2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
evet cnm..bide zeynom çiş tutma olayı sıkıntı gerçi o anda ezik büzük bi wc var..2 kere girdim alışveriş sırasında...çok erteleme cnm..cebini ayarlayınca gidceksen git..ben max. 1 saat çişimi tutabiliom öyle hesapladım:))

her yer açık yani dimi ctsi günü
bende hafta içi bir gün izin alayım diyodum
kalabalık olmaması için...

nakit ayarlamaya çalışıyorum o yüzden bir aya daha bekleyebilirim yaa püffff :(((
dediğin gibi kredi kartına fark yoksa gitmeye değmez....

hepsi çok güzellll,güle güle kullanın yağmur kızla canım :)
saol ipemmm...
her yer açık yani dimi ctsi günü
bende hafta içi bir gün izin alayım diyodum
kalabalık olmaması için...

nakit ayarlamaya çalışıyorum o yüzden bir aya daha bekleyebilirim yaa püffff :(((
dediğin gibi kredi kartına fark yoksa gitmeye değmez....

açık canım heryer....
bu cmt çok soğuktu ya..çok kalabalık değildi şansımıza..
bekle cnm nakitte bayağı uyguna alırsın, pazarlık imkanında olur...

saol ipemmm...

açık canım heryer....
bu cmt çok soğuktu ya..çok kalabalık değildi şansımıza..
bekle cnm nakitte bayağı uyguna alırsın, pazarlık imkanında olur...

ayy canım
senin yüzünden çok heyecanlandım şimdi yaaaaa

hemen hemen alışverişe gidesim
hemen doğurasım geldi :)))

Merhabalarrr hepinize!!

Tüm aldığınız cicişler hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanırsınız inşallah Nazar Nazar

Nasılsınız bugün??

ayy canım
senin yüzünden çok heyecanlandım şimdi yaaaaa

hemen hemen alışverişe gidesim
hemen doğurasım geldi :)))

ayy zeynep bi ara mart anneleri neler almış topiğine bak..
ben hep martta doğurcam diom ya..onlar yakın takibimde tabi:)
cuma akşamı baktımda şekerler süsler eksik kalmamış nerdeyse..
ben zaten 26. haftadayım..38 de doğursam mesela kaldı 12 hafta..
çalışınca bi tek hafta sonlarım var..
yani 12 tane cmt im var demek bu..
ki bunlarda alışveriş yapılacak, ev temizlenecek, dr a gidilecek, altın günlerine gidilecek...
anca diorum ya...
ama nakitle gitmek niyetindeysen acele etme..hem ucuza alırsın hem herşeyi bi solukta alır çıkarısn:34:

petuşcumm..
kuzucum meleğine ne güzel şeyler almışsın sen öyle..
iyi günlerde kullansın yağmurcuk..
sevgiyle neşeyle sağlıkla mutlulukla inşallah...

merhaba bayanlarrr

petuş aldıklarını gördüm çok güzeller
iyi güzel sağlıklı günlerde kullanılsın inş.
çok saol canım
Merhabalarrr hepinize!!

Tüm aldığınız cicişler hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanırsınız inşallah Nazar Nazar

Nasılsınız bugün??
amin inş. canım..hoşgeldin..
petuşcumm..
kuzucum meleğine ne güzel şeyler almışsın sen öyle..
iyi günlerde kullansın yağmurcuk..
sevgiyle neşeyle sağlıkla mutlulukla inşallah...

saol bebem..amin inş. :nazar::nazar:

tünaydın kızlar benim doğum tarihim mart sonuydu sonra 1 nisan dedi doktor sonra her gittiğimde 2 3 gün geriye attı ve en son 9 nisan dedi her gittiğimde bebek ultrasona göre 4 5 gün geriye gidiyor :((

