arkadaşlar mrb. bende bugün hamileliğimin ikiz olduğunu öğrendim ve çok sevindim.hemen bu topiğe geldim:))))
Masallah canim senin kizcelerede
Ben yarin nstye basglancagim yani diger kontrol yarin:)))
Ama acilma oldugu icin evden cikmiyorum ebe nstyle eve gelecek
yani kebab:)
Ben ödemlerden dolayi kilo aldim gecen haftalarda bende vermistim
ama acaip ayaklarim ellerim sisti ödemler gecer dedi doktor birden kilo kaybedersin
dogumdan sonra dedi e hadi insallah.
Insallah hayirlisiyla ardi ardina dogumlarimiz olacak...
Az kaldi artik yavrularimiza kavusacagiz hem senin biciriklerin ikisininde kiz olup
olmadigi ortaya cikacak :)))Hadi kendine dikkat et cok öpdük sizi
Kızlar hepinize merhaba mevizhande senide eşinide tebrik ederim allah yavrularına uzun ömür versin. Ben erken doğum tehlikesiyle yaklaşık 3 haftadır hastanede yattım sancılarım çok fazlaydı en son 19 nisanda sancılarım çok fazlalaşınca sezeryan kararı alındı çok ağladım erken doğurmayacağım diye ama hem benim hem bebeklerin sağlığı için mecburen kabul ettim gece 23.20 oğlum alper (1980 gr) 23.22 kızım bahar (2.200 gr) olarak dünyaya geldi epidural olduğum için bebeklerimin ağlama seslerini duydum ciğer geliştiricimizi hastaneye yattığımız anda yapılmıştı o nedenle solunum sıkıntımız ilk bir kaç saat oldu çok şükür cihaza bağlanmadık bugün 1 haftamız oldu ama yavrularım hala gözetim altındalar çünkü tek sıkıntımız emme refleksi gelişmemiş mideden hortumla besleniyorlar yavrularım her biri 200 gr kilo kaybettiler hergün sütümü sağıp götürüyorum ilk günler içtiklerinide çıkartıyorlardı ama çok şükür bugün 15 cc almışlar kızlar dualarınızı eksik etmeyin ben her doğumdan sonra eve boş gelmekten çok psikolojim bozulduDileğim biraz önce yavrularım toparlanıp yanıma gelmesi...
arkadaşlar mrb. bende bugün hamileliğimin ikiz olduğunu öğrendim ve çok sevindim.hemen bu topiğe geldim:))))
kızlar merhaba dün son kontrolümüzü olduk.dr.um artık bebişlerimin kilo almasının duracağını söyledi.sezaryan tarihini belirledik.36.hafta dolunca alacak.bu cumartesi 05/05/2012 alacaklar.artık sancılarım rahat bırakmıyor.inşallh cumartesiye dayanırız.kızım 2300 gr. oğlum 2200 gr. civarı olmuşlar.bu arada alt komşum doğum yaptı.bizimkilerin kilo toplamı onun oğlunun kilosunun toplamı kadar maşşallah:))
bu arada size uzun süre yazamayabilirim.hepinize dua ediyorum.handecim maşşallah diyorum.darısı başımıza.mutlu olmak sizede dua ediyorum inşalah.hiç canını sıkma herşey yoluna girecek gör bak.hepinizi seviyorum kızlar ve öpüyorum.allahıma emanet ediyorum sizleri.dualarınızı bekliyorum.
Kızlar hepinize merhaba mevizhande senide eşinide tebrik ederim allah yavrularına uzun ömür versin. Ben erken doğum tehlikesiyle yaklaşık 3 haftadır hastanede yattım sancılarım çok fazlaydı en son 19 nisanda sancılarım çok fazlalaşınca sezeryan kararı alındı çok ağladım erken doğurmayacağım diye ama hem benim hem bebeklerin sağlığı için mecburen kabul ettim gece 23.20 oğlum alper (1980 gr) 23.22 kızım bahar (2.200 gr) olarak dünyaya geldi epidural olduğum için bebeklerimin ağlama seslerini duydum ciğer geliştiricimizi hastaneye yattığımız anda yapılmıştı o nedenle solunum sıkıntımız ilk bir kaç saat oldu çok şükür cihaza bağlanmadık bugün 1 haftamız oldu ama yavrularım hala gözetim altındalar çünkü tek sıkıntımız emme refleksi gelişmemiş mideden hortumla besleniyorlar yavrularım her biri 200 gr kilo kaybettiler hergün sütümü sağıp götürüyorum ilk günler içtiklerinide çıkartıyorlardı ama çok şükür bugün 15 cc almışlar kızlar dualarınızı eksik etmeyin ben her doğumdan sonra eve boş gelmekten çok psikolojim bozulduDileğim biraz önce yavrularım toparlanıp yanıma gelmesi...
