2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

Canim su gelince ne yapılmalı meselesini belki de doktora sorup iyice öğrenmeliyiz. Yatay hastaneye gitmeyi de benim erken doğum yapan bri arkadaşım söylemişti. Bu suyun ne kadar geldiğine bağlı da olabilir. Zira bebekler karnımızdayken su tamamen boşalırsa, Allah korusun oksijensiz kalabilirler.

Sevgili Meryem 2000 gr.'ı devirmişsin çok güzel. Bildiğim kadarı ile 2000 gr. geçince küveze gerek kalmıyor. Umarım 3'er kg. devirmiş bebişlerini alırsın kucağına.

Selam kizlar,
Nasilsiniz nerelerdesiniz bakiyorumda pek aktif degilmis topigimiz su son günlerde
ben pek yazamadim malum kayinvaldem geldi cumartesi günü getirdiklerini falan yikadik
derken arada bakindim ciktim hemen.
Yarin bizim hastanede randevumuz var nstye falan baglanacagiz bakalim belki sezeryan günümüz beli
olur geldikten sonra sizlere haber vermeye calisirim.

Kizlar habersiz birakmayin sakin haberlerinizi yazin topige
ben cok merak ediyorum siz yazmayinca öptüm hepinizi

Kızlar neredesiniz ne yapıyorsunuz herkesler iyimi? yoklama yapıyorum, herkes bir ses versin bakalım. süpriz yapıp doğuran mı var yoksa?
benim bugünlerde ödemim çoğaldı sürekli yatıyorum. kendimi çok yorgun hissediyorum. takip ediyorum ama yazamıyorum. beni merak etmeyin.
doğum gibi bir süpriz olursa, hastaneden de olsa haber veririm merak etmeyin :)
Hepinizi çoook öptüm...

Valla dediğin kadar var canım_ca herkes nerelerde bende çok merak ediyorum arada takip
ediyorum ama yazamıyorum çogu zaman. Özellikle mevizhande ile tesilayı çok merak ediyorum.
inş hayırlı haberlerini alırız.

Liman iyi olmana sevindim. bizde çok şükür iyiyiz. sen yatıp dinlenmene bak canım az kaldı zaten.
Hepiniz öpüldünüzz

Merak etme canım iyiyiz şükür. Benimde bugün doktor kontrolüm vardı. NST yede girdim normal herşey.Doktor ekstra süpriz yapmazlarsa 22 mayıs olabilir doğum dedi ama kesin net tarih değil diyede ekledi.Herşeyin hayırlısı oğluşlarım sabırsız davranmazlarsa 37. haftanın içinde sezeryan olacağım.Benden haberler bu kadar.Hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun....

Merhaba kızlar,

Herkesin iyi olmasına sevindim. Biz de gayet iyiyiz. Geçen haftadan beri bende de ödem oluştu. Bir sabah sabunla yüzüklerimi zor çıkardım. Cumartesi günü de kendime bir çift terlik aldım, bu işin nereye varacağı belli olmaz:) Bizim de kontrolümüz önümüzdeki cumartesi. 33+5 olacak. Artık doğum tarihini de konuşuruz sanırım.
Bu arada bebek çantasının son eksiklerini de aldım. Pişik kremi ve alt değiştirme bezi. Hazır internete girmişken süt artırıcı çaylardan da aldım. Bu arada göğüslerim, içi bol pörsük bir haldeyken süt dolmaya başladı bu hafta. Hayırlısı diyelim.

Hepinizi çook öpüyorum.

bir haftalık bir aranın ardından işte buradayız. oğluşlarım beşiklerinde uyuyor, ben süt sağıyorum, kocişim söylediklerimi foruma yazıyor, ailece dayanışma örneği:)
35 + 3 yani planladığımız şekilde, 36. hafta saat 08:56 da GİRAYHAN ımız, 08:57 de de EMİRHAN ımız geldi dünyamıza:)
herhangi bir kuvez maceramız olmadı çok şükür, yanlızca GİRAYHAN da ufak inlemeler olduğu için ikisi de belli bir süre gözlem odaında kaldılar. 3 saat sonra şükür ki yeniden yanımdaydılar. ilk iki gün sütüm gelmedi, mecburen mama vermek zorunda kaldık, şu an sütüm geliyor(maaşallah) çok şükür, ama yine de mama veriyoruz çünkü maalesef ikiz bebişlere yetmek ne mümkün:)
vakti gelen, zamanı yaklaşan tüm anneşlere sesleniyorum,ALLAH yar ve yardımcınız olsun, hiç korkmayın, herşey çok güzel oluyor, mümkün olduğunca enerji depolayın ve her gittiğiniz yerde ortalığı birbirine katmaya hazırlanın:) siz hiçbirşey yapmasanız da insanların direk odak noktası oluveriyorsunuz kendiliğinden,
bi de size tadımlık birkaç kare ekleyelim,
kızlarrrrr maaşallahları eksik etmeyin:)
Eki Görüntüle 399751
GİRAYHAN oğluşum, nazar değmesin,

EMİRHAN oğluşum, nazar değmesin

Son düzenleme:
Mevizhandecim canım benim. o kadar çok sevindim ki haberlerine anlatamam. Aile dayanışmanız da harika.
herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. sütün zamanla çoğalacaktır İnşallah.
Girayhan ve Emirhan'a kocaman 41 bin kere Maşşallah diyorum.
bir sorum olacak. doğum kiloları kaçtı ve doğumdan önce ultrasyonla söyenen aynımıydı çok merak ediyorum.
Rabbim bizimde yüzümüzü senin gibi güldürsün İnşallah.

