2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

Telaş yapma canım dogumun yaklaştıgi son ay kilo alımı duruyormuş yada kilo kaybı olabiliyormuş.ben de dün okudum esim almıştı bu kitabı her ay için annede olan degisimleri

anlatıyor.Amerika'da en cok satan ve okunan bir kita

p ismi "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" diye bir kitap epsilon yayınlarının.dün sabah u

yandım banyoya gittim burnumdan kan geldi. Paniklerim tabi kitaptan baktım olabilir mı normal bir durum mü diye olabiliyormuş . Başka neler varmış diye bakarken kilo kaybını ve durmasını gördüm şaşırdım. Çünkü bende gecen ay kilo almadım ama bebisler kilo almıştı diye size yazmıştım. Senin ve bebislerin saglıgı iyi olsun yeter kilo önemli değil. Terleyerek ödem bile atmış olabilirsin .fazla sıvı tüketiyoruz çünkü . Opuldunuzzz :)))))

Son düzenleme:

bedegt19 canım ben de senin dediğin gibi duymuştum. burun kanaması ve kilo verme oluyormuş çağnuru da rahatlatmıştır sanırım bu dediğin bilgiler. teşekkür ederiz. kıslar gözümde arpacık çıkmaya başladı cumartesi o günden beri göz damlası ve sıcak kompres yapıyorum. doğuma 3 gün kaldı bebişlere geçmesin allah korusun
heyecan yapıyorum zaten bu da tuz biber oldu yahu bebek beşiklerizi yatak odamıza koyduk dün. ne güzel durdular. rabbim cümlemizin yavruları annişleriyle aynı gün hastaneden çıkıp yataklarına gelsinler amiiiiinnn...

ressam kapı süsü ve şekerler harika:) anne becerikli olunca böyle oluyor maşallah:) allah nazardan saklasın...

Gecmis olsun hande. Bebislere Allah'ın izniyle bisey olmaz . Sen icini ferah tut. Cayin demi ilede kompres yapabilirsin. Ay ne güzel ya hersey hazirmiş . Dogum tarihi belli , oda hazir . Darısı basımıza. Şimdiden hayırlı doğumlar. Kolay ve rahat bir dogum olur inşallah.

Bu arada telefondan giriyorum topige o yüzden zor oluyo yazmak kusura bakmayın hatalı oluyo bazı yazdıklarım.

[/B]

Biz de dört gözle bekliyoruz bebisleri... O da senşin nazar boncugun olsun. bebeklere gececek bri sey oldugunu sanmiyorum. zaten annesi olarak sen bile opmezsin onlari.

İlk 28 gun oyle narin oluyorlar ki, insan opmeye bile kiyamiyor.

Arkadaşlar benim özellikle sol bacağımdaki varis bileklerime kadar indi. Aslında 26. haftamdan itibaren çalışmıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı? Önerilerinize ihtiyacım var

Çok teşekkür ederim canım gerçekten çok içimi rahatlattın. Zaten
az kilo alıyorum ben bünyeyle alakalı bir durum galiba. Ama üstüne
bir de kilo kaybı yaşayınca çok korktum ama normal olmasına sevindim.
Çok şükür ki kızlarımın kiloları iyi çıktı. Biri 2065 diğeri 2100 gr mış. Haftalarıyla
uyumlular Allahtan... Doğum zamanı yaklaştıkça paniğim arttı galiba.
Sizler de olmasanız ben kafamda senaryoları yazıp yazıp oynayacam valla :)))
Handecim sana da teşekkür edrim ilginden dolayı rahatladım saolun :)))

Selam kizlar biz geldik sabah kontrolümüz vardi hersey yolunda çikti çok sükür
Kizlarimin biri 1595gr digeri 1770gr olmus Bunada sükür :)))
Doktorumuz bizi motive etti 36.haftaya kadar 2kg rahat rahat gecerler dedi eh hadi insallah dedim nede
olsa daha 3 hafta var:)))
ayin 25inde hastanede randevumuz var sezeryan tarihi kararlastirilacak...

çagnurcum bu arada bende iki hafta öncesine göre 2,5kilo eksik çiktim
Kizlarim kilo almislar ama ben kilo vermisim doktorum ödem atmis oldugumu söyledi...
Son aylarda bizim kilo almimiz yavasliyormus bebeklerinkide hizlaniyormus
e haliyle kizlar bizim depodakileri kendilerine tüketiyorlar bize birsey kalmiyor biz veriyoruz onlar
aliyor daha ne isterizki:)))
Ben sahsen cok mutlu oldum:)))

Neyse kizlar hepinizi çoooooooooook öptük

Son düzenleme:
Maşşallah kızlarına canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.
bende hergün acaba bugün mü dogurucam dıye panik yapıyorum. her sabah bugun dogurabılırım diyorum
kız kardesıme oda benden fazla panık oluyo. ne yapcam bılmıyorum. bugün kardeşimle tatbıkat yapıcaz. diyorki, sen bagırısan bende
bağırırım, ne yapcam ben bu kızla yaa nasıl bana yardım edecekse. birde genç kız. makyaj yapmadan gelmem
hastaneye diyor. bende dedım olur beklerız sorun degıl çok komık bu kız yaaa
Canım benım, seninde kızlarına kocaman maşşallah daha çok büyüycekler annesi.
sen içini ferah tut. kilo konusunda ben 2 haftadır kılo almadım ama kızlarım aldıgına gore sanırım bende kılo vermıs oluyorum.
demek ki normalmiş boyle seyler. sıkıntı yok, yola devam.
hepinizi çook öptük....

