haklısın geldi şimdi aldı eline bir elma geçti yatak odasına zati çıkmaz daha ordan napıosa yapsın artıok iyice dellendşircek beni ama azimliyimdir sağlıklısıyla oğluma kvuşup toparlanayım kontrollü beslenme ve senelerdir yaptığım ama gebelikte yapamadığım fitsennımada başlıyıp şu eskilerimin içine bir gireyim göstercem ben ona gününü.
bak benimkide düğüne gitti hala gelmedi..hiçde adeti değildir ben yokken bir yerlere gitmek.bugün bir düğün telaşı sardı adamı.hiç umrum değil valla gitsin gelsin.napayım.biraz hamilelik psikolojisinden sanırım tüm bunlar..bizde de biraz sorun var yani..
selam kızlar 34 haftalık hamileyim ve 2 gündür mide kısmım rahatladı sanki orası aşağı indi.midem düzleşti.size de böyle oldu mu
kızlar bi cevap noluuurrrr
yani karnım aşağı iner gibi oldu midem rahatladı karnım aşağıda gibi midemdeydi sanki önceden bebekvalla ne demek istediğini tam olarak anlayamadım ama bende oluyor öle birşey..yani midem düzleşmedi.
yani karnım aşağı iner gibi oldu midem rahatladı karnım aşağıda gibi midemdeydi sanki önceden bebek
Kolay gelsin canım. Biz Salı gününe çağırdık kadını, kayınvalidemle birlikte yapacaklar bütün işi bitecek temizlik derdide inşallah.
Sen kaçıncı haftandasın? Doğum nerede olacak?
Mama sandalyesi için erken bence. Bir arkadaşım Chicco'dan almıştı memnun ama bence ikeadakilerde iyi iş görüyor böyle hantal birşey almaya gerek yokmuş demişti. İkeadan da alıp onu da kayınvalidesinin evine koydular sonra baya memnun kalmışlar.
Ateş ölçer Braun kulaktan ateş ölçen için en iyisi deniyor ben de ondan aldım.
Dönence park yatağın kendisinin var. Ben o yüzden hem araba koltuğuna hem bebek arabasına hem yatağına takılabilen gökkuşağı şeklinde olanlardan aldım. Müzikli değil ama renkli ve sallanan oyuncaklar çekiştirdikçe ses çıkartıyor. Markası Tiny Love dı sanırım.
Ben çok güzel uyuyorum ve kendime hayret ediyorum. Hamile yastığı kullanıyorum acaba ondan mı rahat uyuyorum diye düşündüm geçen gün. Çünkü TV karşısında saatlerce yatamıyorum heryerim ağrıyor ama yatağıma geçince kuş gibi oluyorum.
ben de annemim durumuna göre cuma almayı düşünüyorum bakalım.salı gününe çağırdım dediğin aynı kişimi?
canım ben bugün tam 35 haftayı bitirdim artık 36+1 im.söylerken bile inanamıyorum.ne çabuk geçti zaman.
medicana ya da hrs'de olcak doğum inşallah.henüz tam karar veremesem de hrs olcak büyük ihtimal
hafta sonu gidip görmeyi düşünüyorum hastaneleri galiba o zaman daha net karar verebilirim.
ben de annemim durumuna göre cuma almayı düşünüyorum bakalım.salı gününe çağırdım dediğin aynı kişimi?
canım ben bugün tam 35 haftayı bitirdim artık 36+1 im.söylerken bile inanamıyorum.ne çabuk geçti zaman.
medicana ya da hrs'de olcak doğum inşallah.henüz tam karar veremesem de hrs olcak büyük ihtimal
hafta sonu gidip görmeyi düşünüyorum hastaneleri galiba o zaman daha net karar verebilirim.
Evet canım aynı kişi. Benim kadınım Perşembe günleri yarım gün geliyor bana. Diğer yarım günü de bir arkadaşıma gidiyor. Onun dışındaki bütün günleri de tam gün dolu. Yarım günde iş bitmeyeceği için Kezban ablayı çağırdık bu hafta.
