kızlar bişey sorucam size yaaa kafam çok karışık...dün ben kraft twist travel sistem bebek arabasını araştırmadan eşimi o pazar keyfinden mahrum ederek giittim aldım.birde anadolu yakasında bir yerde daha ucuzmuş diyerek taaa 100 tl lik benzin yaktık+trafik istanbulda olanlar bilir berbat.birde kar yağdı gelirken yollar dahada fena.eve geldim yorumları okuyorum salak gibi önceden oku araştır demi neyse olumsuz yorum çok fazla oturumu rahat değil bebek kayıyor deniyor.bende baktım hakikaten oturma yeri kayacak gibi içime sinmedi.eşime daha kayar mı acaba öyle diyorlar falan dedim tabii der demez paparayıı yedim yani adam haklı bana canım sen araştır bak ne istiyorsan onu alalım dedi hiç sınırlama getirmedi.ben gittim 800 lirayı verdim geldim arabaya.geri iade etsem 100 lira zaten gitti giderken +iadeye götürürkende aynı şey olacak 200 lirayı çöpe attım ki zaten eşime iade dedim başkada bişey diyemedim ondan sonrasını hatırlamıyorummmmsizin bir fikriniz var mı arabayla ilgili ben şimdi ne yapsammm
arkadaşlar bi şey sorcam gece yatış pozisyonunuzla alakalı. Hani sola yatmak gerekiyo falan ama ben de soluma yatıyorum hatta gece dönmeyeyim diye arkamada kırlent koyuyorum.bu defada gece kalça ağrısıyla uyanıyorum. resmen sol tarafımda yaralar çıkcak hep o tarafa yatmaktan. Siz napıyosunuz geceleri ?
kızlar bişey sorucam size yaaa kafam çok karışık...dün ben kraft twist travel sistem bebek arabasını araştırmadan eşimi o pazar keyfinden mahrum ederek giittim aldım.birde anadolu yakasında bir yerde daha ucuzmuş diyerek taaa 100 tl lik benzin yaktık+trafik istanbulda olanlar bilir berbat.birde kar yağdı gelirken yollar dahada fena.eve geldim yorumları okuyorum salak gibi önceden oku araştır demi neyse olumsuz yorum çok fazla oturumu rahat değil bebek kayıyor deniyor.bende baktım hakikaten oturma yeri kayacak gibi içime sinmedi.eşime daha kayar mı acaba ömerhabalyle diyorlar falan dedim tabii der demez paparayıı yedim yani adam haklı bana canım sen araştır bak ne istiyorsan onu alalım dedi hiç sınırlama getirmedi.ben gittim 800 lirayı verdim geldim arabaya.geri iade etsem 100 lira zaten gitti giderken +iadeye götürürkende aynı şey olacak 200 lirayı çöpe attım ki zaten eşime iade dedim başkada bişey diyemedim ondan sonrasını hatırlamıyorummmmsizin bir fikriniz var mı arabayla ilgili ben şimdi ne yapsammm
arkadaşlar bi şey sorcam gece yatış pozisyonunuzla alakalı. Hani sola yatmak gerekiyo falan ama ben de soluma yatıyorum hatta gece dönmeyeyim diye arkamada kırlent koyuyorum.bu defada gece kalça ağrısıyla uyanıyorum. resmen sol tarafımda yaralar çıkcak hep o tarafa yatmaktan. Siz napıyosunuz geceleri ?
cnm bence bu konu abartılmamalı diye düşünüyorum bende dikkat ediyorum ama o kadar da bütün gece yatılmaz yani ben iki tarafıma da yatıyorum çünkü doktorum özellikle öyle yapıcaksın diye bişey demedi....
yoksa dediğin gibi bacak ağrısı kramplar falan başlıyor bi süre sonra Rabbim bebeklerimizi korusun inş.Allaha emanetler
cnm bence bu konu abartılmamalı diye düşünüyorum bende dikkat ediyorum ama o kadar da bütün gece yatılmaz yani ben iki tarafıma da yatıyorum çünkü doktorum özellikle öyle yapıcaksın diye bişey demedi....
