2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Aynen canm bende ole hissediyorm.iyice agitlastk. Kendi vucudumu tasiyamaz oldum.yuruyusum zaten penguen gibi:)hayirlisi ile bir dogursaydik

ayy inş. bende doğurmak istiyorum salıdan sonra 37. hafta oluyoruz
erken doğum sayılmıyor dimi doğursam ne güzel olur diyorum
sonra bencillik yapmak istemiyorum

ayy inş. bende doğurmak istiyorum salıdan sonra 37. hafta oluyoruz
erken doğum sayılmıyor dimi doğursam ne güzel olur diyorum
sonra bencillik yapmak istemiyorum

Canin cok sukur erken dogum riskimiz kalmadi.dogurabilirsen rahatca yani:)normal dogummu dusunuyosn?

Aranızda normal doğum isteyen var mı, ben istiyorum ama tabi biraz korkuyorum doğumun ne zaman nerede başlayacağı konusu, sancı filan...

Canin cok sukur erken dogum riskimiz kalmadi.dogurabilirsen rahatca yani:)normal dogummu dusunuyosn?

evet inş. şimdilik gidişat öyle
gerçi daha çatı muayenesi olmadı ama
sr şuan için normal dedi ama eğer kzım
ben biraz kalcam burda derse 39u görürsek
sanırım sezeyan olur

Aranızda normal doğum isteyen var mı, ben istiyorum ama tabi biraz korkuyorum doğumun ne zaman nerede başlayacağı konusu, sancı filan...

Canm ben istiyorm allahtan birsey olmazsa.hic korkma derim.allah yardim eder.bende tam tersi sezeryandan korkuyorm

ben istiyorum o duyguyu yaşamak
sancıyı çekmek istiyorum şimdi sezeryan istersem
bir daha normal doğuramam diye eşime dr hep
normal diyorum hiç vazgeçmiyorum tırsıyorum ama
korkunun ecele faydası yok
ama tabi kızım kilolu olur dr çatı dar dderse de ısrar
etmem asla dr güveniyorum güvenmek istiyorum
bahane edip öyle söylemez gibi geliyor.

saolun kizlar yorumlariniz icin. rabbim herkesle beraber sizlerede kolay 1.dogumla saglikla bebislerinizi kucaklariniza almayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…