sağol canım daha güzelleri sizin olsunnn...Cok güzel ressam bayıldım valla :))))
hiiiiç sorma telmacım ağrılardan sızılardan anca bitirebildim...yetiştiremiyeceğimi düşünüyordum..çünkü dışarıya çıkamıyorum artık...kapı süsüm de bitti inşallah...Tam ressam işi olmuş:)
canım Rabbim Yardımcın olsun. senin ve tüm sıkıntı çeken annelerin. geceleri uyumak helede dönüşler yapmak baya zorlaştı artık. Ama kuyruğuna geldik. az kaldı sıkın dişinizi. güzel günler bizi bekliyor kızlar.günaydın annişler ve bebişler.
hiç uyumadığımız bir gecenin sabahından merhabalar. nefes alamıyorum ve ağlama krizine girip daha da boğuluyorum.
çağnurcum ben çok uzun zamandan beri, dik pozüsyonda yatıyorum ve sırtım bu nedenle haşat oldu acayip ağrıyor. zaten mevcut bel fıtığım kudurmuş durumda. senin de böyle bir durumun varsa ağrı kaçınılmaz sonuç. hiçbir şey olmasa bile karnımızda bebişlerimiz hamdolsun rabbimize büyüdükleri için ağırlık merkezini değiştirip ağrı yaparlar. bol bol dinlen:)
annişler ben eskiden yastığa kafamı koyunca uyuyan saat çalana kadar uyanmayan bir insandım ve allahım bebeklerim olunca nasıl bakıcam gece duymazsam falan gibi endişelerim vardı. allah çok büyük saat başı kalkmaya uykusuzluğa insanı önceden alıştırıp öyle veriyo minik canları insanın kucağına:) allahım hepsi sağlıkla gelsinler.
annişler bir soru: bebek şekerini hastanede mi vereyi yoksa mevlütte mi? hastaneye daha yakın çevrem gelcek. mevlütte ise bıdının dıdısı bile geliyor. evde bir 15 tane ayırıyım gerisini hastaNeye gelen akraba ve dostlara vereyim diyorum. siz ne dersiniz fikir bekliyorum:)
Canım rabbim tamamına erdirsin. Sağlıkla zamanında kucağına alasın İnşallah. hayırlı evlatların olsun İnşallah. test konusunda bende çok önyargılıyım. yaptırmadım, düşünmedim bile, çünkü sonucunda değişen birşey olmayacak. Sadece hamilelik sürecine + stres eklıyceksın.bende 12 haftalık ikiz anne adayıyım ne güzel sonlara gelmişsiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...aranızda amniosentez yaptıran oldumu arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim ikili üçlü test ikizlerde doğru sonuç vermiyor dedi doktor sizler yaptırdınızmı
Canım sanada Alllah kolaylık versin. Az kaldı. Ha gayret. bebişlerimizin geleceği günü düşün. biraz olsada hafifliyor ağrılar.canım ya bende korkmaya başladım, bel ağrıları bu haftalarda başlıyorsa şayet bende maffoldum, şimdiden çok yediğim zaman tıkanıyorum nefes almakta zorlanıyorum ki ozaman birde bebişlerimin ağırlığını iyice hissedicem, Allahım yardımcın olsun, içindede hepimizin inş.
canım çok güzel olmuş şekerlerin. tatlı tatlı güzel günlerde yeyin İnşallah.
kocaman MaşşallahMerhaba annisler
Biz dün doktor kontrolüne gittik.kızlarımın biri 1730 digeri 1780 civarı 31+1 haftadayiz cok şükür.doktor kiloları iyi dedi.
36 . Haftada 2,5 kilo olurlar ama senin tasıma kapasitene bağlı dedi.biraz tirstim ama hayırlısı bakalım.benimde belim bı kaç gündür cok agriyo oturmak işkence oluyo. Dün doktora gidip gelinceye kadar trafikte belimin ağrısından duramadım.kızımın biri hala ters duruyo:))). Sezeryan kaçınılmaz sanırım.rahimde açılma yok cok şükür bir ara cok korkmuştum açılma olacak diye. Uyku yok artık geceleri bana uyuyamiyorum ne yapsamda annisler bel ağrısı , sıcak basması ,nefes darlığı...
Ama Allah'ın izniyle hepsi geçecek. Artık doktora 10 günde bir gidiyoruzve muayene cok kısa sürüyor sizlerinkide öylemi kızlar. Benim doktorum bebeklerin pozisyonuna kilosuna bide rahim boyuna bakıyor sadece
Kendinize dikkat edin annisler bahar havası çarpmasın sizide bugun sukur daha iyiyim atlattım sanırım. Heppiniz opuldunuzz
Eki Görüntüle 389804
biten kapı süsümüzzzz:) ellerim delik deşik oldu dikicem diye:)
Herseyin yolunda olmasina sevindim çagnurcum masallah size:)))Selam güzel annişler ve şanslı kuzucuklar :)
Biz bugün haftalık kontrolümüze gittik geldik.
