Canim kasilmalar 20li haftalardan itibaren basliyor ama biz pek hissetmiyoruz genelde bebek hareketleriyle karistiriyoruz 20li haftalardaki kasilmalara ( braxton hicks) yani yalanci kasilma deniyor nasil anlatayim sana agri olmuyor ama karin sertlesiyor ve bazi kisimlari sisiyor bunlar agrili olmadikca pek rahatsiz etmiyor benim kasilmalarim 30.haftadan beri agrili o yüzden agri kesici ilac kulaniyorum +magnesyum falan.
Iste böyle canim :)))
Canim aramizda iki gün var senle :)
Doguma gelince canim etrafimdaki herkez suyun gelince hemen panik yapma dusunu falan al öyle cik evden dedi bana hep
gerci ben genede panik yaparim malum biz sezeryana girecegiz büyük ihtimal ama dediklerine göre dogum öyle hemen baslamiyormus
yarim saate anca basliyormus basladiktan sonra saatlerce doguramayanlar oluyormus.
Ama için rahat edecekse sen genede annenin yanina git suyun falan gelirse Allah korusun rahat rahat yetisirsiniz hastaneye.
Hadi kendinize iyi bakin kiizlar aman dikkar :)
Hepinizi cooook öptük
selam güzel ikiz anneleri
şimdi doktordan geldik,kızlarımın ikiside iyiymiş,2000 ve 2050 kilodalar
nst de çekildi 1 kez sancı çıktı onun dışında birşey yok
cuma günü tekrar nst ye girecem
kasılmalar içim progestan ve nidilat kullanmamı ve bol bol su içmemi dinlenmemi önerdi
şimdilik iyiyiz çok şükür
inşallah 20 mayıstan önce gelmezler
Selam kizlar,
Nasilsiniz nerelerdesiniz bakiyorumda pek aktif degilmis topigimiz su son günlerde
ben pek yazamadim malum kayinvaldem geldi cumartesi günü getirdiklerini falan yikadik
derken arada bakindim ciktim hemen.
Yarin bizim hastanede randevumuz var nstye falan baglanacagiz bakalim belki sezeryan günümüz beli
olur geldikten sonra sizlere haber vermeye calisirim.
Kizlar habersiz birakmayin sakin haberlerinizi yazin topige
ben cok merak ediyorum siz yazmayinca öptüm hepinizi
Kızlar neredesiniz ne yapıyorsunuz herkesler iyimi? yoklama yapıyorum, herkes bir ses versin bakalım. süpriz yapıp doğuran mı var yoksa?
benim bugünlerde ödemim çoğaldı sürekli yatıyorum. kendimi çok yorgun hissediyorum. takip ediyorum ama yazamıyorum. beni merak etmeyin.
doğum gibi bir süpriz olursa, hastaneden de olsa haber veririm merak etmeyin :)
Hepinizi çoook öptüm...
canım_ca ikimizde aynı dakikada yazmışız :)
,.....ANNEMİZ.............Beklenen doğum tarihi..........BEBEKLERİMİZ...................... .....DOĞUM TARİHLERİ
1) liman.........................5 Mayıs.........................KIZ ve KIZ
2) canım_ca.................15 Mayıs..........................KIZ ve KIZ
3) cagnur....................17 Mayıs......................... KIZ ve KIZ
4) meryemmeryem.........20 Mayıs.........................KIZ ve KIZ
5) ressam07..................8 Mayıs..........................KIZ ve ERKEK
6) mutluolmak1985..........? Mayıs.........................KIZ ve ERKEK
7) mevizhande...............5 Mayıs.........................ERKEK ve ERKEK................19 Nisan 2012 Perşembe
8) melisci......................30 Mayıs.......................KIZ ve KIZ
9) tesila.......................20 Nisan........................KIZ ve ERKEK
10) gulveikizleri...............30 Mayıs.......................ERKEK ve ERKEK
11) Sea_Light...............19 Mayıs.........................ERKEK ve ERKEK
12) Akillibidik.................?..Haziran............ ...........KIZ ve ERKEK
13) Senn......................12 Mayıs........................KIZ ve ERKEK
14) Gampili....................16 Nisan........................KIZ ve KIZ
15) Telma.....................14 Mayıs........................KIZ ve KIZ
16) Bedegt19................14 Mayıs........................KIZ ve KIZ
17) hayrunnas................2 Haziran......................KIZ ve KIZ
18) HaLePdR..................28 Mayıs.......................ERKEK ve ERKEK
19) Ebrarfeyza................16 Mayıs......................ERKEK ve ERKEK
bir haftalık bir aranın ardından işte buradayız. oğluşlarım beşiklerinde uyuyor, ben süt sağıyorum, kocişim söylediklerimi foruma yazıyor, ailece dayanışma örneği:)
35 + 3 yani planladığımız şekilde, 36. hafta saat 08:56 da GİRAYHAN ımız, 08:57 de de EMİRHAN ımız geldi dünyamıza:)
herhangi bir kuvez maceramız olmadı çok şükür, yanlızca GİRAYHAN da ufak inlemeler olduğu için ikisi de belli bir süre gözlem odaında kaldılar. 3 saat sonra şükür ki yeniden yanımdaydılar. ilk iki gün sütüm gelmedi, mecburen mama vermek zorunda kaldık, şu an sütüm geliyor(maaşallah) çok şükür, ama yine de mama veriyoruz çünkü maalesef ikiz bebişlere yetmek ne mümkün:)
