2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

Kızlar bebeklerinize isim buldunuz mu?

Çiçek ismi koymak istedik. Birisi Melisa. Diğerinden tam emin değiliz. İris ya da Selin. Selin eşimin kuzeni, aynı ailede 2 tane olacak. İris hem güzel bir çiçek, hem de gökkuşağı tanrıçası yunan mitolojisinde. Ama içinde r harfi olduğu için biraz zorlu bir isim. Belki çocuklar doğunca karar veriririz. Ablaları da Defne.

Yarın Mevizhande'nin doğumu, tüm iyi dileklerim seninle canım.

içini ferah tut, Allahın izniyle bir sıkıntı çıkmacayak inş canım!

22 haftalık ve kg 563 ve 515 çıktı iyimi sizce ??

benim doktorum bu haftalarda önemli değil diye söylememişti, sebebi şimdi birer kilo olsalar nasıl taşıyacaksın ileride dedi, mantıklı geldi bana 30 uncu haftadan sonra kilolarını öğrenebilrisin diyor,

Günaydın kızlar. Hepinize en güzelinden mis kokulu günler diliyorum.

CİPSKOLAM canım kiloları gayet iyi. bence merak edilecek bir şey yok. sen stres yapma tamam mı güzel anniş.

TELMAcım isimler çok güzel. ama son kaarı doğunca verirsiniz herhalde. bizde bir iki isimde takıldık. bakalım nüfus
dairesinde ney nasib olacak. biz nasibse Beril Erva, Beren Azra koyucaz.

MEVİZHANDE canım. biliyorum sen şimdi çok heyecanlısındır. ama inanki bende sabah kalkar kalkmaz seni düşündüm.
ay bugün müydü. gitti mi acaba dedim. o kadar heyecanlandımki anlatamam. neyse ki bugün ayın 19 u değilmiş. topiğimizin
ilk bebişlerini hasretle bekliyoruz. Toparlanıcada doğum hikayeni bekliyoruz canım. Eeee sen şimdi bizim tecrübelimiz olacaksın.
ayyy çoook heyecanlandım yaa

Melisa yı çok beğendima am İrisi pek değil. bende öle düşünüyorum bebişlerim doğsun, bir sürü isim var aklımda yüzlerine bakıp söylemek istiyorum.

Mevizhande canım Allahım hayırlısıyla kurtulmanı , bebişlerini kucağına almayı nasip etsin! Allahu Tealaya emanet ol! doğum anında bizlerede dua et! o an dualar daha çabuk kabul olurmuş. Allah yardımcın olsun, güzel haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:

sanada günaydın canımmmmm!

günaydın annişler... ay yazdıklarınız beni çok duygulandırdı.zaten hiç duygusal değilim:) allah razı olsun dualarınız için
canlarım benim tüm vücut fonksiyonlarım çıldırmış gibi hiç bir sey yiyemiyorum sürekli kusmak istiyorum. of allahım yarın bu saatlerde hayırlısıyla yavrularım sağlıkla kucağımda olsun. hepinize dua edicem yarın doğumda. tesila nın da doğumu çok yakın. bugün yarın belli olur haftaya falan doğurur herhalde. allah ananemden razı olsun eğer o olmasaydı ben çoktan doğurmuştum. rahimim açılmasına ve hep gelen kanamalara(hala geliyor) rağmen 36 yı gördük şükür. kızlar hepinizi çok çok öpüyorum...