Pozisyonlarına baktı sadece. Her hafta gel
mutlaka dedi. Haftaya gittiğimde radyoloji
uzmanı da bakacakmış. Kızlarımı görmek süper
oluyor ama doğum heyecanı da sarmaya başlıyor
yavaştan yavaştan :)) bu arada kızlar ben de sırt
ağrısı başladı bugün. Ama öyle böyle değil. Resmen
bıçak saplanıyor sırtımdan ve nefes almakta zorlanıyorum.
Bilgisi olan var mı acaba ya da bu durumu yaşayan???
Hepinizi çok öpüyoruz. Ressamcım aldık öpücükleri ve selamı :))
Masallah ya cok güzeler resamcim sende cok marifetlisin canim :))) harika olmuslar
Masallah canim bebekleri kilolari cok güzelMerhaba annisler
Biz dün doktor kontrolüne gittik.kızlarımın biri 1730 digeri 1780 civarı 31+1 haftadayiz cok şükür.doktor kiloları iyi dedi.
36 . Haftada 2,5 kilo olurlar ama senin tasıma kapasitene bağlı dedi.biraz tirstim ama hayırlısı bakalım.benimde belim bı kaç gündür cok agriyo oturmak işkence oluyo. Dün doktora gidip gelinceye kadar trafikte belimin ağrısından duramadım.kızımın biri hala ters duruyo:))). Sezeryan kaçınılmaz sanırım.rahimde açılma yok cok şükür bir ara cok korkmuştum açılma olacak diye. Uyku yok artık geceleri bana uyuyamiyorum ne yapsamda annisler bel ağrısı , sıcak basması ,nefes darlığı...
Ama Allah'ın izniyle hepsi geçecek. Artık doktora 10 günde bir gidiyoruzve muayene cok kısa sürüyor sizlerinkide öylemi kızlar. Benim doktorum bebeklerin pozisyonuna kilosuna bide rahim boyuna bakıyor sadece
Kendinize dikkat edin annisler bahar havası çarpmasın sizide bugun sukur daha iyiyim atlattım sanırım. Heppiniz opuldunuzz
Eki Görüntüle 389804
maşallah maşalah kilolarımız çok güzel...hiç korkma taşırsın seeenn..yat bol bol hiç kalkma birşey kalmadı inşallah..sezaryanı genel anesteziyle mi olacaksın cnm? bu arada bel ağrıları beni korkutuyor.doğum mu başlıyor diyorum:))
bizim muyeneler 15 günde bir sizin daha kısaymış...
günaydın annişler ve bebişler.
hiç uyumadığımız bir gecenin sabahından merhabalar. nefes alamıyorum ve ağlama krizine girip daha da boğuluyorum.
çağnurcum ben çok uzun zamandan beri, dik pozüsyonda yatıyorum ve sırtım bu nedenle haşat oldu acayip ağrıyor. zaten mevcut bel fıtığım kudurmuş durumda. senin de böyle bir durumun varsa ağrı kaçınılmaz sonuç. hiçbir şey olmasa bile karnımızda bebişlerimiz hamdolsun rabbimize büyüdükleri için ağırlık merkezini değiştirip ağrı yaparlar. bol bol dinlen:)
annişler ben eskiden yastığa kafamı koyunca uyuyan saat çalana kadar uyanmayan bir insandım ve allahım bebeklerim olunca nasıl bakıcam gece duymazsam falan gibi endişelerim vardı. allah çok büyük saat başı kalkmaya uykusuzluğa insanı önceden alıştırıp öyle veriyo minik canları insanın kucağına:) allahım hepsi sağlıkla gelsinler.
annişler bir soru: bebek şekerini hastanede mi vereyi yoksa mevlütte mi? hastaneye daha yakın çevrem gelcek. mevlütte ise bıdının dıdısı bile geliyor. evde bir 15 tane ayırıyım gerisini hastaneye gelen akraba ve dostlara vereyim diyorum. siz ne dersiniz fikir bekliyorum:)
canım ya bende korkmaya başladım, bel ağrıları bu haftalarda başlıyorsa şayet bende maffoldum, şimdiden çok yediğim zaman tıkanıyorum nefes almakta zorlanıyorum ki ozaman birde bebişlerimin ağırlığını iyice hissedicem, Allahım yardımcın olsun, içindede hepimizin inş.
