2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

KIzlar yardim!!!
Hala kizlarima isim bulamadim...
Azra, Nisa, Irem bunlari begendim ama Iremle Nisanin okunuslari biraz kafa karistirici burda
Azrada hemen hemen karar kildim ama diger isim mualakta kizlar isim tavsiyeleriniz varsa bana iletirseniz sevinirim
ya...
Cok cok tesekkurler simdiden...

Teşekkürler canım :)) ödemi sorun yapma. Allahın izniyle doğum sonrası
çabuk gidecek onlar. Umarım nst de sancın çıkmaz canım. Herşey gönlünce
olur. Evet ben kuzucuklarımı kızçelerim diye seviyorum ama
sağolsunlar doktorlarımız sayesinde cinsiyetlerinden bir türlü emin olamıyoruz :))
Hayırlısı artık... Sağlıkla bana gelsinler de ben kız erkek fark etmez...

Canım öncelikle gözün aydın. Rabbim bebişlerine toparlanmaları için güç kuvvet
versin inşallah. Dualarımız seninle ve bebişlerinle olacak. Umarım en kısa zamanda
yanında olurlar ve sen de rahat bir nefes alırsın. Kiloları gayet iyi doğmuşlar maşallah.
Haftalarına göre çok iyi. Kilo kaybını sorun yapma zaten her çocukta oluyor bu. Moralini
bozma sakın. Çünkü moral bozukluğu sütü de etkiliyor biliyorsun. Bebişler için sağlam
durmaya çalış canım emi....

arkadaşlar mrb. bende bugün hamileliğimin ikiz olduğunu öğrendim ve çok sevindim.hemen bu topiğe geldim:))))

Hoşgeldin aramıza arkadaşım. Umarım çok sağlıklı ve sorunsuz bir hamişlik süreci
geçirirsin. soruların olursa elimizden geldiğince cevaplamaya çalışırız. Herşey gönlünce
olsun...

kızlar merhaba dün son kontrolümüzü olduk.dr.um artık bebişlerimin kilo almasının duracağını söyledi.sezaryan tarihini belirledik.36.hafta dolunca alacak.bu cumartesi 05/05/2012 alacaklar.artık sancılarım rahat bırakmıyor.inşallh cumartesiye dayanırız.kızım 2300 gr. oğlum 2200 gr. civarı olmuşlar.bu arada alt komşum doğum yaptı.bizimkilerin kilo toplamı onun oğlunun kilosunun toplamı kadar maşşallah:))
bu arada size uzun süre yazamayabilirim.hepinize dua ediyorum.handecim maşşallah diyorum.darısı başımıza.mutlu olmak sizede dua ediyorum inşalah.hiç canını sıkma herşey yoluna girecek gör bak.hepinizi seviyorum kızlar ve öpüyorum.allahıma emanet ediyorum sizleri.dualarınızı bekliyorum.

Merhaba canım. bebişlerine kocaman Maşşallah. komşunun bebişinede kocamaaaan Maşşallah. Önemli olan kg değil sağlıkları zaten.
Hadi bakalım günler yavaş yavaş belirmeye başladı. çok heyecanlanıyorum.
bizde bugün kontrolümüze gittik. Herşey yolunda gittiği için dr.umuz 36.yı bıtırsınler, duruma göre gün veririz dedi. yani haftaya cumartesiye kadar gelmezse kızçelerim, gün alıcaz.
benimde bir kızım 2450 diğer kızım 2750 gr olmuşlar.
benim durumumu soran yok, sen sabret dedi sadece. bende elimden geldiğince sabrediyorum ama, en buyuk sıkıntım şu sıralar yatınca olan vajina ağrısı içinizde bunu yaşayıp hafifletmek için birşey yapan varmı kızlar?

Mutluolmak1985 tebrik ederim. Canını hiç sıkma Allah'ın izniyle bebislerin iyilesip sag salim evinize gelecektir. bugünler geçecektir sen icini ferah tut . Dualarımız sizinle. Kiloları ve ciğerleri iyiymis . Emme refleksleride gelişir korkma sen . Hafta olarak cok iyi dogum haftaları bu forumda daha erken haftalarda Dogan ikizlerde var ve suan cok sagliklilar. Sen üzmemeye çalış kendin...

Ressam maasallah kızına ve oğluna kiloları gayet güzel. Zaten kiloları değil saglıkları önemli. Yavaş yavaş doğumlar başladı.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.komşunun cocugunada maasallah sen onunla kendı bebislerini kıyaslama onlar mucize çünkü :))))) sana şimdiden hayırlı doğumlar . Güzel haberlerini bekliyoruz . Opuldunuzzzzz kocaman

Dün doktor kontrolumuz vardı . Kızlarım fazla kilo almamış ikiside 2 kg civarı. Nts ye bağladı doktor ama sadece bebislerin kalp atışlarını ölçtü . Rahim kasilmalarini ölçmedi sonra heyecan yapiyormusuz sancı var erken dogum olacak diye...
Sanırım bendede kasilmalar var pek anlamıyorum ama karnım birden sertlesiyo çünkü . Cok ağrı olmuyo ama . Herseyin hayırlısı güzel annisler bugünlere gelmekte hayaldi ama cok şükür Rabb'ime . Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun . Bizden bu kadar hepiniz opuldunuzz.

