Selam kızlarrr,
Size birşey soracağım aklım karıştı valla(
Geçen hafta kontrolümüzden bu yana ben 2 kilo kaybettim.
Haliyle panik oldum bayağı. Hemen doktoruma gittim. Kontrol
olduk. Bebeklerin suyu, kiloları gayet iyi çıktı çok şükür ama benim
kilo kaybımın neden olduğuna anlam veremedik. Beslenme düzenim
aynı, herhangi bir hastalıkta geçirmedim çok şükür ama neden böyle
oldu acaba??? Nst ye de girdik ne sancı var ne başka birşey. Kalp atışları
falan da iyi çıktı. Asıl son haftalarda kilo alımı olması gerekmiyor mu???
Böyle bir durumu yaşayan ya da yakınlarında gören var mı???
Panikten erken doğuracağım valla yaa(
Hepinizi çok öpüyorum şimdiden teşekkürler...
Telaş yapma canım dogum yaklaştığa son ay kilo alımı duruyormuş yada kilo kaybı olabiliyormuş.ben de dün okudum esim almıştı bu kitabı her ay için annede olan degisimleri
anlatıyor.Amerika'da en cok satan ve okunan bir kitap ismi "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" diye bir kitap epsilon yayınlarının.dün sabah uyandım banyoya gittim burnumdan kan geldi. Paniklerim tabi kitaptan baktım olabilir mı normal bir durum mü diye olabiliyormuş . Başka neler varmış diye bakarken kilo kaybını ve durmasını gördüm şaşırdım. Çünkü bende gecen ay kilo almadım ama bebisler kilo almıştı diye size yazmıştım. Senin ve bebislerin saglıgı iyi olsun yeter kilo önemli değil. Terleyerek ödem bile atmış olabilirsin .fazla sıvı tüketiyoruz çünkü . Opuldunuzzz :)))))
bedegt19 canım ben de senin dediğin gibi duymuştum. burun kanaması ve kilo verme oluyormuş çağnuru da rahatlatmıştır sanırım bu dediğin bilgiler. teşekkür ederiz. kıslar gözümde arpacık çıkmaya başladı cumartesi o günden beri göz damlası ve sıcak kompres yapıyorum. doğuma 3 gün kaldı bebişlere geçmesin allah korusun
heyecan yapıyorum zaten bu da tuz biber oldu yahubebek beşiklerizi yatak odamıza koyduk dün. ne güzel durdular. rabbim cümlemizin yavruları annişleriyle aynı gün hastaneden çıkıp yataklarına gelsinler amiiiiinnn...
[/B]bedegt19 canım ben de senin dediğin gibi duymuştum. burun kanaması ve kilo verme oluyormuş çağnuru da rahatlatmıştır sanırım bu dediğin bilgiler. teşekkür ederiz. kıslar gözümde arpacık çıkmaya başladı cumartesi o günden beri göz damlası ve sıcak kompres yapıyorum. doğuma 3 gün kaldı bebişlere geçmesin allah korusun
heyecan yapıyorum zaten bu da tuz biber oldu yahubebek beşiklerizi yatak odamıza koyduk dün. ne güzel durdular. rabbim cümlemizin yavruları annişleriyle aynı gün hastaneden çıkıp yataklarına gelsinler amiiiiinnn...
Telaş yapma canım dogumun yaklaştıgi son ay kilo alımı duruyormuş yada kilo kaybı olabiliyormuş.ben de dün okudum esim almıştı bu kitabı her ay için annede olan degisimleri
anlatıyor.Amerika'da en cok satan ve okunan bir kita
p ismi "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" diye bir kitap epsilon yayınlarının.dün sabah u
yandım banyoya gittim burnumdan kan geldi. Paniklerim tabi kitaptan baktım olabilir mı normal bir durum mü diye olabiliyormuş . Başka neler varmış diye bakarken kilo kaybını ve durmasını gördüm şaşırdım. Çünkü bende gecen ay kilo almadım ama bebisler kilo almıştı diye size yazmıştım. Senin ve bebislerin saglıgı iyi olsun yeter kilo önemli değil. Terleyerek ödem bile atmış olabilirsin .fazla sıvı tüketiyoruz çünkü . Opuldunuzzz :)))))
Maşşallah kızlarına canımÇok teşekkür ederim canım gerçekten çok içimi rahatlattın. Zaten
az kilo alıyorum ben bünyeyle alakalı bir durum galiba. Ama üstüne
bir de kilo kaybı yaşayınca çok korktum ama normal olmasına sevindim.
Çok şükür ki kızlarımın kiloları iyi çıktı. Biri 2065 diğeri 2100 gr mış. Haftalarıyla
uyumlular Allahtan... Doğum zamanı yaklaştıkça paniğim arttı galiba.
