2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ya hiç iştahım yok yemek geldi ama yiyemiyorum ancak çorbayı içtim kalıcak galiba yimekler
sürekli üşüyorum

bu koca göbeklede nasıl yatıcaz kadının önünegireceğim şekilleri düşündükçe vazgeçiyorumbide zararı olursa diye korkuyorum ağda derdine erken doğurmayalım:18:

ayy birde o var demi..acaba tüy dökücü krem falanmı kullansak. deneyen oldumu hiç aranızda ?

ülkemizde çok az kadın 40 hafta gebelik yaşıomuş...%4 civarındaymış...
%80 civarında kadın 38.-39. haftada doğuryomuş...en çokda 38 de...

bende 38 de doğurmk istiyorummmmbenim annem bizim 3 numarayı 35 yaşında doğurdu,kardeşi 5.5 kilo doğğduuu kadın 2 çocuğu çatır çatır normal doğurmuş ama 3. yü doğuramadı kafa büyük kilo çok :) bende öyle olursam :18::18:sezeryanlan pırtlarız bizzde

zaten kocam gelene kadar bekleyebileceğimi düşünmüyorum hiç

ah canımm senin hissettiklerini ben de hissediyorum aynı şeyleri yaşadık ama senin daha ağır tabiii biz evlenmeden önceydi kocişin orda olduğu
rabbim sana bol sabır ve kolaylıklar versin kocişe de bundan sonra mesaisi 8-5 olabilecek bi yer inşllah ya çok üzülüyorum sen yazdıkça neyse ki yalnız deilsin benim k.peder fln hayatta umursamaz böle şeyleri

anaaam 5.5 mu yok anaam hiiiç bize göre değil

ben sormuştum doktoruma. sağada yatabilirsin dedi. o kadar kasmaya gerek yok kıslar. fakat solda biraz daha fazla kan gidiyormuş bebişlere. ama hep sol hep sol yatmakta çok zor.

ben geçen cumartesi babamı kaybettim. az çok belki benim hikayemi biliyorsunuzdur... babam göremicek bebeğimi. allahım günahlarını affetsin. kabir azabı göstermesin babama ve mekanını cennet etsin. çok üzgünüm çok moralim bozuk. daha doğrusu ne dicemi bilemiyorum ama bebeğim için güçlü olmak zorundayım. Rabbim bebeklerimizi ve ailelerimizi korusun.

benim oğluşumun 12 yaşında bir dayısı olcak çok garip dimi

benim kızımında 15 yaşında dayısı olacak
dayısı şimdiden haarçlıklarını biriktirmişte
yarım altın almış yeğenine takmak için
kurban olduğum canım kardeşim benim
oda geri sayıyor benmle boğuşmak için

canım başınız saolsun

cnm başın sağolsun.rabbim sabır versin sana ve ailene... Güçlü olmak zorundasın doğru.hayat işte ne zaman ne göstereceği hiç bilinmiyor.

kar'lı bir selam da benden herkese
evden kar'ı seyretmek hoş ama çalışan herkesin Allah yardımcısı olsun,sabah eşim uzaklaşana kadar arkasından baktım da resmen elim yüzüm buz tuttu
az sonra hafta sonundan kalan evi temizlicem,hiç gözüm kesmiyo ama heryerde batmış yapmam lazım

canım maşallah miniğine,inşallah bişey çıkmaz...stres yapma canım bol bol dua et

oyyy kıyamam yaaaa,çok zorr dimi..Allah yardım etsin bebem

bizim bi akrabamızın gelini de durup dururken krize giriyodu hamileyken,etrafındakiler ne yapacağını şaşırıyolardı..doğurdu rahatladıı

Efet kuzenim olur kendisi :)

aaa,ne güzel...

kızlar ank.dan oğluma bu uyku setini aldıkEki Görüntüle 336036

rahat rahat uyur inşallah bebişin canım bunların içinde

wayyy bee,3 tane görümce 1 tane kaynana 4 kadınlar,nasıl bütün işi sana yaptırıyolar helal olsun,eşinede bravo pek değerliymiş anası ve bacıları maşallah yanee
benim 1 tane 26 yaşında kaynım var,bize geldiğinde eşim herşeyi ondan ister suyunun bile,beni kaldırmaz o varken yani..k.validem geçen gün gelip balkonumu yıkadı..halimize bin şükür walla

13:15de randevumuz var dua edin bize kızlar:26:
İnşallah iyi haberlerle gelirsin tatlım
ülkemizde çok az kadın 40 hafta gebelik yaşıomuş...%4 civarındaymış...
%80 civarında kadın 38.-39. haftada doğuryomuş...en çokda 38 de...
az< kaldı walla,çok az kaldı...:18:

canım ya ne kadar iyisin allah razı olsun ben bir liste yapıyorum da eğer senini için de uygunsa 17 şubatta okur musun benim için

canım aslında sayfanızı çok meşgul etmek istemiyorum ama şöyle hergün bir hamile okuyacak sadece toplam 41 gün ben bir liste yapıyorum her gün birirnin ismini yazıyorum tabi isteyen olursa gerçekten herkes çok duyarlı allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…