2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

seni çok iyi anlıyorum ya...bende sevmem kalabalığı ailende olsa şuan bazen annemin varlığı bile beni bunaltıyor benim annem bide herşeye karışır eşimde pek bu huyunu sevmiyo ama yapacak bişiy yok arada ben kalıyorum hepp off off

Cnm degisyo ama oncesine gore azaldi sanki 1 hafta 10 gundur
Dun gece agladim bi ara bu hareket etmio die oyle dusun..
Artik daha fazla uyuyolar bide sanirim yer daralmasinin yani sira..
Ama cok kuvvetli hareketleri

Bizde karisan yok. Esimlede sorun yok da..
Ben biraz rahatsiz bi tipmdir ya..ablam surekli bakalim kizini nasil yetistircen dio
Kardesim dio nazi kampi gibi...sevmiolar beni cok ben biraz sert ve kuralciyim onlara gore((
Kardesm unv. De okuo..surekli isyiomki kitap okusun gaxete okusun...hersei vakyinde zamaninda yapsin...sbh erken uyansin gece vakitli yatsin...oda tam tersi 10 gundur yanimda bi gun defter kitap acmadi, surekli pes oynuo, gece 4 de yatio...benim sinir sistemim alt ust oldu...gece 12 de kola icio bana bayio mesela...gece o saatte kola icilirmi yazik degilmi o mideye...bende surekli oyle olmaz boyle olur die itisip duryom..hersey kuralina uygun olsun istiom...((

Ablamla yegenimin iliskisinede cok karisiom...cocuk zaten yemek yemio tam yemek yerken alam dioki hadi oglum bi istiklal marsini oku..yaa birak yemek yesin ne aklina getirion....dun carsiya gittik almisn eline ayakkabiyi dioki oglum bak ayakkabiya oyle guzel boyle guzel, aa anne alalim demeye basladi cocuk neyse oglum almayalim sonra bakariz dio...hic aklinda yokken cocugun aklina ayakkabiyi sokuo sonrada vazgecirmeye calisyo...daha bunun gibi bi suru bisi...diorum biraz cocuk psikolojisiyle ilgili kitap okusan yaptiginin hata oldugunu bilirsin....hemen seninkinide gorcez dio...kitapla covuk buyumez dio...bu kadar kuralci olma dio..bu kuralcilikmiki?... Oysa bi banane disem, herkes nasil istiosa oyle yapsin diebilsem beni kafada rahAt cek onlarda rahat edcek ama tutamiom kendimi...

canım yaa seni çok iyi anlıyorum, zor bi sürece girdik,benimde kayınvalidem 2 haftadır bizdeydi,cmtesi gitti,cuma eşim ist. a gitcek 4 gün yok, kayınvalidem yine gelcek ben yalnız kalmıycakmışım,annemde gelemiyo ya şimdi meydan ona kaldı,iyide ben onun yanında rahat olamıyorum,valla ne güzel hamilelik geçiriyodum aralıktan bu yana dişti şuydu buydu hep burda stres oluyorum o olduğu zaman,herşeyi o yönetmek istiyo,herşeye karışmak istiyo,ve işin kötü tarafı uzunca bi süre böyle devam edecek,çocuklar büyüyene kadar evde onlarla yaşıycaz, benim 15 gün annem 15 gün kayınvalidem bekcak,evde hep birileri olcak,ama benim en çok korktuğum zaman lohusalık dönemi o 40 günde çok sıkıntı çekcez,Allah yardımcımız olsun

allah yardımcımız olsun zaten lohusa dönemi biraz sitresli geciyo anne bebege alışmaya çalışırken bide anneler gelen misafirler uykusuzluk depresyona girmemek elde degil bide dogmadan gelmeleri daha kötü olmuş allahtan bizimkiler yakın annem yürüme mesafesinde kayın validemde yakın sayılır şimdilik gelen giden yok dogumdan sonrada 15 gün filan kalır kayınvalidem en fazla sonra ara ara gelir heralde ilk kızımda ben dogum yaptıktan 2 gün sonra hacca gitmişti tek annem iyiydi ama bu dogumda ilk gibi olacak bakalım ne yapacaz ama normalde iyi anlaşırızda o sitreste ne yaparız bilmiyorum

Aslında senin eğitici ve öğretici bi yapın var sen kesinlikle doğurusunu yapıyorsun ama karşındaki insanlar malesef öle olmuyorlar tuhaf olan senmiş gibi davranıyorlar bende de var bi tane öle abla o kadar rahat ki çocuk gelmiş 5 yaşına tek bi tane renk olsun sayı olsun öğretmiyor...nerde polisiye dizi var onları izlete izlete çocuk şimdi saldırgan bi yapıya sahip olup çıktı geçen bana diyorki senin karnına vurursam görürsün diyor, sanane diyor bişey söylesem yani bunlar doğru şeyler değil ablam bana da diyor aynı sende olduğu gibi seninkini de görcez.... ya da hafta sonu gel öğret bakalım bizim oğlana diyor yaa sen baştan koparmışsın ipleri şimdi çocuk ipe sapa gelmiyor acayip bunaltıyor eşimde diyor hiç sevmiyorum senin yiğenini çok şımarık değişik bi çocuk diyor
yani boşver sende.. biz kendi çocuklarımıza inş.herşeyin doğrusunu yanlışını öğretiriz allahın izniyle...

ben gecen hafta konturole gitmiştim 15 gün sonra gel nst baglıyalım dedi doktorum yani 33+3 haftalık olacak neden bu kadar erken dediki bana

Merhaba Ben bir ay önce teslim aldım .
Dudullu modoko fiyatlar tam takım için genelde 2.500 'in üzerinde ve yuklarıya doğru ilerliyor. Kampanya varsa iyi olur ara ara dolaşıp incelemek lazım. Biz tesadüfen bir kampanyanın son gününe rastlamıştık. Bir fazladan odamız vardı orayı ayarladık bebeğimiz için. Yoksa sadece karyola ve şifonyer düşünmüştük.
Büyüyen karyola, bambu sepet, 4 kapılı gardrop, şifonyer, oyuncak sandığı, yatağı, cibinlik ve uyku setini 2,800 ' e aldık.

