2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bak benimkide düğüne gitti hala gelmedi..hiçde adeti değildir ben yokken bir yerlere gitmek.bugün bir düğün telaşı sardı adamı.hiç umrum değil valla gitsin gelsin.napayım.biraz hamilelik psikolojisinden sanırım tüm bunlar..bizde de biraz sorun var yani..

anladım cnm amaaan boşveeer ben takmıorum artık napıosa yapsın aynı evde benden kaçıo akıllı bıdık. güle güle. gün gelcek bende kaççam ama bu defa sen arkadan kovalaycan hıhhhhh

yani karnım aşağı iner gibi oldu midem rahatladı karnım aşağıda gibi midemdeydi sanki önceden bebek

benim karnım ilk gnden beri hep aşağıda..o yüzden kasıklarımda çok ağrı oluyo.normaldir sanırım ama.malum doğuma az kaldı.istersen doktoruna bir danış yinede.

2 dk. bakiim kızlar napmış dedim walla nazarboncuğu24'ün kocası sinirimi zıplattı..
bilirim o ev,o duvarlar üstüne üstüne geliyo tatlım.bbi cahillik edip kendinden 15 yaş büyük bi adamla evlenmişsin..üstüne de bi bebek yapmışsın ondan kii geri dönüşün artık yok..ya bu deveyi güdeceksin,ya bu diyardan gideceksin..ehh çocuk doğunca umarım herşey düzelir ama sakın kendini ezdirme..yuvayı dişi kuş yaparsa erkek kuşta korur,adam olsunda karısını çocuğunu koruyup kollasın

iyi geceler kizlar 31 haftalik hamileyim biraz once pijamamda iki el buyuklugunde islaklik gordum ,mantar icin fitil kullaniyordum ondan olabilir mi yoksa suyum mu geldi cok korkuyorum var mi aranizda fitil kullanan ve boyle bisey yasayan:18::18:
canım boyle bi endişen varsa doktorunu bilgilendir en saglıklısı bız yok suyun degıl deriz onemli bişi çıkar ...
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım...sıcak sohbetinize,faydalı bilgilerinize bilgece yaklaşımlarınıza benim de çok ihtiyacım var...beni de aranıza alırsanız çok sevineceğim:)))
selam hoşgeldin cnm

merhaba bayanlar herkese iyi pazarlar
bugün bebeğimin odası geliyor inşallah.nasıl oldu çok merak ediyorum.biz çizip verdik marangoza modelini.bakalım nasıl bir şey gelcek.inş. içime siner....:18::18::18::26::44:
iyi gunlerde kullanın
benimde genelde sag da bebek nası istiyorsa ole duruyor dr un hersey normal diyorsa salla digerlerını
bu durum bende yok ama uyku surem eskiye gore azaldı erken kalkıyorum sabahları
selam kızlar nasılsınız?
bende sanki gece dayak yemiş gibiyim.hiç keyfim yok bugün.
selam cnm bu ara halsızlık keyıfsızlık bendede var

valla boyle seyleerı duyunca okuyunca nnasıl sinir oluyorum suan cok sey soylerdım ama agır kacardı en ıyısı yorum yapmamak nazarım allah yardımcın olsun bebem

selam kızlarrr
canım çok sıkılıyor sıkıldıkçada birşeyler yiyorum
hiç durmuyorum eşim malesef çalışıyor ve geç gelecek
bugün bitermi diyorum ve hep yiyorum patlıcam nerdeyse
artık zorlanmya başlıyorum 85 olmuşum

Kaç kg ile başladın ? Ben de son dönemde çikolata çok tüketmeye başladım engel olmaya çalışıyorum.

71ile hamile kaldım şuan 85i gördüm
çikolatya bende dayanamıyorum öyle bitanede
değil baya baya fazla tüketiyorum

En çok kilo yapan şey şeker bence zaten. Ben aşırı yemek yemedim ama 15 kg aldım. Ama hergün meyve suyu sıktım içtim ve onda çok şeker var bir de çikolata yemeye başlayınca tam oldu.

arkadaslar merhaba 34 haftalık gebeyım bi sorum var yardımcı olrmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…