tatlım iyiymiş merak etme daha bebişler gelmemiş şükür. liman uykun mu kaçtı dün gece:)
kızlar dün dr artık alarm verdiğimi söyledi. 19 nisana kadar dayanmamı söyledi. 19 nisan sabah 08:30 da allahın izniyle oğluşlarımı kucağıma alıcam insallah. su an içerde çok çok sıkışıklar. hep kasılmış durumdaydım 1 haftadır nidilata rağmen. 36. haftada doğum da fena değil dimi?rabbim cümlesiyle beraber bana da elemsiz kedersiz,küvöze gerek kalmayan huzurlu bir doğum nasip etsin(amin)
Sevgili Mevizhande, simdiden tebrikler, ben de heyecanlandim...Yerinden hic kalkma. Nasilsa az kalmis.
telmacım valla sorma. nasıl heyecan ve panik yaptım. eşim de çok komikti:) panda gibiyim yatmaya devam:)epidural beni biraz korkutuyor. senin ikinci doğum olcak demi? hayırlısı bakalım...
tatlım iyiymiş merak etme daha bebişler gelmemiş şükür. liman uykun mu kaçtı dün gece:)
kızlar dün dr artık alarm verdiğimi söyledi. 19 nisana kadar dayanmamı söyledi. 19 nisan sabah 08:30 da allahın izniyle oğluşlarımı kucağıma alıcam insallah. su an içerde çok çok sıkışıklar. hep kasılmış durumdaydım 1 haftadır nidilata rağmen. 36. haftada doğum da fena değil dimi?rabbim cümlesiyle beraber bana da elemsiz kedersiz,küvöze gerek kalmayan huzurlu bir doğum nasip etsin(amin)
İyi olmana sevindik hande. Allahın izniyle sag salim bebislerini alırsın kucağına. Az kalmış ne güzel darısı basımıza.
Sen yatıp dinlenmene bak.
haberını aldım gece. içim rahatladı valla. ben hep geç yatyorum canm. yatınca daha derın uyumak ıcın.tatlım iyiymiş merak etme daha bebişler gelmemiş şükür. liman uykun mu kaçtı dün gece:)
öncelik gecmis olsun canim...tatlım iyiymiş merak etme daha bebişler gelmemiş şükür. liman uykun mu kaçtı dün gece:)
geçmiş olsun, Allah şifa versın canım. bence bir iki bardak greyfurt suyu iç. ben öyle atlattım. çok içmemek şartıyla iyi geliyor. birde ilaçlarından 4 saat sonra felan al. bişeyin kalmaz İnşallah.Kizlar nasilsiniz?
Ben hastayim nedir bu anlamadim havalarin güzelesmesine aldandim sanirim ama kendimi resmen karantinaya almistim evden cikmiyordum
esim bir kaç gündür nezle gibiydi sanirim ondan bulasti, dün sabah bir kalktim basimi yastiktan kaldiramiyorum ama bütün eklemlerimde agriyor
ses sistemim cökmüs ses gitmis :2:nasil atlatacagim bilmiyorum insallah:26: kizlarima birsey olmaz kendimden çok aklim hep onlarda aman kizlarima
birsey olmasin diye ilaç falan almadan kektir nane limondur atlatmaya calisiyorum...
Hepinizi cok cok öpüyorum aman kendinize dikkat edin kizlar az kaldi
öncelik gecmis olsun canim...
Haydi hayirlisiyla gelsin annesi tosunlarin :)))Bu arada benim dogum tarihimle iki gün var arada koç burcu olacaklar tosunlar biraz inatçi ve fazlasiyla cesaretli :)))
36.hafta gayet güzel canim en azindan premature kategorisinde olmayacaklar nasil olsa ciger ignenizide oldunuz Allahin izniyle küvözede gerek yok Allah sag salim kavustursun az kaldi vallah...
Kizlar nasilsiniz?