kızlar merhaba dün son kontrolümüzü olduk.dr.um artık bebişlerimin kilo almasının duracağını söyledi.sezaryan tarihini belirledik.36.hafta dolunca alacak.bu cumartesi 05/05/2012 alacaklar.artık sancılarım rahat bırakmıyor.inşallh cumartesiye dayanırız.kızım 2300 gr. oğlum 2200 gr. civarı olmuşlar.bu arada alt komşum doğum yaptı.bizimkilerin kilo toplamı onun oğlunun kilosunun toplamı kadar maşşallah:))
bu arada size uzun süre yazamayabilirim.hepinize dua ediyorum.handecim maşşallah diyorum.darısı başımıza.mutlu olmak sizede dua ediyorum inşalah.hiç canını sıkma herşey yoluna girecek gör bak.hepinizi seviyorum kızlar ve öpüyorum.allahıma emanet ediyorum sizleri.dualarınızı bekliyorum.
Merhaba canım. bebişlerine kocaman Maşşallah.komşunun bebişinede kocamaaaan Maşşallah. Önemli olan kg değil sağlıkları zaten.
Hadi bakalım günler yavaş yavaş belirmeye başladı. çok heyecanlanıyorum.
bizde bugün kontrolümüze gittik. Herşey yolunda gittiği için dr.umuz 36.yı bıtırsınler, duruma göre gün veririz dedi. yani haftaya cumartesiye kadar gelmezse kızçelerim, gün alıcaz.
benimde bir kızım 2450 diğer kızım 2750 gr olmuşlar.
benim durumumu soran yok, sen sabret dedi sadece. bende elimden geldiğince sabrediyorum ama, en buyuk sıkıntım şu sıralar yatınca olan vajina ağrısıiçinizde bunu yaşayıp hafifletmek için birşey yapan varmı kızlar?
Maşşallah kızçelerine canım. 33.haftada gayet iyiler. benimde kasılmalarımı ölçmüyor dr. çok kasılma olursa gel dedi. zaten herzaman olmadıgı ıcın bazen hıc cıkmıyor kasılma ntsde. rahım agzınıda artık olcmuyor. açılsada sorun olmaz bundan sonra demişti.Dün doktor kontrolumuz vardı . Kızlarım fazla kilo almamış ikiside 2 kg civarı. Nts ye bağladı doktor ama sadece bebislerin kalp atışlarını ölçtü . Rahim kasilmalarini ölçmedi sonra heyecan yapiyormusuz sancı var erken dogum olacak diye...
Sanırım bendede kasilmalar var pek anlamıyorum ama karnım birden sertlesiyo çünkü . Cok ağrı olmuyo ama . Herseyin hayırlısı güzel annisler bugünlere gelmekte hayaldi ama cok şükür Rabb'ime . Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun . Bizden bu kadar hepiniz opuldunuzz.
evet bıçak kesiği gibi çok feci bir şey. dr. yapılacak bir şey yok sabır edeceksin biraz daha dedi.Liman canım bende vajina ağrısı yok ama bir arkadasım hastenede anlatmıştı rahim ağzında açılma başlayınca cok ağrı oluyormuş sanki bıçakla kesiliyor gibi demişti. Sen doktoruna danis canım. İns önemli bisey değildir.
Masallah canim kizcelerinin kilolari cok cok iyi.Merhaba canım. bebişlerine kocaman Maşşallah.komşunun bebişinede kocamaaaan Maşşallah. Önemli olan kg değil sağlıkları zaten.
bizde bugün kontrolümüze gittik. Herşey yolunda gittiği için dr.umuz 36.yı bıtırsınler, duruma göre gün veririz dedi. yani haftaya cumartesiye kadar gelmezse kızçelerim, gün alıcaz.
benimde bir kızım 2450 diğer kızım 2750 gr olmuşlar.
benim durumumu soran yok, sen sabret dedi sadece. bende elimden geldiğince sabrediyorum ama, en buyuk sıkıntım şu sıralar yatınca olan vajina ağrısıiçinizde bunu yaşayıp hafifletmek için birşey yapan varmı kızlar?