cnm geçmiş olsun..bende de oluyor sıt ağrısı neredeyse ciğerlerimin söküldüğünü hissediyorum((hatta geçen gün eşimi arıycaktım dr.a götür beni diye...resmen ağladım yani..allahtan çooook uzun sürmedi..ama ara ara oldu..dr.un dediği bana ciğerlerine çok baskı yapıyor ondandır dedi..sırt üstü yatma dedi ama zaten yatamıyorum ki,yan bile yatamıyorum...yani beni iple tavandan assalar yeri yanii:)
Herseyin yolunda olmasina sevindim çagnurcum masallah size:)))
Sirt agrisi bendede var canim sorma uyumak imkansizlasti resmen doktorum
agri kesici bant verdi ama mecbur kalmadikca kulanma dedi zaten kizlarim
küçük korktum kulanmaya öyle duruyor.Sana tavsiyem sicak su torbasina sicak su koy
Agriyan bölgelere baski yaptir ben öyle biraz rahatliyorum...öptük sizi
Masallah ya cok güzeler resamcim sende cok marifetlisin canim :))) harika olmuslar
Masallah canim bebekleri kilolari cok güzelBizim her kontrolümüz yarim saat gibi sürüyor ama benim kizlarim çok asagida oldugu için
kilolarini ölçmek baya sürüyor ve ayrica her gittigimizde benim doktorum kordon darligina ve ayrica amniyon sivisinada bakiyor. Sizde kendinize cok dikkat edin
Diyecek bir söz bulamiyorum harika olmus ellerine saglik
Eki Görüntüle 389804
Tünaydin annisler nasilsiniz bakalim bugüN?
Bizim bogazimizin agrisi gecti biraz daha iyiyiz fakat bu seferde öksürük basladi...
Bol bol bali süt iciyorum sicak sicak o biraz yumusatiyor...
Kizlar ya ben çok nadir hasta olan biriyimdir 2yildir nezle dahi olmamistim
tam hamileligimin son zamanlarinda hasta oldum kendimi biraz suçlu hissediyorum...
Neyse canlarim öpüyorum sizleri hepinize güzel hafta sonlari...
Tünaydin annisler nasilsiniz bakalim bugüN?
Bizim bogazimizin agrisi gecti biraz daha iyiyiz fakat bu seferde öksürük basladi...
Bol bol bali süt iciyorum sicak sicak o biraz yumusatiyor...
Kizlar ya ben çok nadir hasta olan biriyimdir 2yildir nezle dahi olmamistim
tam hamileligimin son zamanlarinda hasta oldum kendimi biraz suçlu hissediyorum...
Neyse canlarim öpüyorum sizleri hepinize güzel hafta sonlari...
Canim ben de bu hamileligimde ne kadar salgin varsa hepsini kaptim, ustelik evde oldugum halde.
Oksuruk icin 2 kocakari ilaci daha: harnup (keciboynuzu) pekmezi ve mor lahanayi kaynatip bal ile tatlandir. Ama fazla kaynatma ki besin degeri gitmesin.
Ozellikle balgamli oksurukte harnup pekmezi bizim cok isimize yariyor.
Gecmis olsun tekrar. Bogaz agrisi icin de zencefil bana cok iyi geliyor. Bir bardak sıcak su içine yarım tatlı kaşığı zencefil koyuyorum. limon ve bal ile tatlandırıyorum.
çok sagol canim zaten ne varsa bu kocakari ilaclarinda var ilac alamadigimizdan hep bitkiselere yöneldik keciboynuzu pekmezi lahana karisimini deniycem cok sagol tariflerin için canim...
kızlar bugün biz kontrole gittik. çok şükür herşey yolunda gidiyor. kızçelerimde kilo almışlar. Biri 1950 diğeri 2150 gr olmuş. annlerinin yüzünü güldürdüler şükür.
2 haftadır değişiklik yapıp bende kaşar peyniri yemeye başladım. sanırım onun etkisi oldu. söyleyen arkadaşa teşekkür ederim.
hepinize hayırlı akşamlar canlarım....[/QUOTE
Herseyin yolunda olmasina sevindik liman. Maasallah kizcelerinekiloları cok güzel. Az kaldı zaten Rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin.sen dinlenmene ve güzel düşünmeye bak. Moral gercekten önemli.
Tüm annisleri ve sizi öpüyoruz iyi pazarlarrrr
:) Dün yapayim diyordum lahanayla pekmezi kaynatip iceyim diyordum iyiki yapmamisim vallahCanim ne yazdigimi okuyunca, yanlis anlasilabilecegini anladim.
Harnup pekmezi tek başına ilaç, lahana karışımı da ayrı bir ilaç. Lahana karşımını ılık içebilirsin. Şaşırtıcı ama güzel bir tadı var.
Bende sizi merak ediyordum canim herseyin yolunda olmasina sevindim masallah kizcelerine yakızlar bugün biz kontrole gittik. çok şükür herşey yolunda gidiyor. kızçelerimde kilo almışlar. Biri 1950 diğeri 2150 gr olmuş. annlerinin yüzünü güldürdüler şükür.
2 haftadır değişiklik yapıp bende kaşar peyniri yemeye başladım. sanırım onun etkisi oldu. söyleyen arkadaşa teşekkür ederim.
hepinize hayırlı akşamlar canlarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?