Sen baya yaklaşmışsın doğuma ya aman temizlik sırasında yerinden bile kalkma. Sezaryen mi olacak? Hrs'de bir tanıdığım doğum yaptı memnun kaldı. Medicana da iyi bir hastane. Gidip görmekte fayda var ben de Güven'de yapıcam 2 gün önce gittim odayı gezdim ne götürmem gerekiyor onları sordum.
Evet canım aynı kişi. Benim kadınım Perşembe günleri yarım gün geliyor bana. Diğer yarım günü de bir arkadaşıma gidiyor. Onun dışındaki bütün günleri de tam gün dolu. Yarım günde iş bitmeyeceği için Kezban ablayı çağırdık bu hafta.
Sen baya yaklaşmışsın doğuma ya aman temizlik sırasında yerinden bile kalkma. Sezaryen mi olacak? Hrs'de bir tanıdığım doğum yaptı memnun kaldı. Medicana da iyi bir hastane. Gidip görmekte fayda var ben de Güven'de yapıcam 2 gün önce gittim odayı gezdim ne götürmem gerekiyor onları sordum.
kezban abladan ben de iyi bir elektirik aldım.konuştuk iki kez telefonda.önce biraz tedirgin oldu seni söyledim hemen ben de:)...inşallah memnun kalırım da lohusalık döneminde en azından temizliği düşünmem.sık sık çağırırım onu.zaten aklım sürekli bebeğimde sona yaklaştıkça daha çok evhamlanıyorum.o nedenle çok hafif işler dışında yapamam bişey.normal deoğumdan çok korkuyorum ben doktorumla açık açık konuştum tam sezeryana karar verdik bu sefer vicdanen rahatsız hissettim kendimi.herşey yolunda görünüyor çünkü normal akışa müdahele etmek ne kadar doğru bilmiyorum ki?acaba normal mi olsa demeye başladım şimdi de.bir dahaki randevuma kesin kararı vereceğiz bakalım.ben de bikonuda kararsızım.ameliyatın olduğu ilk gün kim kelcak seninle.ben eşimin kalmasını çok istiyorum o biraz istekisz çok üzülüyorum o isteksiz olunca.yine de ısrarcı olsammı bilemedim.sen ne düşünüyorsun?
canım boyle bi endişen varsa doktorunu bilgilendir en saglıklısı bız yok suyun degıl deriz onemli bişi çıkar ...iyi geceler kizlar 31 haftalik hamileyim biraz once pijamamda iki el buyuklugunde islaklik gordum ,mantar icin fitil kullaniyordum ondan olabilir mi yoksa suyum mu geldi cok korkuyorum var mi aranizda fitil kullanan ve boyle bisey yasayan:18::18:
selam hoşgeldin cnmArkadaşlar aranıza yeni katıldım...sıcak sohbetinize,faydalı bilgilerinize bilgece yaklaşımlarınıza benim de çok ihtiyacım var...beni de aranıza alırsanız çok sevineceğim:)))
iyi gunlerde kullanınmerhaba bayanlar herkese iyi pazarlar
bugün bebeğimin odası geliyor inşallah.nasıl oldu çok merak ediyorum.biz çizip verdik marangoza modelini.bakalım nasıl bir şey gelcek.inş. içime siner....:18::18::18::26::44:
benimde genelde sag da bebek nası istiyorsa ole duruyor dr un hersey normal diyorsa salla digerlerınıinsallah herkesin ve bebeklerin sagligi yerindedir., ve insallah bana kizmiyorsunuzdur, gelip 1.sorup gittigim icin.. simdi hepinizin fikirlerini isticem yine: benim 1.ay 8.günüm var daha, 10günü saymiyorum,hani 9.ay 10gün derler ya. benim bebisim hep sag tarafta, 1.tarafda toplaniyor,sagi cok seviyor, orda daha rahat ediyor herhalde. espri 1.tarafa: benim ebe gecen hep 1.tarafda olmasi iyi deyil dedi, beni biraz tedirgin etdi. sizlerde nasil? bu konuda herkesden 1.yorum bekliyorum.
