Biz geldik kizlar nasilsiniz bugün,
Bizi bir kez daha detayliya gönderdi doktorumuz bildiginiz gibi
Sükür kötü birsey cikmadikizlar ama kizlarimin ikisinin kafasida asagida
ve kasiklarimin arkasinda oldugu için detaylidada tam net olarak kilolarini ölcemedi
doktor ama tahminen yani hemen hemen bir kizim 1450 diger kizimda 1350gr civarinda
artik haftada bire düstü kizlar randevularimiz her hafta nstye baglanacagiz
insallah kizlarim çarçabuk kilo alirlarda içim biraz daha rahatlar tek temenim
kizlarimin küvöze girmeden evimize sag salim zamaninda gelmeleri insallah Aminnnnnn...
Bizden haberler böyle kizlar...
Merhaba canım, ben tetanoz aşısı olmadığım için bilmiyorum.
adet tarihinin ilk gününden hesaplııyorsun. istersen buraya bakabilirsin. Gebelik Takvimi Hesaplama, hamilelik hesaplama, hafta hafta hamilelik takvimi hesaplama - HESAPLAMA.NET
kızlar 1 saat kestireyim dedim. sohbet yine almış başını gitmiş. bende hep doğum nasıl başlayacak, anlar mıyım diye tedirginim. tecrübeli arkadaşlar sağ olsunlar. onlar anlattıkça içim rahatlıyor. hepinizi çoook öpüyoruuuz.
Ben de 27 haftalık tek yumurta ikizi kızlarıma hamileyim. Beni de aranıza alırsanız sevinirim.
Biz geldik kizlar nasilsiniz bugün,
ve kasiklarimin arkasinda oldugu için detaylidada tam net olarak kilolarini ölcemedi
doktor ama tahminen yani hemen hemen bir kizim 1450 diger kizimda 1350gr civarinda
kizlarimin küvöze girmeden evimize sag salim zamaninda gelmeleri insallah Aminnnnnn...
annişler ben bu ara ödem atmaya başladım. göz altlarım çöktü, kollarım zayıfladı. bedenimde göbek harici bir zayıflama daha çok hani deler ya" kız sen bu ara çöktün" aynen öyle bişi oldum.beni gören herkes öle söylüyor. hayırdır inşallah? böyle olan bilen duyan var mı?
hoşgeldin canım aramıza. Umarım seninde herşey yolunda gidiyordur. muhtemel doğum tarihin ney. yani 36.haftan :)
herkese merhaba. 28 haftalık ikiz erkek bebişlere hamileyim. mayıs anneleri topiği çok aktif. Ben de elimden geldiği kadar takip etmeye çalışıyordum yazmak da bugüne nasip oldu. cuma günü ciğer geliştirici iğne+şeker yükleme testim var. kontrol gününü sabırsızlıkla bekliyorum. bebeğimin birinin bağırsağında gaz vardı. umarım çıkarmıştırHepimize mutlu ve sağlıklı hamilelik dönemi diliyorum
Cok güzel bilgiler veriyorsun canim çok sagol kizlarim gecen haftalarda iki haftada 200gr civari aliyorlardi süt yogurt ve kasar yemeye baslamistim su son iki haftada 350gr civari almislarCanim, onemli olan saglikli olmalari. Kilo almalari icin de bu haftalarda en onemlisi kalsiyum ve protein. Kas gelistirenler günde kg basina 2 grama kadar protein alabiliyorlar. 100-120 gr protein alabilirsin yani gunde. (Kasar peyniri, et, balık, tavuk, yumurta, bakliyat), Normal bir hamile kadının günde 1200 mg kalsiyum almasi lazim. ikizler için oran nedir bilmiyorum ama 1500 mg üzeri alırsak rahat olur. neyse ki kalsiyum yediğimiz herşeyde var. Ama en çok kaşarda. İyi bir kaşarın 100 gr'ında 27 gr protein, 750-800 mg kalsiyum var. Bunun dışında süt, yoğurt önemli kaynaklar. 100 gr sütte 125 mg kalsiyum var. Yani günde yarım lt süt ya da yoğurt ve 100 gr kaşar yendiğinde kalsiyum ihtiyacı rahatlıkla karşılandığı gibi, yaklaşık 45 gr da protein almış oluyorsun. Buna öğünlerde yumurta, et, balık ve bakliyat eklediğinde günlük 100 gr üzerin protein de almış olursun.
