2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

Ben de 27 haftalık tek yumurta ikizi kızlarıma hamileyim. Beni de aranıza alırsanız sevinirim.

hoş geldin aramıza bende çok yeniyim, bazen geçmişi okuycam diye günlük yazılanları okuyamıyorum. Allah bağışlasın bebişlerini, Rabbim sağlıklı sıhhatli doğurmayı nasip etsin inş.

tşk ederim verdiğin bilgiler için .

Ben de 27 haftalık tek yumurta ikizi kızlarıma hamileyim. Beni de aranıza alırsanız sevinirim.

hosgeldın aramıza .inşallah hamileliğin bundan sonrası rahat geçer..

benım yavrularımda aşagıdalar 32.haftada bırı kanala gırmıstı Allah a şükür bir sonrunumuz yok suanda sizde de sorun olmaz inşallah cnım sürekli yatıcaz yapacak bir şey yok.kılo alırlar canım sen hiç merak etme .inşallah hepimiz hastaneden kucagımızda yavrualrımızla cıkıp evımıze beraber gelicez.

masallah canım bebişlerinetosuncuk olmuşlar.her doktorun görüşü farklı benım doktorcugum da erken dogumu tetıklıyor rısk olmazsa yapmıycaz dedı ve olmadık ınsallah onumuzdekı haftayıda geçiririmde yavrularımın cıgerlerı kendı gelısır.dediğin gibi doktorumuza guvenicez:))

canım artık iş yapmak yok hele senın hiç kalkmaman gerek .şanslısınız yalnız değilsiniz ben evde yalnızım .tek yapmamız gereken biraz daha sabır .ya bende butun gece ustum açık yatıyorum sıcak basıyor eeee içten yanmalıyız biz sonra uyanınca bel agrısı cekıyorum :)))

Hoşbulduk Telma.Senin daha önce atmış olduğun mesajı da okumuştum.Ondan sonra protein alımını arttırdım.Benimkiler arasında %16'lık bir fark vardı.Yine ikizlerimden biri polihidroamniyos'du, Yani sıvısı çok artmıştı ama son kontrolde doktor aralarındaki farkın 40 grama düştüğünü ve sıvılarının birbirine yaklaşmış olduğunu söyledi. Biraz haftalarına göre küçükler. Biri 909, diğeri 940 gram 27+0'da ama hayırlısı bakalım. Ben istanbulda yaşıyorum ttts açısından çapa'da takip ediliyorum.

merhaba fıstıklaaaarr...az önce sağlık ocağından geldim..dün gece 1. iğnemi sabahta 2.iğnemi oldum inşallah...ciğerleri gelişiverir kuzucuklarımızın inşallah...bugün bebişlerimin hareketlerini hiç hissetmedim desem yeridir...biraz endişelendim doğrusu..."allahım birdaha sitem etmiycem çok kıpırdıyorlar canımı yakıyorlar diye("

:))))))))hah şimdi bir tepik yedim kızlar...şüküüür...ama sağdaki kuzucuktan tık yok:44:
ayyy stres deposu olduk haaaa:18:
bu arada güzel dualarınız için sağoluuun

canım benimmmm dikkat et kendine..büyük bir ihtimal üstünü açıyorsun üşütüyorsun..bende çok fena oluyorum üşütünce...aynı şekilde bende yanıyorum menapozlu kadınlar gibi..üstümde hiiiç birşey kalmıyor..sonada boğazlarım şişiyor,karın ağrısı,ishal mahvediyor beni...

bak bak kızıyoruz ama..ne dedik bakiyim istirahat edeceksin..iş yapmak yok...üzme biziiii..sabırsız arkadaşımm doğumdan sonra herşey sabredelim bak azıcık zamanımız kaldı...nasıl olsa bidaha böyle yatamıycaaz...çok ararız bu günleriiiii

bunlar harikaaaa şeyler...

Allahım güle güle kullamayı nasip etsin...

dimi tatlım çok güzeller..allahım sorunsuz yatırmayı nasip etsin kuzucuklarımızı inşallahhh...zevkliymiş arkadaşımızzz canııım

Canim, ben Fethiye'de yasiyorum ve 2 kez Prof. Dr. Recep Has'a gittim. Capa'da prof idi ama su son sağlıkta yapilan son degisikliklerle birlikte izinde olanlardan galiba. Muayenehanesine gittim. TTTS icin degil de down sedromu ve malformasyon incelemesi icin. Fark da ilk gittigimde çıkmıştı zaten.