Sizler de olmasanız ben kafamda senaryoları yazıp yazıp oynayacam valla :)))
Handecim sana da teşekkür edrim ilginden dolayı rahatladım saolun :)))
Canım benım, seninde kızlarına kocaman maşşallahSelam kizlar biz geldik sabah kontrolümüz vardi hersey yolunda çikti çok sükür
Kizlarimin biri 1595gr digeri 1770gr olmusBunada sükür :)))
Doktorumuz bizi motive etti 36.haftaya kadar 2kg rahat rahat gecerler dedi eh hadi insallah dedim nede
olsa daha 3 hafta var:)))
ayin 25inde hastanede randevumuz var sezeryan tarihi kararlastirilacak...
çagnurcum bu arada bende iki hafta öncesine göre 2,5kilo eksik çiktim
Kizlarim kilo almislar ama ben kilo vermisim doktorum ödem atmis oldugumu söyledi...
Son aylarda bizim kilo almimiz yavasliyormus bebeklerinkide hizlaniyormus
e haliyle kizlar bizim depodakileri kendilerine tüketiyorlar bize birsey kalmiyor biz veriyoruz onlar
aliyor daha ne isterizki:)))
Ben sahsen cok mutlu oldum:)))
Neyse kizlar hepinizi çoooooooooook öptük
Gecmis olsun hande. Bebislere Allah'ın izniyle bisey olmaz . Sen icini ferah tut. Cayin demi ilede kompres yapabilirsin. Ay ne güzel ya hersey hazirmiş . Dogum tarihi belli , oda hazir .Darısı basımıza. Şimdiden hayırlı doğumlar. Kolay ve rahat bir dogum olur inşallah.
Bu arada telefondan giriyorum topige o yüzden zor oluyo yazmak kusura bakmayın hatalı oluyo bazı yazdıklarım.
Selam kizlar biz geldik sabah kontrolümüz vardi hersey yolunda çikti çok sükür
Kizlarimin biri 1595gr digeri 1770gr olmusBunada sükür :)))
Doktorumuz bizi motive etti 36.haftaya kadar 2kg rahat rahat gecerler dedi eh hadi insallah dedim nede
olsa daha 3 hafta var:)))
ayin 25inde hastanede randevumuz var sezeryan tarihi kararlastirilacak...
çagnurcum bu arada bende iki hafta öncesine göre 2,5kilo eksik çiktim
Kizlarim kilo almislar ama ben kilo vermisim doktorum ödem atmis oldugumu söyledi...
Son aylarda bizim kilo almimiz yavasliyormus bebeklerinkide hizlaniyormus
e haliyle kizlar bizim depodakileri kendilerine tüketiyorlar bize birsey kalmiyor biz veriyoruz onlar
aliyor daha ne isterizki:)))
Ben sahsen cok mutlu oldum:)))
Neyse kizlar hepinizi çoooooooooook öptük
Maşşallah kızlarına canımherşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.
bende hergün acaba bugün mü dogurucam dıye panik yapıyorum. her sabah bugun dogurabılırım diyorum
kız kardesıme oda benden fazla panık oluyo. ne yapcam bılmıyorum. bugün kardeşimle tatbıkat yapıcaz. diyorki, sen bagırısan bende
bağırırım, ne yapcam ben bu kızla yaanasıl bana yardım edecekse. birde genç kız. makyaj yapmadan gelmem
hastaneye diyor. bende dedım olur beklerız sorun degılçok komık bu kız yaaa
Canım benım, seninde kızlarına kocaman maşşallahdaha çok büyüycekler annesi.
sen içini ferah tut. kilo konusunda ben 2 haftadır kılo almadım ama kızlarım aldıgına gore sanırım bende kılo vermıs oluyorum.
demek ki normalmiş boyle seyler. sıkıntı yok, yola devam.
hepinizi çook öptük....
limancım benim de 21 yaşında kız kardeşim var 2 de ev arkadaşı beraber yaşıyorlar 3 kız aynı apartmanda. bir gece sancım olmuştu 3 süslü ayaklarında ev terlikleriyle ve inanılmaz uyumsuz ceket tişörtlerle bana inmişlerdi. kız kardeşim benle bir sancı çekmişti resmen. o yüzden sizin aranızdaki diyaloğa çok çok çok güldüm:) makyajı bilmem ama kesinlikle o da sen çok bağırırsan bağırır. kız kardeşler iyi ki varlar.
