çok sagol handecigim sorma meyve topuna döndüm habire c vitamini yüklemesi yapiyorum insallah geçer bugün 4.günümüz karabiberi deneyecegim handecigim belki sesim geri gelir :)))günaydın annişler. canım ca hasta olmuşsun geçmiş olsun çok. vitaminli meyvelerle iyileşmeye çalşıyorsun. allah şifa versin. bol bol çorba iç kara biber koyup içince iyi hissediyorum ben belki sana da iyi gelir. limancım kasılmaların artmışsa yataktan kalkıp biraz dolanmak evin içinde daha iyi oluyor. dr sordun mu peki? belki nidilat gibi bir ilaç verir. ama ilerleyen haftalarda kasılmalar daha da artacak.(ben sürekli kasılmış durumdayım:)
tesila artık iyice ağırlaşmışsdır allah kolaylık versin. bu arada bebek hareketleriniz 35 hafta civarı çok azalıyor. sadece sert hareketleri hissediyor insan. hani haftaya falan böyle bir durum olursa korkmayın diye paylaşmak istedim. öptük sizi:)
Masallahi var kizlarinin canim insallah dogrudur kilolari benim kizlarim 31.haftalarinda 1450gr dilar :))) habire kasar yogurt ve süt tüketim insallah almislardir baya :)))Kizlar herkese selamlar,
Biz de dun kontrole gittik. Kızlar 1761 ve 1711 grlar (31+2). +_150 gr hata payi ile. Bu sefer ya da gecen sefer gerceklesen hata payi bir hayli yuksek galiba. Zira 2 haftaki olcum dogruysa, kizlardan birisi 211, digeri de 361 gr almis 2 haftada. Neyse bunlara kafayi takmayip, buldugumla idare ediyorum. Burada imkanlar kisitli cunku.
Kızların ikisinin de ağzı, burnu detaylı görünüyordu. Defne'nin karnımdaki haline çok benziyorlar. Ne de olsa kardeşler:)
Bizim kumru hanım da kuluçkaya yattı. Beyi sürekli birşeyler getirip duruyor.
Cok sagol canim...geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine. Merak etme kızlarına hiçbir şey
olmaz Allahın izniyle. Sen nane limon iç güzel güzel. yat dinlen. Rabbim korur
meleklerini inşallah...
Biliyorsunuz ben hem özele hem de ünv. hastanesine kontrole gidiyordum. Unv. deki
doktor bundan sonra her hafta gel kontrolleri sıklaştıracağız dedi. Her perşembe ya da,
cuma kontrolüm var artık kızlar. Bakalım yarın ne diyecek. Kzıçeler ne alemdeler merak
ediyorum. Doğumun yaklaştığı hissini iyice vermeye başladı bu sıklaşan kontroller :))
Sizde durumlar nasıl??? Hepinizi çooookkkk öpüyoruz kızlarımla :))
Hizli hizli nefes alip ver canim sakin ovusturma ben hastanede kaldigimda her kasilmada ovusturuyordum ebeden azari isitimHayırlı güzel günler kızlar. Nasılsınız bugün?
benim gece biraz uzun süren kasılmalarım oldu. kasılmanız olunca ne yapıyorsunuz biraz rahatlaması için?
ovuştursam mı, kalkıp yürüsem mi, ne yapsam hafifler, siz bişey yapıyormusunuz? çünkü canım çok acıyor
günaydın annişler ve bebişler.
hiç uyumadığımız bir gecenin sabahından merhabalar. nefes alamıyorum ve ağlama krizine girip daha da boğuluyorum.
çağnurcum ben çok uzun zamandan beri, dik pozüsyonda yatıyorum ve sırtım bu nedenle haşat oldu acayip ağrıyor. zaten mevcut bel fıtığım kudurmuş durumda. senin de böyle bir durumun varsa ağrı kaçınılmaz sonuç. hiçbir şey olmasa bile karnımızda bebişlerimiz hamdolsun rabbimize büyüdükleri için ağırlık merkezini değiştirip ağrı yaparlar. bol bol dinlen:)
annişler ben eskiden yastığa kafamı koyunca uyuyan saat çalana kadar uyanmayan bir insandım ve allahım bebeklerim olunca nasıl bakıcam gece duymazsam falan gibi endişelerim vardı. allah çok büyük saat başı kalkmaya uykusuzluğa insanı önceden alıştırıp öyle veriyo minik canları insanın kucağına:) allahım hepsi sağlıkla gelsinler.
annişler bir soru: bebek şekerini hastanede mi vereyi yoksa mevlütte mi? hastaneye daha yakın çevrem gelcek. mevlütte ise bıdının dıdısı bile geliyor. evde bir 15 tane ayırıyım gerisini hastaneye gelen akraba ve dostlara vereyim diyorum. siz ne dersiniz fikir bekliyorum:)
Herkese merhaba...call nasılsın canım?nasıl gidiyo hamişlik??
bende 12 haftalık ikiz anne adayıyım ne güzel sonlara gelmişsiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...aranızda amniosentez yaptıran oldumu arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim ikili üçlü test ikizlerde doğru sonuç vermiyor dedi doktor sizler yaptırdınızmı
hiç uyumadığımız bir gecenin sabahından merhabalar. nefes alamıyorum ve ağlama krizine girip daha da boğuluyorum.