Ben hastayim nedir bu anlamadim havalarin güzelesmesine aldandim sanirim ama kendimi resmen karantinaya almistim evden cikmiyordum
esim bir kaç gündür nezle gibiydi sanirim ondan bulasti, dün sabah bir kalktim basimi yastiktan kaldiramiyorum ama bütün eklemlerimde agriyor
ses sistemim cökmüs ses gitmis :2:nasil atlatacagim bilmiyorum insallah:26: kizlarima birsey olmaz kendimden çok aklim hep onlarda aman kizlarima
birsey olmasin diye ilaç falan almadan kektir nane limondur atlatmaya calisiyorum...
Hepinizi cok cok öpüyorum aman kendinize dikkat edin kizlar az kaldi
Hayırlı güzel günler kızlar. Nasılsınız bugün?
benim gece biraz uzun süren kasılmalarım oldu. kasılmanız olunca ne yapıyorsunuz biraz rahatlaması için?
ovuştursam mı, kalkıp yürüsem mi, ne yapsam hafifler, siz bişey yapıyormusunuz? çünkü canım çok acıyor
benim gece biraz uzun süren kasılmalarım oldu. kasılmanız olunca ne yapıyorsunuz biraz rahatlaması için?
ovuştursam mı, kalkıp yürüsem mi, ne yapsam hafifler, siz bişey yapıyormusunuz? çünkü canım çok acıyor
slm annişler uzun süredir giremedim foruma artık cok fazla oturamıyorum hemen kasılmalar başlıyor son bir haftadır yatarken belim ve sırtım cok agrıyor agrı yuzunden zor uyuyorum onun dışında iyice ağırlaştım yatmak kalkamak cok zor oluyor ayakta 5 dakıkadan fazla kalamıyorum hemen bıçak saplanmaları başlıyor ayrıca yavrularımın hareketlerınde azalma başladı keskin ama daha az hareket ediyorlar malum yerleri daraldı iyice:))işte 34-35 inci haftalarda bunlar oluyormuş sizden önde olduğum için bilgi vereyim istedim
dun dr kontrolumuz vardı kızım 2360oglum 2150 olmus 2500 ü bulurar bir daha kilolarına bakmayı dedi çünkü artık ayırt etmek cok zorlastı ikisini .nst de 1 kere agrı cıktı ama ben agrı duymadım gecen hafta daha fazla agrım cıkmıstı ve bende hıssedıyordum.dr um biri kanalda ama daha açılma başlamamış iyi dedi.herhangi bir şey olmazsa ayın 24-25 inde ya da 20 sinde alabilirim içerde tutabildiğimiz kadar tutalım dedi haftaya nst için gidicem herhalde ona göre kesin tarihimizi verir.ya bu arada 30. haftadan beri her an doğum yaparım diye korku vardı nasıl dogum yapıcam dıye dusunuyordum ama drumuz dun tarihi verınce biraz kötü oldum doğum korkusu sardı yine inşallah hepimiz sağ salim kucagımıza alırız yavrualrımızı.şimdilik bizden bu kadar arkadaslar. .uzun süre giremesem merak etmeyin birşey olursa size haber veririm:)) telefondan sızleri takip ediyorum ama gırıs yapamadıgım ıcın cvp yazamıyorum hepinizin iyi haberlerini bekliyorum .çok öpüyoruz sizleri .
Cok gecmis olsun cagnur.ne kadar dikkat etsekte
Olabiliyor .bende de 3 gündür boğaz ağrısı burun akıntısı hafif kırgınlık var.
Gece boğazımın ağrısı ve yanmasından uyuyamiyorum. Burun tıkanıklığı için esim eczaneden deniz suyu sprey almış onu kullanıyorum. Bol bol sıvı ılık seyler iciyorum .kusburnu cayı , zencefilli ballı limonlu sıcak su iciyorum.
C vitamini alıyorum bolca. Yatıp dinleniyorum insallah atlatabilirim. Bende bebisler için korkuyorum ama nette okudun ateş yüksek degilse sorun olmazmış. Sen umarım iyilesmissindir. Ben daha çekeceğim gibi bu ağrıyı((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?