Hadi canim insallah hayirli haberlerle gelirsin prensesle prensin fotolarini koyarsin artik gelince:)kızlar merhaba dün son kontrolümüzü olduk.dr.um artık bebişlerimin kilo almasının duracağını söyledi.sezaryan tarihini belirledik.36.hafta dolunca alacak.bu cumartesi 05/05/2012 alacaklar.artık sancılarım rahat bırakmıyor.inşallh cumartesiye dayanırız.kızım 2300 gr. oğlum 2200 gr. civarı olmuşlar.bu arada alt komşum doğum yaptı.bizimkilerin kilo toplamı onun oğlunun kilosunun toplamı kadar maşşallah:))
Masallah canim senin bebislerinin kilolarida cok güzel 33.haftaya göre süper hatta benim kizcelerim 34+3 te 2kg delerdi düsün artik :)Dün doktor kontrolumuz vardı . Kızlarım fazla kilo almamış ikiside 2 kg civarı. Nts ye bağladı doktor ama sadece bebislerin kalp atışlarını ölçtü . Rahim kasilmalarini ölçmedi sonra heyecan yapiyormusuz sancı var erken dogum olacak diye...
Sanırım bendede kasilmalar var pek anlamıyorum ama karnım birden sertlesiyo çünkü . Cok ağrı olmuyo ama . Herseyin hayırlısı güzel annisler bugünlere gelmekte hayaldi ama cok şükür Rabb'ime . Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun . Bizden bu kadar hepiniz opuldunuzz.
Merhaba canım. bebişlerine kocaman Maşşallah.komşunun bebişinede kocamaaaan Maşşallah. Önemli olan kg değil sağlıkları zaten.
bizde bugün kontrolümüze gittik. Herşey yolunda gittiği için dr.umuz 36.yı bıtırsınler, duruma göre gün veririz dedi. yani haftaya cumartesiye kadar gelmezse kızçelerim, gün alıcaz. benimde bir kızım 2450 diğer kızım 2750 gr olmuşlar.
hadi bakalım hayırlısı. sanırım mayıs ayı sırayla doğuracağızBiz de bu hafta alacağız günümüzü kısmetse :) Heyecan dorukta valla :)
Kızçelere de kocaman maşallah canım
Ağrıya gelince bende de fazlasıyla oluyor ama yatarken oluyor değil mi.
Bir taraftan diğer diğer tarafa dönerken resmen bıçakla kesiyorlar gibi.
Ama bebişler için mecburen dayanıyoruz işte. Tek zamanlarında gelsinler de
ben acıya dayanmaya razıyım valla...
hadi bakalım hayırlısı. sanırım mayıs ayı sırayla doğuracağız
2 mayısta maraton tesilayla başlıyor.3 mayıs cagnur 5 mayıs Ressam
bende 4 ünü isterdim ama nasib işte :)
evet canım bendekide yatakta dönerken kalkarken oluyor. Neyseki az kaldı.
Özür dilerim şekerim. farketmedim seni yazmadığımı. kusura bakma cici anne :)
KIzlar yardim!!!
Hala kizlarima isim bulamadim...
Azra, Nisa, Irem bunlari begendim ama Iremle Nisanin okunuslari biraz kafa karistirici burda
Azrada hemen hemen karar kildim ama diger isim mualakta kizlar isim tavsiyeleriniz varsa bana iletirseniz sevinirim
ya...
Cok cok tesekkurler simdiden...
Selam kizlar,
Nasilsiniz?
Bakiyorum haftalar ilerledikce topigimize giren falan olmuyor
Benim kizlarim yerlerinde iyi olduklari için sezeryan tarihimiz ayin 8inde
belirlenecek sanirim 37yada 38inci haftalarda sezeryanimiz gerceklesecek
bugün kontrolümüz vardi agri sanci cikmadi kizlarimin keyfi yerindeydi
sularida bol rahim agzimiz hala 1,5cm kizlarim 2200gr civarindalar
Allahin izniyle sanirim rahat rahat 2,5kg tamamlayacaklar kuzularim.
Bizden böyle teyzoslar sizde yazin habersiz birakmayin öptük hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?