2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

söylediklerine aynen katılıyorum canım sabiha paktunanın bütün kitaplarını okudum buna benzer çok kitap yazı tecrübelerde okuyorum çok dikkatliyimde aslında
ama yinede annelik bu olsa gerek kafamda soru işaretleri kalıyor inanki ikizlerden çok oğlumu düşünüyorum
umarım oğlumu üzecek şeyler yaşamam şimdilik iletişimim çok çok iyi inanılmaz iyi anlaşıyoruz 3 yaşında ama yetişkin gibi sanki

evet anakucağı konusunda dediğin gibi yapayım internetten alırım
ben doğumdan sonra 3 çocukla sanki hiçbişey yapamayacakmışım hiçbir yere gidemeyecekmişim gibi geliyor o yüzden panikliyorum bazen

Ebrarfeyza biz bugün itibari ile 32 haftalık olduk cok şükür.kızlarım gecen hafta itibari ile 1730 ve 1780 civariydilar. Cumartesi kontrolumuz var ins kilo almışlardır . Bende bu hafta kilo almadım gerçi biraz rahatsizdim canım istemede zorla yemiştim. Ben bazen kilo önemli değil sağlıklı olsunlar yeter diyorum . Bazende cokta ufak olmasınlar kiloları iyi olsun diye doktor kontrolünden çıkınca kara kara düşünüyorum :)))) hep bu hormonlar yok mu onların etkisi .tüm annisler hepiniz opuldunuzzzzz

Son düzenleme:
Selam annisler nasilsiniz,
Ayyyy simdi hande almistir bebislerini kucagina doya doya kokluyordur :))))
Gerçi sabah girdi ameliyata çoktan kavusmuslardir bir saskinlik bir heycan vardir onda simdi
darisi basimiza kizlar hayirlisiyla:)))
çagnur canim sen ne yaptin gelmedinmi daha kontrolden haberlerini bekliyoruz....
Hepiniz öpüldünüz annisler...

Masallah canim bebislerine kilolari süper...
Canim ben bez olarak pampersin newbornlarindan aldim 2-4kg aralaginda hem daha emici hem daha kaliteli emzikte kesinlikle kulanmayi düsünüYorum
malum birini emzirirken öteki agliyacak birini emzirirken digerini memeyle sustururum diyorum gerçi ilk baslarda kayinvaldem olacak yanimda ama o gidince
napacagim emzik gerekli bence...
Olmadi bezin bebegin kordonuna denk gelen yerini keserim :)
öptümm

haberlerle gel insallah :) Sen kontrole Handede doguma ha unutma sakin yarini tam senin 34haftalik oldugun gün
hande dogum yapiyor :))) ne güzel ya masallah

Geldim canım geldim :)) çok şükür haberlerimiz iyi. Bebişler iyiymiş.
Doktor bey ölçümlerimizi yaptı ama sonucu yarın alacağız inşallah.
Gayet sağlıklı görünüyorlar dedi. ikisinin yüzünü de çok net gördüm :))
oyy kuzularım pek tatlıydılar yaa :)) işin ilginç yanı radyoloji uzmanı
kızlarımdan birine erkek dedi şok oldum şu cinsiyet işini bir
oturtamadık gitti valla doğum yapana kadar emin olamayacam cinsiyetlerinden
:)) Hayırlısı olsun dedim çıktım :)) bebişlerim doğumda annelerine sürpriz
yapacaklar galiba. Merakla bekliyorum ben de :))
Handeyi çok merak ediyorum. Umarım ağrıları hafiflemiştir. Bebişlerini
güzel güzel kokluyordur. İnşallah süt sorunu yaşamaz. Allahım yardımcısı
olsun...

Maşallah bebişlerine canım umarım doğuma
kadar istediğin kiloya ulaşır kuzucukların... Ben emzik düşünmüyorum.
En azından bir süre gerek olmadığını düşünüyorum canım. Polar battaniye
mantıklı tabii. Ben de 2 tane önden düğmeli gecelik koyacağım. Sabahlıkta
ekleyim bari :)) bebek bezi olarak prima kullanacağım canım. Ablam onu
önerdi bana. 2 paket aldım. eğer memnun kalmazsam diğer markaları öyle
deneyeceğim. Çok öpüyoruz...