Canim Allahim hayirlisiyla kurtarsin sag salim al yavrularini kucagina darisida bizim basimiza insallah
Ay ne güzel ya hasretiniz bitiyor...Allah bir avazda kurtarsin canim

Simdiden seni ve bebisleri öpüyoruz oh mis gibi süt kokar simdi onlar ay teyzeleri yesin onlari

tünaydın annişler,
bugun herkes iyidir inşallah .bende dün nst için kontrole gittim Allah a şükür bir sorun çıkmadı dr umda genel durumumu iyi gördü tutabildiğimiz kadar içerde tutucaz dedik bakalım hayırlısı cuma günü tekrar nst ye gidicez inşllah nst de bir sorun cıkmaz ve yavrularım acele edip gelmek istermezlerse doğum haftaya olacak ama günü belli değil. Allah a şükür 36.haftayı gorelım diye dua ediyordum şimdi 37 dolsun diye bekliyorum rabbim hepinize bu günleri göstersinn dualarım sizlerle. topiğimiz uğurlu geldi

uzun sure oturamadıgım için mesajlarınıza ayrı ayrı ceva yazamıyorum ama herkesin iyi olmasına sevindim cipskolam geçmiş olsun canım inşllah bir sorun cıkmaz bebklerinde.ressamcım cıceklerınde kapı susunde harıka olmus ellerine sağlık mutlu günlerde kullanırsınız inşallah insan marifetli olunca böyle oluyor demek ki handecim zaten kendimde heycanlıyım seni düşününce de heycanlanıyorum nasıl olacak dıye umarım yarın üçünüz içinde hayırlı bir gün olacak bu saatlerde yavruların kucagında olacak herkes spinalin cok kolay oldugunu herhangı bir şey olursa hemen müdahale ettikleri için korkulacak bır sey olmadıgını söylüyorlar inanıyorum ki doğumlarımızda kolay olacak hiç korkma bol bol dua et. topikte oldugu gibi yanında olmasakta kalbimizle senin yanında olacağız .şimiden hayırlı doğumlar diliyorum Allah ım sağ salim kurtarsın .

Oy Oy masallah ya Darisi basimiza
Allah senide hayirlisiyla kurtarsin canimSaglicakla al bebislerini kucagina

Kizlar nasilsiniz be ya :) Biz iyiyiz hatta fazla iyiyiz sabahlari öyle bir enerjiyle uyaniyorumki ve 2,3 gündür çok güzel uyuyorum
ne oluyor diyorum kendi kendime :) Dün evi temizliyeyim nezamandir süpürge yapmadim dedim, yaptiktan sonrada bin pisman oldum
kendi kendime kizdim hastaligi atlatcan asiri iyi hissetim ya bisey olursa diye korktum sükür birsey olmadi. Umarim sizde iyisinizdir?

Hepinizi coook seviyoruz ve öpüyoruz

Kizlar nasilsiniz be ya :) Biz iyiyiz hatta fazla iyiyiz sabahlari öyle bir enerjiyle uyaniyorumki ve 2,3 gündür çok güzel uyuyorum
ne oluyor diyorum kendi kendime :) Dün evi temizliyeyim nezamandir süpürge yapmadim dedim, yaptiktan sonrada bin pisman oldum
kendi kendime kizdim hastaligi atlatcan asiri iyi hissetim ya bisey olursa diye korktum sükür birsey olmadi. Umarim sizde iyisinizdir?

Hepinizi coook seviyoruz ve öpüyoruz[/QUOTE]

Sevgili Tesila dört gözle bekliyoruz haberlerini...

Canim bu saatten sonra hic bir şeye elini sürme ne olur. Senin için bir süpüren bulunur. Ben ilk hamileliğimde iyi hiisettiğim için bir sürü şey yaptığımın ertesine hastanelik oldum, çok şükür doktor durdurdu doğumu.

Odamda yere peçete düşmüş oluyor, inanmazsınız, 2-3 gün kalıyor ellemiyorum. Eşim denk gelirse ona söyleyip aldırıyorum (Bizimkine söylemeden kendi gözü görmez öyle şeyleri:))

tesilacım inşallah 37 dolar da öyle olur tabi en önemlisi hayırlı zamanda gelmeleri. ama artık yırttık allahın izniyle. darısı tüm topiğimizin başına... yine de cuma giderken çantanızı alın yanınıza ne olur ne olmaz. önce tedbir sonra tevekkül.

telmacım çok güldüm sana pecete muhabbetine. ben de maymungillerden oldum. artık ayaklarımla herşeyi tutabiliyorum. kocişler sağolsun asla söylemeden görmezler.

