2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

canım Rabbim Yardımcın olsun. senin ve tüm sıkıntı çeken annelerin. geceleri uyumak helede dönüşler yapmak baya zorlaştı artık. Ama kuyruğuna geldik. az kaldı sıkın dişinizi. güzel günler bizi bekliyor kızlar.
bebek şekeri konusunda bi fikir veremiycem. ben yapmayı düşünmedim bile. sanırım kayınvalıdemler serbet verıyorlar gelenlere. bende lolipop alsam olurmu acaba
Canım rabbim tamamına erdirsin. Sağlıkla zamanında kucağına alasın İnşallah. hayırlı evlatların olsun İnşallah. test konusunda bende çok önyargılıyım. yaptırmadım, düşünmedim bile, çünkü sonucunda değişen birşey olmayacak. Sadece hamilelik sürecine + stres eklıyceksın.
Canım sanada Alllah kolaylık versin. Az kaldı. Ha gayret. bebişlerimizin geleceği günü düşün. biraz olsada hafifliyor ağrılar.
Eki Görüntüle 389780
şekerlemelerimi bitirdiiiiiiimmmm güzel annişler:))
canım çok güzel olmuş şekerlerin. tatlı tatlı güzel günlerde yeyin İnşallah.
kocaman Maşşallah kızlarına annesi. İyi olduğuna sevindim. daha dikkatli ol artık.

hepinizi çok çok öptük anneler ve bebişleri.....

Eki Görüntüle 389804
biten kapı süsümüzzzz:) ellerim delik deşik oldu dikicem diye:)

Amanıııın buda çok güzel olmuş. sen baya marifetlisin kız. ben kapıya pembe bi tül sardım. ortasınada kocaman bir fiyonk. anlıycağın biraz işin kolayına kaçtım :)

bende sizler gibi idare etmeye çalışıyorum şekerim. benim sol tarafımdaki uyuşukluk ve şişmeler biraz canımı acıtıyor.
tabı birde uykusuzluk var. bi de bu güzel havalarda dışarıyı camdan seyretmek çok zor geliyor bana ama olsun az kaldı. Ya Sabır Ya Sabır gidiyoruz işte.

Herseyin yolunda olmasina sevindim çagnurcum masallah size:)))
Sirt agrisi bendede var canim sorma uyumak imkansizlasti resmen doktorum
agri kesici bant verdi ama mecbur kalmadikca kulanma dedi zaten kizlarim
küçük korktum kulanmaya öyle duruyor.Sana tavsiyem sicak su torbasina sicak su koy
Agriyan bölgelere baski yaptir ben öyle biraz rahatliyorum...öptük sizi
Eki Görüntüle 389780
şekerlemelerimi bitirdiiiiiiimmmm güzel annişler:))
Masallah ya cok güzeler resamcim sende cok marifetlisin canim :))) harika olmuslar
Masallah canim bebekleri kilolari cok güzel Bizim her kontrolümüz yarim saat gibi sürüyor ama benim kizlarim çok asagida oldugu için
kilolarini ölçmek baya sürüyor ve ayrica her gittigimizde benim doktorum kordon darligina ve ayrica amniyon sivisinada bakiyor. Sizde kendinize cok dikkat edin
Eki Görüntüle 389804
biten kapı süsümüzzzz:) ellerim delik deşik oldu dikicem diye:)

Diyecek bir söz bulamiyorum harika olmus ellerine saglik

Son düzenleme:

Ressam eğer doktorum başka birsey önermezse epidural sezeryan düşünüyorum.taşımak zorundayim bebislerimi o kadar yalvardım ki Rabb'ime. Allah isteyen herkese nasip etsin.ben cok zayıf biriydim 34 beden xs yani simdi 63 kiloyum toplamda 12 kilo aldım. dizimde de menuskus var zorluyo beni. Sadece karnım büyüdü one doğru belki o yüzden zorlanıyorum. Ama katlanacağım mecbur :))))

Sağol canım. Ben şekerleri eve gelen misafirlerime vermeyi düşünüyorum.
Bir de hastane girmesin işin içine yaa :))

CAnım benim bel ağrısından ziyade sırt ağrısı oluyor. Dün resmen bittim.
Ama bugün daha iyiyim çok şükür. Sırt üstü yatmak hayal valla :))

Sağol canım benim. Ben de çok kötü oldum annem biraz masaj falan yaptı
ama geçmek bilmedi bir türlü. Ilık duşa girdim biraz rahatlattı :)

Aman bebişler iyi olsunlarda napalım bu ağrılar kaçınılmaz canım yaa.
Az kaldı diye kendimi teselli ediyorum ama kuzucuklarımız doğunca
başımıza neler gelecek bilmiyoruz tabii :)))

Tünaydin annisler nasilsiniz bakalim bugüN?