bu durum bende yok ama uyku surem eskiye gore azaldı erken kalkıyorum sabahlarıMerhaba arkadaşlar...umarım sizler ve bebişler iyisinizdir...ben kendimi çok kötü hissediyorum...uykusuzluktan cinnet geçirmek üzereyim adeta(ne gece ne gündüz uyku kalmadı bunun sebebi ne ola ki,sizlerde de aynı durum var mı,oturup bağıra bağıra ağlayasım var ((
selam cnm bu ara halsızlık keyıfsızlık bendede varselam kızlar nasılsınız?
bende sanki gece dayak yemiş gibiyim.hiç keyfim yok bugün.
selam kızlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum 34 artı 4 olduk bu gün iki gündür özellikle gece artan adet sancılarım var hadi bakalım deyip doğumu bekliyorum sezeryan fikrine zaten alışamadım ve oldukça fazlasıyla karmaşık haldeyim üstüne bi de öküz kocamın yaptıkları anltamam ne haldeyim allahtan annem yanımda da, moral verior yoksa fena rahatsızlanıcam günlerdir bi yandsan sancı bi yandan kaşıntı 3 4 saat kesik kesik anca uyuyorum zaten. bu gün annemle kuaföre gitcez şimdi o bölgeyi aldırayım da haızlrlıklı bekleyeyim onun haricinde doğum çantam vs hepsi hazır zaten. hayırlısı artık benim bildiğim bu durumlarda kocalar daha bi hassaaslaşır korkar panik olur benimki babası köyden geldiğinden beri kuzuydu kaplana döndü admada şeker gibi biridir yani aslında. artistlik mi nedir anlayamıorum 36 yaşında bi adam olarak. geçenlerde cuma günü annemle gittik sağlık ocağına kayıt yaptırmaya petuş yaptığını yaptılar banada düzene küfürü basıp geldim içimden niye dediklerini yapmamaışım işimi halletmemişim de bilmm nede yine oğluşum olcak ya gelinimolsun şöyle yapcam böyle yapcam nükte yapıorum iyi bir dille bastı kalayı salak kocam bu yaşta, dedim siz benim ailecek ne yamuk yumuklığumu koydunuz ne tospalığımı ne oburiksliğimi ne ağır vasıtalığımı ben bunlara alınıyormöuyum şakayta vuruyorum sen neden ciddiye alıorsun ahanda adam kotu resmen annemin ve babasının yanında sen git o hormonlarını düzelttir bilmm ne de başlıcam şimdi sanada bilmm ne de vs vs baktım muhabbet kayıyor salona attım kendimi bebeğime bişi olucak korkuorum salak salak bağırıor. 3 aylık gebeydim hava değişiimi olsun diye erzincana gitmiştik bi cadı nenesi var düşman başına yemek yap dedi yapmıorum bana emretme dedim diye git o çoccu da aldır boşan vs bıktım bişlmm ne ne yapmışsam gerzeğe benşi 5 saat ağlatmıştı. şimdi yine değişik muhabbetler 34. haftadan beri yaşadıklarımı bie ben bilirim bunun yapttına bak baba olmayı hakettiğini düşünmüyorum artık eline verincede babalık taslaması bana valla deli ettibeni oda terketmekler bilmm ne bu günde çıkıp gitti hiçbir ses vermeden sanırım benden sıkıldı artık işşini göremiyorum 90 60 90 karısı yok nasılsa karşısında bana allah dünyanın en dayanaaklı erkeğini nasib etti sağ sağlim bağışasın inşallah ne diyeyim. allaha havale diyorum bu yaptıklarını başka da bişey diyemiorum içim çok doluydu anlatmazdım normalinde pek amma taştım artık iyiki varsınızda paylaşıorum herşeyimi sizinl kızlar..
