2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın kıslar nasılsınızzz
alınanlar çok güzel mşlhh güle güle kullanın
bnmde doktorum istemiyor tahlil falan ama
ben sağlık ocağına gittiğimde her ay yaptırıyorum
kan tahlili ve idrar tahlili idrarıda evde yapıp hemn
çıkıyorum hemşirede hemn bakıyo rahat oluyor
tahlil sonuçlarını doktora bile göstermiyorum

birde benm hastane için 3tane çantam oldu
sizce zor olurmu valizmi yapsam
birinde benm eşyalarım birinde kızımı
diğerindede bez selpak vs var

ilk doktora gittiğimde kan ve idrar tahlili yapıldı,sonra ikili test,en son doopler..sonra ne kan ne idrar hatta şeker yüklemem bile yapılmadı ayın 13.ünde gitcem bakalım...:44:amaaaan o kadar da kafaya takmıyorum yani inceledikçe poku çıkıyo çünkii

hııı,ne listesiymiş o bakiim:44:
ben hala yatağın içindeyim,iş pc'yi kapatıp yastığı indirmeme bakar amaa yok işte yokkk,dön o tarafa dön bu tarafa olmaınca olmuyooorrreeee

bence bi valiz yap..sonra telaştan biri unutulup kalmasın evde..yafff,benim çantam yetti de hasta bezi çok büyük sığmadı çantaya artık bebeğin beziyle hasta bezini ayrı bi çantaya koycam napiim

yok canım her ay tahlil yapılmıyor bizde...
Şeker yüklemesinden sonra hatta
belirti görmez isek daha tahlil yapmamıza gerek yok dedi ...

anaaaammmm şimdi ne çok isterdim senin yerinde olmayı, indiriverirdim o yastığı ohhhh,çok uykum var çokkkk hiç dinlenemiyorum ya, hep yorgun hissediyorum kendimi

bence bi valiz yap..sonra telaştan biri unutulup kalmasın evde..yafff,benim çantam yetti de hasta bezi çok büyük sığmadı çantaya artık bebeğin beziyle hasta bezini ayrı bi çantaya koycam napiim

tmm canım bende düşünüyorum ama
alıcam küçük valiz sonra bide onu ne yapcam
diye düşünüyorum yer yok evdee puffff

taşıması vs. sıkıntı olmayacaksa bence daha mantıklı hatta..
tek bi çantada karış karış bişiler aramaktansa...herşeyin yerinin belli olması daha mantıklı gibi geldi hıı...

ya tuni alışverişe başlıycakmış....benimkiler bayağı ok olunca ne aldın vs. die konuştukta dedim ben aldıklarımın bi listesini çıkarim atim sana..hala çıkarcam 2 gün oldu....

haklısın kesn karar versdim gidicem cünkü cok taktım ne olack bu iş die bi an önce gidip goreyimde kafam rahatlasın

benimki hiç yapmıyo tahlili valla 2 li 3 lü detaylı seker yüklemesi yaptı onun dısında ole kana fln hiç bakmadı

Günaydınlar annişler
Çok uykum var bir an önce akşam olsun

bnde öyle düşündüm ilk başta
eşim taşır sorun olmaz zaten çok ağır değiller
resimleri eklicem ama şuan annemlerdeyim
evde olunca eklerim bi ara alırım fikirlerinizi

Gunaydin kizlar.ya sabah karnimi soyle bi inceledimde gitmis guzelim karnim.sag ve sol yanlarim tamamen yirtik.ortada bisey yok ama.benim gibi olan varmi yaaa aglicam simdi

aman geçmiş olsun..allah kavuştursun demeyim ne olur ne olmaz :)

Aman demee ağzından yel alsın. Ne kadar düşüncesiz insanlar yaa ben böyle birşey görmedim. Bide ben fark ettiysen Çarşamba dan itibaren yoktum. Rapor aldım üstüne bide grip oldum. Nasıl vicdanları rahat nasıl kalabildeler daha aklım almıyor. 7 aylık demdiler gümbür cemaat geldiler. Sonraki günlerde eşim yardımcı oldu sağolsun ne yapayım onlar utanmıyo bari ben yapayım dedi evimide süpürdü yemek hazırlamamda da yardımcı oldu. Sabahın köründe kalkıp kahvaltılarını hazırladım. Yemin ederim son ana kadar kalkmadılar eşim gözüyle gördü....Bahsettikçe başıma ağrıyo tansiyonum yükseliyor yaa offf Allahaım dah abüyük dertler vermesin.....

Son düzenleme:
PETUSCUM bu gogsun ucuna takilan kelebegi gordumde onceki sayfalarda.peki bunu kullaninca tekrar gogus ucumuzu rahatlikla aliyomu bebek eminmisn.sonra ona alisip sahici memeye tutmazsa bebek.aslinda cok rahat biseymis.catlak vs olursa.o catlagin acisi cok fena dedi bir kac arkadas.eziyetle emziriyosn bebegi dedi.ins bizlerde olmaz yaaa.zaten moralim bozuldu su karin catlaklarindan sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…