2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

iyiyiz canım ya kasılmalar ara ara sancılar ağrılar
günleri böyle yavaş yavaş tüketiyoruz her an doğuracakmışım
gibi gelirken bazende daha çok varmış gibi geliyor
sen nasılsın nasıl gidiyor?
ben şurda markete gidemiyorum sen nasıl geziyon öle bakiim
arkadaşlara gitmeler falan

Melihdora imzan cok guzel olmus birde cizelgeyi kaldirip deneyelim mi ? zaten cizelgede olan hersey imzandan mevcut. Ne dersin ?

Birde bu imzayi yapamayanlar buradan tahmini dogum tarihlerini yazarsa buraya ben hemen aktif edeyim.

TAHMİNİ DOĞUM TARİHİM 23.04 Bana da yapabilir misiniz?

allah kavustrusun cnm..benımkıde 21 martta burda...cnm ben ptesi oglene dogru gelecem uskudara..arıımm mi senı biii işin varmı ?? gorusurmuyuz

Ayy cnm ya cok zor artik...kukum cok agrio yururken..
Dr da dinlen die eve cikartti guya calisma gari dedi..
Ama haftam ii die cok kasmiom kendimi:))
Evde dudrdukca sanki hastaneye bile gidemiycekmisim gibi gelio ya
Cok agir hissediom kendimi bunalima giryom resmen..
Bacaklarimi ayira ayira turluom hergun az da olsa...
Eski is yeime 1 yildir gitmedim nerdeyse ya merak ediolar hamile halimi..
Bi gidim diom sim gozleriniportletio bilmom daha:)))
Bende ayni duygular icindeim ya...cok az kaldi diom bide daha cok var diom

petus ben cıkıom simdi ...cnm cok sıkıldı evde kociş biraz turlatacak..sen yaz ben okurum sonra....konusrz haydiiin kendinize iyii bakın

dr da bana bu haftadan sonra çarşı pazar gezebilirisn
izin veriyorum dedi(hamileliğimi hep evde geçirdiğim için)
bende bugün yürüyüş olsun diye marketew kadar gideyim dedim
sonra vazgeçtim artık h.içi eşimle çıkarım az daha sabrediyim dedim
sende sakın tek çıkma ne olur ne olmaz.
bende bide ahh şimdi başlasada doğum alsam kızımı kucağıma diyorum
sonra yok yok yatıyım kalkmıyımda büyüsün iyice diyorum
sonra çok büyürse nasıl doğurcam diyorum o yüzden azcık erken gelebilir
diyorum artık eksikleri düşününce hiç takılmıyorum alışveriş heyecnı şimdilik
son buldu sadece doğuma odaklanmış durumdayım

bende tahmini doğum günü için hangisi geçerli çok bilemedim :S verdiğin bilgi için teşekkür ederim. gerçi doktorum saolsun bir hafta önden doğum öncesine ayrılmamı sağladı böylece:))) gayet iyi oldu yani

Kizlar hastane cantasina neler koydunuz. Ben daha hazirlamadm ama en kisa zamanda hazirlicam.aklima gelenleri soyluyorm eksigm varsa soleyin
Pijama takimi
Corap
Terlik
Sal( yataktan kalkinca uzerime almak icin)
Ped
Gogus pedi
Tarak
Bebek icin:
Hastane cikisi takim
Penye battaniye
Polar battaniye
Ford bebe(dogru yazdimmi bilmiyorm:)
Bez,islak mendil.
Ay aklima bunlar geldi baska ne koyabilirm kizlar yardim!!!

Kendim icin: pijama gecelik sabahlik, tlik niyetine ev ayakkabisi, gogus pedi, gogus ucu kremi, pompa, orkid, makyaj cantasi, lohusa tai, corap koydum....bebek icin: hastane cikisi yedek olaakda eldiven patik corap tulum zibin citcitli body, hastane ciksi disinda yedek battaniye, emzik, biberon, mama kasigi, bez, islak mendil, yelek....bunlari koydum baska aklima gelen yok koyduysamda cnm...

Canm sagolasn yazdklarn fikir oldu.daha eksiklerim varmis .ama biberon ve emzk almadm kullanmayi dusunmuyorm cunku.

kızlar ya bebek arabası alacağım ama daha tam araştırmadım.tek araba istiyorum.chicco nun falan nasıl acaba.siz nekadara ve ne marka aldınız.şu civilim mağazalarımda baby-to-go var acaba iyimidir.ondan alacağıma chicco mu alsam.:44:

Canm sagolasn yazdklarn fikir oldu.daha eksiklerim varmis .ama biberon ve emzk almadm kullanmayi dusunmuyorm cunku.
Pisik kremide koymustum..aklima geldikce yazcam belli oldu:)))

Bebeconfortun loola puseti ve yine bebe confortun creatis oyo kolugun aldim, birbiriyle uyumlu...950 tl gibi bi fiyata aldik

Bebeconfortun loola puseti ve yine bebe confortun creatis oyo kolugun aldim, birbiriyle uyumlu...950 tl gibi bi fiyata aldik
nerden aldın canım ya sen anadolu yakasındasın ama nerelerde bulabilirim acep?

buarada joker mağazasının sitesine baktım sadece arabalar 1000 tl diyo...o nasıl fiyat yaaa:44:

buarada joker mağazasının sitesine baktım sadece arabalar 1000 tl diyo...o nasıl fiyat yaaa:44:

Oyle malesef pahali arabalar cok...bende cok arastirdim....istegine ve butcene gore araba bulmak cok zor...bizim bu 950 e aldigimiz nirmalde 1200 gibi i rakamdi kampanyalari falan takip ederek denk getirip aldim

nasıl yani doğum yakın mı demek oluyormuş bu???bnm de 2 gündür çok bulanıo midem dün sabah baya bi safra çıktı.bugün çıkarmadm ama yine genelde bi bulantı var...
valla ben netin yalancısıyım cnmm ole yazıyordu
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...7764-gebeligin-son-ayinda-mide-bulantisi.html
no panik kızlar yaaa,fişeklemeyin birbirinizi..normalmiş

doğurda sevelim hadi
tmm zaten buradaki tecrubeli bi annede rahim acılmasından kaynaklı oldugunu yazmıs bebim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…