2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

aminnn aminnn canımmm

ne diyelim o zaman sana kocaman bi

merhaba nette araştırırken, bebek kurabiyesi için izmitte tek yer var demişsin orayı öğrenebilirmiyim, izmitte yaşıyorumda teşekkür ederim

Günaydın kızlar

Bende 2 gundur ara ara olan mide bulantıları oluyor baya rahatsız edici aynı durum yaşayan varmı ?

Dün kontrolümde ben de çok rahatsız oldum sırtüstü yatarken nefesim daraldı. Ama spinal yaparken mutlaka bir ayar yapıyolardır zaten tansiyonun falan çok düşük olursa genele çevirir hemen sen sıkıntı yapma onu şimdiden. Bizimki genel olacak doktordan doktora değişiyo valla bizimki de hiç kafanı karıştırma spinal epidural falan dedi benim yöntemime güven dedi ben de zaten genel istiyodum işime geldi.

ben de yemek yaptım,banyoyu temizledim daha doğrusu ne zamandır duşkabin i temizlemek istiyodum,gaza geldim,iyi oldu şimdi mola verdim,birazdan da ütü yapıcam,ama artık ortalığı toplamak zorluyo insanı gerçekten

Merhaba Nisan Anneleri
Yeni uygulamamiza katilmak isteyenler bebeginin beklenen dogum gununu bana bildirebilir mi ?

acil bi durum olursa genele geçilir hemen dimi haklısın canım onun çaresine doktor baksın artık ben yinede söyleyimde

aminnn aminnn canımmm

ne diyelim o zaman sana kocaman bi

sağol canım,süpürgeyle,tualet banyo tmmdır.. yerleri silip tozu da alayım da oturup şööle güzel bi kahve içerim

Günaydın kızlar

Bende 2 gundur ara ara olan mide bulantıları oluyor baya rahatsız edici aynı durum yaşayan varmı ?

bende de oluyodu geçen haftalarda,sanırım bebek dönünce oluyomuş lollycim

Cok sukur bugun 35. Haftaya girdik bide bugun misafirlerimiz var, esim ev temizliyor bende ara ara uzanarak yemek yapiyorum

Ayy ayaklarimda acaxip agriyor, balon gibide sismis

Herkese Hayirli gunler kizlar cok is yapipta yormayin kendinizi

selam kizlar kimse yok haftasonu diyemi yaaa.KK BAYANSU Cum gebelik cizelgeni nasil yaptin

selam kizlar kimse yok haftasonu diyemi yaaa.KK BAYANSU Cum gebelik cizelgeni nasil yaptin

bebeginizin tahmini dogum gununu bana soylerseniz ben su anda onu yapiyorum

donunce derken canım :26: bende nette araştırdım dogum oncesi brlirtilerinden biriymiş rahim acıldıkca mide bulantısı yaparmıs ne kadar dogru bilemem tabi. bende midemi üşüttüğümü düşünüyorum

nasıl yani doğum yakın mı demek oluyormuş bu???bnm de 2 gündür çok bulanıo midem dün sabah baya bi safra çıktı.bugün çıkarmadm ama yine genelde bi bulantı var...

Cok sukur bugun 35. Haftaya girdik bide bugun misafirlerimiz var, esim ev temizliyor bende ara ara uzanarak yemek yapiyorum

Ayy ayaklarimda acaxip agriyor, balon gibide sismis

Herkese Hayirli gunler kizlar cok is yapipta yormayin kendinizi

ben zaten çıkıp bi yürüyüş fln da yapmıyom,evin içinde de bişiler yapmasam çok hantallaşırım doktorum hareket et bol bol dedi...ağır bişi kesinlille kaldırmıyorum elimde bez bi o yana bi bu yana işte
ama bayaa yol aldım teprik ediyorum kendimi bitti işim

kazen'e başvuruyosun canım cvp vermiş zaten:44:

yani bebek büyüyor ve yaşam alanı daralıyor ya,hareket ettikçe döndükçe mide bulantısı yaparmış..bilimsel açıklaması kesin vardır da ben midem bulanıyo diye kime dediysem bebek dönüyodur dediler:26:

merhabalar benm bebeğimn tahmini doğum tarihi sat göre 22 nisan, ama doktora göre 15 nisan :S

bende de ultrasonla sat arasında 4 günlük fark var,sat a göre 34+1 ultrasona göre 34+5 im,doktora sordum ne anlama geliyo diye, sat a göre 20 nisan doğum tarihi ama 16 sında da doğabilir anlamına gelir dedi,önden ilerlemesi 20 nisandan sonra doğum başlamazsa 1 hafta beklenir mi yoksa doğum başlatılmalı mı bize bunun hakkında fikir verir dedi,sen ikisini de bil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…