Sevgili Mevizhande 41 bin kere masallah (patent liman) hepimizin gözü aydın. Dört gözle bekliyorduk haberlerinizi.

,

ben niye yokum bu listede :)
doğum tarihi 15 haziran (36.haftaya göre)
erkek ve kız

41 bin kere maşallah subhanallah darısı başımıza inş! çok şükür kurtuldun! darısı tüm anne adaylarına olsun inş! gözün aydın tekrar tekrar canım!

Son düzenleme:
mevizhande çok sevindim senin ve bebişlerin iyi olmasına .Dört gözle bekliyorduk iyi haberlerini .

Oğluşların çok tatlı maaşallah allah nazarlardan saklasın.
Allah analı babalı ve sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin.

Rabbim bizlerede nasip eder inş. Duygulandım valla okurken sevinçimi anlatamam sana. isimleride çok güzel.
Süt konusu seni üzmesin allahın izniyle oda çogalır. sen yine beslenmene dikkat et.

MAŞAALLAH LA KUVVETE İLLA BİLLAH.
Böyle söyleyince asla nazar değmezmiş.Rabbim nazarlardan saklasın.Çok ama çok duygulandım.Bizde görecekmiyiz acaba o günleri.Evet bende merak ediyorum doğum kiloları ultrasonda söyledikleriyle aynımıydı?Şİmdi sizin günleriniz hem çok güzel hemde gayet telaşeli geçiyordur.Allaha emanet olun oğluşlarınla.Minikleri bizim yerimize doyasıya kokla...

Slm guzel ikiz anneleri biliyorum çok merak ediyorsunuz ama daha önce dediğim gibi yazamıyorum ama sizi sürekli takip ediyorum hepinizin iyi olmasına çok sevindim bu topik resmen uğurlu geldi hepimize .yavrularım gayet iyiyiz bugun kontrole gittik yine nst de sancı çıkmadı su an için her sey yolunda gözüküyor seninde bir şikayetin yoksa bekleyelim daha dedi doktorum bekleme kararı aldık ben yatışa devam ediyorum eğer herhangi bir sürpriz yapmazsa yavrularım 2 mayıs (38+3) için günümüzü aldık bakalım her şey nasip kısmet.bu arada kızım 3040 oglum 2480 gr olmuş bakalım dogduklarında ne kadar olacaklar

Handecim oğluşların çok tatlı maşallahhhhh iyi olmanıza çok sevindim bol bol sütün gelir merak etme .doğumun nasıl geçti ben çok korkuyorum ya nasıl yapıcam bu dogumu tam kendımı hazırlıyorum doğum için öbür haftaya kalıyor

Bizden haberler böyle arkadaşlarım herhangi bir sürpriz olursa ki olmayacağını düşünüyorum (eee pozitif olmak gerekiyor di mi ) heber veririm sizlere kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın Allah ım hepimize planlı doğum nasip etsin yavrularımızı sağ salim kucagımıza alalım.hepiniz çok öpüyoruz.

Bende tam sana mesaj yazacaktım :)) yazman isabet oldu canım.Sanada kocaman bir maşaalllahhhh.kilolarıda gayet güzel yavrularının doğuma kadarda alırlar inşallah sorunsuz sende yavrularını kucağına alırsın.haberlerini bekliyoruz arada gir yaz canım.Allah'a emanet ol.çokk öpüyorum.

İyi olmana sevindim tesila . Maaşallahın var ne güzel. Hayırlısıyla sende bebişlerini sag salim alırsın kucağına. Rabbim inş bu topikteki bütün annelere de nasip eder 37-38. haftayı görmeyi ve saglıklı bebişlerle evimize dönmeyii. Seninde dediğin gibi iyi düşünelim iyi olsunnn.

sende kendine iyi bak.

tatlım sağolasın. ben daha düşük bekliyordum kilo olarak ama çok şükür 2.650 GİRAYHAN, 2.750 de EMİRHAN doğdu. fakat ilk 3 gün içinde GİRAYHAN 400 gr. EMİRHAN ise 500 gr. kaybetti ne mutlu ki yeniden toparlanma sürecine girdiler, bunda sütümün gelmesinin rolü büyük.

son ultrasonda biri 2150 gr. diğeri 2200 gr. civarındaydı yine de şükürler olsun doğum kiloları kötü değildi. bu arada tekrar hatırlatmakta fayda var, kilodan ziyade ciğerlerin gelişmiş olması önemli kuveze girip girmeme konusunda, biz seleston u 3 hafta önce hastaneye yattığımızda vurulmuştuk 12 saat arayla ikişer doz, bu nedenle kuveze gerek kalmadı:)

annişler, ben ilk sütüm gelmediğinde çok çok üzüldüm, çok ağladım ancak özellikle sezeryan doğumlarda bu normalmiş, vücut henüz doğum olayını algılayamadığı için süt gelmiyormuş, 72 saat içinde gelebilirmiş, demem o ki sakın kendinizi üzmeyin...

bir de hastaneye giderken çantanıza mutlaka ne olur ne olmaz iyi bir marka iki adet biberon alın, ola ki sütünüz gelmezse, sağma makinası da cevap vermezse mecburen mama verecekler bebeklere. yine de herşeye rağmen emzirmeye devam sloganı aklınızdan bir an olsun çıkmasın.

tüm iyi dilekleriniz için sonsuz teşekkürler, öptük sizi oğluşlarımla, herkese hayırlı doğumlar:) herkesten iyi haberler bekliyoruzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…