Aralarındaki fark düşüyorsa bu çok iyi bir şey. Hatta su an aralarında fark bile yok. %3 gibi birşey:) Benim hala %10larda. Hic dert edilecek bir sey yokmus. Sen bol bol sol yanına uzan, bol protein, kalsiyum almaya çalış. Bunlar bebekleri büyütmek için önemli. Günde 3 lt su içtiğinden de emin ol. Bebeklerinin erken doğacağını da aklından çıkar. Hiçbir sorunu yok onların. Kendini çok endişeli hissediyorsan, Recep Has'a da görünebilirsin. Alanındaki en iyi proflardan biri diye biliyorum.

Selam kızlarrrr,
Annemler geldiler 2 gündür bayağı yogunduk bir türlü giremedim topiğimize.
Ne çok şey birikmiş böyle. Ama çok şükür hepsi de güzel haberler :))
Allahım nazardan korusun inşallah (amin)... Biz bugün itibari ile doktor kontrolünden
geldik :))) 32+0 ız şuan. Çok şükür herşey yolunda gidiyormuş. Kızlarımın da maşallahı
var :) Biri 1772 g diğeri 1800 g olmuş Ayın 9 unda ciğer geliştirici
iğnemizi olacağız kısmetse. Çok şükür benim de bariz bir rahatsızlığım yok...
Sizlerin haberlerinizi de okudum. Yazabildiğim kadar yazacağım şimdi :))

Allah bağışlasın canım. Hoşgeldin aramıza :)

Maşallah kuzucuklara
Siz iyi olun da gerekiyorsa her hafta gir nst ye canım. Rabbim bebişlerini
korusun inşallah. Bol bol dinlenemene bak sen... Çok öpüyoruz seni...

Maşallah senin kuzucuklarına canım
Sonradan okudum sanırım iğneyi olmuşsun :)) Biz de pazartesi
olacağız kısmet olursa... Dinlenmene bak. Bu günleri çok arayacağız nasılsa :)))

Aramıza hoşgeldin :)) Rabbim bebişlerine sana bağışlasın.
Umarım bebişinin gaz sorunu da geçmiştir. Şeker sonucun da iyi çıkar
inşallah...

Tünaydindin anissssler...
Nasilsiniz?
Bizim her geçen günle birlikte keyfimizde yerine geliyor
Sizde nasil durumlar bilmiyorum kizlar ama 30.haftaya girdigimizden
beri sanki zaman geçmiyor ah bi geçse su zamanda çarçabuk 36-37 haftalara gelsek
ne güzel olur dimi ama :))))
Artik gece nöbetlerimiz basladi sabaha kadar kaç kere uyandim dolandim hatirlamiyorum
karnim çok gergin ve kasiniyor kasintidan uyuyamiyorum kalkiyorum yaglanip geri yatiyorum
yagin atkisi gecince gene ayni:))) Karnimin alt taraflarinda devasal catlaklarim var :)))özelikle
sol taraftaki kizimin oldugu yerde kiscem sabaha kadar yumrukluyor baya asagida oldugu icin sanki
cikiverecekmis gibi geliyor
öptük hepinizi

Oh masallah canim sende oldun igneni rahatlarsin artik, simdi bol bol dinlen ayaklaninca agri olabiliyor igneden dolayi...
Sen merak etme aksama iyce kipirdanmaya baslar onlar ignenin etkisiyle kuzucuklar sersemliyorlarmalum calismayan cigerleri
yavas yavas calismaya basliyor aksama atlatirlar oynamaya baslarlar canim gene cok kipirdaniyorlar dersin :)))
Oy canim masallah kiscelere ya :)))arada pek fark yok guzel guzel paylasmislar yine
Sizdende güzel haberler geldi ya oh rahat rahat yazisiriz artik Masallah

Recep HAS'da gördü beni çapa'da. Bir toplantı için uğramıştı, doktorum rica edince muayene etti. Benim doktorum başta %16'lık bir fark lduğu için lazer tedavisi önermişti ama Recep HAS gerek yok quentro 1 değil diyince düzenli takip etmeye karar verdi. Recep bey gerekirse su boşaltırız poli olandan dedi.Çok şükür şimdiye kadar gerek olmadı. Hayırlısı bakalım.

Sevgili hayrunas, senin icin bebeklerin haftalık gelişimine baktım gebelik.org'dan. Küçük de değillermiş. Buna göre 28. haftada (27+0-27+6 günler) 750-1680 gr olmaları normal.

Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 28.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

Ben bu site dışında mumcu.com ve drnevra.com'u da takip ediyorum.

Lazer tedavi çok ciddi vakalarda uygulanıyor ve bunun da riski var. Bu nedenle böyle bir şey gerekirse, ki senin durumunda gerekmeyeceğine inanıyorum, birden çok doktora sormakta fayda var. Bazen tıp fakülteleri bizi denek olarak kullanabiliyor.

Sevgiler

Rabbim yardımcın olsun ressam! inş sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın kuzucuklarını! benimde dün kontrolum vardı 30. haftada akcigerleri için iğne vurulacaksın dedi doktorum ama.sen ne iğnesi vruruldun acaba?

