2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

Oh masallah kiscelerine Doktorum banada dedmisti son aylarda biri birine göre daha hizli kilo alir diye ama kilo farki 500gr dan fazla olmadigi sürece sorun olmaz dedi birer kilolar nerdeyse masallah vallah.Uzat ayaklarini 15gün anne sevkati al bebeklerin dogmadan çünkü kizlar dogunca tüm ilgi onlarin olacak

günaydın annişler,
birkaç gündür giremedim ama okuyordum yazılanları. liman kızçeler maşallah büyümüş hadi bakalım odanız da gelsin dizele eşyalarını gönlünce. biz de cumartesi gittik dr a. dr ultrasonu koyar koymaz bunlar göçmen mi dedi. göçmeniz ama eşim de ben de sarışın değiliz bizden anlaması imkansız, sordum dr bey nereden anladınız göçmen olduklarını. kafa şekillerinden dedi. kavun kafalılar şunlara baksana tipik göçmen bunlar dedi:) canım kavun kafalarım...

çok şükür allahıma onların hareketlerini hissetmek dünyadaki herseyden güzel kim bilir yüzlerini görüp sevmek nasıl olacak.

anneler 13 kilo almışım şu ana kadar. ama çok ağırlaştım ben de en son iş yerinde ağlamaya başladım. tuvalete gidicem merdivenler ızdırap. şükür ki heyet raporu verdi dr umuz artık evdeyiz... sabah biraz uyku keyfi yapacaktım ki deprem oldu. şükür ki artçı olmadı ama çok korktuk. sabah yatak keyfi yalan oldu:)

o kötü bişeymiş ya
düşünsene hem normal doğum yapmış oluyosun hem de sezeryan
eğer yanyana devam ederlerse ben de sezeryanı düşünürüm :44:

birşey sormak istiyorum şeker yüklemesine sata göre 23+6 da gidicem ama internetten okuduğum kadarıyla 24. hafta tamamlanınca doğru sonuç veriyormuş.. üstelik kızımda sorun yok ama oğlum sattan 2 gün geride..

merhaba canyoldaşlarım...çok iyi haberlerim yok çok üzgünüm benim ikizlerrim tek kese ve tek kordon ikilzeriydi momokoryonik-monoamniyotik yani 3 hafta önce detaylı ultrasonumda bebeklerime en baştan beri korkulan kan tranfüzyonu teşhisi kondu yani verici bebek diğer bebeğe kanı gönderiyor ama alıcı bebek vericiye geri göndermiyordu bu sebeple bebeğimin biri 15 gün küçük geriden geliyordu ince bir zarla rahim duvarına sıkışmıştı sıvısız ve kansızdı bu gebelikte %5 görülen bir rahatsızlıktı.tek tedavi istanbul çapa üni.yapılyormuş oraya gitmek için hemen biletleri aldık çarşamba sabahı havaalanına gitmek için kalktığımda yogun bir kanamam vardı hemen dr.merve hanımı aradım ve hastaneye yattım rahimde açılma olmuştu bu durumda gidemedim istanbula.kanamam geçti hastaneden taburcu oldum p.tesi kontrole gittiğimde istanbula gidebilirsin dedi.çapadaki doktorlarla hemen irtibata geçip salı sabahı saat 10 da çapadaydım.ordaki kontrollerimdede aynı teşhis konuldu bi-polar yapılacaktı yani bebeğin biri geriden gelen bebek sonlandırıp diğer bebek devam edicekti yaşama oranı %70-80 di benim için çok iyi bir orandı çok büyük bir umuttu benim için riskleri olsada bebeğimin birini elime alabilecektim.yatışım yapıldı ertesi gün işlem uygulanacaktı akşam saatlerinde dahada yoğun bir kanamam oldu rahim sıvı birikiminden dolayı açılıyordu 3 cm olmuştu ve bu durumda işlemi yapamayacaklarını gebeliği sonlandırmaları gerektiğini sölediler çok ufakta olsa umudum vardı onuda kaybetmiştim.cuma sabahı 10:30 da suni sancı vermeye başladılar 17:30 da bebeklerim doğdu ama yaşamıyorlardı.bedenen çok accı çektim ama şuan hiçbirini hatırlamıyorum sadece bebeklerimi düşünüyorum ruhen çok kötüyüm.allahım en başta size ve bütün hamilelere sağlıklı doğumlar bebeklerine sağlık nasip etsin.hepinizin iyi haberlerini bekliyorum dualarım sizinle :'(

Herkese merhabalar..
Gül allah sabır versin cnm, bende söyleyecek birşey bulamıyorum.. Kendine çok dikkat et ...

Canım Allah sabır versin ve yardımcın olsun inşallah. Çok zor bir durum. İnan çok üzüldüm başka da söylenebilecek söz yok gerçekten (

aramıza hosgeldın canım .evet benimde üstte kızım var o 50 gr fark attı :)))

limancım maşallah kızlarına benım yavrularıma göre kiloları çok iyi persembe kontrole gidicem bakalım yavrularım nekadar olmuslar.şeker sonucunada sevındım.insan hamile kalınca bile anneliğin sandığımızdan daha farklı bir duygu oldugunu anlıyor ne güzel annen yanında keşke benimde annem hayatta olabilseydi.

canım 24-28 haftalar arsında seker yuklemesı yapılıyor dıye bılıyorum benim ve burdakı arkadaslarında cogunun 25. haftada yapıldı.

Allah sabır versin gül cüm gerçekten cok üzüldüm.