merhaba güzel annişleriiiiiiim...bizim pazartesi diye bildiğimiz randevumuz salı günüymüş yani düüün:))))eee sabırsızlanınca böyle oluyor...neyse kızlar haberler iyi sanırım..oğluşum 1950 gr.kızım 2000 gr.olmuş...dr.um inşallah küveze girmelerine gerek kalmıycak dedi.:)))))))))))erken doğum riski için ciğer geliştirici iğnemizi bugün olucaz...2 iğne oluyormuş.12 saat arayla vuruluyormuş...birde kasılmalar için hap verdi...ilaç manyağı oldum valladoğum şekline de karar verdi..başları yukarıda dedi..sezaryen olucak büyük bir ihtimal...rahim ağzı dikişimide ameliyatta alacakmış...mayısın ilk haftasından itibaren alabiliriz dedi..gelişimleri uygun bunun için dedi.sürekli istirahat verdi..gezmek yok yatacakmışız...sanki çook geziyorduk:)))))ciğer geliştirici iğnenin erken doğumu tetiklediğini duydum dedim beni azarladııııııı:)))saçmalamayın zaten erken doğum riski için veriyouz dedi.tamam dr.um kızma dedim:))))ee napıyoruz dr.umuza sonuna kadar olmasa da güveniyoruuuuuuuz..
Ohhhh masallah bebislerine canim 2ser kilo olmuslar ya ay ne güzel :)))canıııım inşallah göreceksin bizim topiğimiz çok uğurlu...bu endişelerimiz de olmasa zaman geçmiycek..merak etme çok güzel kilo alacaklar..sadece zamana ihtiyaçları var kızlarımızın..teyzesi yer onları..iyi aralarında kilo farkı çok yok..senin bu kızlar hep rekabet edecekler galibaaa:))))))
Hosgeldin aramiza umarim bebisin gazini cikarmistir:)))herkese merhaba. 28 haftalık ikiz erkek bebişlere hamileyim. mayıs anneleri topiği çok aktif. Ben de elimden geldiği kadar takip etmeye çalışıyordum yazmak da bugüne nasip oldu. cuma günü ciğer geliştirici iğne+şeker yükleme testim var. kontrol gününü sabırsızlıkla bekliyorum. bebeğimin birinin bağırsağında gaz vardı. umarım çıkarmıştırHepimize mutlu ve sağlıklı hamilelik dönemi diliyorum
kötü birşey çıkmadığına çok sevindim canım. benimkiler daha dönmemişlerdi. rahim ağzımda ters olduğu için dr. bu bebekler buradan kolay kolay çıkamazlar dedi
senin kızlarınada kocaman maşşallah canım. bence kiloları yanlış ölçülmüştür merak etme. zamanında sağ sağlim sağlıkla gelecekler inşallah içini ferah tut yeter ki.
çook öpüyoruz sizi.
Hoşbulduk teşekkür ederim. Çok şükür şu an daha iyiyim. 22. haftadan beri ttts ile uğraşıyoruz ama iyiye gidicek herşey Allah'ın izniyle. Normalde haziranın 2. haftası doğmaları gerekiyor ama bu sendrom nedeniyle erken doğum riskim var. Hayırlısı bakalım. Bekleyip göreceğiz.
canım çok geçmiş olsun. dün gece göbişini falan açtın mı acaba uykunda. ben çok yapıyom onu ondan sonra ishal ve gaz oluyorum. tatlım artık yalnız kalmamamız iyi olur aslında kimse yok mu bursada? patates haşlayıp yoğurtla yemek bana bu durumda çok iyi geliyor.kızlar ben bugün iyi kalkmadım ya. kızçeler kıpraşıp duruyorlar. onlarla ilgili olmadığını düşünüyorum. bagırsagım bozuldu birden sonrada bir sıtma bir mide bulantısı oldu bende. extra yenı bırsey yemedım, üşütmedimdedr.aradım dahılıyeye gıt dedi. ama evde yanlızım. eşimde çıkamadı işten. az önce zorla bişeyler atıştırdım. şimdi biraz daha ıyı hıssedıyorum ama hiiiç halim yok. elimi kaldıramıyorum. böyle bişey yaşayan oldumu aranızda kızlar.
