Kızlar 3 gündür reflü peşimi bırakmıyor
Yastığımı yükselterek uyumaya çalışıyorum bu sefer de
yüksekte yatmaya alışık olmadığım için boynum tutuluyor
Başka bir tavsiyeniz var mı acaba???
Hepinizi çok öpüyoruz
canım saol cevapların için.malformasyon diye birşeyden söz etmişsin...bu nasıl bitest ne amaçla yapılıyor ultrasonlamı bakılıyor bilgi verebilirmisin
Sevgili Cagnur, Hamileler icin Gaviscon diye bir ilac var. Doktoruna sorup kullanabilirsin. Bende işe yaramıştı.
Kızlar 3 gündür reflü peşimi bırakmıyor
Yastığımı yükselterek uyumaya çalışıyorum bu sefer de
yüksekte yatmaya alışık olmadığım için boynum tutuluyor
Başka bir tavsiyeniz var mı acaba???
Hepinizi çok öpüyoruz
maşallah canım....bizde son haftalar işte...bebişim erken doğmak istedi ama izin vermedik...ilaçlarla durudrduk şimdilik...son haftalar işte...haftaya bugün kontrölüm var...o zamn 37+2 olmuş olucaz...artık ilacı keser herhalde doktorum...doğumu bekleyeceğiz artık...
canım aynen bende de aynı sıkıntı var, başka tavsiyesi olan var mı evet evet!
Ben geldim kizlar nasilsiniz???
Hava okadar güzelki evden disariya cikmamak için kendimi zor tutuyorum
Bebislerim bir dogsun onlarla cikacagim gezmelere Allahin izniyle kendimi
öyle teseli ediyorum
Ama bi yandanda süt sagma makinasiyla ikiz emzirme yastigi almak istiyorum
simdi cikmazsam sonra hiç çikmayacagim onu düsünüyorum hayirlisi artik napalim.
Neyse kizlar öpüyoruz sizleri
canım aynen bende de aynı sıkıntı var, başka tavsiyesi olan var mı evet evet!
call ve çağnur gaviscon kullanılıyor. ben bazen rennie tablet kullanıyorum çok dayanamayacak olunca. ama gece ılık sade süt de işe yarıyor. hatta bir taşla iki kuş oluyor. kolay gele bacılaar:)
ay allahım nerdeyse doğuracağım ama artık benim de bir çizelgem olduuuuuuu..... lilypipe değil ama oldu işte:)
merhaba kızlar. güzel bir haftasonu daha geldi. ve biz bir haftamızı daha bitirdik şükürler olsun. pazartesiyi iple çekiyorum.
ufak tefek sıkıntılar hariç, hepimizin iyi olması beni çok mutlu ediyor.
Mevizhandecim çizelgen hayırlı olsun :)
rüyamda kızlarım doğmuştu yine. ama genel anesteziyle sezeryana almışlar ben doğumlarını görmemişim diye çok üzülüyordum,
rüya işte üzüldüğüm kadar sevinicem herhalde doğumlarını görünce. Rabbim Hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin.
Rabbim Hamile kalamayan arkadaşlarımıza da en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşamayı nasib etsin... AMİN...
tünaydın annişler bu güzel haftasonunda evde olmak sıkıcı ama yavrularım için değer
dün kontrolumuz vardı Allah a sükür bebişlerim yiler bir sıkıntı yok aradakı kılo farkıda 100 gr a dusmus .karın agrılarım oluyor ama nst de sancı cıkmadı .şu tehlikeli 2 haftayı atlatayım başka bir şey istemiyorum onun içinde sürekli yatmam gerekiyor :))) Allah ım hepimize 36 . haftayı atlatmayı sağ sağlim yavrularımızı kucagımza almayı nasip etsin.
bu arada mide için bende rennie şurup kullanıyorum .sütte iyi geliyor ama bu sefer oda gaz yapıyor :)))
handecim çizelgen hayırlı olsun senınle aynı haftadaymısız bilmiyordum senınde haftanı bu sekılde takıp edebilicez:)))
tünaydın annişler bu güzel haftasonunda evde olmak sıkıcı ama yavrularım için değer
dün kontrolumuz vardı Allah a sükür bebişlerim yiler bir sıkıntı yok aradakı kılo farkıda 100 gr a dusmus .karın agrılarım oluyor ama nst de sancı cıkmadı .şu tehlikeli 2 haftayı atlatayım başka bir şey istemiyorum onun içinde sürekli yatmam gerekiyor :))) Allah ım hepimize 36 . haftayı atlatmayı sağ sağlim yavrularımızı kucagımza almayı nasip etsin.