limancım benim de 21 yaşında kız kardeşim var 2 de ev arkadaşı beraber yaşıyorlar 3 kız aynı apartmanda. bir gece sancım olmuştu 3 süslü ayaklarında ev terlikleriyle ve inanılmaz uyumsuz ceket tişörtlerle bana inmişlerdi. kız kardeşim benle bir sancı çekmişti resmen. o yüzden sizin aranızdaki diyaloğa çok çok çok güldüm:) makyajı bilmem ama kesinlikle o da sen çok bağırırsan bağırır. kız kardeşler iyi ki varlar.
bu arada, kız annişlei ohh daha doğum olmadan ana kız dayanışması başlamış valla:) annişimin fazla kilolarını ben alayım demiş kızçeler:)
ne demişler kız olsun çamurdan olsun. benim oğluşlar anneye de kilo yığınağı yapıyorlar yumuş yumuş yatma planı yapıyorlar doğumdan sonra herhalde:) allahım ne güzel ya hep beraber allahın izniyle 30 ları gördük. yeni katılan arkadaşlar da çok yaklaşmış durumdalar. maşallah:)

bugün benimkiler o kadar az oynadı ki. yavru kuşlar galiba son 3 gün nadasa çekti kendini.

arkadaşım ne demek sen ki telefondan foruma yazmak gibi bir işi becermişsin. saygıyla eğiliyoruz önünde:) zaman çok çabuk geçiyor ve geçecek de... allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

Sayenizde ben de rahatladım canlarım :)) demek ki kilo kaybı normalmiş :))
Bu arada kızlarına maşallah canım
İnşallah en kısa zamanda sen de 2 kilo olduklarını görürsün meleklerinin :)

Kız kardeşine çok güldüm valla :) benim ki de ondan farklı değil canım :))
Doğuma girip fotoğraf çekecek güya ama kendi fotoğrafını da
hemşirelerden birine rica edecekmiş çeksin diye :)) düşünsenize ben ne
derdindeyim kızkardeşim ne derdine :)) Ama iyi ki varlar. Çok büyük destekçim
bu dönemimde. O yüzden bebişlerim iki kız olacak diye ayrı bir mutluyum.
İnşallah ileride onlarda birbirlerine böyle destek olurlar :)

Canım yaa senin günün az kaldı dimi. Rabbim yardımcın olsun inşallah.
Bn zaten herşeye panik oluyorum şu sıralar. Şimdi birde senin yerine
panik olurum valla :))
Evet kızçelerimiz kiloları bizden alıp kendilerine stokluyorlar. Anneleri doğum
sonrası fazla kiloyla başbaşa bırakmayalım da bizimle rahat ilgilensinler
demeye getiriyorlar anlaşılan :)) onlar iyi olsunlarda biz herşeye razıyız zaten...

Allahım yardımcımız olsun canım, inş hayırlısıyla kurtulucaz, sakızı iyi düşünmüşsün.

Eki Görüntüle 389780
şekerlemelerimi bitirdiiiiiiimmmm güzel annişler:))

ellerine sağlık maş. subhanallah nerden geliyor bu beceri , çok geçmişi okuyamadım ama !

maş. subhanallah ! allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. içindede bizi inş. bizim doktor hiç kaçınılmaz sezeryan diyor ama ben normal doğum olmasını çok isterdim.

bahar havasına bencede dikkat!

Eki Görüntüle 389804
biten kapı süsümüzzzz:) ellerim delik deşik oldu dikicem diye:)

maş , çok güzelllllllll olmuş ! ellerine sağlık, kendimi çok tembel hissettim.

Tünaydin annisler,
Nasilsiniz bakalim bugün ?
Biz iyiyiz sükür cumartesi babannemiz geliyor siparislerimizde geliyor haliyle can sykyntysyndan bir nevze kutulacagim :)
Cene calabilecegim biri geliyor :)
Sizde olmasaydiniz varya dertlesecek kafayi yerdim herhalde...

Handecigim sana katiliyorum canim sükür 30lu haftalari gördük topigimiz ugurlu geldi
aman tahtaya vurun kizlar simdilik erken dogum yok buda beni cok mutlu ediyor:)

Hepinizi cok öpüyoruz kizlar yatisa devam :))))

Son düzenleme:
slm kızlar bugün 2.düzey ultrasona grdik 22 haftalık çıktık bi kızımız 563gr diğer kızımız 515gr mıs iyi dimi haftasına göre??? öok şükür eli aya kafa ölçümleri sağlıklı çıktı ama bir bebeğimizin sol böbreğinde 3mm büyüme diğer bebeğimiz hem sağ hem sol böbreklerinde4,9 ve 4,8 çapında büuüme varmış çook üzüldüm doktorum kız bebekler atlatabilir bakalım 1 ay sonra kontrol var inş büyümez daha bu konu hakkında bilgilerinizi paylasırmısınız neden oldu bilmiyorum çok su da içiyorum 10mm geçince çok kötüymüş önerilerinizi bekliyorum kızlar.

gözün aydın canım ! zaman daha hızlı geçer sohbetlerle şimdi!

hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim.

geçmiş olsun canım ilk defa duydum, olabilecek bişeymiymiş atlatabiliyolarmış! farklı bir doktorada sonuçlarını göstersen muayene olsan!

geçmiş olsun canım ilk defa duydum, olabilecek bişeymiymiş atlatabiliyolarmış! farklı bir doktorada sonuçlarını göstersen muayene olsan!

radyoloji uzmanı sun problem yok dedi kendi dr la konuştum kız bebkler atlatabiliyor dedi hamilelikte genelde görülebiliyormuş canım öle dedi büyürse sorun olur inş büyümez dua edin kızlar 1 ay sonra kontrol var seker yüklemesi o zamnada baktırıcam inş bişey çıkmaz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…