hıhh..sanki eskiden spinal vardı,zamane doktorlarıda iice işin kolayına kaçıyolar artıkın
iş başa düşünce seve seve yapıyosun işte zeynocum..
bugün k.pederim önümüzdeki hafta sonu bi operasyon yapalım senin eve dedi,çocuk gibi sevindim walla
Allah başka hallere düşürüpte ele muhtaç bırakmasın
peluşları silkeleyip nevresimleri hallettim şekerim,şimdide süpürgeyi açıcam...hemde sizle çene çalıyom burda
idmanlıyım ben,her hafta yapıyom bunları..önceden 2 günde bir yapardım ahh ah,can sıkıntısı işte
yemedim fazla ama turda atıyom yinede karnım taşş
merhaba nette araştırırken, bebek kurabiyesi için izmitte tek yer var demişsin orayı öğrenebilirmiyim, izmitte yaşıyorumda teşekkür ederim
merhaba
akademi hastanesinin arka sokağında beyaz incim
diye bir yer var orada satılıyo pasta malzemleri.
rica ederim
yaa kızlar aklıma takılan bişi var biz şimdi doktorumla spinal sezeryan olmasına karar verdik yani belden aşağısı uyuşacak 1 saat kadar görecem ama son 1 aydır sırtüstü uzun süre yatamıyorum ultrasonda bakılırken bile kontrol için başım dönüyo hemen gözlerim kararıyo midem bulanıyo e şimdi bi saat öyle nası durcam doktor genel anestezi yapmam diyo acil olmadan napcam ben
Dün kontrolümde ben de çok rahatsız oldum sırtüstü yatarken nefesim daraldı. Ama spinal yaparken mutlaka bir ayar yapıyolardır zaten tansiyonun falan çok düşük olursa genele çevirir hemen sen sıkıntı yapma onu şimdiden. Bizimki genel olacak doktordan doktora değişiyo valla bizimki de hiç kafanı karıştırma spinal epidural falan dedi benim yöntemime güven dedi ben de zaten genel istiyodum işime geldi.
aminnn aminnn canımmm
ne diyelim o zaman sana kocaman bi
Günaydın kızlar
Bende 2 gundur ara ara olan mide bulantıları oluyor baya rahatsız edici aynı durum yaşayan varmı ?
selam kizlar kimse yok haftasonu diyemi yaaa.KK BAYANSU Cum gebelik cizelgeni nasil yaptin
sağol canım,süpürgeyle,tualet banyo tmmdır.. yerleri silip tozu da alayım da oturup şööle güzel bi kahve içerim
bende de oluyodu geçen haftalarda,sanırım bebek dönünce oluyomuş lollycim
bebeginizin tahmini dogum gununu bana soylerseniz ben su anda onu yapiyorum
donunce derken canım :26: bende nette araştırdım dogum oncesi brlirtilerinden biriymiş rahim acıldıkca mide bulantısı yaparmıs ne kadar dogru bilemem tabi. bende midemi üşüttüğümü düşünüyorum
Cok sukur bugun 35. Haftaya girdikbide bugun misafirlerimiz var, esim ev temizliyor bende ara ara uzanarak yemek yapiyorum
Ayy ayaklarimda acaxip agriyor, balon gibide sismis
Herkese Hayirli gunler kizlar cok is yapipta yormayin kendinizi
selam kizlar kimse yok haftasonu diyemi yaaa.KK BAYANSU Cum gebelik cizelgeni nasil yaptin
donunce derken canım :26: bende nette araştırdım dogum oncesi brlirtilerinden biriymiş rahim acıldıkca mide bulantısı yaparmıs ne kadar dogru bilemem tabi. bende midemi üşüttüğümü düşünüyorum
merhabalar benm bebeğimn tahmini doğum tarihi sat göre 22 nisan, ama doktora göre 15 nisan :S
merhabalar benm bebeğimn tahmini doğum tarihi sat göre 22 nisan, ama doktora göre 15 nisan :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?