Son düzenleme:

Liman canım bende vajina ağrısı yok ama bir arkadasım hastenede anlatmıştı rahim ağzında açılma başlayınca cok ağrı oluyormuş sanki bıçakla kesiliyor gibi demişti. Sen doktoruna danis canım. İns önemli bisey değildir.

Maşşallah kızçelerine canım. 33.haftada gayet iyiler. benimde kasılmalarımı ölçmüyor dr. çok kasılma olursa gel dedi. zaten herzaman olmadıgı ıcın bazen hıc cıkmıyor kasılma ntsde. rahım agzınıda artık olcmuyor. açılsada sorun olmaz bundan sonra demişti.
evet bıçak kesiği gibi çok feci bir şey. dr. yapılacak bir şey yok sabır edeceksin biraz daha dedi. kızlarım için dayanıyorum.

Masallah canim kizcelerinin kilolari cok cok iyi.
Vajina agrisinida pek takmamaya calis canim benim doktorumdan artik bugünden sonra
küçük acilmalarin olabilecegini söyledi bende 1bucuk santimlik acilma var.
Sanirim bizim dogumlar cakisacak :) Bizimde dogumumuz büyük ihtimal 10mayitan sonra olacak.
Insallah hersey yolunda gider. Vajinadaki agriyi yatarken biraz hafifletmek icin uzanirken
ayaklarinin altina olabildigince yatik koy yukarda dursunlar ki kizcelerin rahime baski yapmasin canim.

Hadi canim insallah hayirli haberlerle gelirsin prensesle prensin fotolarini koyarsin artik gelince:)
Sükür bugünleridi gördük.Kendine cok cok dikkat hemi.
Masallah canim senin bebislerinin kilolarida cok güzel 33.haftaya göre süper hatta benim kizcelerim 34+3 te 2kg delerdi düsün artik :)
Gerci ben hep diyorum benim kizlarim minyon tipli olacak kesin simdiden kilolarina dikkat ediyorlar :)))
Kendimi böyle avutuyorum naparsin.

Cümleten öpüldünüz kizlar

Canım maşallah bebişlerine komşuya da maşallah tabii :)
İnşallah bebişler sabırsız davranıp annelerini üzmezler de herşey yolunda gider.
Elinden geldiğince haberdar etmeye çalış canım :) Siz de Allaha emanet olun...

Biz de bu hafta alacağız günümüzü kısmetse :) Heyecan dorukta valla :)
Kızçelere de kocaman maşallah canım
Ağrıya gelince bende de fazlasıyla oluyor ama yatarken oluyor değil mi.
Bir taraftan diğer diğer tarafa dönerken resmen bıçakla kesiyorlar gibi.
Ama bebişler için mecburen dayanıyoruz işte. Tek zamanlarında gelsinler de
ben acıya dayanmaya razıyım valla...

hadi bakalım hayırlısı. sanırım mayıs ayı sırayla doğuracağız
2 mayısta maraton tesilayla başlıyor. 3 mayıs cagnur 5 mayıs Ressam
bende 4 ünü isterdim ama nasib işte :)
evet canım bendekide yatakta dönerken kalkarken oluyor. Neyseki az kaldı.

3 ya da 4 Mayısta kontrolümüz var canım. Doğum için sanırım ileri bir
tarih söyleyecek. Hayırlısı bakalım :)) Vakitlice ve sağlıkla gelsin hepimizin
bebişleri inşallah....

şükürler olsun, çok ciddi probleminiz yok! Allahım bir an önce elini dolu dolu hastaneden çıkarsın inş! hayırlı olsun bebişler.

Son düzenleme:

Fethiye'de 3 tane Azra Sahra ikilisi var. Belki senin de hoşuna gider. Diğer ikisi birinciden görüp beğenmişler.

Sevgili ressam mutlu haberlerini bekliyoruz. Bana da doktor bir sorun çıkmazsa 38. haftayı tamamlayınca, 28 mayıs gününü verdi. Ama dün gece yaklaşık bir çay bardağı kadar su gibi sıvı geldi. Zaten vucudum da ağırlaştı. Pek kımıldamamaya çalışıyorum.

Selam kizlar,
Nasilsiniz?
Bakiyorum haftalar ilerledikce topigimize giren falan olmuyor
Benim kizlarim yerlerinde iyi olduklari için sezeryan tarihimiz ayin 8inde
belirlenecek sanirim 37yada 38inci haftalarda sezeryanimiz gerceklesecek
bugün kontrolümüz vardi agri sanci cikmadi kizlarimin keyfi yerindeydi
sularida bol rahim agzimiz hala 1,5cm kizlarim 2200gr civarindalar
Allahin izniyle sanirim rahat rahat 2,5kg tamamlayacaklar kuzularim.
Bizden böyle teyzoslar sizde yazin habersiz birakmayin öptük hepinizi

Canım-ca maasallah sana ve kızlarına... Kiloları ins dahada artar.
İns bizde senin gibi 37-38. Haftayı görebiliriz. Topigimiz gercekten sessizlesti ama ins herkesten güzel haberler alarak yeniden canlanır. Kocaman opuldunuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…