cnm dün akşam yine acile gitmişler nidilat ve serum takmışlar sancısını geçirmişler 2 cm de açıklık varmış sabah da sümüksü bi kan gelmiş hemen dr.aramış o da nişan olabileceğini ve panik yapmamasını söylemiş....
Ya kızlar merak ettiğim bişey var sizleri takip ediyorum ama öğrenemedim yinede :)
sizin kasılmalar ne zaman başladı hangi haftada benim 31+2 deyiz ama başlamadı 32-33 te falanmı acaba çünkü sizler bakıyorumda hep o haftalardasınız
Ya kızlar merak ettiğim bişey var sizleri takip ediyorum ama öğrenemedim yinede :)
sizin kasılmalar ne zaman başladı hangi haftada benim 31+2 deyiz ama başlamadı 32-33 te falanmı acaba çünkü sizler bakıyorumda hep o haftalardasınız
canım 35.haftadayım bnde bayadır var ne zaman başladı bilemiyorum şimdi.
çünkü ben onu bebek kafasını dayıyor sanıyodum
Meğer kasılmaymış
evet ben de kafası popusu diye seviyordum..canım 35.haftadayım bnde bayadır var ne zaman başladı bilemiyorum şimdi.
çünkü ben onu bebek kafasını dayıyor sanıyodum
meğer kasılmaymış
canım herkeste olmaz bu kasılmalar kasılma erken dogum belirtisi ola biliyor öyüzden olmaması daha iyi iki gündür bende de başladı bebek taş gibi oluyo yarın 3de randevu aldım pazartesi gidecektim şimdi kızları duydukca korktum erkene aldım randevumu :18:
evet ben de kafası popusu diye seviyordum..
bebek mi kasılma mı off nassı anlayacığız yaaa..
canım ben onu sormuştum doktora.. böyle bi tarafta toplanıyor sertleşiyor diye tarif ettim
ee olacak dedi.. ne kasılma dedi ne bebek dedi.. deli etti beni.. normalmiş.. herşey normal
canım allahtan hayırlısını iste normal yada sezeryan onemli olan bebişinin saglıklı dogmasıiyi akşamlar bayanlar.ben 34+4 deyim.oğluşum 3kilo olmuş.gelişimi 2 hafta ilerdeymiş.yarın tahlil yaptırıcam.bi de kalp atışlarım dolayısıyla oğluşumun kalp atışları hızlıymış.sezaryan olma ihtimalım çok yüksekmiş.bu konuda fikri olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
slm arkadaşlar...ya aklımdan atamıyorum en iyi sizinle paylaşmam olacak bilgilendirirseniz sevinirim çok....bu aralar benim aşagıdan az az su gelio günlük ped kullanmayınca ıslanıo...kötü bi durum olurmu acaba muaneme 9 gün var...suatın 17 sinde gittiğimde doktor suyun azalmıs biras ama sorun edecek kadar deil demişti,bol bol sıvı al demişti öle yaptım ama acaba faydası olmuyormu erken dogumdan cok korkuyorum ilk bebegim olacak allh nasip ederse içim içimi yiyiyor...
topik neden duruldu yaw sayfalar hep aynı yerde
evet ben de kafası popusu diye seviyordum..
bebek mi kasılma mı off nassı anlayacığız yaaa..
canım ben onu sormuştum doktora.. böyle bi tarafta toplanıyor sertleşiyor diye tarif ettim
ee olacak dedi.. ne kasılma dedi ne bebek dedi.. deli etti beni.. normalmiş.. herşey normal
ama ama benim facem bile yok kocam izin vermiyo yalnıs mı kaldık şimdi kızımla
bizie ekleyin faceden yaaa bizde takip edelimmmm
ama ama benim facem bile yok kocam izin vermiyo yalnıs mı kaldık şimdi kızımla
benim kocişim de istemiyor hiç.. ikimizinde vardı face.. cidden sorunlar yaşadık.. kapattık kendimizi elaleme rahat ettik..
ama ama işte böyle de lazım oluyor..
geçenlerde dedim ki yalandan çakma bi hesap alayım.. ona da gerek yok dedi.. domuz dedim ben de içimden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?