ben de istiyoruuuum o çizelgeden
tarih 21 nisan..
ama bugün de olabilir
ben de istiyoruuuum o çizelgeden
tarih 21 nisan..
ama bugün de olabilir
nasıl yani doğum yakın mı demek oluyormuş bu???bnm de 2 gündür çok bulanıo midem dün sabah baya bi safra çıktı.bugün çıkarmadm ama yine genelde bi bulantı var...
bebeginizin tahmini dogum gununu bana soylerseniz ben su anda onu yapiyorum
kasılmaların mı var canım
dalga geçerken bi gün bi pırtlıcazz,ondan sonra görcess günümüzü kaç nisan
sabahtan beri ağrı var kasıklarımda
şimdilik düzensiz sancılar da var..
bakalım beklyoz artık kadere boyun eğdim ne olacaksa olsun gari
cnm doğuma giderken de kusup gitçem ben artık bunu iyice anladım.zaten 24.haftaya kadar düzenli kusma ve bulantılarım olmuştu.birkaç hafta rahat ettim.şimdi yine başladı...yaa benim de midem çok bulanıyor birkaç gündür
merhaba kızlar bizde doktordan yeni geldik kızımla 2500 g olmuş gelişim normalmiş, nstyede girdim herşey yolunda dedi şükürler olsun doktor amcamız.. bu haftada çatı muayenesi olmadı bende sormadımbizden haberler bu kadar teyzeleri...
Saol canım. Bizim doktor söyledi tahmini doğum kilosunu ama şöyle bir sıkıntı var ki bizim doktor normalde kiloyu doğru söylemiyor :) Yani hep az söylüyor kafasından hesap yapıyor çünkü ultrasonu göstermiyor kiloyu. O da sanırım yanlış hesaplıyor. Geçen ay sırf bu kilo işi içime sinmedi diye başka doktora gittim ve tahmin ettiğim gibi baya fark çıktı. İçim rahat artık 3200 gibi doğar dediğine göre ve hep az hesapladığına göre 3500 gr falan olur diyorum bizimki :) Son 1 ayda 700 gr almış bizimki.
Hatırladım canım inşallah memnun kalırsın. Hangi gün gelecek sana ? Belki önümüzdeki hafta ben de alabilirim.
Evet burada paylaşmıştın hatırladım kilosu için başka bir doktora gittiğini.az söylüyor ve 3200 dediyse süper ya...maşallah....için iyice rahat etmiştir artık,ben de çok merak ediyorum ne kadar oldu.
Şu anda evimi görsen vallahi ayıplarsın beni.aslında hemen almam lazım.dün için sözleşmiştik fakat ben hiç ilgilenecek gücü kendimde bulamadığım için annem yardımcı olacaktı,ama aksilik bu ya annemin de beli tutulmuş.biraz iyileşsin önümüzdeki hafta almak istiyorum.sana da bana da kolay gelsin.şu büyük işleri bir atlatsaydık gözümde büyüdü.
Arkadaslar ekte resmini goreceginiz Chicco KeyFit 30 Travel System (Chicco Cortina KeyFit 30 Travel System olarak da geciyor) kullananiniz ya da en azindan fiyatini bilen var mi? e-bebek gibi bircok siteye baktim ama bu modeli internette bulamadim. Turkiyede bu urunu goren ve fiyatini bilen varsa, bilgi verirse cok mutlu olurum.
Eki Görüntüle 364591
byansu yeni fark ettim canım
konu sahibi sen olmuşsun iyi olmuş böyle
tüm konular da bağlantılarda ilk sayfaya konmuş iyi olmuş
benim şuan 36+6 son adet tarihimin ilk günü 27 haziran, sizinki? :26:sen doktorun verdiği zamana bakacaksın cnm ama bişiy diycem ben 33+6 yım 3 nisan görünüyo da senin nassı öyle görünüyo ultrason yanlış verebiliiyo bebeğin pozisyonuna bağlı bişiy
merhaba kızlar bizde doktordan yeni geldik kızımla 2500 g olmuş gelişim normalmiş, nstyede girdim herşey yolunda dedi şükürler olsun doktor amcamız.. bu haftada çatı muayenesi olmadı bende sormadımbizden haberler bu kadar teyzeleri...
naaptın kısss ablan gittiii mi petuşşş???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?