bu arada mide için bende rennie şurup kullanıyorum .sütte iyi geliyor ama bu sefer oda gaz yapıyor :)))
handecim çizelgen hayırlı olsun senınle aynı haftadaymısız bilmiyordum senınde haftanı bu sekılde takıp edebilicez:)))
annişler napıyorsunuz. bebişlerle rüyalarda buluşuyoruz bakıyorum da. allahım kucağımıza alıp koklayıp öpmeyi de nasip etsin.
bugün kontrolde 1850 ve 1830 olduklarını öğrendim. moralim bozulunca dr ikiz olduklarını ve kilo alımının çok azalacağını söyledi. neyse tombik olmöasınlar ama sağlıklı olsunlar yeter..
oğluşlarımla biz öptük sizi
Merhaba canim,merhaba kızlar. güzel bir haftasonu daha geldi. ve biz bir haftamızı daha bitirdik şükürler olsun. pazartesiyi iple çekiyorum.
ufak tefek sıkıntılar hariç, hepimizin iyi olması beni çok mutlu ediyor.
Mevizhandecim çizelgen hayırlı olsun :)
rüyamda kızlarım doğmuştu yine. ama genel anesteziyle sezeryana almışlar ben doğumlarını görmemişim diye çok üzülüyordum,
rüya işte üzüldüğüm kadar sevinicem herhalde doğumlarını görünce. Rabbim Hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin.
Rabbim Hamile kalamayan arkadaşlarımıza da en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşamayı nasib etsin... AMİN...
Tünaydin canim, hadi az kaldi insallah bebeklerimiz için yatacagiz artik.tünaydın annişler bu güzel haftasonunda evde olmak sıkıcı ama yavrularım için değer
annişler napıyorsunuz. bebişlerle rüyalarda buluşuyoruz bakıyorum da. allahım kucağımıza alıp koklayıp öpmeyi de nasip etsin.
bugün kontrolde 1850 ve 1830 olduklarını öğrendim. moralim bozulunca dr ikiz olduklarını ve kilo alımının çok azalacağını söyledi. neyse tombik olmöasınlar ama sağlıklı olsunlar yeter..
oğluşlarımla biz öptük sizi
bedegt19 hakikaten uyku tutmamıştı:) aman cidden sağlıklı olsunlarda doğduktan sonra topaklaştırırız hepsini. ısırmak mı neden olmasın?Hande uyku tutmamış seni sanırım. ben henüz bebişlerimi rüyamda görmedim zaten çok fazlada rüya görmem normalde.
oğluşlarının iyi olmasına sevindim. moralini hiç bozma kiloları gayet iyi aralarında fark bile yok nerdeyse.seninde dediğin gibi önemli olan saglıklı olmaları hem onlar dünyaya sag salim gelsinlerde sen onları nelerle beslersin...
tombiş tombiş olurlarr :)) yanaklarından ısırmak isteyince kızarsın bize
Ha bu arada unutmadan çizelgen hayırlı olsun bende yaptım sonunda biraz uğraştım ama oldu :))))
kızlarımla hepinize iyi pazarlar diliyoruzz öpüldünüzz
bunlar böyle çok fena maymunlar. insan istiyor ki hani "ikiye kiloya bir tamamlasam oh diycem" aman 100 gr ların lafı olmaz değil mi? şaka bir yana sizler de diyorsunuz ya aman sağlıkları önemli diye cidden öyle. rabbim bebeklerimizi her türlü şerden korusunCanim merhaba,
Bence masallah ogluslarina saglikli olsunlarda canim önemli olan o
iki hafta önce gittigimizde benim kizlarimda baya küçük çikmislardi
haftalarina göre benimde moralim bozulmustu ama ikiz gebeliklerde normal
iste istemez takiyouz kafamiza bi dogsunlar biz onlara kilo aldiracagiz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?