Tünaydin kizlar,
Bugün acaip acaip kasilmalarla uyandim sabah saat 5gibi bir dahada uyuyamadim
zaten uyku pozisyonunu bulmak zor uyaninca yeniden ayni pozisyonu tuturmak ayri bir zor.
çarsamba hastanedeki kontrolden sonra biraz cahil cesareti ile gideyim dogum sonrasi korsesi
alayim diyorum ,dogumdan sonra ben onu unuturum öyle kalir gider.

Neyse kizlar ya ben handeyi merak ediyorum haberi olan varmi handeden?

öpüldünüz annisler

Tünaydın canım. Kasılma için bir ilaç kullanıyormusun. ben nidilatı kullanıyorum hala. doğuma kadar devam demişti zaten dr.
en fazla 7-8 kez kasılmam oluyor günde. o uykudan uyanıp bı daha uyuyamam meselesi çok kötü gerçekten. Allah yardımcımız
olsun. ama az kaldı. Şafak artık bilinmeyen. araban yarsa dükkanın önünde in bin yapacaksan al tabı korseni.
ama ben dogumdan sonra kac beden olur kestıremedıgım için almadım.
Bende MEVİZHANDE yi çok merak ediyorum. Çok güzel haberlerle gelir İnşallah.
İnşallah herşey yolunda gitmiştir.
Herkese çok çok mucks

Canim benim doktorum bana adalat diye bir ilac verdi gerci ben yurt disindayim sanirim hemen hemen nidilatla ayni bir ilac bazen nekadar ilac alirsam alayim kasilmam oluyor ama agrili olmuyor benim doktorum bana ilaci 36.haftadan sonra birakacagiz demisti bide bol bol magnesyum iciyorum.Bazen bol su içimide ise yariyor ama ozamanda sabaha kadar tuvalete tünekliyorum resmen
Korse içinde canim ben onlari standart diye biliyordum bedenleri oldugunu bilmiyordum vallah bakayim beden isi varsa almam bende...

Tunaydin sanada canım_ca .

Bende hande yi cok merak ediyorum . Sanırım kimsenin haberi yok . İns dogumu güzel geçmiştir ve bebisleri sagliklidir...
Hayırlı haberlerini alırız ins. Benim cok şükür kasilmam falan yok. 32 haftadan Sonra mı başlıyor kasilmalar acaba?
Tüm annisler opuldunuzzzz

yaaa kızlar handeyi bende çooook merak ediyoruuuuum:)))ay ne güzel bebişlerini kucağına almıştır inşallah.heralde yarın çıkarırlar hastaneden.inşallah ağrımız sızımız olmaz kızlar erkencikten toparlarız kendimizi.hastane çantalarınızı gözden geçirmeyi unutmayın annişler.bebeklerin pusetlerini de almayı unutmayın:)
biz bugün bebişlerimle 34. haftayı tamamlıyoruz.yarın 35.haftayı görücez inşallah.allahın izniyle 37.haftayıda görürüz:))kasılmalar devam ediyor bende.pre-par kullanmama rağmen günde 8-9 kez kasılıyor.artık ilaçlar da fayda vermiyor sanırım.
ya kızlar günler yaklaşıkça heyecan basıyor beni,ya suyum gelirse erkenden diye endişelenmeden duramıyorum.bir de ben kemer de oturuyorum antalya ya yetişebilir miyim diye de merak ediyorum?dr.uma sordum antalya ya taşınayım mı annemin yanına dedim.sen bilirsin dedi.kararsızım. suyu geldiğinde antalyaya doğum yapmaya buradan çok arkadaşım gitti.mesafemiz 30 dk. bilemiyorum.siz olsanız ne yapardınız kızlar?????

Ressam hayırlı olsun 35. Haftanız Allah'ın izniyle 37 yi de gorursunn ins. Sen icini ferah tut kolay gelmedin bu günlere öyle değil mı ?
Dogum icinde bence heyecan yapma icinden nasıl geciyosa öyle yap. İçin rahat edecekse Antalya'da kal. Mesafe uzak değil trafikte pek olmaz Kemer'de ama yollarınız bayağı bir dolambacliydi öyle hatırlıyorum. Büyükşehir daha zor en kısa yere bile 30 dakikada gidiyoruzz.

Herseyin tamammis ne güzel ben hala hazirlayamadim tam olarak çantamı . Sanırım heyecan yapmaktan korkuyorum. :))))))) o yüzden de agırdan alıyorum ...