Bizim bogazimizin agrisi gecti biraz daha iyiyiz fakat bu seferde öksürük basladi...
Bol bol bali süt iciyorum sicak sicak o biraz yumusatiyor...
Kizlar ya ben çok nadir hasta olan biriyimdir 2yildir nezle dahi olmamistim
tam hamileligimin son zamanlarinda hasta oldum kendimi biraz suçlu hissediyorum...

Neyse canlarim öpüyorum sizleri hepinize güzel hafta sonlari...

Son düzenleme:

Tünaydın canım. Biz iyiyiz. bugün kızçelerimle randevumuz var. bakalım ne olacak çok merak ediyorum.
ballı süte devam. çok büyük şifası var zaten. gebelikte direnç kaybı oluyor.kendini suçlu hissetme ama
öksürüğün sebebini bulda seni bi daha hasta etmesin. Allah şifa versin. bizde seni çook öptük şekerim.
herkese iyi tatiller.

Canim ben de bu hamileligimde ne kadar salgin varsa hepsini kaptim, ustelik evde oldugum halde.

Oksuruk icin 2 kocakari ilaci daha: harnup (keciboynuzu) pekmezi ve mor lahanayi kaynatip bal ile tatlandir. Ama fazla kaynatma ki besin degeri gitmesin.

Ozellikle balgamli oksurukte harnup pekmezi bizim cok isimize yariyor.

Gecmis olsun tekrar. Bogaz agrisi icin de zencefil bana cok iyi geliyor. Bir bardak sıcak su içine yarım tatlı kaşığı zencefil koyuyorum. limon ve bal ile tatlandırıyorum.

çok sagol canim zaten ne varsa bu kocakari ilaclarinda var ilac alamadigimizdan hep bitkiselere yöneldik keciboynuzu pekmezi lahana karisimini deniycem cok sagol tariflerin için canim...

çok sagol canim zaten ne varsa bu kocakari ilaclarinda var ilac alamadigimizdan hep bitkiselere yöneldik keciboynuzu pekmezi lahana karisimini deniycem cok sagol tariflerin için canim...

Canim ne yazdigimi okuyunca, yanlis anlasilabilecegini anladim.

Harnup pekmezi tek başına ilaç, lahana karışımı da ayrı bir ilaç. Lahana karşımını ılık içebilirsin. Şaşırtıcı ama güzel bir tadı var.

kızlar bugün biz kontrole gittik. çok şükür herşey yolunda gidiyor. kızçelerimde kilo almışlar. Biri 1950 diğeri 2150 gr olmuş. annlerinin yüzünü güldürdüler şükür.
2 haftadır değişiklik yapıp bende kaşar peyniri yemeye başladım. sanırım onun etkisi oldu. söyleyen arkadaşa teşekkür ederim.
hepinize hayırlı akşamlar canlarım....

:) Dün yapayim diyordum lahanayla pekmezi kaynatip iceyim diyordum iyiki yapmamisim vallah Canim ben yurt disindayim harnup pekmezini bulmak biraz zor benim icin ama tavisiyelerin icin genede tesekkürler.
Bende sizi merak ediyordum canim herseyin yolunda olmasina sevindim masallah kizcelerine ya
Yarinda benim kontrolum var ah benim kizlarimda bolcana kilo almis olsun darisi bizim basimiza vallah.

Selam kızlarrr,
Size birşey soracağım aklım karıştı valla (
Geçen hafta kontrolümüzden bu yana ben 2 kilo kaybettim.
Haliyle panik oldum bayağı. Hemen doktoruma gittim. Kontrol
olduk. Bebeklerin suyu, kiloları gayet iyi çıktı çok şükür ama benim
kilo kaybımın neden olduğuna anlam veremedik. Beslenme düzenim
aynı, herhangi bir hastalıkta geçirmedim çok şükür ama neden böyle
oldu acaba??? Nst ye de girdik ne sancı var ne başka birşey. Kalp atışları
falan da iyi çıktı. Asıl son haftalarda kilo alımı olması gerekmiyor mu???
Böyle bir durumu yaşayan ya da yakınlarında gören var mı???
Panikten erken doğuracağım valla yaa (
Hepinizi çok öpüyorum şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…