çağnurcum ben çok uzun zamandan beri, dik pozüsyonda yatıyorum ve sırtım bu nedenle haşat oldu acayip ağrıyor. zaten mevcut bel fıtığım kudurmuş durumda. senin de böyle bir durumun varsa ağrı kaçınılmaz sonuç. hiçbir şey olmasa bile karnımızda bebişlerimiz hamdolsun rabbimize büyüdükleri için ağırlık merkezini değiştirip ağrı yaparlar. bol bol dinlen:)
annişler ben eskiden yastığa kafamı koyunca uyuyan saat çalana kadar uyanmayan bir insandım ve allahım bebeklerim olunca nasıl bakıcam gece duymazsam falan gibi endişelerim vardı. allah çok büyük saat başı kalkmaya uykusuzluğa insanı önceden alıştırıp öyle veriyo minik canları insanın kucağına:) allahım hepsi sağlıkla gelsinler.
annişler bir soru: bebek şekerini hastanede mi vereyi yoksa mevlütte mi? hastaneye daha yakın çevrem gelcek. mevlütte ise bıdının dıdısı bile geliyor. evde bir 15 tane ayırıyım gerisini hastaneye gelen akraba ve dostlara vereyim diyorum. siz ne dersiniz fikir bekliyorum:)
Selam güzel annişler ve şanslı kuzucuklar :)
Biz bugün haftalık kontrolümüze gittik geldik.
Pozisyonlarına baktı sadece. Her hafta gel
mutlaka dedi. Haftaya gittiğimde radyoloji
uzmanı da bakacakmış. Kızlarımı görmek süper
oluyor ama doğum heyecanı da sarmaya başlıyor
yavaştan yavaştan :)) bu arada kızlar ben de sırt
ağrısı başladı bugün. Ama öyle böyle değil. Resmen
bıçak saplanıyor sırtımdan ve nefes almakta zorlanıyorum.
Bilgisi olan var mı acaba ya da bu durumu yaşayan???
Hepinizi çok öpüyoruz. Ressamcım aldık öpücükleri ve selamı :))
Selam güzel annişler ve şanslı kuzucuklar :)
Biz bugün haftalık kontrolümüze gittik geldik.
Pozisyonlarına baktı sadece. Her hafta gel
mutlaka dedi. Haftaya gittiğimde radyoloji
uzmanı da bakacakmış. Kızlarımı görmek süper
oluyor ama doğum heyecanı da sarmaya başlıyor
yavaştan yavaştan :)) bu arada kızlar ben de sırt
ağrısı başladı bugün. Ama öyle böyle değil. Resmen
bıçak saplanıyor sırtımdan ve nefes almakta zorlanıyorum.
Bilgisi olan var mı acaba ya da bu durumu yaşayan???
Hepinizi çok öpüyoruz. Ressamcım aldık öpücükleri ve selamı :))
canım ya bende korkmaya başladım, bel ağrıları bu haftalarda başlıyorsa şayet bende maffoldum, şimdiden çok yediğim zaman tıkanıyorum nefes almakta zorlanıyorum ki ozaman birde bebişlerimin ağırlığını iyice hissedicem, Allahım yardımcın olsun, içindede hepimizin inş.
bende 12 haftalık ikiz anne adayıyım ne güzel sonlara gelmişsiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...aranızda amniosentez yaptıran oldumu arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim ikili üçlü test ikizlerde doğru sonuç vermiyor dedi doktor sizler yaptırdınızmı
Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin, ben sadece detaylı ultrasyona girdim canım.
Merhaba annisler
Biz dün doktor kontrolüne gittik.kızlarımın biri 1730 digeri 1780 civarı 31+1 haftadayiz cok şükür.doktor kiloları iyi dedi.
36 . Haftada 2,5 kilo olurlar ama senin tasıma kapasitene bağlı dedi.biraz tirstim ama hayırlısı bakalım.benimde belim bı kaç gündür cok agriyo oturmak işkence oluyo. Dün doktora gidip gelinceye kadar trafikte belimin ağrısından duramadım.kızımın biri hala ters duruyo:))). Sezeryan kaçınılmaz sanırım.rahimde açılma yok cok şükür bir ara cok korkmuştum açılma olacak diye. Uyku yok artık geceleri bana uyuyamiyorum ne yapsamda annisler bel ağrısı , sıcak basması ,nefes darlığı...
Ama Allah'ın izniyle hepsi geçecek. Artık doktora 10 günde bir gidiyoruzve muayene cok kısa sürüyor sizlerinkide öylemi kızlar. Benim doktorum bebeklerin pozisyonuna kilosuna bide rahim boyuna bakıyor sadece
Kendinize dikkat edin annisler bahar havası çarpmasın sizide bugun sukur daha iyiyim atlattım sanırım. Heppiniz opuldunuzz
Merhaba annisler
Biz dün doktor kontrolüne gittik.kızlarımın biri 1730 digeri 1780 civarı 31+1 haftadayiz cok şükür.doktor kiloları iyi dedi.
36 . Haftada 2,5 kilo olurlar ama senin tasıma kapasitene bağlı dedi.biraz tirstim ama hayırlısı bakalım.benimde belim bı kaç gündür cok agriyo oturmak işkence oluyo. Dün doktora gidip gelinceye kadar trafikte belimin ağrısından duramadım.kızımın biri hala ters duruyo:))). Sezeryan kaçınılmaz sanırım.rahimde açılma yok cok şükür bir ara cok korkmuştum açılma olacak diye. Uyku yok artık geceleri bana uyuyamiyorum ne yapsamda annisler bel ağrısı , sıcak basması ,nefes darlığı...
Ama Allah'ın izniyle hepsi geçecek. Artık doktora 10 günde bir gidiyoruzve muayene cok kısa sürüyor sizlerinkide öylemi kızlar. Benim doktorum bebeklerin pozisyonuna kilosuna bide rahim boyuna bakıyor sadece
Kendinize dikkat edin annisler bahar havası çarpmasın sizide bugun sukur daha iyiyim atlattım sanırım. Heppiniz opuldunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?