Son düzenleme:

Sevgili Ressam yakın sayılırız ben de Fethiye'de oturuyorum:)

2 hafta çok uzun değil, kendini iyi hissedeceksen annenin yanında kalabilirsin. Ama strese gireceksen öte yandan 30 dk. da çok uzun bir süre değil. Suyun gelince ayakta kalmadan hemen yatay vaziyette gitmen gerekiyor. Doktorunu önceden ayarlarsın, böylece sen hastaneye gittiğinde hazır olur.

Canim kasilmalar 20li haftalardan itibaren basliyor ama biz pek hissetmiyoruz genelde bebek hareketleriyle karistiriyoruz 20li haftalardaki kasilmalara ( braxton hicks) yani yalanci kasilma deniyor nasil anlatayim sana agri olmuyor ama karin sertlesiyor ve bazi kisimlari sisiyor bunlar agrili olmadikca pek rahatsiz etmiyor benim kasilmalarim 30.haftadan beri agrili o yüzden agri kesici ilac kulaniyorum +magnesyum falan.
Iste böyle canim :)))
Canim aramizda iki gün var senle :)
Doguma gelince canim etrafimdaki herkez suyun gelince hemen panik yapma dusunu falan al öyle cik evden dedi bana hep
gerci ben genede panik yaparim malum biz sezeryana girecegiz büyük ihtimal ama dediklerine göre dogum öyle hemen baslamiyormus
yarim saate anca basliyormus basladiktan sonra saatlerce doguramayanlar oluyormus.
Ama için rahat edecekse sen genede annenin yanina git suyun falan gelirse Allah korusun rahat rahat yetisirsiniz hastaneye.

Hadi kendinize iyi bakin kiizlar aman dikkar :)
Hepinizi cooook öptük

Son düzenleme:
Merhaba güzel annisler

Nasılsiniız bugün bakalım. Biz bugün doktor kontrolüne gittik. Kızlarımın saglıkları yerindeymis cok şükür sagdaki kızım soldaki kızıma fark atmış ... Biri 1787 digeri 2013 olmuş . Doktor kiloya cok takılmamı soyledi ama :)))) zaten cok fazla kilo almazlar bu haftalardan sonra dedi . 37. Haftayı gorecez ins dedi .

Canım ca verdigin bilgiler için teşekkür ederim.ben pek anlamıyorum kasilmalari Doktor haftaya nst ye bağlarız dedi.
20. Haftalarda başlarsa erken dogum riski olabiliyor dedi.

Tüm annislere iyi hafta sonları diliyorum. Hepiniz opuldunuzzzzz

Son düzenleme:

Ohh maşallah maşallah fıstık gibi olmuşlar.inşallah doktorunda dediği gibi 37 yi görürsün canım.benim geçen hafta çok oldu kasılmalarım ve sancım nst dede çıktı Allahtan rahimde açılma yokmuşş rahatladım biraz.çarşamba günü tekrar randevum var inş. bizede söyler doktorum 37 yi göreceğiz diye.Ama artık çok yoruluyorum ve nefes almakta güçlük çekiyorum ama onların bir hareketi herşeyi unutturuyor:)iyi haftasonları

Tunaydin güzel annisler
Nasılsiniz bakalım.hepinizin 23 Nisan ulusal egemenlik ve cocuk bayramınız kutlu olsun. İns bizlerde bebislerimizle birlikte bu heyecanı yasarizz. Rabbim bizlerede cocuklarimizin ellerinden tutup toren icin koşuşturmayı nasip eder. ( aminnn)

selam güzel ikiz anneleri
şimdi doktordan geldik,kızlarımın ikiside iyiymiş,2000 ve 2050 kilodalar
nst de çekildi 1 kez sancı çıktı onun dışında birşey yok
cuma günü tekrar nst ye girecem
kasılmalar içim progestan ve nidilat kullanmamı ve bol bol su içmemi dinlenmemi önerdi
şimdilik iyiyiz çok şükür
inşallah 20 mayıstan önce gelmezler

Maasallah kızlarına kiloları cok iyi aralarında fark bile yok nerdeyse. Sen icini ferah tut. Allahın izniyle bisey olmaz.
Doktorun önerdiği ilaçları kullanıp dinlenmene bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…