canım ca çok sağol iyi dileklerin için. allahım hepimiz birkaç ay içinde doğum yapıcaz ve yok gazları var yok mama ne kullanalım, yok meme aldı almadı, uyudular uyandılar vs. dertleşeceğiz ya ne güzellll. allahım o günleri de göstersin bizlere...

merhaba arkadaşlar

bende iki tane oğluş bekliyorum tam 32 haftalığım.Aslında sizi takip ediyorum ama yazmadım hiç.Bugün artık yazayım dedim.
Handeciğim inş.hayırlısıyla bebişlerini kucağına alırsın.darısıda bizim başımıza.ayyy acaba 30'lu haftaları görebilirmiyim diyordum şimdi 32 oldum.Rabbim 36 haftayıda görmeyi nasib etsin.geçen hafta doktor kontrolüm vardı.Ozaman kiloları 1650gr 1670gr dı acaba bu hafta 1800 olmuşlarmıdır?
Herkese sevgilerimi iletiyorum.
bebişleride öpüyorum

hoşgeldin ebrarfeyza. hayırlısı olsun... 32 hafta maşallah çok iyi. benim biraz erken bile sayılabilir aslında doğum için ama malum. şükür ki bu zamana geldik. insallah sizler 37 38 leri görürsünüz.

.....ANNEMİZ.............Beklenen doğum tarihi..........BEBEKLERİMİZ...................... .....DOĞUM TARİHLERİ
1) liman.........................5 Mayıs.........................KIZ ve KIZ
2) canım_ca.................15 Mayıs..........................KIZ ve KIZ
3) cagnur....................17 Mayıs......................... KIZ ve KIZ
4) meryemmeryem.........20 Mayıs.........................KIZ ve KIZ
5) ressam07..................8 Mayıs..........................KIZ ve ERKEK
6) mutluolmak1985..........? Mayıs.........................KIZ ve ERKEK
7) mevizhande...............5 Mayıs.........................ERKEK ve ERKEK................19 Nisan 2012 Perşembe
8) melisci......................30 Mayıs.......................KIZ ve KIZ
9) tesila.......................20 Nisan........................KIZ ve ERKEK
10) gulveikizleri...............30 Mayıs.......................ERKEK ve ERKEK
11) Sea_Light...............19 Mayıs.........................ERKEK ve ERKEK
12) Akillibidik.................?..Haziran............ ...........KIZ ve ERKEK
13) Senn......................12 Mayıs........................KIZ ve ERKEK
14) Gampili....................16 Nisan........................KIZ ve KIZ
15) Telma.....................14 Mayıs........................KIZ ve KIZ
16) Bedegt19................14 Mayıs........................KIZ ve KIZ
17) hayrunnas................2 Haziran......................KIZ ve KIZ
18) HaLePdR..................28 Mayıs.......................ERKEK ve ERKEK
19) Ebrarfeyza................16 Mayıs......................ERKEK ve ERKEK

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim.Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inş.Benim birde kızım var 6 yaşında.Rabbim herkesin evladını bağışlasın.inş 37 38 leri görmeyi nasib etsin.Allah'a emanet olun.....

Mevizhande gözün Aydın şimdiden . Yarın sag salim alırsın ins bebislerini kucagina . Rabbim yardımcın olsun kolay ve rahat bir dogum olsun inşallah. Yazılanları okuyunca öyle tuhaf oldumki aglamak geliyo icimden .allahım önce HANDE ve TESİLA ya sonra da tüm bebek bekleyen annelere hayırlı doğumlar nasip eyle . Cok şükür sizler 36. Haftayı gördünüz darısı basımıza. Kızlar yazamiyorum yaa içimden neler yazmak geliyo anlatamam size . Duygusala bağlandım sanırım ben biraz ağlayım en iyisi . İyi gelir epeydir ağlamıyordum. Off allahım sen bizi ve bebislerimizi koru yarabbim amiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…