2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
sabah sabah yine kilo muhabbeti unutamıyoruz nasıl unutalım ama koca bir göbek olarak önmüzde demi :) bnmde oglusum erkenci bugun

canım göbeği zaten çıksın diye gün sayıyoruz ama beraberindeki kalın bir bel şişko bacaklar ve koca popo biraz insanın canı sıkılıyooo:52::52::52:

bilgisayar cok yoruyo gözü ondandır büyük ihtimalle bol bol havuc ye hem cocugna hem sana yarasın insallhhh

canım harikaymış allah güle güle kullanmak nasip etsin..
bişey sorucam avent pompayı çantalı setten mi aldın bana biraz pahalı gelmişti de o, bi de kaça aldın söyler misim?

çok saol canım..amin inş.
o çantalılara netten bakmıştım 450 civarında dimi..
ben tek pompa eletrikli aldım...içinde biberon var 125 lik aparatları vs. var.
kredi kartına 195 nakit 175 di...195 e aldım ben karttan..
adam bişi bişi haftası promosyon yaptık dedi...çok bakmıştım netten ama orda anımsayamadım baktığım fiyatları. aldım yinede..
eve geldim baktım 250-260 civarı nette...çok mutlu oldum onu ucuza alınca:)) eminönündeki havzuluhandan aldım

canım göbeği zaten çıksın diye gün sayıyoruz ama beraberindeki kalın bir bel şişko bacaklar ve koca popo biraz insanın canı sıkılıyooo:52::52::52:

Sorma canım yaa ama insanda soyle bi psikoloji oluyor evet bacakların ve popunun kilo alması hosuna gitmıyor ama karnının fdaha cok buyumesı ıcın can atıyor sankı karın ne kadar buyuk olursa okdar insanın hosuna gıdıyor bende bole nedenseev :SS

adam bişi bişi haftası promosyon yaptık dedi...çok bakmıştım netten ama orda anımsayamadım baktığım fiyatları. aldım yinede..
eve geldim baktım 250-260 civarı nette...çok mutlu oldum onu ucuza alınca:)) eminönündeki havzuluhandan aldım

gerçektenn süper denk getirmişsin..ben de bakayım buna..ooh gani gani sütümüz olsun da pompalar yetişmesin inşallah:21:

ay bi de süt müt derken unuttum, biz ankaradayız bana sanki hep kazıklanıyomuşuz gibi geliyo siz istanbuldaki şanslılara devamlı fiyat sorasım geliyo, burda pazarlıkta elimiz kuvvetlensin diye:44:

sorma bmde takıntı bel kalınlgı iki eliyle belimi tutrdı esim simdi 3 anca :)allhdan sisme baslamadı parmak yüz fln ama oda yakındır tuzu azalttım ödem olmasın die

ay bi de süt müt derken unuttum, biz ankaradayız bana sanki hep kazıklanıyomuşuz gibi geliyo siz istanbuldaki şanslılara devamlı fiyat sorasım geliyo, burda pazarlıkta elimiz kuvvetlensin diye:44:

istanbul bedava giibi geliyo banada buralardan sonra onu gectim bide cesit coook fazla bnde anneme aldırdm cogunu sirtte malum bişi yok batmana gitsem belkim orda vardr ama yolculuk da yasak old için orayada gidemiyorum bn yazı bekliycem okul kapansın dogru istt ve magazalar ist bide mahmutpasada 3 katlı bir cocuk magazası acılmıs bebek le alakalı hersewy varmıs cok süper annm seni saatlerce cıkaramayız ordan diyo

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
güle güle kullanın inşallahhhhh
çok saol zeynebim..
gerçektenn süper denk getirmişsin..ben de bakayım buna..ooh gani gani sütümüz olsun da pompalar yetişmesin inşallah:21:
evet cnm bende orda farketmedimde eve gelince merak edip netten baktım..ii bi zamana denk gelmişim gerçekten.
o çantalılar çok pahalı canım ya dediğin gibi..bence gereksiz gibi geldi ama..inş. sütümüz gelirde çeker çeker verriz kuzularımıza..

canım bu eminönündeki yeri çok met etiolardı.
bu pompa denk geldi evet ama diğer şeylerde netteki fiyatlarla arasında bi fark görmedim..kredi kartına fark alıolar aynıya denk gelio..
ama elinde nakit ile giden kesinlikle ordan çok karlı alışveriş yapar..
bide arayabileceğin herşey her marka var orda..ist. da olanlar için bilginize kızlar...ama karttan alanlar netten devam edebilir bence:))

kızlar benim demir hapı kullandıktan sonra kabızlık sorunum olmustu burada bir arkadas kara kuru kayısı ve arkasından ılık su içmemi onermıstı ac karnına sabah allah razı olsun cok ıyı geldi arkadasın ısmını unuttum kım demısmı ama :S:S demır ılacıma devam edıyorum ve de kara kuru kayısı sbah ac karnına arkasından da ılık su super oldu cok tsr edıyorum

kızlar benim demir hapı kullandıktan sonra kabızlık sorunum olmustu burada bir arkadas kara kuru kayısı ve arkasından ılık su içmemi onermıstı ac karnına sabah allah razı olsun cok ıyı geldi arkadasın ısmını unuttum kım demısmı ama :S:S demır ılacıma devam edıyorum ve de kara kuru kayısı sbah ac karnına arkasından da ılık su super oldu cok tsr
edıyorum
bende kayısı kara olan gün kurusu diyorlar ona üstünede süt içiyorum ama daha 3 gün oldu bakalım biraz rahatım sanki ama insallah iyi gelir bu arada kayısıyı yedim sütü içiyordum şimdii:34::34::34::34::34:

canım ankaradan nerden yapıyosun veya yaptın alışverişi bende ankaradayım

valla canım bi arkadaşın dediği yer vardı izmir caddesinde bi oraya bakacağım; bebeğim ve özelcan bebe var söğütözünde (ve sanırım ulusta) toptan almak için ama çok ucuz da değiller sanki ama her şey topluca gözünün önünde; süs şeker falan için, ulusta biyer varmış yanlış olmasın suluhan olabilir orayabakayım diyorum
umarım yardımcı olabilmişimdir sen nerelerden düşünüyorsun canım biz de ankaralılar güçlerimizi birleştirelim :)

kızlar benim demir hapı kullandıktan sonra kabızlık sorunum olmustu burada bir arkadas kara kuru kayısı ve arkasından ılık su içmemi onermıstı ac karnına sabah allah razı olsun cok ıyı geldi arkadasın ısmını unuttum kım demısmı ama :S:S demır ılacıma devam edıyorum ve de kara kuru kayısı sbah ac karnına arkasından da ılık su super oldu cok tsr edıyorum

bendim canım :)))
bende aynısını yapıyorum
iyi gelmesine çokkk sevindim canım
:54::54::54:

Back
X