2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım maşallah yağmurasanırım bende mantar oldum ya o ıslaklık ondan çünkü kaşıntıda var hafif.beğenmene sevindim canım bende çok içime sinerek aldım yağmurun odası gelsin foto bekliyoruzbu arada kan değerin çok iyi ya ne yionda yükselio benim 10.5
çok güzel markası ne birde fiyatı kaça aldınız

canım markasına dikkat etmedim açıkçası beşik bakıyoduk annemle bunu çok beğendim aldık visco yatak aldım birde içine iksi beraber 200 tuttu canım ölçüsü 60-120 yerim geniş değil malum bide tayinciyiz çok geniş alamadım

Oyyy masallah cnm, cok guzel gelisimi...
Aldiklarinida gule gule kullan....dr icinde takma bende 3 hafta oldu dr degistirdim, cok memnunum:)))) oncekinden daha ii, ins. Sanada oyle denk gelir....

Cnm kan icin hicbisi yapmiom ya ben zaten kanli canli bi insandim hep:)))
Sadece kan hapi kullaniom onuda hafta sonlari icmiom, kendimce karar aldim hafta sonu hic bisi icmiom uzn suredir:)))
Pekmez uzum vs yemiom....hergun ceviz ve badem yiyom ektra onun kan degerlerine bi faydasi varmi bilmom...bide her gun bi ogun etli yemek yiyom....

Bende mobilya besik aldim 60*120 yatak odama gore...fotolarda yerlestirim ins. En kisa surede gelcek:)))

maşallah kuzuya canımcanım doktorunu değiştir bence daha zamanın var nasılsa bende değiştirdim doktorumu özelde doğum yapmayacağım için şimdikide iyi.canım o chicconun çantasından bende aldım hoşuma gitti herşeyi var çantasıda güzel.güle güle kullanın aldıklarınızı

canım bende kan şurubu kullanıom ama benim kanım sınırdaydı zaten hep.birde ben çok et yiyemiom haftada 1 gün anca et sevmiyorum ben tek yediğim etde köfte
güle güle huzurla kullanın canım aldıklarınız inşallah

degiştr dr unu diyosunuz yani 3 saat cok demi sizcede aama bn normal dogumu hiç düsünmezken o yaptrcak die güven gelmişti off yaaa cok kötü oldu

3000. sayfamız olmuşşşşşşşşşşşşşşş :118::118::118::118::118::118:
maşallahhhhhhhhh

degiştr dr unu diyosunuz yani 3 saat cok demi sizcede aama bn normal dogumu hiç düsünmezken o yaptrcak die güven gelmişti off yaaa cok kötü oldu

canım bence 3 saat çok uzun bir süre Allah korusun yolda başına ne geleceği belli değil.doğumlar her zaman planlı olmuyo ki aniden sancılansan açılman olsa ne kadar dayanabilirsin bence riske atma

canım bence 3 saat çok uzun bir süre Allah korusun yolda başına ne geleceği belli değil.doğumlar her zaman planlı olmuyo ki aniden sancılansan açılman olsa ne kadar dayanabilirsin bence riske atma

bence de iyi düşünülmesi lazım yani 3 saat az değil ki

aman ne olur ne olmaz die başka bi alnernatfi bari belirle 3 saat az değil allah korusun ambulanslık fln bi durum olur nolur nolmaz yani olursa iyi olur tabii de

dur şimdi olumsuz düşüncelere hiç yer verme allahtan hayırlısı yanında annenler fln olcak mı senin

maşallah Allah nazarlardan saklasın

tesekkür ederim dr lada pek konusamadım bulundugu hast de bilmiyolar gidecegini soramadım da cok acık acık yardımcısı vr yannda die ara gelmeden dedi konusuruz bakalım mantıklı bişi derse ona gitmek istiyorum yine ama bastan beri o bakıyo ama bi kac kerede siirtekine gidicem yetişirsem batmana ona giderim yrtişemezsem mecbur siirrte dogum yaparım (((

Merhabalar :)

Bugün bebek arabamızı aldık. Chicco Trio puset ve ana kucağı aldık yanında da çanta, yağmurluk.. vs aksesuarlarını hediye ettiler.
Turuncu rengi kalmıştı sadece eşimin de en sevdiği renk turuncu :) O yüzden bu rengi aldık.

Eklentiler

• $chicco living.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…