bende istiyroum her an nasıl olduklarını merak ediyorum dr um her gün gel dese üşenmeden hergün giderim:))))

ya bu ara sürekli rüyamda bebişlerimle uğraşıyorum 2 kere dogun yaptıgımı gordum ohhh diyorum 4 ay dogum iznimi yavrularımla zaman geçiricem diyorum. ama dogum anını hatırlamıyorum cok rahat gectı dıyorum sadece inşallah öyle olur:) birde dışardan hareketlerini izliyoruz eşimle rüyamda onu görüyorum kızım ayakalrını gezdırıyor karnımda ve gezdırdıgı yerde çatlaklar olusuyor bir keresinde de küçücük bir ayak çıkıyor göbeğimden dışarı :))) sizlerde böyle rüyalr görüyormusunuz yoksa bende mi acayiplik var:)

nerdesinki eve varmak istiyorsun :)))

bende istiyroum her an nasıl olduklarını merak ediyorum dr um her gün gel dese üşenmeden hergün giderim:))))

Valla canım ben de sürekli rüyamda kızlarımı görüyorum. Hep doğmuş oluyorlar. Kıyafetlerini giydiriyorum, emziriyorum falan.
Hatta geçen emzirirken gördüm sabah kocişime anlattım rüyamı. Demesin mi ben de aynı rüyayı gördüm diye :)) o da benim bebişi emzirmeme yardım ediyormuş. Ben tutmama yardım et aşkım diyormuşum :)) hayırdır dedik ama nasıl yorumlasak bilemedik...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…