sağolasın canım ya sorayım bende ama benim akıntım hiç olmadı
bu takip listesindeki bilgiler güncelleniyomu yahu hala 1 kilo alanı vr böle bişi olabilirmi keseydi bebekti derken en az 3 kilo almak lazım bn 6.5 kilo almısım yüzölcümün arttı valla arkadan önden herbi yerden genişledim iyice takmaya basladım bu durumu 20 haftadn sonra ucup gidiyo bu kilo
ben 8 kg aldım canım sana moral olsun
peki size iyice moral olsun 13 kilo aldım :)
yakında varille aynı boyutlarda olucaz sanırsam
off sorma cnm yaaa bazen cok moralım bozuluyor..
aynen ya benimde orası çok ağrıyor. ayakkabılarımı çıkarırken yürüken sanki ordaki kaslarım acıyor gibi...pantolonumu giyip çıkarırken ayaklarımı kaldıramıyorum hemen orası acıyor. neden acab vajina kendini doğumamı hazırlıyor
bende de war aynı sıkıntı yürürken oturup kalkarken cok agrıyo ama sanırım benm kasıklarım idrar yolunda enfeksıyon warmıs antıbıyotık werdı kullansam mı bılmıyorum?bı de hemsıre erken doğum olabılır falan dedı cok korkuttu beni
ben hamile kalınca doktorum iç demişti.ama havalar soğukya canım maden suyu içmek istemiyor..
hamilelik demek eşit ağrı demekmiş. doktorum demişti.
dua edin kızlar yarın doktora gidiyorum ve çok korkuyorum bir sorun yoktur inşallah. bebişimide çok hissedemiorum ya ondan da endişeleniyorum bazen. alaha emanet yavrularımız. sağlıcakla kucağımıza alalım inşalah.
iyi haberlerle gel canm inşallah.. korkma da ayrıca :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?