kezban abladan ben de iyi bir elektirik aldım.konuştuk iki kez telefonda.önce biraz tedirgin oldu seni söyledim hemen ben de:)...inşallah memnun kalırım da lohusalık döneminde en azından temizliği düşünmem.sık sık çağırırım onu.zaten aklım sürekli bebeğimde sona yaklaştıkça daha çok evhamlanıyorum.o nedenle çok hafif işler dışında yapamam bişey.normal deoğumdan çok korkuyorum ben doktorumla açık açık konuştum tam sezeryana karar verdik bu sefer vicdanen rahatsız hissettim kendimi.herşey yolunda görünüyor çünkü normal akışa müdahele etmek ne kadar doğru bilmiyorum ki?acaba normal mi olsa demeye başladım şimdi de.bir dahaki randevuma kesin kararı vereceğiz bakalım.ben de bikonuda kararsızım.ameliyatın olduğu ilk gün kim kelcak seninle.ben eşimin kalmasını çok istiyorum o biraz istekisz çok üzülüyorum o isteksiz olunca.yine de ısrarcı olsammı bilemedim.sen ne düşünüyorsun?
İnşallah memnun kalırsın canım ben en son 2 yıl önce falan aldım Kezban ablayı sonra yarım gün kadın bulunca ona geçtim. Bize evi de uzak Eryamanda olduğumuz için. Çocuk olunca bir kadın şart başta annelerle idare ederiz durumu da sonra iş başa düşünce yardımcısız olmaz.
Benim de süreç normal gidiyor ama benim doktorum direk sezaryen dedi benim de işime geldi açıkçası. Zaman ayırmıyorlar normal doğuma pek özellikle prof.lar. Bir de genel anestezi yapacak ben spinalden çok korkuyordum ama benim doktorum tercih etmiyor spinali ona da sevindim.
Hastanede annem kalıcak benimle ve bence anne kalmalı çünkü sezaryen olduğunda alttan kanaman olacak. Belki altını bağlayamayacaklar o şekilde yürümek zorunda kalacaksın. WC işleri falan da kolay değil. O yüzden eşimin o halde benimle uğraşmasını istemem açıkçası. Annemle daha rahat olurum. Bence isteksizse ısrar etme haklı çünkü senin yerine kendini koyup seninle yeteri kadar ilgilenmesi kolay değil bir erkek için.
Ben de eşime doğuma girecekmisin diye sordum o da bu konuda isteksiz. Ben aslında sadece kameraya çekmesi için istiyorum doğuma girmesini ama isteksiz olunca ısrar etmedim. Kendimi onun yerine koydum da ben de istemezdim :) Belki bir kız arkadaşımdan rica ederim girip kameraya çekmesini.
selam kızlarrr
canım çok sıkılıyor sıkıldıkçada birşeyler yiyorum
hiç durmuyorum eşim malesef çalışıyor ve geç gelecek
bugün bitermi diyorum ve hep yiyorum patlıcam nerdeyse
artık zorlanmya başlıyorum 85 olmuşum
Kaç kg ile başladın ? Ben de son dönemde çikolata çok tüketmeye başladım engel olmaya çalışıyorum.
canım güvende hangi doktora nekadara doğum yapacaksın orda sarp bey var bende ne kadar olduğunu bilmiyorum fiyatlarını
71ile hamile kaldım şuan 85i gördüm
çikolatya bende dayanamıyorum öyle bitanede
değil baya baya fazla tüketiyorum
canım güvende hangi doktora nekadara doğum yapacaksın orda sarp bey var bende ne kadar olduğunu bilmiyorum fiyatlarını
Canım benim doktorum dışardan Güven'de çalışmıyor normalde ama Güven'de doğum yaptırıyor. Güven'in bana verdiği fiyat 3400 TL doktor hariç. Doktorumuza da ayrı ödeme yapacağız. Güven'de artık SGK geçmiyor buarada tamamen özel oldu hastane. Sen nerde yapacaksın doğumu?
iyi akşamlar arkadaşlar.nasılsınız?şuana kadar doğum yapan var mı??
Nisan anneleri grubundan 2 kişi erken doğum yaptı canım şimdiye kadar. 28. haftada ve 31. haftada.
arkadaslar merhaba 34 haftalık gebeyım bi sorum var yardımcı olrmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?