2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım bende okudum Allah kabul etsin

ayy ben hem göremiyorum hemde kolum ermiyo ya geçen gün almaya çalıştım nefes nefese kaldım ağlıcaktım nerdeyse napçaz biz ya gidip ağda mı yaptırsam ki

Ben bugüne kadar hiç ağdaya gitmedim aslında gerek duymadım desem daha iyi olur.ama şu an düşünüyorum ve tek yol o gibi gözüküyor.geçen kuaförüme sordum hamileler hep geliyor daha rahat olur böyle sizede yapalım isterseniz dedi.utanıyorum ama sanırım gidicem

Herkese tünaydınlarrrçalışan annelere kolaylıklarrrrr kahvaltı yapıp,geçmişi okuyup geldik.burdada KAR var,bıktımm artık kardan.alışverişe bile gidemiyoruzzz yollar kötü diye.şincik pat diye doğursam beşik bile yok ortadaaa:18::18:efkarlandımmmm

canım hamile kalana kadar ağdayı kendim yapıyordum ama hamile kaldım başlarda kanamam olunca hiç yapmadım bidahada öyle gitti şimdi yine jilet alıştı anlayacağınnasıl çözcez bu sorunu yafu

canım hamile kalana kadar ağdayı kendim yapıyordum ama hamile kaldım başlarda kanamam olunca hiç yapmadım bidahada öyle gitti şimdi yine jilet alıştı anlayacağınnasıl çözcez bu sorunu yafu

ben hesap yapıom walla..kaldı 8 hafta...8 haftada kaç kereyle çözeriz bu olayı onu hesaplıom:))

bu koca göbeklede nasıl yatıcaz kadının önünegireceğim şekilleri düşündükçe vazgeçiyorumbide zararı olursa diye korkuyorum ağda derdine erken doğurmayalım:18:

ne gerek var efkara netten giriyosun veriyosun siparişi hoop geliyo herşey kıyafetten kreme kadar karyolası herşeyi yani istemediğin kadar da taksit ne gerek var efkara üzme annesi kuzuyu efkar mefkar hiç gerenk yok

PETUŞŞŞ YOZGAT'tasın bugünnnn :) benim memleketime varcan 2 güne

evettt, geri sayım topiğinde paylaştım duygularımı:)))) gelyom bebem sizin oralara az kaldı

ayy canım ya
istanbulda çok soğuk valla
üşümekten çıkamıyorum bende
eve zor atıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…