Canim 24.haftadan itibaren yapiliyor dedi doktorum yani 25 26 27 28 haftalari arasinda benimki 26haftamda yapilacak yani pazartesi randevum var hayirlisi artik ama vardir doktorunun bir bildigi ona danis derim ben.

Aman kendine ve kavun kafalilarina dikkat et canim bende 15kilo almisim:18:Tatlilari tamamen kestim arada canim cok cekince yiycem artik yürüyemez olduk cünkü doktorumda kesin ffircalayacak beni pazartesi yandim vallah hadi hayirlisi.

gülveikizleri Allah sabir versin böyle durumlarda kelimeler dügümleniyor insanin bogazina Allah yardimcin olsun.

cnm geçmiş olsun depreminiz..evet birazcık acıcık fazla almışın:)) seni çok iyi anlıyorum,bende çok ağırlaştım karnım 9 aylık hamile karnı gibi oldu..korkutuyor bu durum beni,allahtan çalışmıyorum dedim kendi kendime.sende izindesin hadi bakalım keyfini çıkar valla.
ben bütün hazırlıkları bıraktım artık hiiiç halim olmuyor..doğduktan sonra sıra sıra lazım oldukça alıcam artık..bu arada senin kavun kafacıkları yerim ben yerim :)) dünya tatlıları onlar...

hoşgeldin cnm..allah hayırlı zamanda hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah:) sen detaylı ultrasonu 20.haftanda yaptırdın demek..ben haftaya salı yaptırıcam..26. haftaya girmiş oluyorum..inşallah hiç bir sorun çıkmaz..ne güzel dr.un epidural normal düşünüyor:))benim gittiğim hastanede epidural uzmanı yok sanırım.kesip biçecekler beniiiiiiii

bende de yorgunluktan yazamıyorum cnm:))elim kolum hiç bir şeye kalkmıyor.sürekli yatıyorum..maşallah seninkiler iyiymiş valla 1 kg. a bir şey kalmamış..sonuçlar da iyi ana gibi yar olur mu??bana da annem bakıyor..halimi gördükçe annemin kıymetini daha bir anlar oldum valla:))

Canim 24.haftadan itibaren yapiliyor dedi doktorum yani 25 26 27 28 haftalari arasinda benimki 26haftamda yapilacak yani pazartesi randevum var hayirlisi artik ama vardir doktorunun bir bildigi ona danis derim ben.

canım, benim şeker yüklemem 24.haftada yapıldı..normal çıktı..acaba ileri ki haftalarda yapılsa daha doğru sonuç mu verirdi
bilmiyorum..ama dr.umuz herşeyin doğrusunu bilir..uzman olan onlar sonuçta dimi

gül cüm rabbim sabır versin gerçekten böyle bir durumda ne desek boş.her şerrin arkasında bir hayır vardır biz bilemeyiz cnm.

İyi akşamlar güzel annişler ve tatlı bebişler,
Bugün 100 mg lık şeker yüklemem yapıldı çok şükür sonuçlar iyi çıktı. Doktorum bir problem yok ama sen yine de yemene içmene dikkat et fazla kilo alma dedi :) zaten topu topu 3,5 kilo aldım daha ne yapıyım ben dedim :)) Vallla utanmasa yeme içme diyecek bebişlerimi de gördüm. Fındıklarımın biri 690 g diğeri 708 g olmuşlar. Boyları da 32 cm. Doktor haftaları ile uyumlu dedi. NST ye girdim ilk kez. Kalp atışlarını dinledik uzun uzun :)) sancı yok erken doğum yok şimdilik dedi mutlu oldum :) Bir de bugün heyet raporumu aldım ve resmen izne ayrıldım. Artık evde kuzucuklarımı rahat ettireceğim inşallah.
Benden haberler bu kadar kızlar hepinizi öpüyorum çoookkk

ohhh maşşallah canım..iyi haberler aldıkça mutlu oluyorum valla.ya bende kaygı bozukluğu olduğu için kötü haberler karşısında çok fena oluyorum kiloları ve boylarıda iyiymiş maşallah:)) benimkiler bugün fazla baskı yağıyorlar bana..sanki çıkacaklarını hissediyorum:))inşallah erken çıkmazlar..izne ayrıldın demek oooo süpersiniz..gelsin keyiflerrr..benim muayeneme 7 gün kaldı:))off geçmiyor günleeeer..

Sağol tatlım. evet çok şükür kilomuz boyumuz iyi :) darısı seninkilerin başına inşallah canım. Evet baskı yapmaları arttı. Onu ben de hissediyorum artık ve uyurken çok zorluk çekiyorum maalesef. Geceleri doğru dürüst uykum yok desem yeridir. O yüzden izne ayrılmam süper oldu valla. Gündüz dinlenebileceğim. Bebişleri görme heyecanıyla o 7 gün oluyor sanki 7 yıl :)))

merhabba mayıs ikiz anneleri ben de 24+2 ikiz kızlarıma hamileyim şimdiye kadar her şey çok iyiydi 2 haftadır ağırlaştığımı hissediyordum geçen hafta ayrıntıllı ultrasona dik bebeklerden biri aşağıya inmiş kendi doktorum görmedi tlf la konuştuk dinlen ayaklarını havaya kaldır dedi umarım erken doğuma sebep olmaz çok üzgünüm

sen de benim gibi haziran annesi olacaksın inşallah
dikkat et uzun yolculuklar yapma.. o çok önemli dedi doktorum
sırf iş yerim evime 1 saat uzaklıkta diye 26. haftamda heyet raporu verecek bana doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…