Malesef bursada gurbetteyım ben. kardesım yolda gelıyor ama oda eşimle aynı saatte gelebılecek. patatesle yogurdu denıyım hemen. teşekkür ederim. cok sıcak basınca 1 dk ustumu acıp kapıyom ama. İnşallah ondandır.canım çok geçmiş olsun. dün gece göbişini falan açtın mı acaba uykunda. ben çok yapıyom onu ondan sonra ishal ve gaz oluyorum. tatlım artık yalnız kalmamamız iyi olur aslında kimse yok mu bursada? patates haşlayıp yoğurtla yemek bana bu durumda çok iyi geliyor.
eğer akşama kadar geçmezse ve eşin akşama kadar izin alamazsa mutlaka acile git. biz 3 canlıyız ihmal etme. öptüm tatlım.
çok şükür bir terslik yokmuş:) inşallah bebişlerimizin hiçbiri küvöze gerek kalmadan evlerimize gelsinler:) maşallah kuzularına haftalarına göre gramları çok güzel.Biz geldik kizlar nasilsiniz bugün,
Sorma canim ya aglama krizleri kötü rüyalar çocuklarima acaba biseymi oldu korkusu bendede cok fazla, hatta türkcelin bi reklami var babayla anne arabada giderlerken kizlari ariyor
baba yok benim öyle kizim diyo sonra kizlari görüntülü mesaj yoluyor ya bizim bebegimiz oldu diyo, ben o reklamda cok agliyorum ya :)Hormonlar iste anne içgüdüsü Allah yavrularimiza zeval vermesin sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah.Aminnnnn...
Bu arada canim corap falan giyerken karnina baski falan olunca bebeklere bisey olmazmis canim benim doktoruma sordum onu bende baya bi kafama takiyordum soktor icerideki sivi ve bebeklerin esnek yapisindan dolayi kolay kolayl bisey olmaz dedi...Ama ben genede baya dikkat ediyorum hatta esim tüm randevularimiza geliyor ve bana cok yardimci oluyor bu konuda yani canim korkma bisey olmaz
ah şu hormonlar ve türkcell reklamları... sağlık sıhhatle doğumlarımızı yapsak da ruh halimizin modu değişse:) allah yardımcımz olsun aminnn...
merhaba güzel annişleriiiiiiim...bizim pazartesi diye bildiğimiz randevumuz salı günüymüş yani düüün:))))eee sabırsızlanınca böyle oluyor...neyse kızlar haberler iyi sanırım..oğluşum 1950 gr.kızım 2000 gr.olmuş...dr.um inşallah küveze girmelerine gerek kalmıycak dedi.:)))))))))))erken doğum riski için ciğer geliştirici iğnemizi bugün olucaz...2 iğne oluyormuş.12 saat arayla vuruluyormuş...birde kasılmalar için hap verdi...ilaç manyağı oldum valladoğum şekline de karar verdi..başları yukarıda dedi..sezaryen olucak büyük bir ihtimal...rahim ağzı dikişimide ameliyatta alacakmış...mayısın ilk haftasından itibaren alabiliriz dedi..gelişimleri uygun bunun için dedi.sürekli istirahat verdi..gezmek yok yatacakmışız...sanki çook geziyorduk:)))))ciğer geliştirici iğnenin erken doğumu tetiklediğini duydum dedim beni azarladııııııı:)))saçmalamayın zaten erken doğum riski için veriyouz dedi.tamam dr.um kızma dedim:))))ee napıyoruz dr.umuza sonuna kadar olmasa da güveniyoruuuuuuuz..
ressam maşallah kuzularına.... yavru kuşlar büyüyor allahın izniyle.küvez hiçbirimize gerekmesin inşallah. bir de şu anneye psikolojik baskı unsuru olan çirkinleştin sözcüklerini kullananları esefle kınıyoruzzzz oğluşlarım ve benaynı şeyi bana da dediler ama benim ki biraz daha farklı...yaşlandığımı,cildimin iyice kuruduğunu ve kırışıklıklarımın arttığını söylüyorlar....doğumdan sonra kendimi bakıma alıcam sanırım tadilat tamirat:)))))))öncelikli olarak evlatlarımız sağlıkla doğsunlar....
Malesef bursada gurbetteyım ben. kardesım yolda gelıyor ama oda eşimle aynı saatte gelebılecek. patatesle yogurdu denıyım hemen. teşekkür ederim. cok sıcak basınca 1 dk ustumu acıp kapıyom ama. İnşallah ondandır.
kızlar sonunda yaptım galiba. buda bizim bebişlerimizin odası
Eki Görüntüle 380882
Eki Görüntüle 380881
Eki Görüntüle 380880
bunlar harikaaaa şeyler...
Allahım güle güle kullamayı nasip etsin...
kızlar bu arada banada çizelde yapsanıza ben yapamadım pek anlamıyorum 14 kasım adetimin ilk günüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?