yoksa dediğin gibi bacak ağrısı kramplar falan başlıyor bi süre sonra Rabbim bebeklerimizi korusun inş.Allaha emanetler
bende hep soluma yatıyordum önceden de genelde sol yanda uyuduğum için sıkıntı çekmedim. çok problem olursa arada dönüyordum. şimciiikk bizim bebişimiz ters olduğu için dönmesinde ona yardımcı olmak adına geceleri artık sağ tarafında uyu dedi doktor, bebekler başları ile ilerleyip dönerlermiş. sağa nasıl alışıcam bilmiyorum çok zorlanıyorum sanki nefes alamıyorum sıkışıyorum yatak dar geliyoo :) bide kociş sağımda yatıyoo bana çarpacak die tırsıyorum...:26:
cnm o yorumlara bakma....çünkü ben çok araştırdım kötüyorum yapılmayan bir tane bebek arabası yokkızlar bişey sorucam size yaaa kafam çok karışık...dün ben kraft twist travel sistem bebek arabasını araştırmadan eşimi o pazar keyfinden mahrum ederek giittim aldım.birde anadolu yakasında bir yerde daha ucuzmuş diyerek taaa 100 tl lik benzin yaktık+trafik istanbulda olanlar bilir berbat.birde kar yağdı gelirken yollar dahada fena.eve geldim yorumları okuyorum salak gibi önceden oku araştır demi neyse olumsuz yorum çok fazla oturumu rahat değil bebek kayıyor deniyor.bende baktım hakikaten oturma yeri kayacak gibi içime sinmedi.eşime daha kayar mı acaba öyle diyorlar falan dedim tabii der demez paparayıı yedim yani adam haklı bana canım sen araştır bak ne istiyorsan onu alalım dedi hiç sınırlama getirmedi.ben gittim 800 lirayı verdim geldim arabaya.geri iade etsem 100 lira zaten gitti giderken +iadeye götürürkende aynı şey olacak 200 lirayı çöpe attım ki zaten eşime iade dedim başkada bişey diyemedim ondan sonrasını hatırlamıyorummmmsizin bir fikriniz var mı arabayla ilgili ben şimdi ne yapsammm
işte çalışmamayı en çok bu yüzden isterdim..uyku en büyük sıkıntı malesef....offff ya çok uyku bastı bana nerdeyse oturduğum yerde uyuycam, geceleride uyuyamıyorum zaten, daha izne ayrılmama 2 ay var evde olsak en azından gün içinde yarım saat 1 saat uyuruz yaaaaaaaaaa...................
cnm benim hafta sonu kontrolde dr um mantar olmuşsun dediki..kızlar mantar olduğumuzu nasıl anlarız yani akıntı koyu ve kokulu olur diye biliyorum kaşıntı yapar mı benim dr.a 3 hafta sonra gidicem ben pimpiriklinin önde gideniyim de öğreniyim istedim neden olur bir de ayak üşütmekten mi wcden mi gerçi hamileleikte rahim daha hassas ama
bende hep soluma yatıyordum önceden de genelde sol yanda uyuduğum için sıkıntı çekmedim. çok problem olursa arada dönüyordum. şimciiikk bizim bebişimiz ters olduğu için dönmesinde ona yardımcı olmak adına geceleri artık sağ tarafında uyu dedi doktor, bebekler başları ile ilerleyip dönerlermiş. sağa nasıl alışıcam bilmiyorum çok zorlanıyorum sanki nefes alamıyorum sıkışıyorum yatak dar geliyoo :) bide kociş sağımda yatıyoo bana çarpacak die tırsıyorum...:26:
cnm benim için sorun değil ama sanırım kızım sola yatmam gerektiğini biliyor.ne zaman sağa yatsam tekmesinden duramıyorummecbur yön değiştiriyorum.sırt üstü yatıncada bunalıyorum valla mecbur hep solda yatıyorum.yüzüstü yattığım günleri çok özledim
kıslar bebik bezi aldınız mı eşim carrefour da indirim var diye almış prima nın 2 numarasını içinde 86 adet var 21,50 tl iyi mi sizce ?
2 paket almış bide
kıslar bebik bezi aldınız mı eşim carrefour da indirim var diye almış prima nın 2 numarasını içinde 86 adet var 21,50 tl iyi mi sizce ?
2 paket almış bide
2 paket almış bide
bence uygun almış cnm..hafta sonu bende baktım.64 tanesi 21 tl'idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?