Ben yurtdisindaym canm.bizm burda esinin doguma girmesi zorunlu.yani istemezse girmezde ama zaten kimsen olmuyo anne baci esin mecbur giriyo.zaten dilleri farkli o telasede esim yanimda olursa iletisimimde rahat olr hemsirelerle vs.hem bana destek olmasini istiyorm yanimda olsun elini tutayim ondan guc alayim...
sezeryanda alttan kanama olur demissn ya normal dogumdada oluyoki kanama.bide neden altina baglamiyolar onu anlamadm canm
peki böyle durumlarda erkekler uzaklaşır diyorlar kararsız kalıyorum
bende istiyorum eşimde istiyor doğuma girmeyi söyledim böyle böyle
oluyormuş diye oda böyle bakmadığını o anı birlikte yaşamk istediğni
söyledi bende öyle düşünüyorum kızımızı birlikte görelim sesini ilk birliktw
duyalım istiyoruz ama böyle söylentiler kafamı karıştıyor.
Ben yurtdisindaym canm.bizm burda esinin doguma girmesi zorunlu.yani istemezse girmezde ama zaten kimsen olmuyo anne baci esin mecbur giriyo.zaten dilleri farkli o telasede esim yanimda olursa iletisimimde rahat olr hemsirelerle vs.hem bana destek olmasini istiyorm yanimda olsun elini tutayim ondan guc alayim...
sezeryanda alttan kanama olur demissn ya normal dogumdada oluyoki kanama.bide neden altina baglamiyolar onu anlamadm canm
Burada genelde kimseyi almıyorlar doğuma. Bazı özel hastaneler alıyor sadece. Sezaryende sonda bağlıyorlar genelde ilk gün ve altını bağlayamayabiliyorlar. Normal doğumda da kanama oluyor tabiki ama altını bağlayabiliyorlar.
Aynen canm bende ole hissediyorm.iyice agitlastk. Kendi vucudumu tasiyamaz oldum.yuruyusum zaten penguen gibi:)hayirlisi ile bir dogursaydik
Canim burda esleri doguma giren arkadaslarim soledi.zaten uzerin kapali oluyomus ve esin basucunda duruyomus.hicbisekikde alt tarafi gormuyo dediler.turkiyede nasildir orasini bilemicem tabiii
ya hayır böyle söyleyenlere çok kızıyorum.neden uzaklaşsın ki?belki hayatınızda bir kez yaşayacağınız bir deneyim.
Burada genelde kimseyi almıyorlar doğuma. Bazı özel hastaneler alıyor sadece. Sezaryende sonda bağlıyorlar genelde ilk gün ve altını bağlayamayabiliyorlar. Normal doğumda da kanama oluyor tabiki ama altını bağlayabiliyorlar.
Hiim sondadan dolayi anladiiim.canm bizm benin gittigm ozel hastane.devlet nasildir orasini bilemicem
ayy inş. bende doğurmak istiyorum salıdan sonra 37. hafta oluyoruz
erken doğum sayılmıyor dimi doğursam ne güzel olur diyorum
sonra bencillik yapmak istemiyorum
Canin cok sukur erken dogum riskimiz kalmadi.dogurabilirsen rahatca yani:)normal dogummu dusunuyosn?
Aranızda normal doğum isteyen var mı, ben istiyorum ama tabi biraz korkuyorum doğumun ne zaman nerede başlayacağı konusu, sancı filan...
Aranızda normal doğum isteyen var mı, ben istiyorum ama tabi biraz korkuyorum doğumun ne zaman nerede başlayacağı konusu, sancı filan...
Canm ben istiyorm allahtan birsey olmazsa.hic korkma derim.allah yardim eder.bende tam tersi sezeryandan korkuyorm
ya hayır böyle söyleyenlere çok kızıyorum.neden uzaklaşsın ki?belki hayatınızda bir kez yaşayacağınız bir deneyim.
Canım bu deneyimi yaşarsa uzaklaşır demiyorum istemediği şeyi zorla yaptırmaya çalışırsak şimdiden korkarlar ona göre adımlarını daha dikkatli atmaya başlayıp daha az yardımcı olurlar gibi geliyor bana.
Mesela benim eşim çocukları çok seviyor bir arkadaşımızın bebeği geldiğinde saatlerce onunla ilgilenip onu eğlendirebiliyor ama bana şimdi diyorki ben uyanmam geceleri uyurum diyor ben de sen bilirsin canım diyorum ama biliyorumki o zaman geldiğinde dört dönecek. Ben şimdi ona baskı yaparsam inada binebilir zaten koç burcu :)
Canım ben hemen düşünmüyorum sünneti çünkü bebeğimiz yeni dünyasına adapte olmaya çalışacak biz ona adapte olmaya çalışacağız neden ağlıyorki diye düşünürken bir de sünnet yarasının iyileşmesini takip etmek istemiyorum.arkadaşlar bebeği erkek olanlar yeni doğan sünneti konusunda neler düşünüyorsunuz bir fikriniz var mı?