vakti gelen, zamanı yaklaşan tüm anneşlere sesleniyorum,ALLAH yar ve yardımcınız olsun, hiç korkmayın, herşey çok güzel oluyor, mümkün olduğunca enerji depolayın ve her gittiğiniz yerde ortalığı birbirine katmaya hazırlanın:) siz hiçbirşey yapmasanız da insanların direk odak noktası oluveriyorsunuz kendiliğinden,
bi de size tadımlık birkaç kare ekleyelim,
kızlarrrrr maaşallahları eksik etmeyin:)
Eki Görüntüle 399751
GİRAYHAN oğluşum, nazar değmesin,
Eki Görüntüle 399752
EMİRHAN oğluşum, nazar değmesin
Eki Görüntüle 399753
,
ben niye yokum bu listede :)
doğum tarihi 15 haziran (36.haftaya göre)
erkek ve kız
bir haftalık bir aranın ardından işte buradayız. oğluşlarım beşiklerinde uyuyor, ben süt sağıyorum, kocişim söylediklerimi foruma yazıyor, ailece dayanışma örneği:)
35 + 3 yani planladığımız şekilde, 36. hafta saat 08:56 da GİRAYHAN ımız, 08:57 de de EMİRHAN ımız geldi dünyamıza:)
herhangi bir kuvez maceramız olmadı çok şükür, yanlızca GİRAYHAN da ufak inlemeler olduğu için ikisi de belli bir süre gözlem odaında kaldılar. 3 saat sonra şükür ki yeniden yanımdaydılar. ilk iki gün sütüm gelmedi, mecburen mama vermek zorunda kaldık, şu an sütüm geliyor(maaşallah) çok şükür, ama yine de mama veriyoruz çünkü maalesef ikiz bebişlere yetmek ne mümkün:)
vakti gelen, zamanı yaklaşan tüm anneşlere sesleniyorum,ALLAH yar ve yardımcınız olsun, hiç korkmayın, herşey çok güzel oluyor, mümkün olduğunca enerji depolayın ve her gittiğiniz yerde ortalığı birbirine katmaya hazırlanın:) siz hiçbirşey yapmasanız da insanların direk odak noktası oluveriyorsunuz kendiliğinden,
bi de size tadımlık birkaç kare ekleyelim,
kızlarrrrr maaşallahları eksik etmeyin:)
Eki Görüntüle 399751
GİRAYHAN oğluşum, nazar değmesin,
Eki Görüntüle 399752
EMİRHAN oğluşum, nazar değmesin
Eki Görüntüle 399753
Slm guzel ikiz anneleri biliyorum çok merak ediyorsunuz ama daha önce dediğim gibi yazamıyorum ama sizi sürekli takip ediyorum hepinizin iyi olmasına çok sevindim bu topik resmen uğurlu geldi hepimize .yavrularım gayet iyiyiz bugun kontrole gittik yine nst de sancı çıkmadı su an için her sey yolunda gözüküyor seninde bir şikayetin yoksa bekleyelim daha dedi doktorum bekleme kararı aldık ben yatışa devam ediyorumeğer herhangi bir sürpriz yapmazsa yavrularım 2 mayıs (38+3) için günümüzü aldık bakalım her şey nasip kısmet.bu arada kızım 3040 oglum 2480 gr olmuş bakalım dogduklarında ne kadar olacaklar
Handecim oğluşların çok tatlı maşallahhhhhiyi olmanıza çok sevindim bol bol sütün gelir merak etme .doğumun nasıl geçti ben çok korkuyorum ya nasıl yapıcam bu dogumu tam kendımı hazırlıyorum doğum için öbür haftaya kalıyor
Bizden haberler böyle arkadaşlarım herhangi bir sürpriz olursa ki olmayacağını düşünüyorum (eee pozitif olmak gerekiyor di mi) heber veririm sizlere kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın Allah ım hepimize planlı doğum nasip etsin yavrularımızı sağ salim kucagımıza alalım.hepiniz çok öpüyoruz.
Slm guzel ikiz anneleri biliyorum çok merak ediyorsunuz ama daha önce dediğim gibi yazamıyorum ama sizi sürekli takip ediyorum hepinizin iyi olmasına çok sevindim bu topik resmen uğurlu geldi hepimize .yavrularım gayet iyiyiz bugun kontrole gittik yine nst de sancı çıkmadı su an için her sey yolunda gözüküyor seninde bir şikayetin yoksa bekleyelim daha dedi doktorum bekleme kararı aldık ben yatışa devam ediyorumeğer herhangi bir sürpriz yapmazsa yavrularım 2 mayıs (38+3) için günümüzü aldık bakalım her şey nasip kısmet.bu arada kızım 3040 oglum 2480 gr olmuş bakalım dogduklarında ne kadar olacaklar
Handecim oğluşların çok tatlı maşallahhhhhiyi olmanıza çok sevindim bol bol sütün gelir merak etme .doğumun nasıl geçti ben çok korkuyorum ya nasıl yapıcam bu dogumu tam kendımı hazırlıyorum doğum için öbür haftaya kalıyor
Bizden haberler böyle arkadaşlarım herhangi bir sürpriz olursa ki olmayacağını düşünüyorum (eee pozitif olmak gerekiyor di mi) heber veririm sizlere kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın Allah ım hepimize planlı doğum nasip etsin yavrularımızı sağ salim kucagımıza alalım.hepiniz çok öpüyoruz.
Mevizhandecim canım benim. o kadar çok sevindim ki haberlerine anlatamam. Aile dayanışmanız da harika.
herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. sütün zamanla çoğalacaktır İnşallah.
Girayhan ve Emirhan'a kocaman 41 bin kere Maşşallah diyorum.
bir sorum olacak. doğum kiloları kaçtı ve doğumdan önce ultrasyonla söyenen aynımıydı çok merak ediyorum.
Rabbim bizimde yüzümüzü senin gibi güldürsün İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?