Kızlar birkaç gündür giremiyordum topige .
Hepinizin iyi olmasına sevindim. Aramıza yeni katılan arkadaslar hosgelmisler.

Bize gelince Pazartesi kontrolümüzde doktorum erken dogum riski görmediğini o yüzdende ciğer iğnesine gerek görmediğini soyledi. Kızlarımın biri 1400 digeri 1300 olmuş.kiloları ve suları iyi dedi. Soldaki kızım yine ters duruyo bu gidişle donmeyecek gibi ::) ben son 2 haftadır kilo almadım ama kızlarım almış cok şükür .

Bugün sabah Saglik ocağında tetanoz aşısının 2. Dozunu olduk.Hemsire asiyi yaparken acımadı ama biraz agriyo suan. Neyse buda gecer. Yatışa devam annisler allah yardımcımız olsun. Saglikla bebislerimizi kucağımıza alalım...

Masallah size bizde sizin iyi olmaniza sevindik
Zaten canim bizde onlar alsin diye ugrasiyoruz keske biz almasakta direk onlar alsa kilolarine güzel olurdu dimi ama :)))
Bu benim için gecerli degil sanirsam ben okadar kilo aldim kizlarim minyon olacaklar :))) Ne yersem cogu bana yariyor :)))Kizlarima
kilo olsun diye yiyorum hep onlardan çok bana yariyor Allah yardimcimiz olsun vallah...

Kesinlikle sana katılıyorum canım. 30. haftalara girdiğimizden beri zaman geçmiyor sanki.
Hatta geriye dönüp bakıyorum 32 hafta ne çabuk geçmiş yaa diyorum ama şu önümüzdeki
haftalar hiç gelmeyecek gibi geliyor :)) neyse hayırlısı olsun hakkımızda :)) evet kızlarım çok
adil davranmışlar birbirlerine maşallah umarım hep böyle yakın
gider kiloları. Hepimizden iyi haberler var çok şükür. İnanın çok mutlu oluyorum böyle olunca :)

Maşallah canım bebişlerine herşey yolundaymış çok şükür.
Bebişlerimiz için ne ki bu çekilen iğne acısı dimi :)) geçer tabii geçer...

30 dan sonrası bana çok hızlı geçiyor gibi geldi. odamıza perde, pişik kremi ve emziklerimizi alıcaz. ay allahım kıyamam yavruların yeri azaldı artık çok hareketli değiller. sadece arada bir okkalı tekme atıyorlar. artık yok öyle balık gibi yüzmek:)
34 haftada böyle oluyormuş:)

amin cnm..ben celeston vuruldu 12 saat arayla 2şer tüp oldum..birde pre-par verdi kasılmalar için...

iğnenini hayırlı olsun canım.eee beybiler sersemleyip ne oldu böyle demişlerdir:))))hareket etmediler mi hemen tatlı ye bşlıyorlar hemen oynaşmaya:))) stres yok her şey güzel olacak:))

kızlar bugün çok korktum heyecandan dolayı tansiyonuma taktım kafayı..130-75 çıktı..zaten panik atak var bende tansiyonla bozdum kafayı..hergün iyiydi aslında tansiyonum nabzım hep yüksek zaten 90-109 arası atıyor hep..dr.um yüksek değil öyle demiş ama ben rahat değilim..tansiyonumu ölçmeye korkuyorum...bu arada bademciklerim şiş ve iltihaplandı azıcık ama acıyor..dr.önceden antibiyotik vermişti ENFEXİAL kullanmamıştım bademcikleim geçer diye ama bugün iyice indi ve beyazladı biraz içtende yanma hissediyorum eklem yerlerimde... birde yüzüm pancar gibi kızardı..akşam 9 da antibiyotiği attım valla.dr.um birşey olmaz bu dönemlerde kullanılacak bir antibiyotik dedi..bu arada eşim bugün içim rahatlasın diye dr.u aradı"pre-par tansiyonu yükseltir mi?diye..dr.da hayır öyle birşey yapmaz ama isterse 1 gün ara versin birdaha denesin ilacı demiş.."
pre-par kullanan var mı kızlar aranızda..??? benim günde 3 yarım tablet kullanmamı söylemişti dr.

günaydın topiğimizin güzel ve tombik anneleri bugünde herkesten güzel haberler bekliyorum.
Ressamcım takma kafana, biliyorsun bunlar bizim hormonlarmızın bir oyunu. az kaldı bizim onları oynatmamıza
canım_ca aynen bende senin gibi düünüyorum. ya bu 30 dan sonrası niye geçmiyor acaba. hareketler ksıtlı. gezme yok. hep evdeyiz ondan sanırım.
hepinizi bebek kokulu öpücükler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…