Canım bu deneyimi yaşarsa uzaklaşır demiyorum istemediği şeyi zorla yaptırmaya çalışırsak şimdiden korkarlar ona göre adımlarını daha dikkatli atmaya başlayıp daha az yardımcı olurlar gibi geliyor bana.
Mesela benim eşim çocukları çok seviyor bir arkadaşımızın bebeği geldiğinde saatlerce onunla ilgilenip onu eğlendirebiliyor ama bana şimdi diyorki ben uyanmam geceleri uyurum diyor ben de sen bilirsin canım diyorum ama biliyorumki o zaman geldiğinde dört dönecek. Ben şimdi ona baskı yaparsam inada binebilir zaten koç burcu :)
Canım ben hemen düşünmüyorum sünneti çünkü bebeğimiz yeni dünyasına adapte olmaya çalışacak biz ona adapte olmaya çalışacağız neden ağlıyorki diye düşünürken bir de sünnet yarasının iyileşmesini takip etmek istemiyorum.
benim bi arkadaşım kadın doğum hasr çalışıyor
onunla konuştuk dedim böle böle eşim girmek isyor
bence normal doğuma sokma etkilenir dedi
bende dedim bütün videoları izledi ben izleyemedim
videolardaki gibi değil o ortam dedi hele kordunu kesmek
o kadar basit değil dedi bende kararsız kaldım
bende şuan başkasının birşeyine bakamam ama eşimin
neyi olursa olsun ondan tiksinmem onun içinde aynı şey
geçerli gibi geliyor
benm oğlum olsaydı kesin yaptırdım çok çabuk iyileşiyormuş
bebekler acı hissetmiyormuş büyüyünce dayanamzdım
kardeşim olduğunda acıyo yanıyo dediğinde içim parçalandı
oğlumu düşünemiyorum bile
bi arkadaşta oğlunu yaptırmadı neymiş o duygu yaşasın
bilsinmiş kendi yaşamış oda yaşasınmış
ayyy valla çok akıllıca davranıyorsun.ben neden biraz sakin olamıyorum yabenim eşimde diyor uyanmam falan diye.nasıl üzülüyorum hemen uykum kaçıyor bunalıma giriyorum ya....bravo sana.bence senin yaptığın daha doğru.
Canım ben hemen düşünmüyorum sünneti çünkü bebeğimiz yeni dünyasına adapte olmaya çalışacak biz ona adapte olmaya çalışacağız neden ağlıyorki diye düşünürken bir de sünnet yarasının iyileşmesini takip etmek istemiyorum.
hemen iyileşir falan diyorlar.hiç canı yanmıyormuş.olmazsa bir çocuk doktoruna danışırım.bu arada bebeği kime götürceğinize karar verdinz mi?
ayyy valla çok akıllıca davranıyorsun.ben neden biraz sakin olamıyorum yabenim eşimde diyor uyanmam falan diye.nasıl üzülüyorum hemen uykum kaçıyor bunalıma giriyorum ya....bravo sana.bence senin yaptığın daha doğru.
Canım zaten lohusallık yaşayacağız bir de eşimizi takarsak kafaya çok zorlanırız. Ben şimdiden eşime de diyorum. O dönemde ne olursa olsun birbirimizi alttan alalım diye. Çünkü o dönemdeki çatışmalar ileriye dönük ilişkiyi zedeleyebilir. Sakin davranmaya çalış ve kendini bebeğine ada bence. Sonrasında herşey zamanla düzene girecektir yani umarım öyle olur hepimiz için :)ayyy valla çok akıllıca davranıyorsun.ben neden biraz sakin olamıyorum yabenim eşimde diyor uyanmam falan diye.nasıl üzülüyorum hemen uykum kaçıyor bunalıma giriyorum ya....bravo sana.bence senin yaptığın daha doğru.
Canım zaten lohusallık yaşayacağız bir de eşimizi takarsak kafaya çok zorlanırız. Ben şimdiden eşime de diyorum. O dönemde ne olursa olsun birbirimizi alttan alalım diye. Çünkü o dönemdeki çatışmalar ileriye dönük ilişkiyi zedeleyebilir. Sakin davranmaya çalış ve kendini bebeğine ada bence. Sonrasında herşey zamanla düzene girecektir yani umarım öyle olur hepimiz için :)
evet çok doğru sakin olmak akıllıca davranmak lazım.inşallah kolayca atlatırız o lohusalık sürecini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?