2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydınn

geçen salı doktor kontrolünde progestan verdi doktor acayip mide bulantısı yapıyor.bugün doktoru aradım ama içmem gerekiyormuş.tüm cumartesi gündüz ve gece bulantı ve baş dönmesinden öldüm yaaaaaaaaaaaa
kızımın 1-2 eksiği kaldı

braun ateş ölçer
portbebe
2-3 şapka

bana göğüs pedi

Son düzenleme:

Ben de yürüyüş yaparken vajinamın içinde acayip birşey hissediyorum sanki oğlum ellerini sokmuş kurcalıyor gibi sonra da sanki çok tuvaletim gelmiş gibi oluyor birden o zaman yavaşlıyorum duruyorum. Düzelince devam ediyorum yürümeye. Sen nerden gelecektin Ankaraya? Perşembe Ankara karlı olacakmış ya. Naptın doğum yapacağın yer belli mi?

Günaydın kızlar,

Nasılsınız bakalım? Biz hafta sonu cicilerimizi yerleştirdik. Bu hafta da beşiğimizi bekliyoruz...

ohhhh ne güzel canım bizimde oda takımımız geldi,havalansın diye yerleştirmedim,bide dolapların içine kapitone diktiriyorum çarşamba alcam sercem yerleştircem,ama gidip gidip odaya bakıyom

canım Allah yardımcın olsun...dualarımız seninle .....

hayırlı olsun cnm Allah bi avazda kurtarsın...darısı bizlere inş.

günaydınlar bugun doktor kontrolumuz var saat 15:00 de heycanlıyız bakalım doktorumuz neler dicek inş hersey yolundadır

saolun kizlar yorumlariniz icin. rabbim herkesle beraber sizlerede kolay 1.dogumla saglikla bebislerinizi kucaklariniza almayi nasip etsin.
amin canım rica ederim
Bayansu,lolly öpuyorum ikinizi de, demek ki sorun bende deglmis, bazen ben bunu mu , oglumu mu buyutcem diyorum o kadar yas farkina ragmen
canım bn takma hiç sende taşağa al gerekirse bencil ol kendini sıkma olurmu

klebekcim hayırlı haberlerını beklıyoruz canım allah kolay dogum versin saglıkla inş kucagına bebegine al tatlım haber ver bizede

Allah yardımcın olsun cnm, hayırlısı ile kavuştursun bebeğine sağlık sıhhat ve kolay bir doğum diliyorum...

tünaydın kızlarrrr

saolun kizlar yorumlariniz icin. rabbim herkesle beraber sizlerede kolay 1.dogumla saglikla bebislerinizi kucaklariniza almayi nasip etsin.

amin canım sağol

Bayansu,lolly öpuyorum ikinizi de, demek ki sorun bende deglmis, bazen ben bunu mu , oglumu mu buyutcem diyorum o kadar yas farkina ragmen
:44:
yavruşum takma kafana ne olur,herkes annesinden şanslı doğmuyor..napıcan mücadele et,gittiği yere kadar artık
anaaaaammmmmmmm benim çizelgedeki oğlan dönmüş

..yaaaa,sancısız hissiz 5 cm açılma da ilk kez burda görüyorum ben..parisinde 5 cm di..hala doğurmadı zannumca:26:
neyse tatlım haber ver bize,Allah bi avazda kurtarsın

benimde yarın kontrolüm lolly,hayırlısı baklm

Hadi hayırlısı canım riskli dönemi atlatmışsın bebeğinin kilosu da iyi. İnşallah rahat bir doğum olur bizi de haberdar et.

kızlar paris in gece suyu gelmiş hastenedeler şuan daha haber vermedi bize burada paylaşırız

Benzer şeyleri bende yaşıyorum ya. Canım Iğdıran uçakla geleceğim inşallah çok kötü olmaz hava uçuşlar filan iptal olmaz.Kısmet olursa Ankaraya taşınacağız yıla yakın. Ben zekai tahire karar verdim. Gidenler memnun.Hayırlısı bakalım. sen nerede düşünüyordun.

Allah yardımcın olsun canım Allah bir avazda kurtarsın.

İnşallah canım neyse uçakla geliyormuşsun. Karayolu kötü oluyor çok kar yağdığında. Senin normal doğum olur heralde Zekai Tahirde genelde normal doğum yapıyorlar. Hayırlısı olsun ben Güven Hastanesinde yapacağım.

kızlar güzeller fıstık hatunlar hepinizi çokçok öpüyorum
nasılsınız iyi misiniz evimizde internet olmadıgı için
sizden mahrum kaldım yokluğunuzu inanılmaz hissediyorum
kendimi yalnız hissediyorum

eee ne var ne yok doğum yapan filan var mı
topiğe hakim olan bi annecik az biraz bilgi versn bana
herkesn her şeyi yolundadır inşallah

37. haftamdaym normal doğumu bekliyorz bakalım bi aksilik olmassa inş
14 kilo ben aldım oğluşum da 3059 gram olmuş
nasılıs ???

tatlım hoşgeldin
bizde onu konuşuyoduk şimdi kelebek384'ün 5 cm açğı var hastanede,parisinde gece suyu gelmiş beklioz bakalım

Son düzenleme:
tatlım hoşgeldin
bizde onu konuşuyoduk şimdi kelebek384'ün 5 cm açğı var hastanede,parisinde gece suyu gelmiş beklioz bakalım

canm senn alttaki bilg,ye bayıldım 5 10 kez okudum herhal
Allah bi avazda kurtarsın inşallah herkese hayırlı kolay doğumlar diliyorum
Rabbim yardmcmz olsun 26 gün kalmış benm de :18: tickerımı bile özlemişmmm

Kısmet olursa normal istiyorum. Sen nasıl istiyorsun .Güven hastanesi normal doğum ücreti ne kadar.Doktorun nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…