kızlar peki bakım için hangi markayı aldınız yada alacaksınız.ben içerisinde paraben olmayan ürünlere baktım birtek paraben yoktur notu sebamed ve niveada var..kararsız kaldım ne yapsam diye.
kızlar peki bakım için hangi markayı aldınız yada alacaksınız.ben içerisinde paraben olmayan ürünlere baktım birtek paraben yoktur notu sebamed ve niveada var..kararsız kaldım ne yapsam diye.
cnm benim 2 eltimde pişik kremi olarak dalin in pişik kremini önerdiler harika akşam sür sabah geçiriyor dediler hiç duymamıştım dalin in pişik kremini :44:
ben galiba herşeyini dalin alıcam, bide sabununu aldım çamaşırlarının arasına koydum mis gibi kokuyor
canım bende okudum Allah kabul etsinarkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa Allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum Allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz adım emine bu arada
bende dün ağladım..ama neden bilyomusnuz...
Banyo yaparken çok zoruma gitti o aynayla aramdaki ilişki..
öyle çevir böyle koy..bi türlü göremedim görmem gereken yerleri..
Bodoslama daldım...ama ağlaya ağlaya olmuo olmuo die...
Kızlar canım çok sıkkın. Kayınvalidem hanfendi şubat tatilini 3 kızı ve torunuyla benim evimde geçiyor. Kar kış demeden geldiler Ankaraya kendileri başka şehirden geldiler 4 saatlik yol düşün ve bide eşime diyomuş söyle bizi oda çağırsın diye 1 ay önceden planlamışlar yanii hiç düşünce edep haya diye birşey yok bunlarda kendi evimde esirim çok üzülüyorum. Beni bırak toruna bir çöp bile almadı kolları ağrıyomuş örgüde öremezmiş. Herşeye bahane eşim tabi sürekli başka tavır içinde bana onların yanında farklı davranıyor. Çalıştığım halde beni hizmetçi gibi kullanıyor. Kah şunu getir kah bunu yap sürekli emirler hafta sonu saati kur annemler 7 de kalkar kahvaltısını hazırla daha neler neler düşün karşısında 7 aylık hamile eşi var buna rağmen merhamet sıfır bide üstüle dün görümcelerim kayınvalide gezmeye gittiler ben çıkadım.Bütün evin temizliğini yap yemek hazırla yediler içtiler kenara çekildiler bulaşıklarda bana kaldı. Görümce dediğim 30,34.ve 19 yaşındalar kısaca canım sıkkın bide üstüne gribim yazında 3 ay bendelermiş doğuma 1 ay kalada ben ne zaman eşimle baş başa kalacağım. Bu sadece benim başımda mı bana bir fikir verin ne yapayım benim evime gitmem akşam 7 buluyor evimde yokum bana geliyolar. Allahım sen bilirsin sabır yarabbim ne olur bana dua edin arkadaşlar bıktım.
Kızlar canım çok sıkkın. Kayınvalidem hanfendi şubat tatilini 3 kızı ve torunuyla benim evimde geçiyor. Kar kış demeden geldiler Ankaraya kendileri başka şehirden geldiler 4 saatlik yol düşün ve bide eşime diyomuş söyle bizi oda çağırsın diye 1 ay önceden planlamışlar yanii hiç düşünce edep haya diye birşey yok bunlarda kendi evimde esirim çok üzülüyorum. Beni bırak toruna bir çöp bile almadı kolları ağrıyomuş örgüde öremezmiş. Herşeye bahane eşim tabi sürekli başka tavır içinde bana onların yanında farklı davranıyor. Çalıştığım halde beni hizmetçi gibi kullanıyor. Kah şunu getir kah bunu yap sürekli emirler hafta sonu saati kur annemler 7 de kalkar kahvaltısını hazırla daha neler neler düşün karşısında 7 aylık hamile eşi var buna rağmen merhamet sıfır bide üstüle dün görümcelerim kayınvalide gezmeye gittiler ben çıkadım.Bütün evin temizliğini yap yemek hazırla yediler içtiler kenara çekildiler bulaşıklarda bana kaldı. Görümce dediğim 30,34.ve 19 yaşındalar kısaca canım sıkkın bide üstüne gribim yazında 3 ay bendelermiş doğuma 1 ay kalada ben ne zaman eşimle baş başa kalacağım. Bu sadece benim başımda mı bana bir fikir verin ne yapayım benim evime gitmem akşam 7 buluyor evimde yokum bana geliyolar. Allahım sen bilirsin sabır yarabbim ne olur bana dua edin arkadaşlar bıktım.
Allahtan sana bol bol sabırlar diliyorum cnm çokk zor geçen annem söylemişti gelen misafirin gitmesini istiyosan tabbet surasini okuyunca misafir hemen kalkıyomuş bi dene bakalımmm umarım işe yarar
güle güle kullanın canım....bol uykulu günler geçirsin bunun içinde:))
walla bilmom canım ya...bende hiç ihtimal vermiodum koku akıntı yok die mantara..Petuş ya şu bahsettiğin ıslaklık varya beni de rahatsız ediyor cuma gününden beri ara ara baya geliyor ama dediğin bende de kaşıntı koku akıntı vs.yok bildiğin su gibi baya ıslatıyor kontolüme 3 hafta var daha... :44:
pofffffffKızlar canım çok sıkkın. Kayınvalidem hanfendi şubat tatilini 3 kızı ve torunuyla benim evimde geçiyor. Kar kış demeden geldiler Ankaraya kendileri başka şehirden geldiler 4 saatlik yol düşün ve bide eşime diyomuş söyle bizi oda çağırsın diye 1 ay önceden planlamışlar yanii hiç düşünce edep haya diye birşey yok bunlarda kendi evimde esirim çok üzülüyorum. Beni bırak toruna bir çöp bile almadı kolları ağrıyomuş örgüde öremezmiş. Herşeye bahane eşim tabi sürekli başka tavır içinde bana onların yanında farklı davranıyor. Çalıştığım halde beni hizmetçi gibi kullanıyor. Kah şunu getir kah bunu yap sürekli emirler hafta sonu saati kur annemler 7 de kalkar kahvaltısını hazırla daha neler neler düşün karşısında 7 aylık hamile eşi var buna rağmen merhamet sıfır bide üstüle dün görümcelerim kayınvalide gezmeye gittiler ben çıkadım.Bütün evin temizliğini yap yemek hazırla yediler içtiler kenara çekildiler bulaşıklarda bana kaldı. Görümce dediğim 30,34.ve 19 yaşındalar kısaca canım sıkkın bide üstüne gribim yazında 3 ay bendelermiş doğuma 1 ay kalada ben ne zaman eşimle baş başa kalacağım. Bu sadece benim başımda mı bana bir fikir verin ne yapayım benim evime gitmem akşam 7 buluyor evimde yokum bana geliyolar. Allahım sen bilirsin sabır yarabbim ne olur bana dua edin arkadaşlar bıktım.
canım bende okudum Allah kabul etsin
ayy ben hem göremiyorum hemde kolum ermiyo ya geçen gün almaya çalıştım nefes nefese kaldım ağlıcaktım nerdeyse napçaz biz ya gidip ağda mı yaptırsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?