22 haftalık ve kg 563 ve 515 çıktı iyimi sizce ??
radyoloji uzmanı sun problem yok dedi kendi dr la konuştum kız bebkler atlatabiliyor dedi hamilelikte genelde görülebiliyormuş canım öle dedi büyürse sorun olurinş büyümez dua edin kızlar 1 ay sonra kontrol var seker yüklemesi o zamnada baktırıcam inş bişey çıkmaz kızlar
Kızlar bebeklerinize isim buldunuz mu?
Çiçek ismi koymak istedik. Birisi Melisa. Diğerinden tam emin değiliz. İris ya da Selin. Selin eşimin kuzeni, aynı ailede 2 tane olacak. İris hem güzel bir çiçek, hem de gökkuşağı tanrıçası yunan mitolojisinde. Ama içinde r harfi olduğu için biraz zorlu bir isim. Belki çocuklar doğunca karar veriririz. Ablaları da Defne.
Yarın Mevizhande'nin doğumu, tüm iyi dileklerim seninle canım.
Günaydın kızlar. Hepinize en güzelinden mis kokulu günler diliyorum.
CİPSKOLAM canım kiloları gayet iyi. bence merak edilecek bir şey yok. sen stres yapma tamam mı güzel anniş.
TELMAcım isimler çok güzel. ama son kaarı doğunca verirsiniz herhalde. bizde bir iki isimde takıldık. bakalım nüfus
dairesinde ney nasib olacak. biz nasibse Beril Erva, Beren Azra koyucaz.
MEVİZHANDE canım. biliyorum sen şimdi çok heyecanlısındır. ama inanki bende sabah kalkar kalkmaz seni düşündüm.
ay bugün müydü. gitti mi acaba dedim. o kadar heyecanlandımki anlatamam. neyse ki bugün ayın 19 u değilmiş. topiğimizin
ilk bebişlerini hasretle bekliyoruz. Toparlanıcada doğum hikayeni bekliyoruz canım. Eeee sen şimdi bizim tecrübelimiz olacaksın.
ayyy çoook heyecanlandım yaa
günaydın annişler... ay yazdıklarınız beni çok duygulandırdı.zaten hiç duygusal değilim:) allah razı olsun dualarınız için
canlarım benim tüm vücut fonksiyonlarım çıldırmış gibi hiç bir sey yiyemiyorum sürekli kusmak istiyorum. of allahım yarın bu saatlerde hayırlısıyla yavrularım sağlıkla kucağımda olsun. hepinize dua edicem yarın doğumda. tesila nın da doğumu çok yakın. bugün yarın belli olur haftaya falan doğurur herhalde. allah ananemden razı olsun eğer o olmasaydı ben çoktan doğurmuştum. rahimim açılmasına ve hep gelen kanamalara(hala geliyor) rağmen 36 yı gördük şükür. kızlar hepinizi çok çok öpüyorum...
tünaydın annişler,
bugun herkes iyidir inşallah .bende dün nst için kontrole gittim Allah a şükür bir sorun çıkmadı dr umda genel durumumu iyi gördü tutabildiğimiz kadar içerde tutucaz dedik bakalım hayırlısı cuma günü tekrar nst ye gidicez inşllah nst de bir sorun cıkmaz ve yavrularım acele edip gelmek istermezlerse doğum haftaya olacak ama günü belli değil. Allah a şükür 36.haftayı gorelım diye dua ediyordum şimdi 37 dolsun diye bekliyorum rabbim hepinize bu günleri göstersinn dualarım sizlerle. topiğimiz uğurlu geldi
uzun sure oturamadıgım için mesajlarınıza ayrı ayrı ceva yazamıyorum ama herkesin iyi olmasına sevindim cipskolam geçmiş olsun canım inşllah bir sorun cıkmaz bebklerinde.ressamcım cıceklerınde kapı susunde harıka olmus ellerine sağlık mutlu günlerde kullanırsınız inşallah insan marifetli olunca böyle oluyor demek kihandecim zaten kendimde heycanlıyım seni düşününce de heycanlanıyorum nasıl olacak dıye umarım yarın üçünüz içinde hayırlı bir gün olacak bu saatlerde yavruların kucagında olacak herkes spinalin cok kolay oldugunu herhangı bir şey olursa hemen müdahale ettikleri için korkulacak bır sey olmadıgını söylüyorlar inanıyorum ki doğumlarımızda kolay olacak hiç korkma bol bol dua et. topikte oldugu gibi yanında olmasakta kalbimizle senin yanında olacağız .şimiden hayırlı doğumlar diliyorum Allah ım sağ salim kurtarsın .
hoşgeldin ebrarfeyza. hayırlısı olsun... 32 hafta maşallah çok iyi. benim biraz erken bile sayılabilir aslında doğum için ama malum. şükür ki bu zamana geldik. insallah sizler 37 38 leri görürsünüz.
günaydın annişler... ay yazdıklarınız beni çok duygulandırdı.zaten hiç duygusal değilim:) allah razı olsun dualarınız için
canlarım benim tüm vücut fonksiyonlarım çıldırmış gibi hiç bir sey yiyemiyorum sürekli kusmak istiyorum. of allahım yarın bu saatlerde hayırlısıyla yavrularım sağlıkla kucağımda olsun. hepinize dua edicem yarın doğumda. tesila nın da doğumu çok yakın. bugün yarın belli olur haftaya falan doğurur herhalde. allah ananemden razı olsun eğer o olmasaydı ben çoktan doğurmuştum. rahimim açılmasına ve hep gelen kanamalara(hala geliyor) rağmen 36 yı gördük şükür. kızlar hepinizi çok çok öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?