cnm sen ne yaptın misafirlerini ? gittiler mi?
Çok şükür gönderdim bitanem pazar gününden belli rahatım.
kızlar aslında okuldayım ama aklıma takıldı dayanamdım bi size sorayım dedim
aylık kontollerinize gittiğinizde ultrason harici napıo doktorunuz tahlil filan yapıo mu
bizimki ilk haftalarda yapıodu ama sonra bıraktı
en son şeker yüklemesi yapıldı daha da tahlil filan yok
bi değerim düşükse filan nerden bilecek size her ay tahlil yapılıyo mu
saol cnm...
Uykuyu deme ya...zombi gibiydim bu gece..
Tuniye bi liste vercem sabaha kadar o listeyle uğraştım kafamda..offff çok fenaydı...bi an önce akşam olsun...
cnm şeker yüklemesinden sonra banada bi kere tam kan sayım sayımı yapıldı...ondada burnum kanıodu, şikayet üstüne dr kan değerlerinde bi artma/azalma varmı bakalım dedi...
günaydın kıslar nasılsınızzz
alınanlar çok güzel mşlhh güle güle kullanın
bnmde doktorum istemiyor tahlil falan ama
ben sağlık ocağına gittiğimde her ay yaptırıyorum
kan tahlili ve idrar tahlili idrarıda evde yapıp hemn
çıkıyorum hemşirede hemn bakıyo rahat oluyor
tahlil sonuçlarını doktora bile göstermiyorum
birde benm hastane için 3tane çantam oldu
sizce zor olurmu valizmi yapsam
birinde benm eşyalarım birinde kızımı
diğerindede bez selpak vs var
aylık kontollerinize gittiğinizde ultrason harici napıo doktorunuz tahlil filan yapıo mu
günaydınlarrrrrrr
ilk doktora gittiğimde kan ve idrar tahlili yapıldı,sonra ikili test,en son doopler..sonra ne kan ne idrar hatta şeker yüklemem bile yapılmadı ayın 13.ünde gitcem bakalım...:44:amaaaan o kadar da kafaya takmıyorum yani inceledikçe poku çıkıyo çünkii
hııı,ne listesiymiş o bakiim:44:
ben hala yatağın içindeyim,iş pc'yi kapatıp yastığı indirmeme bakar amaa yok işte yokkk,dön o tarafa dön bu tarafa olmaınca olmuyooorrreeee
bence bi valiz yap..sonra telaştan biri unutulup kalmasın evde..yafff,benim çantam yetti de hasta bezi çok büyük sığmadı çantaya artık bebeğin beziyle hasta bezini ayrı bi çantaya koycam napiim
taşıması vs. sıkıntı olmayacaksa bence daha mantıklı hatta..günaydın kıslar nasılsınızzz
alınanlar çok güzel mşlhh güle güle kullanın
bnmde doktorum istemiyor tahlil falan ama
ben sağlık ocağına gittiğimde her ay yaptırıyorum
kan tahlili ve idrar tahlili idrarıda evde yapıp hemn
çıkıyorum hemşirede hemn bakıyo rahat oluyor
tahlil sonuçlarını doktora bile göstermiyorum
birde benm hastane için 3tane çantam oldu
sizce zor olurmu valizmi yapsam
birinde benm eşyalarım birinde kızımı
diğerindede bez selpak vs var
ilk doktora gittiğimde kan ve idrar tahlili yapıldı,sonra ikili test,en son doopler..sonra ne kan ne idrar hatta şeker yüklemem bile yapılmadı ayın 13.ünde gitcem bakalım...:44:amaaaan o kadar da kafaya takmıyorum yani inceledikçe poku çıkıyo çünkii
hııı,ne listesiymiş o bakiim:44:
ben hala yatağın içindeyim,iş pc'yi kapatıp yastığı indirmeme bakar amaa yok işte yokkk,dön o tarafa dön bu tarafa olmaınca olmuyooorrreeee
maşallah oğluşunada sanada anneciği:) güzelmiş güle güle kullansın bebişin inşallah bende park yatak karyola yatak arasında gittim geldim eşim dedi bu ne bez parçası vermem buna bu kadar para baktım diretiyo anlatamadım da bizde istikbalden sitesinde olan sleppy karyolayı aldık sabitlenedebiliyor baya baya derin zor buldum bende amacım dern olmasıydı avrupa normlarında olsun diye şükür geliyor haftaya inşallah 34. haftamızda oluyoruz o zaman tam zamanında geliyor.
bencede gitsen daha mantıklı değil mi yeni doktorun seni ne kadar erken tanırsa o kadar iyşi olur bende 19. haftamda değiştirdim doktorumu çünkü raporlarını vs hepsini de göçtür giderkene de baksın not etsin dosyana durumunuzu cnm bence tabi
taşıması vs. sıkıntı olmayacaksa bence daha mantıklı hatta..
tek bi çantada karış karış bişiler aramaktansa...herşeyin yerinin belli olması daha mantıklı gibi geldi hıı...
ya tuni alışverişe başlıycakmış....benimkiler bayağı ok olunca ne aldın vs. die konuştukta dedim ben aldıklarımın bi listesini çıkarim atim sana..hala çıkarcam 2 gün oldu....
bana aymadılarrr..yağmur yağyoo hava karanlık istanbul bugün bunalım
nbr zeyno
aman geçmiş olsun..allah kavuştursun demeyim ne olur ne olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?