2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
valla ben artık alıştım erkenden uyanmaya eşimde kızımda uyuyo daha ben böyle hersabah erkenden uyanıyorum kızım şimdide uykusuzluga alıştırıyo galiba beni

güzel annne adayları ben kaçıyom açıktık biz biraz temizlikte yapacam ögleden sonra doktor randevum var bi sorun cıkmaz inşallah sizleri duydukca doktora korka korka gidiyom ortalıgı toparlıyayım bide dogurup gelirim filan şaka bi tarafa benim daha çok erken ama iki gündür kasılmalarım çok oluyo o yüzden randevumu erkene aldım bişey yoktur umarım

Günaydın annecikler,

Napıyonus bakalım. Benim oğlum güm güm vura vura bu sabah bi alem etti beni sızmışım resmen
Petuş, lucky, paris ne alemdeler ?

Durumunuzu bildirin kuzular...

günaydın bayanlar son iş günüm sayılır doktora gideceğim yarın ve ondan sonra
full yatışşşş
dün yine karnımın alt tarafına sancı girdi
minoset içtim bir tane rahatladım
bugün yoğun bir gün benim içinnnn

Günaydın annecikler,

Napıyonus bakalım. Benim oğlum güm güm vura vura bu sabah bi alem etti beni sızmışım resmen
Petuş, lucky, paris ne alemdeler ?

Durumunuzu bildirin kuzular...

Gunyadin cnm...
Biz iiyiz cnm anci kasilma vs. Yok ama belden asagasi pert durumda, gobem duscek gibi kukumun ralarida cok agriiii...teferruatta kucuk agrilar olsada genel olarak iim ama:))) ablam gelio bugun cok sevgili yegenimle birlikte:)))1-2 saate gelirler ins. Onlari beklom...soguk ve karli bi ist. Sabahi..

Lucky de parisde henuz dogurmadi, sukurki marti gorduk hepimiz:)))
Paris dr muayensini beklio, bakalim ne diycekler, durumu su an icin ayni, muayene sonrasi bilgi verirse paylasirim..

Çok şükür,RAbbim koloaylık lnasip etsin..

günaydın kıssslarr.dün akşam acildeydik.öğlen bir mide bulantısı kusma sonra başım dönmeye başladı.kalbim nasıl çarpıyodu varya nefesim kesiliyodu nerdeyse.eşimi aradım geldi.hemen gitmedim.saat 9 gibi dayanamıyorum gidelim dedim.gittik tahlildi falan sonra nst ye bağladı doktor.sonrada kasıklarıma bir ağrı girdi yok böyle bişey ağlaya ağlaya mahvoldum.serum taktılar bittikten sonra rahatladım biraz.kasık ağrım gitti en azından.ben nst deyken 2 tane doğuracak geldi.biri diyo hemşireye suyum geldi oturuyoduk.ben çok korkuyorum nasıl olcak şimdi diye.bi an yerinde olmayı istemedim değil:)

günaydın annişler..
petuşum sabah sabah ne uyanıyorsun sen yaa.. az bi zamanın kaldı tadını çıkar bu anların..
ablanın çocuğu ile nassıl olur bilemem artıkın
dün eşime senden paristen bahsettim.. tıstı.. pazartesi gitmem gerek doktora cumartesi gitmeye karar verdik..
panikledi ama güya bana belli etmiyo... yer miyim hiç

günaydınlarr..
petuşum bugğn erkencisin demek gözün yollarda ablanla yiğenini bekliyorsun

Bugun mart geldi, marti gorduk ya iim cnm cok sukur:))) beklioz iste hatun ne zmn derse hadi kalk hastaneye die o zmn gelsin die beklioz:))) sen nasilsin

iyiyim canım ya elimden gelse hergün ntsye gircem
gece uyurken dönüşlerimde bebeğim bir kasıyor kendini
çok korkutuyor beni acaba diyorum uykulu uykulu
düzgün dönemiyormuyum öyle böyle derken günü
kazasız belasız geçiriyoruz.
sana iğne yaptılarmı serum falan taktılarmı hastanede
bide o 2cm açıklığı hissediyormusun?

bnde anlattım bizde korkuyoruz p.tesi randevum vardı ama eşim sabah
bugün bi gideriz doktora dedii daha gelmesin kızım ya halıları göndermedik
ev perişan

Gecmis olsun cnm niye oyle olduki acaba?
Ayyy evet ya ne kadar etkilenioz birbirimizden:))) hatirlarsa ilk enfeksiyinnolanlardandim..kasik agtisimolunca enfeksiyon oluomusu cozduk topikce enfeksiyon olmustuk:))) simdide hepbirlikte dogurcuk sanirim:)))
günaydınlarr..
petuşum bugğn erkencisin demek gözün yollarda ablanla yiğenini bekliyorsun

Ahhhaaaa evet evet hic sorma:))) hava bari guzel olaydi yaf..
Cocuk aliskin degil evde oturmaya, bahceli eleri surekli bisiklette surekli sokakta..
Burda bunalima girio haliyle ismail yk ye verio kendini:))) ins. Ben gormeyeli buyumus ve olgunlasmitir nitekim 1 sene oldu gormeyeli, bende fena degilim yani:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…