canım bende okudum Allah kabul etsin
ayy ben hem göremiyorum hemde kolum ermiyo ya geçen gün almaya çalıştım nefes nefese kaldım ağlıcaktım nerdeyse napçaz biz ya gidip ağda mı yaptırsam ki
güle güle kullanın canım....bol uykulu günler geçirsin bunun içinde:))
walla bilmom canım ya...bende hiç ihtimal vermiodum koku akıntı yok die mantara..
dr bakana kadar hatta diodum çok sık tuvalete gidiorum, kurulayamıyorum sanırım çok ondan oluo die..dr dedi mantar ıslaklık yapar...
pofffffff
k. validen anlamıo anladıkta eşin nie böyle yapıoki...
olay eşinde bitio yani, ya kendisi yardımcı olmalı sana, yardım etmiosada seni atmamalı önlerine..çok kızdım eşine
alışkın değilse ağdaya gitme cnm bence ya...
canım hamile kalana kadar ağdayı kendim yapıyordum ama hamile kaldım başlarda kanamam olunca hiç yapmadım bidahada öyle gitti şimdi yine jilet alıştı anlayacağınnasıl çözcez bu sorunu yafu
Ben bugüne kadar hiç ağdaya gitmedim aslında gerek duymadım desem daha iyi olur.ama şu an düşünüyorum ve tek yol o gibi gözüküyor.geçen kuaförüme sordum hamileler hep geliyor daha rahat olur böyle sizede yapalım isterseniz dedi.utanıyorum ama sanırım gidicem
Herkese tünaydınlarrrçalışan annelere kolaylıklarrrrr kahvaltı yapıp,geçmişi okuyup geldik.burdada KAR var,bıktımm artık kardan.alışverişe bile gidemiyoruzzz yollar kötü diye.şincik pat diye doğursam beşik bile yok ortadaaa:18::18:efkarlandımmmm
Herkese tünaydınlarrrçalışan annelere kolaylıklarrrrr kahvaltı yapıp,geçmişi okuyup geldik.burdada KAR var,bıktımm artık kardan.alışverişe bile gidemiyoruzzz yollar kötü diye.şincik pat diye doğursam beşik bile yok ortadaaa:18::18:efkarlandımmmm
PETUŞŞŞYOZGAT'tasın bugünnnn :) benim memleketime varcan 2 güne
PETUŞŞŞYOZGAT'tasın bugünnnn :) benim memleketime varcan 2 güne
ben vardım bile sizin memlekete aslında çoktan geçtik ama 40 haftaya göre böölee
ayy canım ya
istanbulda çok soğuk valla
üşümekten çıkamıyorum bende
eve zor atıyorum kendimi
resmen tickerlar hızlandı :) zaten 40 haftayı zor görürüz gibi geliyo.az kaldııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?