2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

Canımm sana ve oğluşlarına kocaman MAŞALLAH
Rabbim kuzucuklarını kötü gözlerden esirgesin inşallah. Umarım herşey hep
yolunda gider. Kiloları falan da maşallah gayet güzel senin sütün sayesinde
daha da güzel olacak herşey... Sen atlattın doğumu ve bebişlerini hayırlısıyla
aldın kucağına darısı bizim başımıza inşallah... Oğluşların da pek yakışıklılar maşallah.
Kiloalrı da çok şükür iyi ve küvöze gerek kalmaması da ayrı bir güzellik çok şükür.
Senin adına çok sevindim Handecim. Kuzucukları benim yerime de kokla emi canım :))

OYyyyy 41bin kere masallah oy kuuzucuklar ya teyzeleri yesin onlari
Gözün aydin handecigim Allah ömürlerini uzun kaderlerini güzel eylesin.
Benim yerime kokla hemi annesi oyyy masallah masallah

Selam güzelikler,
Biliyorsunuz sabah hastanedeydik Allahima bin sükür kizlarim 2kg olmuslar teyzeleri
masallah benim yavrularima
Rahim iyce kisalmis 1,5cm düsmüs ama kizlarimin sulari iyi öyle asiri sancida cikmadi
yarin beni arayip haber verecekler dogumun nezaman olacagina bugün bakan doktor
ikiz dogumlara tek girmediklerini söyledi ameliyata girecek diger doktorlarla görüSüP
karar vereceklermis.
Artik haftada bir eve nst cihaziyla ebe gelecek agriya bakip rahim agzini ölcecek
haftada bir de hastaneye gidecegiz yani toplam 2hafta sürecek :)))
ayin 8 son randevumuz büyük ihtimale 37. hafta olur sanirim dogum.
Yarin sizleride haberdar ederim.

öptük hepinizi.

Masallah, nazar değmesin :) tebrik ederim. Benim de doğumum 3 mayista. Cok az kaldi. İki oglan bekliyoruz. Spinal mi, epidural spinal mi olsa karar veremiyoruz. Sizinki nasil oldu? Bebislerin kilosu kacti? Cok tatlilar masallah, guzel gunlere buyusunler :)

Oy maşallah kuzucuklarına canım
Benim de bugün kontrolüm vardı. Kızlarım 2200 g olmuşlar. Biz de
çok mutlu olduk :)) Nst ye bağlandık çok şükür sancı çıkmadı herşey
yolunda dedi doktorumuz. Doğum tarihimizle ilgili telefonda konuşacağız.
Tabii haftalık kontrollerimiz devam edecek. Bir sonraki kontrol 3 Mayısta.
Bu arada kilo kaybım hala var ama artık sorun yapmıyorum :)) Neticede
kızlarım kilo almaya devam ediyorlar sorun yok demek ki :)) Hepinizi
çoookkk öpüyoruz annişler ve kuzucuklar...

Masallah canim senin kizcelerede
Ben yarin nstye basglancagim yani diger kontrol yarin:)))
Ama acilma oldugu icin evden cikmiyorum ebe nstyle eve gelecek
yani kebab:)
Ben ödemlerden dolayi kilo aldim gecen haftalarda bende vermistim
ama acaip ayaklarim ellerim sisti ödemler gecer dedi doktor birden kilo kaybedersin
dogumdan sonra dedi e hadi insallah.
Insallah hayirlisiyla ardi ardina dogumlarimiz olacak...
Az kaldi artik yavrularimiza kavusacagiz hem senin biciriklerin ikisininde kiz olup
olmadigi ortaya cikacak :)))Hadi kendine dikkat et cok öpdük sizi

Canim herseyin yolunda olmasina sevindim bebislerinin kilolari cok güzel masallah
Bizi habersiz birakma aradada olsa yaz...
Kendine cok dikkat et öpüyoruz sizi