bu arada, kız annişlei ohh daha doğum olmadan ana kız dayanışması başlamış valla:) annişimin fazla kilolarını ben alayım demiş kızçeler:)
ne demişler kız olsun çamurdan olsun. benim oğluşlar anneye de kilo yığınağı yapıyorlar yumuş yumuş yatma planı yapıyorlar doğumdan sonra herhalde:) allahım ne güzel ya hep beraber allahın izniyle 30 ları gördük. yeni katılan arkadaşlar da çok yaklaşmış durumdalar. maşallah:)
bugün benimkiler o kadar az oynadı ki. yavru kuşlar galiba son 3 gün nadasa çekti kendini.
aynen canım benimde nefes alma zorluklarım çok şiddetli.sırf bu yüzden konuşmuyorum evde.nabzım100 den aşşağı inmiyor bu zaten yeteri kadar yoruyor beni ..geçen gün kahvaltıyı biraz kaçırmışım diye ölüyorum zannettim..nefes alamıyordum..hemen sakız attım ağzıma, biraz rahatlattı beni...artık dikkat ediyorumaz yiyiyorum...allah yardımcımız olsun beni de korkutuyor gelecek haftalar doğrusu:)
.
Merhaba annisler
Biz dün doktor kontrolüne gittik.kızlarımın biri 1730 digeri 1780 civarı 31+1 haftadayiz cok şükür.doktor kiloları iyi dedi.
36 . Haftada 2,5 kilo olurlar ama senin tasıma kapasitene bağlı dedi.biraz tirstim ama hayırlısı bakalım.benimde belim bı kaç gündür cok agriyo oturmak işkence oluyo. Dün doktora gidip gelinceye kadar trafikte belimin ağrısından duramadım.kızımın biri hala ters duruyo:))). Sezeryan kaçınılmaz sanırım.rahimde açılma yok cok şükür bir ara cok korkmuştum açılma olacak diye. Uyku yok artık geceleri bana uyuyamiyorum ne yapsamda annisler bel ağrısı , sıcak basması ,nefes darlığı...
Ama Allah'ın izniyle hepsi geçecek. Artık doktora 10 günde bir gidiyoruzve muayene cok kısa sürüyor sizlerinkide öylemi kızlar. Benim doktorum bebeklerin pozisyonuna kilosuna bide rahim boyuna bakıyor sadece
Kendinize dikkat edin annisler bahar havası çarpmasın sizide bugun sukur daha iyiyim atlattım sanırım. Heppiniz opuldunuzz
Eki Görüntüle 389804
biten kapı süsümüzzzz:) ellerim delik deşik oldu dikicem diye:)
Tünaydin annisler,
Nasilsiniz bakalim bugün ?
Biz iyiyiz sükür cumartesi babannemiz geliyor siparislerimizde geliyor haliyle can sykyntysyndan bir nevze kutulacagim :)
Cene calabilecegim biri geliyor :)
Sizde olmasaydiniz varya dertlesecek kafayi yerdim herhalde...
Handecigim sana katiliyorum canim sükür 30lu haftalari gördük topigimiz ugurlu geldi
aman tahtaya vurun kizlar simdilik erken dogum yok buda beni cok mutlu ediyor:)
Hepinizi cok öpüyoruz kizlar yatisa devam :))))
Tünaydin annisler,
Nasilsiniz bakalim bugün ?
Biz iyiyiz sükür cumartesi babannemiz geliyor siparislerimizde geliyor haliyle can sykyntysyndan bir nevze kutulacagim :)
Cene calabilecegim biri geliyor :)
Sizde olmasaydiniz varya dertlesecek kafayi yerdim herhalde...
Handecigim sana katiliyorum canim sükür 30lu haftalari gördük topigimiz ugurlu geldi
aman tahtaya vurun kizlar simdilik erken dogum yok buda beni cok mutlu ediyor:)
Hepinizi cok öpüyoruz kizlar yatisa devam :))))
slm kızlar bugün 2.düzey ultrasona grdik 22 haftalık çıktık bi kızımız 563gr diğer kızımız 515gr mıs iyi dimi haftasına göre??? öok şükür eli aya kafa ölçümleri sağlıklı çıktı ama bir bebeğimizin sol böbreğinde 3mm büyüme diğer bebeğimiz hem sağ hem sol böbreklerinde4,9 ve 4,8 çapında büuüme varmış çook üzüldümdoktorum kız bebekler atlatabilir bakalım 1 ay sonra kontrol var inş büyümez daha bu konu hakkında bilgilerinizi paylasırmısınız neden oldu bilmiyorum çok su da içiyorum 10mm geçince çok kötüymüş önerilerinizi bekliyorum kızlar.
geçmiş olsun canım ilk defa duydum, olabilecek bişeymiymiş atlatabiliyolarmış! farklı bir doktorada sonuçlarını göstersen muayene olsan!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?