ayy zeynep bi ara mart anneleri neler almış topiğine bak..
ben hep martta doğurcam diom ya..onlar yakın takibimde tabi:)
cuma akşamı baktımda şekerler süsler eksik kalmamış nerdeyse..
ben zaten 26. haftadayım..38 de doğursam mesela kaldı 12 hafta..
çalışınca bi tek hafta sonlarım var..
yani 12 tane cmt im var demek bu..
ki bunlarda alışveriş yapılacak, ev temizlenecek, dr a gidilecek, altın günlerine gidilecek...
anca diorum ya...
ama nakitle gitmek niyetindeysen acele etme..hem ucuza alırsın hem herşeyi bi solukta alır çıkarısn:34:

evet canım nakitle gitmek istiyoruz çok
bakalım nasip ise inşallah ocak sonu şubat başı gibi gideriz diyoruz
benim açıkçası tek korkum
bütün gün gezebilecekmiyim :)))

tünaydın kızlar benim doğum tarihim mart sonuydu sonra 1 nisan dedi doktor sonra her gittiğimde 2 3 gün geriye attı ve en son 9 nisan dedi her gittiğimde bebek ultrasona göre 4 5 gün geriye gidiyor :((
canım şu dönem için 2 hafta önde yada geride olması sorun değil die biliyorum..
bende 5 nisanla başladım 30 marta kadar öne geldi geldi, şimdi 2 idr 4 nisan çıkıo..
ama dr um söylüo bu tarihe şu an için çok takılma die..
evet canım nakitle gitmek istiyoruz çok
bakalım nasip ise inşallah ocak sonu şubat başı gibi gideriz diyoruz
benim açıkçası tek korkum
bütün gün gezebilecekmiyim :)))

zeynep o havuzlu han böyle 7 katlı bi yer canım...
her katta her şey var....yani bi handan herşeyi alabilirsin..
bi yer daha varmış emninönünde ben oraya gitme gereği bile duymadım..yani öyle çok gezmene gerek kalmıo..
merdiven inip çıkmayı becerebiliosan no panik canım...bi tek wc olayı sıkıntı yaparsa yapar..ondada bi wc var yinede...

slm kızlar nasılsınız bakalım hepinize iyi haftalar yeni ciciler alınmış petuş güle güle kullansın kızın cicilerini inşallah:nazar:bende göğüs pompası alıcam aventin elektriklimi manual mi alsam bilemedim elektrikliler burda biraz pahalı ilçedeyim ben o yüzden karar veremedim

tünaydınlar anneciklerrrr güzel bir hafta diliyorum hepinizee:49::49:

nasılsınız bkalımmmm ??

doktora giden bebişlerinden güzel haberler alan annişlerin gözü aydınnn..

bizde cuma gün detaylı ultrasona girdik herşeyimiz normalmiş paşam büyümüş 532 gr olmuş ama yüzünü göstermedi kuzum hiç sakladı elleriyel :1:1 ay sonra şeker yüklemesi yapılcak..
doktora hareketlerini hissedemiyorum hala dedim hissetmen lazım artık dedi :50: bende bekliyorumki desin biraz daha bekle hissedersin diye ama adam böle diyince kendimi şağşal gibi hissettim:52:
hareketlerini hissedemediğimi daha çok takar oldum bu lafından sonra doktor bile böle sölüyo diye :1:
sabah tekrar doktora gittik idrar sonucumuz bugün çıkcaktı onun içün Allahımıza şükür enfeksiyon olayını atlattık sonrada sağlık ocağına gittik kan hapı ile eleviti yazdırmak için..hemşire teyzemiz kalp sesimizi dinledi kurban olsun annesi onun o kalp ritmine yaaa:49::49:

perşembe günüde babamız gelmişti ama dün geri gitti daha doyamadık babamıza 1 ay sonra bida gelcek inş..

petuşş ben o aldığın şeylerin hepsini yirim yirim bida yirim montunuda küvetinede tükürürüm emi.:52:
güle güle kullansın kuzucuk hepicği çok ama çooook güzell:nazar:

canım şu dönem için 2 hafta önde yada geride olması sorun değil die biliyorum..
bende 5 nisanla başladım 30 marta kadar öne geldi geldi, şimdi 2 idr 4 nisan çıkıo..
ama dr um söylüo bu tarihe şu an için çok takılma die..