Arkadaşlar bebişlerin odalarını aldınız mı bana istanbul anadolu yakası için fiyat bilgisi verebilir misiniz?

az önce kahveciçeğine cevap yazmışım fakat alıntı yapmayı unuttuğum için başka mesajlardan sonra tuhaf oldu. attığım bu mesajın cevabıydı.

Evet ya zaten o donemi dusndukce bunaliorum.
Ablama diorum bunaltmayin beni biarz anlayin evde olmak zaten zor, bide surekli ne zmn olacak die bekliorum stres oluorum sizde beni bunaltmayin..ablam dioki ne var gayet rahatin yerinde..lohusalik falan diorum zaten eve yeni bisi gelcek aliycak falan ne olacagi belli degil...lohusalikda ne demek biz hic yasamadik oyle seyler dio...evde onumuzdeki 4 yil boyunca surekli birinin olacagi dusuncesi simdiden basio beni..
Evet benimde plali sezeryanken herkesin gelecegi tarih belliydi ne guzel...ama simdi boyle ani degisimler olunca esim yalniz birakmio..illa biri olmaliymis evde...oysa boyle daha stres oluom..kendim olsamda yapacagim sey ayni taksiyi cagirip dr a gitmek...
yani insan biraz eletiriye aik olur...biri bak bu yanlis dediginde acabami die bi dusunur...ablam cocugu azdirio resmen...cocuk surekli bisi istio...resim yapicam dio..resime baslio o sirada cizgifilm izliycem dio..onu yaparken parka gidcem dio...eeee anne yemek yerken istiklal marsi okutursa cocuk gayet normal yani...cok akilli bi cocuk ama cok simarik surekli bi mizmizlanma halinde...halbuki ben 2 gunde ogrettim...hergun bisi isiycen die oyle susledmki bugnku hakkini parka giderek kullandi, dunkinide carsiya gideek...simdiden dusunuo teyze yrn ne istesem acaba die...yani cocuk ogrenmeye cok meyilli..6 yasinda ama sayilari toplamayi cikarmayi super yapio...istiklal marsini 10 kita okuo...ama boyle bi cocuk anasinin elinde malamat oluo iste ya..aynen benimde esim kendini odaya kapatio yegenimin gurultusunden....cocuk cay iceken gizleri portluo...oyle sapur supur icioki cayi..surekli esimn ustune cikip cikip atlio falan...offff dogursamda gitseler

Günaydııııııııııııın....
cumartesiden beri yatmaktan çok sıkıldım ben ya..
buraya yazamamıştım cumartesi acile gitiim ve sancım çıktı
iğne ve serumla geçirdiler ama doktor amcamız artık kalkmak yok dedi
rahim ağzı uzunluğum tam sınırdaymış çünkü..
ben de uslu kız oldum artık yatıyorum

yaaa petu ya ben de sinir oluyorum böyle annelere
lafım ablana değil tabi ama neden hep böyle.
hayıır yani çocuk şımarık arsız belli uyarıyorsun ben böyle yapmam diyorsun
hemen cevapları şu senin elinde olmuyor o...
ben bu lafı anlamıyorum işte..
bizim de bi arkadaşın çocuğu var eve geldi mi karışmadık çekmece kalmaz,
yani şimdi o çocuğun karakteri mi o?? tabiki hayır ama annesine göre içinden gelen merak duygusu

hu huuuuuu kızlarrrrrrrrrrrrrrrr naporrrsunuzz uzun zamandır giremedimm özür diliyoree hepiciğinizdeen

Cnm digerlerini bilmemde bizmki anneyle ilgili kesinlikle...
Yegenim cok akilli ablama cok fazla bi cocuk ins. Benimkide boyle olur ama ablam tetiklio malesef cocugu..
Cunku koyde yasiolar kendini koydeki insanlatin etrafinda deikodu yaptigi insanlarin cocuguyla kiyaslio
Cunku malesef capi o kadar...yani bisey deinmi benmkinde ne var sen bide bilmemkimin cocugunu gorcen dio((
Ben diorum arada aip bi kitap okusan azcik gayret etsen falan diorum sen kitaplami buyudun dio..
Yegenime soruorum annen sana masal okuomu die...ben istiorum ama okumuo hic dio
Ama ablam dioki sen masallami buyudun..
Diroum ablama sen cocuklugunu dort dortluk yasamissin bence icinde hic bisi kalmamis...kalsa insan daha itinali daha ozverili davranir...ben birazda kendi sıkıntimdan birazda iice onlara sardim((

canım çokk geçmiş olsunnnnnn

canım çokk geçmiş olsunnnnnn

teşekkür ederim zeynoooo
ne yaptn anlat bakalım gitti mi annen

seni çok ama çok iyi anlıyorum ve tamamen katılıyorum..
eskiden yokmuş da yapılmamış şimdi bu teknoloji bu gelişmişlikle neden bazı şeyler yapılmasın..
ben deyince büyük konuşuyosun diyorlar.. bakalım zaman gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…