Kızlar hepinize merhaba mevizhande senide eşinide tebrik ederim allah yavrularına uzun ömür versin. Ben erken doğum tehlikesiyle yaklaşık 3 haftadır hastanede yattım sancılarım çok fazlaydı en son 19 nisanda sancılarım çok fazlalaşınca sezeryan kararı alındı çok ağladım erken doğurmayacağım diye ama hem benim hem bebeklerin sağlığı için mecburen kabul ettim gece 23.20 oğlum alper (1980 gr) 23.22 kızım bahar (2.200 gr) olarak dünyaya geldi epidural olduğum için bebeklerimin ağlama seslerini duydum ciğer geliştiricimizi hastaneye yattığımız anda yapılmıştı o nedenle solunum sıkıntımız ilk bir kaç saat oldu çok şükür cihaza bağlanmadık bugün 1 haftamız oldu ama yavrularım hala gözetim altındalar çünkü tek sıkıntımız emme refleksi gelişmemiş mideden hortumla besleniyorlar yavrularım her biri 200 gr kilo kaybettiler hergün sütümü sağıp götürüyorum ilk günler içtiklerinide çıkartıyorlardı ama çok şükür bugün 15 cc almışlar kızlar dualarınızı eksik etmeyin ben her doğumdan sonra eve boş gelmekten çok psikolojim bozuldu Dileğim biraz önce yavrularım toparlanıp yanıma gelmesi...

insallah saglıklıca gelırler yavruların evınize

mutlu olmak 1985 canım allah yavrularını bir an önce kucağına almayı nasip etsin. en önemlisi ciğerleri gelişmiş bebişlerimizin. bugün de 15 cc içmişler. yarın inşallah 20 cc olacak. canım benim dualarımız sizinle. rabbim çok kısa zamanda evinizde bebek ağlamalarını duyursun. ağlama bak sütlerin kaçar. bu günler geçecek allahın izniyle ama için yanıyordur. kısa bir süre sonra herşeyi unutmuş olacaksınız inşallah. kardeşim allah yardımcın olsun. tüm dualarımız seninle.

canım inşallah en kısa zamanda bebişlerine kavuşur sağlıcakla büyütürsün

canım senide tebrik ederim çok sevindim güzel haberini okuyunca allah tüm herkese nasip etsin

bende sabah nst ye girecem inşallah bşr sıkıntı çıkmaz
bende çok kasılma oluyor yani karnımda sertleşme bilemiyorumki işte inşallah bizde zamanımızda doğarız
rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

Canım sakın moralini bozma şu süreçte moral senin için çok önemli sütün kesilebilir Rabbim en kısa zamanda yavrularına kavuştursun önemli olan ciğer gelişimlerini tamamlamış olmaları Allah'ın izniyle emme refleksleride gelişecek sen canını sıkma Allaha emanet olun...

Canım benim. Sizide tebrik ederiz. Rabbim sağlıkla sıhhatle büyümelerini nasib etsin. biliyorum herkes söylüyordur ama kendini üzersen seninde sütün kesilir. lütfen kendini üzme. Rabbim beterinden korusun. bak nefes alabiliyorlar. Dualarımdasınız. en kısa zamanda emmeyi öğrenip gelecekler yanına annesi. çok öptük seni. bebeklerini de kocaman kokladık.

Cok gecmis olsun canim umarim en kisa zamanda yavrularina kavusursun insallah tez zamanda emme reflexleri gelisirde evinize gelirsiniz.
Unutma senin moralinin iyi olmasi lazimki sütün cok olsun sütün cok olursa bebislerin cabuk toparlar hayilisiyla insallah.
Bütün dualarim seninle.

Allah nazarlardan saklasın çok güzeller maaşallah...

arkadaşlar mrb. bende bugün hamileliğimin ikiz olduğunu öğrendim ve çok sevindim.hemen bu topiğe geldim:))))

Gözünüz aydın. Güzel günlere büyüsünler. Moralinizi yüksek tutun. Kısa sürede eve geleceklerdir. Doğumunuz epidural spinal miydi? Rahat oldu mu? Size de geçmiş olsun...

Canım haftalarına göre çok iyi kiloda doğmuşlar ve doğduktan sonra kilolarının %10'unu kaybetmeleri normal. Bu günler çabuk geçer umarım. Yavrularına dokunmana, kucağına lmana izin veriyorlar mı?

Tünaydin anneler biz geldik,
Bugün nst ye baglandik bir iki sanci cikti ama cok sidetli degilerdi
kizlarimin kalp atislari sükür cok iyi
Ebe bu sekilde devam ederse 37.haftayi rahat görecegimizi söyledi
Allahima sükürler olsun. Hastaneden sezeryan tarihi için telefon gelecekti
hala arayan olmadi bugünde aramazlarsa artik pazartesi arar sorarim.

Neyse kizlar ben kendimden cok bahsetim sizler nasilsiniz?
Umarim hersey yolundadir öpüyoruz hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…