zeynep o havuzlu han böyle 7 katlı bi yer canım...
her katta her şey var....yani bi handan herşeyi alabilirsin..
bi yer daha varmış emninönünde ben oraya gitme gereği bile duymadım..yani öyle çok gezmene gerek kalmıo..
merdiven inip çıkmayı becerebiliosan no panik canım...bi tek wc olayı sıkıntı yaparsa yapar..ondada bi wc var yinede...

hmmm
iyi o zaman canım
valla tecrübelerini paylaştığın için çok sağol
fikir oluşmuş oldu kafamda benim..
:54::54:

slm kızlar nasılsınız bakalım hepinize iyi haftalar yeni ciciler alınmış petuş güle güle kullansın kızın cicilerini inşallah:nazar:bende göğüs pompası alıcam aventin elektriklimi manual mi alsam bilemedim elektrikliler burda biraz pahalı ilçedeyim ben o yüzden karar veremedim

çok saol canım..
bende en çok ona takılmıştım..
bensibel nicki arkadaşın 2. bebeğiydi, avent in manueli ni tavsiye etti, açıkcası manuel alma niyetiyle gittim..
elektrikli için çekincem vardı..bi iş yerinde ses yapar die düşünyodum..bide neblim gögsü titreten bişi çok huylandırı beni die düşünyodum..tabi bide manuelle arasında bayağı bi fiyat farkı var..ama satıcı çocuk iice gösterdi inanılmaz az bi ses çıkıo, öyle benim düşündüğüm gibi zangır zangır bi olay değilmiş, silikon bi gögüsde gösterdi uygulamalı:))) fiyatta nette daha çok fark vardı ama orda elektrikli ile manuel arasında 90 lira fark vardı..bende elektrikli aldım...ama manuelde tercih edebilirsin bence sanki ya özellikle çalışmıosan evdeysen hani zaman sıkıntın yoksa..

tünaydınlar anneciklerrrr güzel bir hafta diliyorum hepinizee:49::49:

nasılsınız bkalımmmm ??

doktora giden bebişlerinden güzel haberler alan annişlerin gözü aydınnn..

bizde cuma gün detaylı ultrasona girdik herşeyimiz normalmiş paşam büyümüş 532 gr olmuş ama yüzünü göstermedi kuzum hiç sakladı elleriyel :1:1 ay sonra şeker yüklemesi yapılcak..
doktora hareketlerini hissedemiyorum hala dedim hissetmen lazım artık dedi :50: bende bekliyorumki desin biraz daha bekle hissedersin diye ama adam böle diyince kendimi şağşal gibi hissettim:52:
hareketlerini hissedemediğimi daha çok takar oldum bu lafından sonra doktor bile böle sölüyo diye :1:
sabah tekrar doktora gittik idrar sonucumuz bugün çıkcaktı onun içün Allahımıza şükür enfeksiyon olayını atlattık sonrada sağlık ocağına gittik kan hapı ile eleviti yazdırmak için..hemşire teyzemiz kalp sesimizi dinledi kurban olsun annesi onun o kalp ritmine yaaa:49::49:

perşembe günüde babamız gelmişti ama dün geri gitti daha doyamadık babamıza 1 ay sonra bida gelcek inş..

petuşş ben o aldığın şeylerin hepsini yirim yirim bida yirim montunuda küvetinede tükürürüm emi.:52:
güle güle kullansın kuzucuk hepicği çok ama çooook güzell:nazar:
yime benim kızımı nihan teyzesi..çok saol canım benim, hoşgeldin...
Hoşbulduk canım...

İki gün sonra 26. hafta da bitiyor gelsin 27. hafta... Biz 7. aya kaçıncı haftada gireceğiz :17:

Hep eşim kafamı karıştırıyor :57:

Petuş wc ye her gün düzenli çıkabiliyor musun?

ollyyy....27 ile birlikte 7. aya başlıoz canım..
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
çıkıorum canım ama her sabah mutlaka..işin sırrı her akşam yediğim 2-3 tane acı biber turşusu:)) bağırsaklarımı çalıştırıo

Son düzenleme:
Back
X